- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.941
Çok şükür sağlığı iyi canım.ama fazla almaması lazım.kilolu olması bendeki şekerden kaynaklanıyo.maşşallah canım yaa annesi iyi bakmış oğluşunaa sağlığı yerindeyse hiç sıkıntı degl canım
Ay canim ben de ilk gördüğümde cok sasirmistim hatta arkadasa yazmıştım kızımın adi Ela Bahar olacak ne tesadüf diye pek kale alınmadım sanırım
hımm anladım canım inş. yeteri kadar alır kilosunu fıstık.doktor bana 3000-3500 arası doğar dedi iri bi bebek degil dedi.bende 3350 53 cm doğmuşumÇok şükür sağlığı iyi canım.ama fazla almaması lazım.kilolu olması bendeki şekerden kaynaklanıyo.
Canım ben senden nerdeyse 1 ay ilerideyim son eksiğim depend hasta beziydi onu da gecen gün aldım tamamladım ama beni biliyorsun Gümüşhanede yaşıyorum her istedigimi kolayca alamam diye erkenden tamamladim. Sen neyi nereden alacağını ayarladiysan her sey birkaç günde bile biter tabi biraz yorulursun. Yalnız odanın boyasını erkenden yapsanız iyi olurdu kokusu çıksın diye. Mobilyalar da eğer boyalıysa havalandırman gerekir.istersen kıyafetleri yıkayıp ütüleyip bir hurca koyarsın tozlanmaz temiz temiz mobilyalar havalanınca yerlestirirsin. Su an beklemedeyken sen de agirlasmadan süslerle ugrasabilirsin bi basladın mı gerisi geliyor bakmissin bitivermis islerkızlar bişey sorucam panikledim de ben biraz gerideyim aramızda 1 ay olan arkadaşlar bile var benim haftamda olan arkadaşların hazırlık durumu nedir? eşim hep daha erken diye diye biz beklemedeyiz daha kızımın mobilyası gelmedi odasını boyayamadık beşiğini alamadık (sevgili eşim bankaya kızıp kredi kartımızı ve hesaplarımızı kapattı da tam lazım zamanda) hastane çantamız hazır değil dolabı olmadığı için eşyalarını yıkayamadım hastane süsleri yapıcam malzeme alamadım sadece kıyafetleri arabası ve ıvır zıvır eşyaları tam sizce çok mu gerideyim
Ah canım yaa nasıl üzüldük hepimiz giden canlar tanisak da tanimasak da bizim insanımız hepimizin canını yaktıGünaydın diyeceğim ama bu ülkede artık gün aydın falan olmuyor sanırım.
Gözüme uyku girmedi dün akşamdan beri ağlıyorum eşime bişey olsa naparım ben diye.
Patlama olacağına dair uyarı yapılan yer bahçelievler eşimin çalıştığı yer.
Patlama olan yer annemin çalışıtğı yer. Her kızılaya gittiğimizde mutlaka geçtiğimiz bir nokta.
Eşim otobüsle gitmesin durakta beklemesin istiyorum artık dün geceden beri araba mı alsak diyorum.
Öğle aralarında dışarı çıksın istemiyorum.
Gezmek için kızılaya ya da avm ye gitmekten de nefret geldi artık korkuyla.
Yaşıyor muyuz bu şehir de pek yaşamıyoruz aslında.
Ankaradaki tüm arkadaşlarımız iyidir inşallah herkese çok geçmiş olsun.
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
Maşallah oğluşumuz burdayım diyor artık tatlımBuda benim dün sabahki göbüşüm esmerimmm
Başlarda çok küçüktü ama son günlerde biraz daha büyüdü sanki. Bu arada tam 7,5 aylığız
Eki Görüntüle 1795093
Maşallah minigine canım büyümüşSelam güzel hanımlar :) bebişimi gördüm geldim şimdi herşey yolunda dedi doktor 28 martta rapor alcam hayırlısıyla. 1.5 kg olmuş. Su miktarı iyi dedi ama daha iyi olabilir günlük 3 litre su içiyorum bebeğin suyu benim içtiğim suyla alakası yok diyenler var arttırayım mı acaba yoksa zaten faydası yok mu???? Bilemedim
Ay ben onu hic düşünmemiştim canım az kaldı dimi yaaTesekkür ederim canım benim evet düşmedi çok ümitliydim ama neyse sağlıklı olsunlarda,ondan sonrada neredeyse üç hafta,kalmiş olacak
Canım karnına takılma bak minişin kocaman olmuş maşallahDoktordan geldik kızlar çalışabilir raporunu aldım ömer 1680 gram 42 cm doktor uyumlu haftasında dedi mutlu oldum benim Karnım küçücük hiç gelismedi sanıyordum kiloda slmamistim ben çok şükür sıkıntı yok nst bekliyordum göndermesi nst ye vide üstüne üstlük 2 hafta sonra çağırmayı 37. Hafta gel dedı sıkıntı yaşamazsan artık 37de gelirsin dedi sasirdim
Canim avent in gogus kalkanini aldiysan diger gogusten akarsa onu da onda biriktirirsin. Yanlis hatirlamiyosam 6 aylikken basalayacaktin işe sen. Tekli yeter benceİkili al diyen oluyo ama bilemedim şimdi canım birini sağlarken öbürü akarmış diyorlar
Cnm bende su an kullaniyorum su an bile gecmedi ve bendede en basndan beri var su gibi yogun akinti camasirim sirilsiklamBetnde vajinal enfeksiyon için kullanmıştım. Akıntı vardı yoğun. Kullanırken geçmişti ama biter bitmez yine başladı şikayetler. Doktorumda bunun inatçı bir enfeksiyon olduğunu ve artık böyle idare etmem gerektiğini söyledi. Çünkü gebeliğin başından beri var. Ve arada 3-4 kerede cleosin falan kullandım. Ama kesinlikle geçmedi. Şurda 1,5 ayım kaldı. Sabrediyorum valla
Canim avent in gogus kalkanini aldiysan diger gogusten akarsa onu da onda biriktirirsin. Yanlis hatirlamiyosam 6 aylikken basalayacaktin işe sen. Tekli yeter bence
Ayy ne güzel teşekkür ederim canımCanım benim arkadasim kullanıyor cok memnun olduğunu söylemişti hatta bize gelip kalmışlardı o zaman da sürekli kullandı her seferinde tavsiye ederim demisti
Çok iyi fikir iyiki almışim göğus kalkanını da hiç alkima gelmemişti bu şekilde canımBence tekli iş görür canım ama sen bilirsin?göğüs kalkanı almıştın sen diğerine onu takarsın içine dolar akacak olursa?
Eltimin kız 3,5 kşlo doğdu çok tatlıydı yumruğumuz kadar kafası vardı.seninkide öyle olcak demekki.hımm anladım canım inş. yeteri kadar alır kilosunu fıstık.doktor bana 3000-3500 arası doğar dedi iri bi bebek degil dedi.bende 3350 53 cm doğmuşum
topacık kafası var az sivri sanki :) sağlıkla gelsinlerde meleklerimiz kilosu falan önemli değil cnmEltimin kız 3,5 kşlo doğdu çok tatlıydı yumruğumuz kadar kafası vardı.seninkide öyle olcak demekki.
Ay sorma cnm resmen şok oldum bişeyde diyemedim hiç beklemiyordum nasıl yani kontrol altında olmayacak miyim diye çıkamadı ağzımdan. . Soracağım ay dayanamam ben bi bahane bulup giderim bananeCanım karnına takılma bak minişin kocaman olmuş maşallahama doktorun 5 hafta sonra gel demesi bi garip olmuş ya ne kadar rahat
Benim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim de çatı muayenesinde hem kanamam olmuştu. Hemde ertesi gün nişanım gelmişti. Bu arada 37. Haftada çatı muayenem olmuştu. 34. Hafta bence bi sıkıntı yoksa erkenanladım canım peki bişey danışayım sizlere ben memleketimde doğum yapıcam,bu gittiğim doktora alttan muayene olmalı mıyım??yani 34 de mutlaka başlanmalı mı catı muayenesine
bilmiyorum ki canım ya inş. kanamam falan olmaz napcağımı şasrdım her doktor farklı zamanlarda bakıyo herldeBenim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim de çatı muayenesinde hem kanamam olmuştu. Hemde ertesi gün nişanım gelmişti. Bu arada 37. Haftada çatı muayenem olmuştu. 34. Hafta bence bi sıkıntı yoksa erken
Benim her defasında 2 kere sayıyor bütün organlarını, ayak parmakları elleri hep sayıyor nerden baksan yarım saatten fazla ultrasonda kalıyorumYa kızlar aklıma bi şey takıldı.bugün doktor kontrolünde doktor baş gövde ve bacaklara baktı midesi elleri ayaklarını gösterdi. Baska iç organlar ile ilgili yorum yapmadı göstermedi de.diğer randevular idrar kesesi omurilik yüz mide filan bakmıştır ama.içimde bi şey kaldı nedense sizinde öyle mi yoksa ayrıntılı her defasında gösteriyormu
Ayyyy çok üzüldüm allah sabır versin onlara insallah ya ayyy ya çok acıGünaydın anneler. Bize hiç aymasa da. Dün geceki patlamada ölen çocuklardan bir tanesi de benim iş arkadaşımın oğlu. Adını elvis koymak isteyip koyamadığı elvin diye avuttuğu. Bu kadar naif düşüncelerle bir çocuğa sahip olmak ve onun böylesine gerizekalıca bir yolda saçma sapan ölüme gitmesi. İnsanın içini sinirle öfkeyle üzüntüyle doldurmaktan başka bir şeye yer bırakmıyor. Şu dünyaya getireceğimiz kuzunun kaderinin ne olacağının belli olmaması kadar ürkütücü bir durum yok. Allah geride kalanlara sabır ve yaşama şansı versin demekten başka bir şey gelmiyor elden. Çünkü şans eseri yaşanıyor bu ülkede artık, şans eseri ölünmüyor.((
Ooohh çok iyimiş canım senin biz ortalama 5 Dakika sürüyorBenim her defasında 2 kere sayıyor bütün organlarını, ayak parmakları elleri hep sayıyor nerden baksan yarım saatten fazla ultrasonda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?