- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.561
bi gece iyi olsam bi gece kötüyüm. ne yandım beeeKızlar bu arada mide yanmaları ne alemde ben ölüyorum resmengece uykumdan uyandırıyo.şarapçılara döndüm resmen elimde gaviskonla geziyom
Aynen bende öyleyim canım sabahlai ise giderken bile cantami iki kere kontrol ediyorum ilacimi yanıma almismiyim diyeKızlar bu arada mide yanmaları ne alemde ben ölüyorum resmengece uykumdan uyandırıyo.şarapçılara döndüm resmen elimde gaviskonla geziyom
bi gece iyi olsam bi gece kötüyüm. ne yandım beee
çok sağol cnmmm bakayım kameraya ,2 mt en olan tülden 1,5 mt mi alayım ne dersinEki Görüntüle 1799373
Canım hastane beşiğinin ölçüsü 40x70 komple ölçtüm ben 200cm çevresi 150cm lastik kullandık esner diye. Tüle gelince ben tütü gibi yaptım o yüzden çok tül kullandım yaklaşık 38mtama eni 80cm keserken kolay olsun diye onu tercih ettim. 80cm olan kısmı sarkık kısmı olsu yani tamemen bitsin paylaşıcam ztn
Kamera olarakta biz şu modeli kullanıyoruz 2 sene olucak nerdeyse ve çok memnunuz ekranı geniş oda sıcaklığını ölçüyo bebek kıpırdasa dahi ötüyo. Şuan indirimdeymiş e bebekte. Sana tavsiyem almışken bi kere en iyisi alıp uzun yıllar kullanmak
Sanki ayva banada iyi gelmiştiCanım ben de geçen haftalarda öyleydim aynen dedigin gibiydim yatmadan önce gaviscon icmeyi unutursam gece uyandigimda iciyordum. Bi ara düzeldi ama dünden beri yine basladı. Bana bi de ayva iyi geliyor onu deneyebilirsin
Sen düz mü yapıcaksın canım ben dediğim şekilde yaptım 40mt top halindeydi tül 2mt bnm yatağın ayak ucu için ayırdım yani 38mt tül gittti. Ben biraz bol buldum galibaçok sağol cnmmm bakayım kameraya ,2 mt en olan tülden 1,5 mt mi alayım ne dersin
Canım sağdan sola soldan sağa döndüğüm an başlıyo.nicksizyumurtacığımda önerdi ayvayı.bende sanki iyi gelmişti diye hatırlıyom.hemen yicem yarın.Canım ayva yemeyi dene istersen çok iyi geliyor.çok kötü o yanma sürekli su içme isteği oluyo bende de sanki geçirecek
Cok güZel olmuş ellerine sağlıkSen düz mü yapıcaksın canım ben dediğim şekilde yaptım 40mt top halindeydi tül 2mt bnm yatağın ayak ucu için ayırdım yani 38mt tül gittti. Ben biraz bol buldum galibabak bu bitmemiş hali
Canım bizdd yaptık arkadaşımla 3 mt tül aldım ben 2 metrede lastikten yaptık biraz gözümüze küçük geldi sen daha fazla da alabilirsin istersençok sağol cnmmm bakayım kameraya ,2 mt en olan tülden 1,5 mt mi alayım ne dersin
Ooo hem de nasil canim benim eşim de görüyor her seferinde ilk defa oluyormus gibi tepki veriyoruz cok komik yaaKızlar karnınız titriyor mu sizinde :) biraz önce yine oldu minik içerde irkiliyor gibi resmen :)) eşimde gördü noluyor karnına diyor:))
Hehe evet çok komik ya :)) İrkildikleri için mi oluyor acaba, eşim uykusunda çok irkilir babası kılıklı diyorum bendeOoo hem de nasil canim benim eşim de görüyor her seferinde ilk defa oluyormus gibi tepki veriyoruz cok komik yaa
Ben de aynı durumdayım iyi ki gaviskon varKızlar bu arada mide yanmaları ne alemde ben ölüyorum resmengece uykumdan uyandırıyo.şarapçılara döndüm resmen elimde gaviskonla geziyom
Bilmem ki canim olabilirHehe evet çok komik ya :)) İrkildikleri için mi oluyor acaba, eşim uykusunda çok irkilir babası kılıklı diyorum bende
Canim insallah zamanlarini doldurup gelirler... rahim agzinda ne kadar kisalma var canim?? Cunku bende en son gittigimde 30 haftalikken 3,9cm idi... genelde derler 2,5cm altina indimi erken olma riski var... bakalim yarin kontrolum var insallah hersey yolundadirBen de 33+1 deyim. Proton ve ciğer geliştirici iğne yiyorum cumadan beri. Rahim ağzında kısalma var.yarın kendi Dr ma gideceğim doğum çantamla birlikte..inşallah 36 yi tamamlamak nasip olur
Hanimlar nolursunuz banada dua edin,yarin kontrolum var.insallah oglusum iyidir ve hersey normal cikar.... cunku gecen gittigimde erken donmusdu ve cok asagidaydi,bide suyum az.... ustune bide surekli islaklik var su sizintisindan supheleniyom insallah o degildir. Zaten asagida oldugu icin ve suyu az oldugu icin cok fazla gelismiyo ve kilo almiyo... onun icin erken olma ihtimali var... kilosunda degilim yeterki saglikli olsun ve 36 haftayi doldursun cigeri icin... nolursunu banada dua edin ve benim gibi hamileligi zor gecenlere
Iyı geceler kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir biz de iyiyiz bir haftadır anneannedeydik bol alisverisli gezmeli tozmali misafir agirlamali yoğun bi hafta geçirdik orda vaktim olmadığından giremedim kk ya ve malesef 2000küsür msj var okuyamadımama burdayız artık ne var ne yok bakalım?
Ayni risk bende de var canim insallah bebeklerimiz bizi uzmez ve sabrederler Allah hayirlisiyla kucagimiza nasip etsin Yeter ki derdimizin caresi olsun Guzel haberlerinizi bekliyoruzHanimlar nolursunuz banada dua edin,yarin kontrolum var.insallah oglusum iyidir ve hersey normal cikar.... cunku gecen gittigimde erken donmusdu ve cok asagidaydi,bide suyum az.... ustune bide surekli islaklik var su sizintisindan supheleniyom insallah o degildir. Zaten asagida oldugu icin ve suyu az oldugu icin cok fazla gelismiyo ve kilo almiyo... onun icin erken olma ihtimali var... kilosunda degilim yeterki saglikli olsun ve 36 haftayi doldursun cigeri icin... nolursunu banada dua edin ve benim gibi hamileligi zor gecenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?