2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hangi modeli cnm bende almayi düşünüyorum

Zaman ne çabuk geçti lavincimmm yaaa
Geçiyor valla, artık çok sabırsızlanmaya başladım bir an önce kızım doğsun istiyorum. Bir taraftan da karnımda hissetmeyi çok seviyorum nasıl ayrılacağım diye düşünüyorum.

Hamilelik öncesi hallerimi hiç hatırlamıyorum nedense, sanki hamile doğmuş gibiyim. Karışık işler:):)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız biz hafta sonu sanırım biraz yorulduk. kızım hareketleri çok sert ve açıtıyor. sabah belim ve kasığımda ağrı oldu. Doktoruma bu gün randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.

düzelttiğin için çok teşekkür ederim eksik olma...
rojin2 rennie tablet kullanıyorum şurubunu değil doktorum bir sakıncası olmadığını soyledi ama kullanırken tabi içim rahat değil çok çok çok zorda kalırsam kullanıyorum

Kizlar markafonide orenda kids var yine ben kizima yastik ve zibin almistim ordan dusunen olursa cok kaliteli geldi ben begendim

Aynen bende öyleyim canım sabahlai ise giderken bile cantami iki kere kontrol ediyorum ilacimi yanıma almismiyim diye
Renie kullanıyorum bende

Mide yanması olanlara tavsiyem şurubu buz dolabına koyun. Soğuk olunca mideyi daha iyi rahatlatıyor.

Bende de bugün yanma var ama evde ilacım dayanacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…