- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.801
Ankarada bi başka karanlık canım bugün tıpkı içimiz gibi.ben ünv.bi başkaydı sanki herşey.ayrım yoktu sen şusun busun yoktu.önemli olan arkadaşlıktı.insanı insan olduğu için severdik.benim için halada öyle.rabbim aydınlığa çıkarsın inşallah ülkemizi.Yok bugün gün aymıyor bana dışarısı da içim gibi karanlık sanki.. İyice depresyona girdim, bu ülke nereye gidiyor vallahi sonumuz suriye gibi olacak iki kuruş paraya tüm Suriyelileri avrupa dan alıp buraya getirecekler bi de istediği gibi kullanıyorlar ülkeyi lanet olsun.. Bizi hiç güzel bir gelecek beklemiyor ve ben aklımdan atamiyorun ölen gencecik insanları.. Eşim zaten yanımda değil sınavlar, ödevler.. Dün tüm gün ve gece yokt, hala arkadasinda ödev yapıyor.. İstediği kadar bu stresi yaşasın ödev, sınav .. Acaba değecek mi kendi ülkesinde güzelce yaşayabilecek mi çok karamsarim bugün cokk..
Yok canım sivasta heralde o ben öyle biliyorum.@cananarya canimm sende ankaradaydin sanırım nasılsın
Dikkat et cnim kendine valla unutuyoruz hamile olduğumuzu ama karnimizdakiler çok güzel hatırlatıyo işte çok geçmiş olsunHem evde biraz zorladim kendimi canim. Hem bide bu ara esim evdeydi. Surekki disari ciktik gezmeye. Oglumlada normal bi gezme olmuyyor ki kosturmaca hep. Bide oyun alanina girdim onla sanki hamile degilmjsim gibi bi rahat hareketlerim vardi. Simdi acisi cikiyor iste. Doguma gidicem heralde dedim bi ara.
Neyseki yatip dinlenince gecti.
Sen nasilisn canim ogluss nasil
Aynen canım .. Ne güzel senelermiş şimdi anlıyoruz o zamanları acaba daha çok ariyacakmiyizAnkarada bi başka karanlık canım bugün tıpkı içimiz gibi.ben ünv.bi başkaydı sanki herşey.ayrım yoktu sen şusun busun yoktu.önemli olan arkadaşlıktı.insanı insan olduğu için severdik.benim için halada öyle.rabbim aydınlığa çıkarsın inşallah ülkemizi.
O mu biri ankaraya annesine gitmişti ya ben mi yanlış hatirladim..Yok canım sivasta heralde o ben öyle biliyorum.
Ohh bitanem en güzel anları yaşama zamanı şimdiGünaydın kızlar
Hepimiz için güzel bi hafta olsun inşallah..
Sabah yola çıktık evdeyiz şükür, artık başlasın hazırlıklar
Çok iyi bir tercih yapmissin kesinlikle eğer fotodakini aldiysan, diğerini bilmiyorum neyseki 150 indirimli olmuş gibi olmuş.. Sen yine de şikayet var sitesine yaz canım..Öncelikle çok üzgünüm Ankara benim memleketim ailem orada ve kızılay ankaranın göbeği ne desem bilmiyorum bütün vatandaşlarımız allaha emanet artık çokçok üzgünüm çok da korkuyorum(
Dün eşimle bebek alışverişi yaptık ıvır zıvır ne varsa aldık bebek bezi vs herseyini ve bebek arabasını....
ebebekteki bayan aldıklarımı gördü müşteriydi kızım burası çok pahalı araba chicco kesinlikle al travel baston tarzı olanından dedi kesinlikle çok övdü e bebekten görüşe yönlendirdi kozmetik olarak aldığım bütün deterjanları bıraktırdı hacışakir lavanta tozundan aldırdı görüş bebe çok indirimli arabanıda ordan al dedi ki 900 lira araba görüş bebede e bebekte 1000 tl idi chicco tırnak bakım seti 69 tl görüş bebede 39 tl idi gerçekten çok fark var neyse eve geldik arabayı keşfediyorum bi baktım ön barı yok ben salak.... bir saat inceledik ben farkedemedim r aradık degiştiremiceklerini söylediler daha alalı 1 saat olmuş...ben değiştiricem diyorum telefondaki internetten ayrıca< ön bar alabileceğimi söylüyor biraz ben cadılık yapınca lafı hemen çevirdiler 150 tl de indirim çeki verdiler 750 geldi araba aşağıda resmini atıcam çok pratik bi tıkla açılıp kapanıyor ana kucagıda portatif ama elde taşımak zor gibi ön barı olmadığı için beni çok düşündürdü puşet oturuş şekli ve bezin altındakı pamuğu yeterli gelmediği ve barı olmadığı için çok tereddütüm var en iyi yanı çok pratik var ciihocco lite way plus travel sistem kullanan varmı değiştirmeye gidicem bi bakıcam tekrardan soo baby bebek arabasının içi çok güzel hoşuma gitmişti içi rahat cihcco da o rahatlık yok ama çoook pratik yer kaplamıyor ne dersiniz değiştireyim mi? cvplarınızı bekliyorum ve görüş bebe bu deişim konusunda canımı sıktı böyle saçmalık olabilirmi yok aldın gittin değişim yok para iadeside yok yok oyle dünya şikayet .com sitesi yıkılıyo firmalar 3. 5 atıyorlar kötülemesinler bizi diye öyle işte biraz uzun oldu ama
Oda annesine gittide onun annesigilde sivasta heralde.benim annemler ankarada.ben afyonda oturuyorum.anemlere ankaraya geldim.O mu biri ankaraya annesine gitmişti ya ben mi yanlış hatirladim..
Ayyy ben karistirdimm canım pardonOda annesine gittide onun annesigilde sivasta heralde.benim annemler ankarada.ben afyonda oturuyorum.anemlere ankaraya geldim.
Maşallah canm kafasida doğuma kadar orantilanir merak etme canm geçmiş olsun bu arada az kaldı anneler az ha gayret
Günaydın anneler. Bize hiç aymasa da. Dün geceki patlamada ölen çocuklardan bir tanesi de benim iş arkadaşımın oğlu. Adını elvis koymak isteyip koyamadığı elvin diye avuttuğu. Bu kadar naif düşüncelerle bir çocuğa sahip olmak ve onun böylesine gerizekalıca bir yolda saçma sapan ölüme gitmesi. İnsanın içini sinirle öfkeyle üzüntüyle doldurmaktan başka bir şeye yer bırakmıyor. Şu dünyaya getireceğimiz kuzunun kaderinin ne olacağının belli olmaması kadar ürkütücü bir durum yok. Allah geride kalanlara sabır ve yaşama şansı versin demekten başka bir şey gelmiyor elden. Çünkü şans eseri yaşanıyor bu ülkede artık, şans eseri ölünmüyor.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?