- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.981
aman hamile dedigin kadin ac kalir mi zaten :) :) :)Doğru dün hamur işi yedim ama evde misafir vardı, sac bahçede kurulu olduğu için iki kat merdiveni in çık millete sofra ser kaldır bayagi hareket ettim, ye ye gez dolaş erit biz bu işi çözdukmu ne
Canım ben mayıs başı gibi kadın alcam.yapcak yardım etcek kimsem yok evim çok büyük mümkün değil yapamam kendim.annemde doğuma yakın gelcek doğumdan sonra çok kalmak için.dip kıyı temizletcem camları perdeleri yaptırcam.mecburen öyle olcak canım.Kızlar derin temizliğe ne zaman başlayacaksiniz ya çok geç kalıyorum sanki daha erken diyo annem ama agirlastiktan sonrada çok zor olacak zaten çalış, aya devam ediyorum hafta içleri halim olmuyo hafta sonları hangi birini yetiştiricicem daha bişeyler yapıp buzLiga atıcam o zaten başlı başına 1 gün belki 2 gün hatta
Şimdi yapılsa doğuma kadar zaten yine kirlenir bence de doğru söylüyor.Evet bende annemi bekliyorum annemle aynı şehirde değiliz gelmesi lazım oda nazliniyo resmen biraz darılıyorm hatta yalnız hissediyorum kendimi onca is var içim rahat değil o hala erken diyo erken mi sizcede
Heralde yanlış anlatmışım ben annemi cagiriyorum zaten o erken diyo tek başıma yapamam tabii ayrı şehirlerdeyiz burda ne kayinvalidem ne annem ne ablam kimse yok aklımda o kadar çok iş varki huzursuz hissediyorum ya işler bitmeden gelirse diyorum ama anneme erken diyo işte içim durmuyo işler bekledikce çok üzülüyorum offDerin temizlik nasıl yapıcaksın ki deterjana maruz kalmak bile cok zararlı ki doğumu tetiklemesi ayrı mesele. Ya ailenden yardım iste ya da birini tut bence. Ben halıları falan yıkamaya gönderip kadın cagırıcam. Risk almaya gelmez artık kritik haftalardayız
benim annem de hersey erken deyip duruyor!Evet bende annemi bekliyorum annemle aynı şehirde değiliz gelmesi lazım oda nazliniyo resmen biraz darılıyorm hatta yalnız hissediyorum kendimi onca is var içim rahat değil o hala erken diyo erken mi sizcede
Benim de herkes uzakta canım yine annen geliyor bak yardıma ben anneme de kıyamıyorum rahatsız çünkü zaten doğuma gelicek bide temizlik diye yoramam . Eşim yardım ediyor ama ince ayrıntılı temizlik elinden gelmiyor ki :) bence sen fazla takma kafana annenin bi bildiği vardır mutlaka olmadı dolaba atıcaklarını porsiyon porsiyon hazırla belki için rahat eder :) ama dediğim gibi kendini yorma artık dikkat etmelisinHeralde yanlış anlatmışım ben annemi cagiriyorum zaten o erken diyo tek başıma yapamam tabii ayrı şehirlerdeyiz burda ne kayinvalidem ne annem ne ablam kimse yok aklımda o kadar çok iş varki huzursuz hissediyorum ya işler bitmeden gelirse diyorum ama anneme erken diyo işte içim durmuyo işler bekledikce çok üzülüyorum off
Mayıs başı çok geç değilmi nisanda da annem gelmezse duramam vallahi işte o zaman beklemem bende yardımci alırım nisan ortasinda sonra tabi temiz tutmak için stres yaparım ben niye böyleyimCanım ben mayıs başı gibi kadın alcam.yapcak yardım etcek kimsem yok evim çok büyük mümkün değil yapamam kendim.annemde doğuma yakın gelcek doğumdan sonra çok kalmak için.dip kıyı temizletcem camları perdeleri yaptırcam.mecburen öyle olcak canım.
ben de duramadim vallahi evin icinde. normalde o kadar rahatsiz etmez deterjan kokusu ama gebeyken sanki zehir soluyormusum gibi geldi.Derin temizlik nasıl yapıcaksın ki deterjana maruz kalmak bile cok zararlı ki doğumu tetiklemesi ayrı mesele. Ya ailenden yardım iste ya da birini tut bence. Ben halıları falan yıkamaya gönderip kadın cagırıcam. Risk almaya gelmez artık kritik haftalardayız
Canim yeni gördüm ama aldın mi bilmiyorum ama bence uygun değil zaten o fiyatta çoğu marka ben civil de gördüm wewell marka 120 avent 110 lira istersen civile bak elektrikli bu yazdıklarım daBayanlar acill cevap lansinoh elektrikli tekli süt sağma pompası 136 tl sizce uygun mu bi de markası iyi mi @_Lavin_ @Mjdmjdbabybabycat var miydi alacaklar hatırlamadim ama g.gidiyorda indirimde
Canım gerçekten sanki eve böyle çok ağır misafirim gelecekmis gibi hissediyorum hiçbişey eksik olmamalı diye takıntı yaptım kurtulmam lazım bu düşünceden haklısınız doğru diyorsunuzBenim de herkes uzakta canım yine annen geliyor bak yardıma ben anneme de kıyamıyorum rahatsız çünkü zaten doğuma gelicek bide temizlik diye yoramam . Eşim yardım ediyor ama ince ayrıntılı temizlik elinden gelmiyor ki :) bence sen fazla takma kafana annenin bi bildiği vardır mutlaka olmadı dolaba atıcaklarını porsiyon porsiyon hazırla belki için rahat eder :) ama dediğim gibi kendini yorma artık dikkat etmelisin
Geçen gün allahim bana kimseden fayda yok ben ne kadar yalnizim diye ağlama krizine girdim sonra dedim napıyorum ben ne saçma gelip gidiyor şu sıralar iyice arttıŞimdi yapılsa doğuma kadar zaten yine kirlenir bence de doğru söylüyor.alınganlık oluyor tabi bizde
gozun aydin pambix cim, iyi haberlerle donmussun doktordan.selam kizlar.bugun oglusumu gormeye kontrole gittim :) cok sukur hersey yolunda..iri bebis olarak devam etmiyoruz tam haftamizla uyumluymusuz sekerden etkilenmiyor oglusum,1550 gr .suyuda iyiymis..seyretmeye doyamadim oglusumu.bir eliyle diger kolunu tutup agzina goturuyordu sapur supur emiyordu oyle tatliydi ki bir ara agzini acti sapirdatti cok gulduk :) yerim onu ben insallah dogunca annesinide oyle sapur supur kuvvetlice emer :) buda 30 haftalik ben ve kolunu emen agzini sapirdatan oglusum kayra :) buarada 14 mayis dogumum gozukuyor ve artik esimle munasebeti kestirditansiyonumda 12-8cikti sonundaa iyi bisey cikti,gecen muayenedeki fazla cikan 2 kilomun 1.300unu vermisim ohh bebisim hala kafa yukarda ama doktrum sorun etmiyor donecek her bebek dogumu iyi bilir yolunu bulur sikinti etme dedi
Kandırmaca gibi tam alırken baktım 156 odeyecegim kizdim bende almadimCanim yeni gördüm ama aldın mi bilmiyorum ama bence uygun değil zaten o fiyatta çoğu marka ben civil de gördüm wewell marka 120 avent 110 lira istersen civile bak elektrikli bu yazdıklarım da
Maşallah canım benim çok sevindim hersey yolunda.inşallah hepimiz güzel haberleri paylasiriz burada.masallah ogluşunada Göbüşüne deselam kizlar.bugun oglusumu gormeye kontrole gittim :) cok sukur hersey yolunda..iri bebis olarak devam etmiyoruz tam haftamizla uyumluymusuz sekerden etkilenmiyor oglusum,1550 gr .suyuda iyiymis..seyretmeye doyamadim oglusumu.bir eliyle diger kolunu tutup agzina goturuyordu sapur supur emiyordu oyle tatliydi ki bir ara agzini acti sapirdatti cok gulduk :) yerim onu ben insallah dogunca annesinide oyle sapur supur kuvvetlice emer :) buda 30 haftalik ben ve kolunu emen
acikscasi bana gore cati muayenesi icin cok erken davraniyor gibi geliyor doktorun,ama tabi nilemicem her doktor farkli demekki.dedigin gibi, onda dogum yapmicaksan mantiksiz.benim bildigim-anladım canım peki bişey danışayım sizlere ben memleketimde doğum yapıcam,bu gittiğim doktora alttan muayene olmalı mıyım??yani 34 de mutlaka başlanmalı mı catı muayenesine
ilk aylarda narin fazlasi zararrliydi ama sanmam ondan oldugunu canim..kacn tane yedin kiYa iyiki bi nar yedim kızlar yiyen var mı afedersiniz isim de verdim canınız çekmez inşallah ki cekmesin halen adet ağrısı gibi ağrılarım var onu yedikten sonra oldueşim sen git 10 kilo nar al bu kadar sevenini de gormedim iki kişiyiz bi de biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?