2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
anladım canım peki bişey danışayım sizlere ben memleketimde doğum yapıcam,bu gittiğim doktora alttan muayene olmalı mıyım??yani 34 de mutlaka başlanmalı mı catı muayenesine
Canım yani bu doktordan doktora değişebilir bunda telaslancak bise yokki bisorun olsa doktor tabiki söyler neden kendini ve seni riske atsinki bence biraz sakin olma herşeyi kafaya takmama günleri başlamalı belki doktor daha pimpiriklidir yani

Ooohh çok iyimiş canım senin biz ortalama 5 Dakika sürüyor

Evet oylede bu ay Son kez gitcem bu dra, sonrasında dr değişiyor özel hastane dr u olacak, o zaman 5 dk anca bakılır herhalde, neyse dogumada az kalıyor Allahtan sağlıklı sıhhatli bi alırsam kucağıma doya doya bakarım yavruma insallah

Yok canmya ne gerisi bende büyük ihtimal bidahaki ay olcak hala hersey hazır değil çocuk sağ salim dogsundagerisi teferruat iki günlük isler

Evet oylede bu ay Son kez gitcem bu dra, sonrasında dr değişiyor özel hastane dr u olacak, o zaman 5 dk anca bakılır herhalde, neyse dogumada az kalıyor Allahtan sağlıklı sıhhatli bi alırsam
Ayy inşallah canim benim.bugün nedense bi burukluk var bende aslında hersey yolunda doktora da güveniyorum ama.az kaldı şu altı hafta bi bitse

Canım bizimki fl baş çevresi ve suyunu ölçüyor.organlarla alakalı yorum yapmıyor.ama bişey dikkatimi çekti doktor ölçüm yaptıkça ekranın sağ tarafında bi sürü yabancı terim çıkıyor ve hafta gün yazıları beliriyor.sanırım ölçümleri ultrason cihazı yapıyor sorun olursa haftaya uymayan ölçüm olursa uyarı veriyor.

Ayyy evet canım aynen öyle benimkide.suyuna filan bakar parmak omurilik dudak burun deliği saçını bile gösterdi.organları ile de sadece mideyi gösterdi.tıpkı seninki gibi.ben neden bu kadar buruğum bugün anlamadım hiç.allahımA,bin şükür hersey iyi gecti şimdiye kadar.çok tesekkür ederim canım benim

Ay sorma cnm resmen şok oldum bişeyde diyemedim hiç beklemiyordum nasıl yani kontrol altında olmayacak miyim diye çıkamadı ağzımdan. . Soracağım ay dayanamam ben bi bahane bulup giderim banane
Kesinlikle 5 hafta uzun 35. Haftada en azından gel diyebilirdi.. Bebiş kilo aliyo sen almasanda tatlım ama senin depolardan çalıyordur ona gore [/QUOTE]
Çalsın çalşın annesinin deposu ona bi dokuz ay daha yeter

evet sanirim oyle deneye yanila ogrenecegim bende ...
benim doktor yogurdu da ana yemeklerle yeme, ara ogunlerle al dedi ama valla dun dolmanin yanina guzel gitti

Kızlar derin temizliğe ne zaman başlayacaksiniz ya çok geç kalıyorum sanki daha erken diyo annem ama agirlastiktan sonrada çok zor olacak zaten çalış, aya devam ediyorum hafta içleri halim olmuyo hafta sonları hangi birini yetiştiricicem daha bişeyler yapıp buzLiga atıcam o zaten başlı başına 1 gün belki 2 gün hatta

evet ben de gezinmeye calisiyorum is yerinde. allahtan saat basi wc yoluna gidiyoruz da gitmisken sagda solda geziniyom azicik
ben bir tane gecelik bir tane de pijama aldim. pijamayi aldigimda 5 aylik falandim. 2 ay gecmis ustunden. simdi gecen gun denedim alti cok sIkti. acaba onu bir buyuk bedeniyle mi degistirsem diyorum. gerci dogumdan sonra da oturabilir ustume ama... kararsiz kaldim.

Derin temizlik işleri bizden geçti bence. Bir ev süpürmek bile bel ağrısı yapıyorken.. Birinin yardıma gelmesi ve senin ona bezdir, detejandır vermen lazım. Yani ben öyle yapıcam. Buzluğa atma işlerini de annem gelir beraber yaparız diye düşündüm

tatlim bir de o gunku aktivitelerine de dikkat et. misal hamur isi yedikten sonra eve kadar yuruduysen eritmis de olabilirsin.
benim doktorum, yedigimiz bir cok seyde sekerimizi dusurmek icin 15 dk yurumemiz yeterli dedi. benim de canim makarna cekiyor bugunler de deli gibi! bir iki kere yedim valla. ama yemekten sonra bir kere evin icinde bir kerede disarida dolastim bir 20 dk kadar. hic de yukselmedi.

Derin temizlik nasıl yapıcaksın ki deterjana maruz kalmak bile cok zararlı ki doğumu tetiklemesi ayrı mesele. Ya ailenden yardım iste ya da birini tut bence. Ben halıları falan yıkamaya gönderip kadın cagırıcam. Risk almaya gelmez artık kritik haftalardayız

neff cim benim hic oyle sorunlarim yok. cunku dr um bebegin agirligini soylemiyor
36. haftada ultrasona sokacagim dedi, belki o zaman soyler :)

Doğru dün hamur işi yedim ama evde misafir vardı, sac bahçede kurulu olduğu için iki kat merdiveni in çık millete sofra ser kaldır bayagi hareket ettim, ye ye gez dolaş erit biz bu işi çözdukmu ne

Canım ben başladım eğer yalnizsan başla mutlaka canım benim ama yardım edicem birileri varsa hiç yorulma ben geçen hafta az yiklendim kendime hafta sonu acilde aldık soluğu o yüzden dikkat et

Evet bende annemi bekliyorum annemle aynı şehirde değiliz gelmesi lazım oda nazliniyo resmen biraz darılıyorm hatta yalnız hissediyorum kendimi onca is var içim rahat değil o hala erken diyo erken mi sizcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…