2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın
Bir markanın hem tırnak bakım seti hemde fırça tarak bir arada olan
Böyle bir set var miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.

Bende aynen oğluma sabah sarılıp yattım rabbim herşeyin hayırlısını versin. İyi yerlere gitmiyor ama inşallah cocuklarımız iyi bir hayat görür.

canim bende dolma varsa yiyorum bende evde ne varsa onu yiyorum ama sekerimi yukseltecek bir yemekde daha az yiyorum yogurdu salatayi artiriyorum..dolma da yedim ben yani bende sekeri yukseltmedigini gorunce yemeye basladim..sendede yukseltmemis o zaman dolmaya izin var :) aynen boyle deneye yanila ne yiyip yemiceni goruyorsun duzene giriyor hersey..ben doktora girmeden tatli yemiyorum meyve yiyorum oglusuma tatli olsun kipir kipir olsun diye.

Evet canim bana da ilk kizimda dogumdan önce 3550 gr dedi dr. Cocukcagiz 3140 gr çıktı yani usg ye cok guvenmemek lazım
evet fark oluyormus.benim doktorumda bi kere demisti.ultrasindan ultrasona farklilik gosterebilir ve 200 gr eksik veya fazla olarak dogabiliyor bebekler dedi.yeterki normal kilo araliklarinda dogsunlarda..

günaydın kızlar, yavaş yavaş doğum hazırlıkları başladı. Ben ilk çocuğumda ayak izlerini ve doğum bilgilerini içeren bir çerçeve hazırlamıştım. Kısmetse bu bebeğim içinde hazırlamayı düşünüyorum. sizlerden de fikir almak istedim varsa ayak izi için çerçeve fikriniz paylaşır mısınız?

kızlar 32+2 günlük olduk doktor artık 2 haftada bir geleceksin dedi.34 de gidicem inş.alttan muayene olcakmış niye ki sizlerde başladı mı alttan muayene??

kızlar 32+2 günlük olduk doktor artık 2 haftada bir geleceksin dedi.34 de gidicem inş.alttan muayene olcakmış niye ki sizlerde başladı mı alttan muayene??
Canım beni de 10 gün de bir çağırdı ama öyle bişey demedi hiç. Nstye girdim sadece. Ama benim kız dönmedi dönmezse 38. Haftada sezeryanla alırız dedi. Ben de sürekli prensesle konusuyorum kızım dön orası daha rahat bak diye ama eşim de dönmemiş babasına mı çekti bilmem ki bu kız. Allah başka dert vermesin gerçi

Bizimki de dönmedi yaaa üstelik kordon da boynunda bu gidişle sezeryan olacağız ama çok korkuyorum ondan da

Canım bnde 30 haftalık oldum.doktorum bana 36 dan snra 15 günde bir gelirsn dedi.alttan muayene içinde bn ilk gebeliğimde sancım vardı öle altran muayene yaptılar.zaten gecesinede doğum olmuştu

Bizimki de dönmedi yaaa üstelik kordon da boynunda bu gidişle sezeryan olacağız ama çok korkuyorum ondan da
Sorma tatlım yaa inatçı bunlar ama Allah başka dert vermesin. Kayınpederim hastanede çalışıyor lüleburgazda ordaki doktora bi sorayım bi yolu var mı çözüm var mı diye dedi sonucu sana da söylerim canım. Olmadı sezeryan Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi teferruat olsun dua edelim bol bol inşallah

Canım bnde 30 haftalık oldum.doktorum bana 36 dan snra 15 günde bir gelirsn dedi.alttan muayene içinde bn ilk gebeliğimde sancım vardı öle altran muayene yaptılar.zaten gecesinede doğum olmuştu
sancım falan da yok canım anlamadım ki bende erkn gibi geldi.acaba bişey varda bana mı soylemedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…