- 8 Eylül 2015
- 903
- 1.038
- 313
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.001
Ya iyiki bi nar yedim kızlar yiyen var mı afedersiniz isim de verdim canınız çekmez inşallah ki cekmesin halen adet ağrısı gibi ağrılarım var onu yedikten sonra oldueşim sen git 10 kilo nar al bu kadar sevenini de gormedim iki kişiyiz bi de biz
Aynen canım hergun tuvalet banyo yıkayan ben eşimin üstüne yıktım mecburen maske takıp yapmaya calısıyorum bazen ama her yeri açıyorum cam kapı yine de içşm rahat etmiyor o yüzden yükün fazlasını attım eşime :) sonucta ev se ikimizin bebişte azıcıkben de duramadim vallahi evin icinde. normalde o kadar rahatsiz etmez deterjan kokusu ama gebeyken sanki zehir soluyormusum gibi geldi.
tabi ben sansliyim. annecigim yanimda. gelen kadin da iyi bir kadin sagolsun kendi eviymis gibi temizler. ama onlar olmasaydi da sanirim kendim yapamayacaktim. verirdim artik bezi esimin eline :)
canim malesef gebelikten dolayi yasiyorsun bunu.bebek sinirlere baski yaptiginda oluyormus..dogumdan sonra geciyormus.daha erkende gecebilir insallah.Arkadaşlar kol uyuşması şikayeti olan var mı? Benim bif haftadır kolum uyuşuyor sabahları yoğun, gün içinde de devam ediyor.
canim donerler bana doktoeum her defasinda soyluyor son.ana kadar belli olmaz diyor,bebekler duzeni biliyor dedi.Ohh bebişlerin keyfine kaldık iyice desene peki dönme ihtimali kaçmiş ki yanı son ayda dönmezler mi ki
selam kizlar.bugun oglusumu gormeye kontrole gittim :) cok sukur hersey yolunda..iri bebis olarak devam etmiyoruz tam haftamizla uyumluymusuz sekerden etkilenmiyor oglusum,1550 gr .suyuda iyiymis..seyretmeye doyamadim oglusumu.bir eliyle diger kolunu tutup agzina goturuyordu sapur supur emiyordu oyle tatliydi ki bir ara agzini acti sapirdatti cok gulduk :) yerim onu ben insallah dogunca annesinide oyle sapur supur kuvvetlice emer :) buda 30 haftalik ben ve kolunu emen agzini sapirdatan oglusum kayra :) buarada 14 mayis dogumum gozukuyor ve artik esimle munasebeti kestirditansiyonumda 12-8cikti sonundaa iyi bisey cikti,gecen muayenedeki fazla cikan 2 kilomun 1.300unu vermisim ohh bebisim hala kafa yukarda ama doktrum sorun etmiyor donecek her bebek dogumu iyi bilir yolunu bulur sikinti etme dedi
Geçen gün allahim bana kimseden fayda yok ben ne kadar yalnizim diye ağlama krizine girdim sonra dedim napıyorum ben ne saçma gelip gidiyor şu sıralar iyice arttı
Ya iyiki bi nar yedim kızlar yiyen var mı afedersiniz isim de verdim canınız çekmez inşallah ki cekmesin halen adet ağrısı gibi ağrılarım var onu yedikten sonra oldueşim sen git 10 kilo nar al bu kadar sevenini de gormedim iki kişiyiz bi de biz
cnm nar yemeyi hamilelikte önermiyolar dikkat et kendine önemli i şey olursa doktoruna danışırssın .... daha yeme bence ..
Pambixcim bi de kordon dolanmış boynuna umudum az o konuda ama var ve inşallah açar ve döner yoksa sezeryan olcazcanim donerler bana doktoeum her defasinda soyluyor son.ana kadar belli olmaz diyor,bebekler duzeni biliyor dedi.
ya ne kadar dogru bilmiyorum ama okurken cok gulmustum..pozitif dogum hikayelerini okuyordum instagramda bi bayanin sayfasinda...kadinin kizi ters duruyormus doktor artik sezeryan tarihi vermis o tarihe kadar donmezse diye..eve. gitmisler hergun kadinin kocasi alttan bebise seslenmisHic belli olmaz dedi kendi doktorumda ayni seyi soyledi 38e kadar donebilir ayni da kalabilir bekleyip gormekten baska care yokmus. Ne inatci cikti bizim bu kizanciklar kizceler yaaa
Bende iyi değil diye biliyorum eşime kaç defa anlattım bana zorla yediriyo anlamıyor ama bugün dedim tek bi tane bile yemicem artıkcnm nar yemeyi hamilelikte önermiyolar dikkat et kendine önemli i şey olursa doktoruna danışırssın .... daha yeme bence ..
Bir tane belki küçük bi tane tatlım ama ondan sonra olduilk aylarda narin fazlasi zararrliydi ama sanmam ondan oldugunu canim..kacn tane yedin ki
ya ne kadar dogru bilmiyorum ama okurken cok gulmustum..pozitif dogum hikayelerini okuyordum instagramda bi bayanin sayfasinda...kadinin kizi ters duruyormus doktor artik sezeryan tarihi vermis o tarihe kadar donmezse diye..eve. gitmisler hergun kadinin kocasi alttan bebise seslenmiskadinda karnini oksayarak konusmus falan..bir gece suyu gelmis meger bebek donmus yola girmis..normal yapmis dogumunu..hic unutmam herhalde bunu.sacma ve komik geldi ama bakarsin bende oglum donmezse kendimi o halde bulabilirim esimle
Neden böyle düşünüyorsunuz ki kilosu normal ve kolayca doğacak belki de. Biz yetişkinler bile aynı yaşta olmamıza rağmen aynı boy ve kiloda mıyızKizlar merhaba 30+6da kontrolum vardi oglum 1600gr cikti doktorum cok iri bi cocuk olmiycak rahat dogurursun dedi ama ben yine de bilemedim sanki bana azmis gibi geldi tahin pekmez muz sut kasar peynir yiyorum. Yapi olarak bende esimde zayif hele ben 1.68boy 49kilo ile hamile kaldım bende +7 kilo almisim ama cok uzuluyorum bebegim zayif diye
eger sekkerin yoksa sekerli seyler bebegi daha cok cisini yapmasini sagliyormus..bebegin suyu bebehin aslinda cisiyymisSelam güzel hanımlar :) bebişimi gördüm geldim şimdi herşey yolunda dedi doktor 28 martta rapor alcam hayırlısıyla. 1.5 kg olmuş. Su miktarı iyi dedi ama daha iyi olabilir günlük 3 litre su içiyorum bebeğin suyu benim içtiğim suyla alakası yok diyenler var arttırayım mı acaba yoksa zaten faydası yok mu???? Bilemedim
eger ogun aralarini uzun tutuyorsan kuuk sey bile yesen yuksek cikabilir..ana ogunle ara ogun aralari 2 saati gecmesin canim.Dr dan geldim şimdi çok şükür iğne baslamadi, ama daha dikkatli olmam gerekiyormuş, sınır 160 dı 140 a düşürdü, daha az yiyecem, ya sorun yemekte değil galiba, bi kaç gün önce 1 kaşe çorba 4 yemek kaşığı sebze yemegi, 1 dilim ekmek yedim diyette yazdığı gibi şeker çıktı 162, dünde hamur işi yedim dayanamadım bol yağlı hemde 126 çıktı, benim bunyem diyette çok şeker üretiyor demekki, hamur işi pasta tatlı yiyince şeker meker çıkmıyor
aman hamile dedigin kadin ac kalir mi zaten :) :) :)
yiyecegiz eli mecbur. (sanki mecburiyetten olmasa yemicez! kendi adima konusursam ben yerim :) )
ama tabi onemli olan sekerimiz cikmasin ki minnaklar bundan etkilenmesin. eger sekerimizi dusuruyorsak, ha egzersizle ha az yemekle dusurmusuz. ne farkeder ki? :)
Orası oyle zaten onemli olan kilo degil sagliktir ama annelik ic gudusu iste bi yerde eksik mi yapiyorum besleyemiyo muyum diye aklima takılıyo yoksa asla bebegimi baska bi bebekle kiyaslamam kiyaslatmam daNeden böyle düşünüyorsunuz ki kilosu normal ve kolayca doğacak belki de. Biz yetişkinler bile aynı yaşta olmamıza rağmen aynı boy ve kiloda mıyızonun da bir yapısı var ve siz ne yerseniz yiyin kilo almayabilir
Aman sende yeme tatlım boşver ben iyi değil diye biliyordum ama eşim sağolsun evde 10 kilo olunca bi yesek dedim başladı adet gibi sancılar ..Ne güzel görmüşsün baya ayrıntılıca =) ben de inşallah yarın gidicem de güzelce görürüm saklanmadan
Olur böyle şeyler ama inan ki annen de seni düşünüyordur
Narla ilgili böyle bir şeyi hiç duymamıştım. Ben de severim ve yiyordum hep
Ay sorma cnm resmen şok oldum bişeyde diyemedim hiç beklemiyordum nasıl yani kontrol altında olmayacak miyim diye çıkamadı ağzımdan. . Soracağım ay dayanamam ben bi bahane bulup giderim bananeCanım karnına takılma bak minişin kocaman olmuş maşallahama doktorun 5 hafta sonra gel demesi bi garip olmuş ya ne kadar rahat
Oh oh maşallah size canım Süpersinselam kizlar.bugun oglusumu gormeye kontrole gittim :) cok sukur hersey yolunda..iri bebis olarak devam etmiyoruz tam haftamizla uyumluymusuz sekerden etkilenmiyor oglusum,1550 gr .suyuda iyiymis..seyretmeye doyamadim oglusumu.bir eliyle diger kolunu tutup agzina goturuyordu sapur supur emiyordu oyle tatliydi ki bir ara agzini acti sapirdatti cok gulduk :) yerim onu ben insallah dogunca annesinide oyle sapur supur kuvvetlice emer :) buda 30 haftalik ben ve kolunu emen agzini sapirdatan oglusum kayra :) buarada 14 mayis dogumum gozukuyor ve artik esimle munasebeti kestirditansiyonumda 12-8cikti sonundaa iyi bisey cikti,gecen muayenedeki fazla cikan 2 kilomun 1.300unu vermisim ohh bebisim hala kafa yukarda ama doktrum sorun etmiyor donecek her bebek dogumu iyi bilir yolunu bulur sikinti etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?