2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

cnm nar yemeyi hamilelikte önermiyolar dikkat et kendine önemli i şey olursa doktoruna danışırssın .... daha yeme bence ..

Aynen canım hergun tuvalet banyo yıkayan ben eşimin üstüne yıktım mecburen maske takıp yapmaya calısıyorum bazen ama her yeri açıyorum cam kapı yine de içşm rahat etmiyor o yüzden yükün fazlasını attım eşime :) sonucta ev se ikimizin bebişte azıcık
Çalışsın

Arkadaşlar kol uyuşması şikayeti olan var mı? Benim bif haftadır kolum uyuşuyor sabahları yoğun, gün içinde de devam ediyor.
canim malesef gebelikten dolayi yasiyorsun bunu.bebek sinirlere baski yaptiginda oluyormus..dogumdan sonra geciyormus.daha erkende gecebilir insallah.

Ne güzel görmüşsün baya ayrıntılıca =) ben de inşallah yarın gidicem de güzelce görürüm saklanmadan

Geçen gün allahim bana kimseden fayda yok ben ne kadar yalnizim diye ağlama krizine girdim sonra dedim napıyorum ben ne saçma gelip gidiyor şu sıralar iyice arttı

Olur böyle şeyler ama inan ki annen de seni düşünüyordur

cnm nar yemeyi hamilelikte önermiyolar dikkat et kendine önemli i şey olursa doktoruna danışırssın .... daha yeme bence ..

Narla ilgili böyle bir şeyi hiç duymamıştım. Ben de severim ve yiyordum hep

Kizlar merhaba 30+6da kontrolum vardi oglum 1600gr cikti doktorum cok iri bi cocuk olmiycak rahat dogurursun dedi ama ben yine de bilemedim sanki bana azmis gibi geldi tahin pekmez muz sut kasar peynir yiyorum. Yapi olarak bende esimde zayif hele ben 1.68boy 49kilo ile hamile kaldım bende +7 kilo almisim ama cok uzuluyorum bebegim zayif diye

Hic belli olmaz dedi kendi doktorumda ayni seyi soyledi 38e kadar donebilir ayni da kalabilir bekleyip gormekten baska care yokmus. Ne inatci cikti bizim bu kizanciklar kizceler yaaa
ya ne kadar dogru bilmiyorum ama okurken cok gulmustum..pozitif dogum hikayelerini okuyordum instagramda bi bayanin sayfasinda...kadinin kizi ters duruyormus doktor artik sezeryan tarihi vermis o tarihe kadar donmezse diye..eve. gitmisler hergun kadinin kocasi alttan bebise seslenmis kadinda karnini oksayarak konusmus falan..bir gece suyu gelmis meger bebek donmus yola girmis..normal yapmis dogumunu..hic unutmam herhalde bunu.sacma ve komik geldi ama bakarsin bende oglum donmezse kendimi o halde bulabilirim esimle

Neden böyle düşünüyorsunuz ki kilosu normal ve kolayca doğacak belki de. Biz yetişkinler bile aynı yaşta olmamıza rağmen aynı boy ve kiloda mıyız onun da bir yapısı var ve siz ne yerseniz yiyin kilo almayabilir

eger sekkerin yoksa sekerli seyler bebegi daha cok cisini yapmasini sagliyormus..bebegin suyu bebehin aslinda cisiyymis meyveyi artirabilirsin tabiki ekstra suyuda..tatli yemek bebegin daha cok isemesini sagliyormus..

eger ogun aralarini uzun tutuyorsan kuuk sey bile yesen yuksek cikabilir..ana ogunle ara ogun aralari 2 saati gecmesin canim.

Bende hep kilolu olmusumdur, şeker yukselmedikten sonra bişey olmaz herhalde, bebişler biraz tombik olur o kadar, eh azcikta tombik olsun ele avuca gelsin, eltim kızını 2890 gr doğurdu elime almaya korkuyodum, Allah tan kaynanam doğar doğmaz amcasının boğazı olsun /yani eşimin/ demişte çocuk çabuk toparladı kendini, boğazida aynen eşim gibi oldu onun gibi hiç yemek ayırmaz masallah, bende tembihle dim babasının boğazı demeyi unutma diye, 9 aydır bekliyoz sevmek için, birde kilo alsın diyemi bekleyelim dimi.
Bu arada farkettinmi kendimizi diyette nasilda siyirdik

Orası oyle zaten onemli olan kilo degil sagliktir ama annelik ic gudusu iste bi yerde eksik mi yapiyorum besleyemiyo muyum diye aklima takılıyo yoksa asla bebegimi baska bi bebekle kiyaslamam kiyaslatmam da

Aman sende yeme tatlım boşver ben iyi değil diye biliyordum ama eşim sağolsun evde 10 kilo olunca bi yesek dedim başladı adet gibi sancılar ..

Beşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizi hayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi

Eklentiler

• IMG_20160314_161539.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 98
Canım karnına takılma bak minişin kocaman olmuş maşallah ama doktorun 5 hafta sonra gel demesi bi garip olmuş ya ne kadar rahat
Ay sorma cnm resmen şok oldum bişeyde diyemedim hiç beklemiyordum nasıl yani kontrol altında olmayacak miyim diye çıkamadı ağzımdan. . Soracağım ay dayanamam ben bi bahane bulup giderim banane [/QUOTE]
Aynen öyle yap canim

Oh oh maşallah size canım Süpersin Kayramızın da sekerden etkilenmemesine sevindimoyy onun agzını burnunu yesin teyzesi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…