2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bu arada mide yanmaları ne alemde ben ölüyorum resmen gece uykumdan uyandırıyo.şarapçılara döndüm resmen elimde gaviskonla geziyom
Aynen bende öyleyim canım sabahlai ise giderken bile cantami iki kere kontrol ediyorum ilacimi yanıma almismiyim diye
Renie kullanıyorum bende

bi gece iyi olsam bi gece kötüyüm. ne yandım beee

Canım sen nasılsın zeyna defnecik nasıl umarım iyisinizdir? Bi haftadır yoktum seni de merak ettim? Benimde bu ara mide yapmaları arttı sanki alttan mideme vuruyo aniden yanmalar ve eksimeler basliyor bizde de

çok sağol cnmmm bakayım kameraya ,2 mt en olan tülden 1,5 mt mi alayım ne dersin

Canım ben de geçen haftalarda öyleydim aynen dedigin gibiydim yatmadan önce gaviscon icmeyi unutursam gece uyandigimda iciyordum. Bi ara düzeldi ama dünden beri yine basladı. Bana bi de ayva iyi geliyor onu deneyebilirsin
Sanki ayva banada iyi gelmiştihemen yarın başlayım yemeye.saol tatlım.

çok sağol cnmmm bakayım kameraya ,2 mt en olan tülden 1,5 mt mi alayım ne dersin
Sen düz mü yapıcaksın canım ben dediğim şekilde yaptım 40mt top halindeydi tül 2mt bnm yatağın ayak ucu için ayırdım yani 38mt tül gittti. Ben biraz bol buldum galiba bak bu bitmemiş hali

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 106
Selam kizlar süt sagma makinasi alan var mi aranizda varsa hangi marka aldiniz ne.kadar fiyati? Medelayi sordum bugun fiyatu 239du. Bana.fazla geldi internette daha uyguna alan var mi?

Canım ayva yemeyi dene istersen çok iyi geliyor.çok kötü o yanma sürekli su içme isteği oluyo bende de sanki geçirecek
Canım sağdan sola soldan sağa döndüğüm an başlıyo.nicksizyumurtacığımda önerdi ayvayı.bende sanki iyi gelmişti diye hatırlıyom.hemen yicem yarın.

Ben de 33+1 deyim. Proton ve ciğer geliştirici iğne yiyorum cumadan beri. Rahim ağzında kısalma var.yarın kendi Dr ma gideceğim doğum çantamla birlikte..inşallah 36 yi tamamlamak nasip olur
Canim insallah zamanlarini doldurup gelirler... rahim agzinda ne kadar kisalma var canim?? Cunku bende en son gittigimde 30 haftalikken 3,9cm idi... genelde derler 2,5cm altina indimi erken olma riski var... bakalim yarin kontrolum var insallah hersey yolundadir

Hanimlar nolursunuz banada dua edin,yarin kontrolum var.insallah oglusum iyidir ve hersey normal cikar.... cunku gecen gittigimde erken donmusdu ve cok asagidaydi,bide suyum az.... ustune bide surekli islaklik var su sizintisindan supheleniyom insallah o degildir. Zaten asagida oldugu icin ve suyu az oldugu icin cok fazla gelismiyo ve kilo almiyo... onun icin erken olma ihtimali var... kilosunda degilim yeterki saglikli olsun ve 36 haftayi doldursun cigeri icin... nolursunu banada dua edin ve benim gibi hamileligi zor gecenlere

Doktordan güzel haberlerle gel canim inşallah oglusun bie süre daha beklesin dedigin gibi 36. Haftaya kadar beklesin disarisi daha soguk icerde sicak sicak yatsinlar. Bizi doktordan sonra haberdar et. Kilosuna çok takilma canim ya dogunca zaten hemencecik kilo aliyorlar yeterki saglikli ve gununde dunyaya gelsin senin yaramaz.

Hosgeldin canim yeniden ohh güzel bir hafta olmus senin icin giderken baya endiseli idin ama bak dusundugun gibi olmamis dogumda sonra bebeginle gidersiniz artik canim o zaman dahada zevkli olur hersey

Ayni risk bende de var canim insallah bebeklerimiz bizi uzmez ve sabrederler Allah hayirlisiyla kucagimiza nasip etsin Yeter ki derdimizin caresi olsun Guzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…