2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım ben senden nerdeyse 1 ay ilerideyim son eksiğim depend hasta beziydi onu da gecen gün aldım tamamladım ama beni biliyorsun Gümüşhanede yaşıyorum her istedigimi kolayca alamam diye erkenden tamamladim. Sen neyi nereden alacağını ayarladiysan her sey birkaç günde bile biter tabi biraz yorulursun. Yalnız odanın boyasını erkenden yapsanız iyi olurdu kokusu çıksın diye. Mobilyalar da eğer boyalıysa havalandırman gerekir.istersen kıyafetleri yıkayıp ütüleyip bir hurca koyarsın tozlanmaz temiz temiz mobilyalar havalanınca yerlestirirsin. Su an beklemedeyken sen de agirlasmadan süslerle ugrasabilirsin bi basladın mı gerisi geliyor bakmissin bitivermis isler eşim diyor ki bebişin esyalariyla artık ilgilenmiyoruz ya kendimi boşlukta hissediyorumerken bitirmenin de bu sorunu var

Ah canım yaa nasıl üzüldük hepimiz giden canlar tanisak da tanimasak da bizim insanımız hepimizin canını yaktı ama yine de tanidıklarimiza bisey olmadigina sevinir hale geldik, Allaha emanetiz...

Buda benim dün sabahki göbüşüm esmerimmm
Başlarda çok küçüktü ama son günlerde biraz daha büyüdü sanki. Bu arada tam 7,5 aylığız
Eki Görüntüle 1795093
Maşallah oğluşumuz burdayım diyor artık tatlım

Maşallah minigine canım büyümüş bence doktorun ne dediyse onu yap sen

Tesekkür ederim canım benim evet düşmedi çok ümitliydim ama neyse sağlıklı olsunlarda,ondan sonrada neredeyse üç hafta,kalmiş olacak
Ay ben onu hic düşünmemiştim canım az kaldı dimi yaa

Canım karnına takılma bak minişin kocaman olmuş maşallah ama doktorun 5 hafta sonra gel demesi bi garip olmuş ya ne kadar rahat

Cnm bende su an kullaniyorum su an bile gecmedi ve bendede en basndan beri var su gibi yogun akinti camasirim sirilsiklam

Canim avent in gogus kalkanini aldiysan diger gogusten akarsa onu da onda biriktirirsin. Yanlis hatirlamiyosam 6 aylikken basalayacaktin işe sen. Tekli yeter bence
Aaa bak onu iyi dusundun evet kalkanı aldım canım bi de ssüt iznimde olacam benim 5.5-6 aylıkken başlıyorum aynen canm teşekkür ederim

Bence tekli iş görür canım ama sen bilirsin?göğüs kalkanı almıştın sen diğerine onu takarsın içine dolar akacak olursa?
Çok iyi fikir iyiki almışim göğus kalkanını da hiç alkima gelmemişti bu şekilde canım bende tekli iyidir diye dusunuyorum

Canım karnına takılma bak minişin kocaman olmuş maşallah ama doktorun 5 hafta sonra gel demesi bi garip olmuş ya ne kadar rahat [/QUOTE]
Ay sorma cnm resmen şok oldum bişeyde diyemedim hiç beklemiyordum nasıl yani kontrol altında olmayacak miyim diye çıkamadı ağzımdan. . Soracağım ay dayanamam ben bi bahane bulup giderim banane

Canım karnına takılma bak minişin kocaman olmuş maşallah ama doktorun 5 hafta sonra gel demesi bi garip olmuş ya ne kadar rahat
Ay sorma cnm resmen şok oldum bişeyde diyemedim hiç beklemiyordum nasıl yani kontrol altında olmayacak miyim diye çıkamadı ağzımdan. . Soracağım ay dayanamam ben bi bahane bulup giderim banane [/QUOTE]
Kesinlikle 5 hafta uzun 35. Haftada en azından gel diyebilirdi.. Bebiş kilo aliyo sen almasanda tatlım ama senin depolardan çalıyordur ona gore

anladım canım peki bişey danışayım sizlere ben memleketimde doğum yapıcam,bu gittiğim doktora alttan muayene olmalı mıyım??yani 34 de mutlaka başlanmalı mı catı muayenesine
Benim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim de çatı muayenesinde hem kanamam olmuştu. Hemde ertesi gün nişanım gelmişti. Bu arada 37. Haftada çatı muayenem olmuştu. 34. Hafta bence bi sıkıntı yoksa erken

Benim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim de çatı muayenesinde hem kanamam olmuştu. Hemde ertesi gün nişanım gelmişti. Bu arada 37. Haftada çatı muayenem olmuştu. 34. Hafta bence bi sıkıntı yoksa erken
bilmiyorum ki canım ya inş. kanamam falan olmaz napcağımı şasrdım her doktor farklı zamanlarda bakıyo herlde

Ya kızlar aklıma bi şey takıldı.bugün doktor kontrolünde doktor baş gövde ve bacaklara baktı midesi elleri ayaklarını gösterdi. Baska iç organlar ile ilgili yorum yapmadı göstermedi de.diğer randevular idrar kesesi omurilik yüz mide filan bakmıştır ama.içimde bi şey kaldı nedense sizinde öyle mi yoksa ayrıntılı her defasında gösteriyormu

Benim her defasında 2 kere sayıyor bütün organlarını, ayak parmakları elleri hep sayıyor nerden baksan yarım saatten fazla ultrasonda kalıyorum

Ayyyy çok üzüldüm allah sabır versin onlara insallah ya ayyy ya çok acı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…