2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Doğru dün hamur işi yedim ama evde misafir vardı, sac bahçede kurulu olduğu için iki kat merdiveni in çık millete sofra ser kaldır bayagi hareket ettim, ye ye gez dolaş erit biz bu işi çözdukmu ne
aman hamile dedigin kadin ac kalir mi zaten :) :) :)
yiyecegiz eli mecbur. (sanki mecburiyetten olmasa yemicez! kendi adima konusursam ben yerim :) )

ama tabi onemli olan sekerimiz cikmasin ki minnaklar bundan etkilenmesin. eger sekerimizi dusuruyorsak, ha egzersizle ha az yemekle dusurmusuz. ne farkeder ki? :)

Canım ben mayıs başı gibi kadın alcam.yapcak yardım etcek kimsem yok evim çok büyük mümkün değil yapamam kendim.annemde doğuma yakın gelcek doğumdan sonra çok kalmak için.dip kıyı temizletcem camları perdeleri yaptırcam.mecburen öyle olcak canım.

Evet bende annemi bekliyorum annemle aynı şehirde değiliz gelmesi lazım oda nazliniyo resmen biraz darılıyorm hatta yalnız hissediyorum kendimi onca is var içim rahat değil o hala erken diyo erken mi sizcede
Şimdi yapılsa doğuma kadar zaten yine kirlenir bence de doğru söylüyor. alınganlık oluyor tabi bizde

Heralde yanlış anlatmışım ben annemi cagiriyorum zaten o erken diyo tek başıma yapamam tabii ayrı şehirlerdeyiz burda ne kayinvalidem ne annem ne ablam kimse yok aklımda o kadar çok iş varki huzursuz hissediyorum ya işler bitmeden gelirse diyorum ama anneme erken diyo işte içim durmuyo işler bekledikce çok üzülüyorum off

Evet bende annemi bekliyorum annemle aynı şehirde değiliz gelmesi lazım oda nazliniyo resmen biraz darılıyorm hatta yalnız hissediyorum kendimi onca is var içim rahat değil o hala erken diyo erken mi sizcede
benim annem de hersey erken deyip duruyor!

allahtan evi satiliga cikardik da o yuzden gerekti bir derin temizlik. ama degil kendim yapmak, ben kadinin basinda bile duramadim vallahi. klorakti, temizlik maddeleriydi ne kadar kotu kokuyorlar. bebise bisi olur diye ben balkonda oturdum.

selam kizlar.bugun oglusumu gormeye kontrole gittim :) cok sukur hersey yolunda..iri bebis olarak devam etmiyoruz tam haftamizla uyumluymusuz sekerden etkilenmiyor oglusum,1550 gr .suyuda iyiymis..seyretmeye doyamadim oglusumu.bir eliyle diger kolunu tutup agzina goturuyordu sapur supur emiyordu oyle tatliydi ki bir ara agzini acti sapirdatti cok gulduk :) yerim onu ben insallah dogunca annesinide oyle sapur supur kuvvetlice emer :) buda 30 haftalik ben ve kolunu emen agzini sapirdatan oglusum kayra :) buarada 14 mayis dogumum gozukuyor ve artik esimle munasebeti kestirdi tansiyonumda 12-8cikti sonundaa iyi bisey cikti,gecen muayenedeki fazla cikan 2 kilomun 1.300unu vermisim ohhbebisim hala kafa yukarda ama doktrum sorun etmiyor donecek her bebek dogumu iyi bilir yolunu bulur sikinti etme dedi

Eklentiler

• 1457972270560.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 92
Benim de herkes uzakta canım yine annen geliyor bak yardıma ben anneme de kıyamıyorum rahatsız çünkü zaten doğuma gelicek bide temizlik diye yoramam . Eşim yardım ediyor ama ince ayrıntılı temizlik elinden gelmiyor ki :) bence sen fazla takma kafana annenin bi bildiği vardır mutlaka olmadı dolaba atıcaklarını porsiyon porsiyon hazırla belki için rahat eder :) ama dediğim gibi kendini yorma artık dikkat etmelisin

Mayıs başı çok geç değilmi nisanda da annem gelmezse duramam vallahi işte o zaman beklemem bende yardımci alırım nisan ortasinda sonra tabi temiz tutmak için stres yaparım ben niye böyleyim

ben de duramadim vallahi evin icinde. normalde o kadar rahatsiz etmez deterjan kokusu ama gebeyken sanki zehir soluyormusum gibi geldi.
tabi ben sansliyim. annecigim yanimda. gelen kadin da iyi bir kadin sagolsun kendi eviymis gibi temizler. ama onlar olmasaydi da sanirim kendim yapamayacaktim. verirdim artik bezi esimin eline :)

buarada bende sizlerden heves edip buzluga birkac sey yaptim ,sardim.actim. falan :) yazmiyim caniniz cekmesin bebisime lavanta keseleride dikiyorum iclerini doldurmasi kaldi ..kumasimdan 80 kusur cikti.mevlutte olsun eve ziyarete gelene veririm fazladan artik.niyetim 50 adetti kumasim yetmisken diktim.hastanedede isimli cikolata dagiticam o kadar.

Bayanlar acill cevap lansinoh elektrikli tekli süt sağma pompası 136 tl sizce uygun mu bi de markası iyi mi @_Lavin_ @Mjdmjd babybabycat var miydi alacaklar hatırlamadim ama g.gidiyorda indirimde
Canim yeni gördüm ama aldın mi bilmiyorum ama bence uygun değil zaten o fiyatta çoğu marka ben civil de gördüm wewell marka 120 avent 110 lira istersen civile bak elektrikli bu yazdıklarım da

Canım gerçekten sanki eve böyle çok ağır misafirim gelecekmis gibi hissediyorum hiçbişey eksik olmamalı diye takıntı yaptım kurtulmam lazım bu düşünceden haklısınız doğru diyorsunuz

gozun aydin pambix cim, iyi haberlerle donmussun doktordan.
valla boyle guzel haberleri okuyunca ben de seviniyorum. nedense icimden bir ses, hepimizin bebegi iyi olacakmis gibi geliyor.
bu arada sen toplamda kac kilo aldin? diyetine bayagidir dikkat ediyorsun bildigim kadariyla degil mi?

Canim yeni gördüm ama aldın mi bilmiyorum ama bence uygun değil zaten o fiyatta çoğu marka ben civil de gördüm wewell marka 120 avent 110 lira istersen civile bak elektrikli bu yazdıklarım da
Kandırmaca gibi tam alırken baktım 156 odeyecegim kizdim bende almadim avent elektrikli 110 çok iyimiş bi ona bakayım burda da cıvıl var mağazadan mk bakmkstin tatlim

Maşallah canım benim çok sevindim hersey yolunda.inşallah hepimiz güzel haberleri paylasiriz burada.masallah ogluşunada Göbüşüne de

Ya iyiki bi nar yedim kızlar yiyen var mı afedersiniz isim de verdim canınız çekmez inşallah ki cekmesin halen adet ağrısı gibi ağrılarım var onu yedikten sonra oldu eşim sen git 10 kilo nar al bu kadar sevenini de gormedim iki kişiyiz bi de biz

anladım canım peki bişey danışayım sizlere ben memleketimde doğum yapıcam,bu gittiğim doktora alttan muayene olmalı mıyım??yani 34 de mutlaka başlanmalı mı catı muayenesine
acikscasi bana gore cati muayenesi icin cok erken davraniyor gibi geliyor doktorun,ama tabi nilemicem her doktor farkli demekki.dedigin gibi, onda dogum yapmicaksan mantiksiz.benim bildigim-

ilk aylarda narin fazlasi zararrliydi ama sanmam ondan oldugunu canim..kacn tane yedin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…