2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın hamişler her ne kadar aydınlık bir gün olmasa da agız alışkanlığı sadece tek duam bu ölümlere alışmamak Allah hepimize sabır versin. Zor çok zor eşimi yolcularken avmlere gitme kalabalığa girme diye tembihleyecek noktaya ne ara geldik bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ankarada bi başka karanlık canım bugün tıpkı içimiz gibi.ben ünv.bi başkaydı sanki herşey.ayrım yoktu sen şusun busun yoktu.önemli olan arkadaşlıktı.insanı insan olduğu için severdik.benim için halada öyle.rabbim aydınlığa çıkarsın inşallah ülkemizi.

Dikkat et cnim kendine valla unutuyoruz hamile olduğumuzu ama karnimizdakiler çok güzel hatırlatıyo işte çok geçmiş olsun
Bende serum yeyince rahtladim canım ya baş ağrısı mahvetti beni de yormucam bidha kendimi o kadar çok ikimize de ders oldu bi de idrarda da enfeksiyon çıktı benim şimdi

Aynen canım .. Ne güzel senelermiş şimdi anlıyoruz o zamanları acaba daha çok ariyacakmiyiz inşallah düzelir her şey eminim zor da değil kolay çözülür ama herkes kinamakla kalıyor ya

Öncelikle çok üzgünüm Ankara benim memleketim ailem orada ve kızılay ankaranın göbeği ne desem bilmiyorum bütün vatandaşlarımız allaha emanet artık çokçok üzgünüm çok da korkuyorum (
Dün eşimle bebek alışverişi yaptık ıvır zıvır ne varsa aldık bebek bezi vs herseyini ve bebek arabasını....
ebebekteki bayan aldıklarımı gördü müşteriydi kızım burası çok pahalı araba chicco kesinlikle al travel baston tarzı olanından dedi kesinlikle çok övdü e bebekten görüşe yönlendirdi kozmetik olarak aldığım bütün deterjanları bıraktırdı hacışakir lavanta tozundan aldırdı görüş bebe çok indirimli arabanıda ordan al dedi ki 900 lira araba görüş bebede e bebekte 1000 tl idi chicco tırnak bakım seti 69 tl görüş bebede 39 tl idi gerçekten çok fark var neyse eve geldik arabayı keşfediyorum bi baktım ön barı yok ben salak.... bir saat inceledik ben farkedemedim r aradık degiştiremiceklerini söylediler daha alalı 1 saat olmuş...ben değiştiricem diyorum telefondaki internetten ayrıca< ön bar alabileceğimi söylüyor biraz ben cadılık yapınca lafı hemen çevirdiler 150 tl de indirim çeki verdiler 750 geldi araba aşağıda resmini atıcam çok pratik bi tıkla açılıp kapanıyor ana kucagıda portatif ama elde taşımak zor gibi ön barı olmadığı için beni çok düşündürdü puşet oturuş şekli ve bezin altındakı pamuğu yeterli gelmediği ve barı olmadığı için çok tereddütüm var en iyi yanı çok pratik var ciihocco lite way plus travel sistem kullanan varmı değiştirmeye gidicem bi bakıcam tekrardan soo baby bebek arabasının içi çok güzel hoşuma gitmişti içi rahat cihcco da o rahatlık yok ama çoook pratik yer kaplamıyor ne dersiniz değiştireyim mi? cvplarınızı bekliyorum ve görüş bebe bu deişim konusunda canımı sıktı böyle saçmalık olabilirmi yok aldın gittin değişim yok para iadeside yok yok oyle dünya şikayet .com sitesi yıkılıyo firmalar 3. 5 atıyorlar kötülemesinler bizi diye öyle işte biraz uzun oldu ama

Eklentiler

• kı.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 78
Çok iyi bir tercih yapmissin kesinlikle eğer fotodakini aldiysan, diğerini bilmiyorum neyseki 150 indirimli olmuş gibi olmuş.. Sen yine de şikayet var sitesine yaz canım..

evet canim fotograftakinin bire bir aynisi you tube dan videolarinu izledim biraz daha isi.dim diger bebek arabalari gibi hantal degil on bar olmamasi dusundurucu e bebek sitesinde en cok bu urun yorumu var kimi cok ovmus kimi cok kotulemis kimi ikinci araba bunu almis vs bilemiyorum jolly baby de kraftin bu iki traveli hoppi le 600 geliyodu 300 tl ceki vardi o da guzeldi ama almadik nedense kismetimizde bu varmis diyorum ama cok tereddut ettim esimde cok pratik bence cok kibar degistirmeyelim diyor on bar onemli degil dedi magazaya gittigimde konusacagm sikayette edecegim baktim tavirlari ukela ukela akil veriyor bana cozum bulacagina

Günaydınlar anneler . Okula geldim 12 mart için tören yapıldı . İstiklarmarsi mizin önemi vs. Dinleyince bu vatanın ne kadar zor günler geçirdiğinı düşündüm. Duygulandım. . . Biz doguya atanırkenailem endişe ile gönderdi bizi . Şimdi onlar ankarada güvende değiller . Böyle bi ülke nasıl oldukbiz ya. Canım sıkılıyor ister istemez bebişimé yansitmamaya çalışıyorm . Musmutlu günler gelsin

Bu dünyaya çocuk getiriyoruz, ama nasıl bir dünyaya durup düşünüyor insan.
Akşam Ankara'da yaşananların şokunu üstümden atamamışken Karaman'da 45 çocuğa cinsel saldırı haberini okuyup iyice kahroldum.

Okula geldim, ilk tenefüste karşılaştığım konu yine cinsel taciz... Allah'ım çocuklarımızın yaşadığı dünya böyle olmasın, güvende ve mutlu olsunlar

Ankara'da olan arkadaslara cok gecmis olsun. Rabbim yarali olanlara acil sifalar nnasip etsin. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Böyle olaylar hic yasanmasin inşallah cocuklarimizi daha güzel bir dunyada buyutmek nasip olur. Daha güzel bir türkiye icin hepimize Günaydin olsun guzel anneler ve tatlis bebisler. Saglikli mutlu güzel haberler alacagimiz bir hafta olsun.

Günaydın anneler. Bize hiç aymasa da. Dün geceki patlamada ölen çocuklardan bir tanesi de benim iş arkadaşımın oğlu. Adını elvis koymak isteyip koyamadığı elvin diye avuttuğu. Bu kadar naif düşüncelerle bir çocuğa sahip olmak ve onun böylesine gerizekalıca bir yolda saçma sapan ölüme gitmesi. İnsanın içini sinirle öfkeyle üzüntüyle doldurmaktan başka bir şeye yer bırakmıyor. Şu dünyaya getireceğimiz kuzunun kaderinin ne olacağının belli olmaması kadar ürkütücü bir durum yok. Allah geride kalanlara sabır ve yaşama şansı versin demekten başka bir şey gelmiyor elden. Çünkü şans eseri yaşanıyor bu ülkede artık, şans eseri ölünmüyor. ((

Basiniz sagolsun canim. Diyecek soz bulamiyor insan bu durumda. Allah ailesine çok büyük sabirlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…