- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.541
merhaba cnm bende bu uyku setinden aldım ve yıkadım hiçbir sorun olmadı sende yıkayabilirsin
Canım ben de aynı şeyden korktugum icin henüz yıkamadım ne yapsam diye karar verme aşamasındaydımneyseki M mayis cicegi yıkamış bisey olmamış ben de yıkarım o zaman
Kızlar çok saolun kaç gündür yıkasam mi yıkamasam mi elde mi yıkasam napsam die düsünüyordum.Bende yikadim tatlım düşük derecede yıka hiçbir şey olmuyor
Hoşgeldin canım benim gitmeden biraz endişeliydin yoğun gecmiş günlerin.sonlara yaklaştıkça hem endişe hemde sabırsızlık var canım.Iyı geceler kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir biz de iyiyiz bir haftadır anneannedeydik bol alisverisli gezmeli tozmali misafir agirlamali yoğun bi hafta geçirdik orda vaktim olmadığından
Hoşgeldin canım benim gitmeden biraz endişeliydin yoğun gecmiş günlerin.sonlara yaklaştıkça hem endişe hemde sabırsızlık var canım.
rica ederiz cnm at 30 dereceye yıkansınKızlar çok saolun kaç gündür yıkasam mi yıkamasam mi elde mi yıkasam napsam die düsünüyordum.
Çok sevindim canım oooh ne güzel gecmiş.hepimiz,zaman zaman böyle tereddütler yaşıyoruz canım ahh bu hormonlar.neyse doğumdan sonra prensesle gezmelere çıkarsınızEvet canım gitmeden önce gereksiz bi endişe yapmıştım ama düşündüğümün aksine çok güzel bi hafta geçti hatta zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile annemle alışveriş gezme tozma arkadaşlar derken iyi vakit geçirdim yalan değil daha bi hafta kalsam
Perşembe güzellikAy maşallah canım yerim onun hıçkırığını ben.inşallah açilmiştir annesi ne zamandı bi daha ki kontrol
Ooohhh az kalmiş canımcım bizimki bie dahaki aya randevu verdi ya ama bende iki haftada bir gitmek istiyorumPerşembe güzellikinşallah
Cok teşekkürler canim daha güzelleri sizin olsunÇok sekerya güle güle kullanin annesi
Ellerine sağlık canim bence profesyonellerin yaptigından bi farki yok cok cici olmuş güle güle kullanınKizlar sonunda kapi susumuzu bitirdim :) acemi isi oldu biraz ama nasıl olmus sizce
Cok teşekkürler canım bizim burdaki ailemiz de arkadaslarimiz işteİyi akşamlar annişler nasılsınız kızımın atesi hala,var şimdi uyudu bende bakayım kızlar ne yapıyor diye.öncelikle
NicksizYumurta canımcım yastığına bayıldımm insanın böyle dostlarının olması çok güzel bazen akraba ve aileden daha yakın oluyorlar
@yagmurr_damlasi canım benim çokk geçmiş olsun kendine iyi bak inşallah hemen gecer
Pamukprncess canım ya bi şey soracağım sana şimdi bizim bu oğluşlar dönmedi ben hareketlerini hep aşağıda hissediyorum seninde mi öyle.ay dönsünler artık
Ooohhh gezmelere doyamamışsın canım bi de 1 hafta nasil gececek diyordunIyı geceler kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir biz de iyiyiz bir haftadır anneannedeydik bol alisverisli gezmeli tozmali misafir agirlamali yoğun bi hafta geçirdik orda vaktim olmadığından giremedim kk ya ve malesef 2000küsür msj var okuyamadımama burdayız artık ne var ne yok bakalım?
Bugün biraz,daha iyidi canımcım ama hala ateşi var yandı yavrum kac gündür.keyifsiz olunca evinde tadı tuzu kalmıyor.tesekkür ederiz güzel teyzemizCok teşekkürler canım bizim burdaki ailemiz de arkadaslarimiz işte
Oy yavrum ya hala iyilesemedi mi cok üzüldüminşallah hemen şifa
Canım yaa çok geçmiş olsun annesi .. İnşallah çabucak iyileşir fıstıkBugün biraz,daha iyidi canımcım ama hala ateşi var yandı yavrum kac gündür.keyifsiz olunca evinde tadı tuzu kalmıyor.tesekkür ederiz güzel teyzemiz
Tesekkür ederim canım benim inşallahCanım yaa çok geçmiş olsun annesi .. İnşallah çabucak iyileşir fıstık
Aynen öyle canım doyamadik gezmeye daha bi hafta kal dese babamız hayır demezdik ama onunda aklı bizde olunca abartmayalim dedim. Ikizlerimiz dogdumu çok sasirdim ins ücününde sağlığı iyidir? Umarım yoktur başka birşey siz nasılsınız şaka maka mart da bitiyor?Cok teşekkürler canim daha güzelleri sizin olsun
Ellerine sağlık canim bence profesyonellerin yaptigından bi farki yok cok cici olmuş güle güle kullanın
Cok teşekkürler canım bizim burdaki ailemiz de arkadaslarimiz işte
Oy yavrum ya hala iyilesemedi mi cok üzüldüminşallah hemen şifa bulur kuzucugum
Ooohhh gezmelere doyamamışsın canım bi de 1 hafta nasil gececek diyordunbiz de memlekete giderken hem giderim aglarım moduna giriyoruz sonra dönerken de hem kalmak hem gitmek istiyoruz
Bu arada sen yokken ikizlerimiz doğdu
Canım hastane beşiğinin ölçüsü 40x70 komple ölçtüm ben 200cm çevresi 150cm lastik kullandık esner diye. Tüle gelince ben tütü gibi yaptım o yüzden çok tül kullandım yaklaşık 38mtkameralı bebek telsizi için önerebileceğiniz marka varmı arkadaşlar ekranı biraz büyük olsun istiyorum,bide hastanedeki bebek beşiğine tütü dikenler kaç cm tül ve lastik almıştınız yardımcı olurmusunuz
Eminim öyle oluyordur canim ya cocuklar evin neşesidir hasta olup yatınca sessizlik çöker herhalde. Ay cocuklar hasta olmasin yaaBugün biraz,daha iyidi canımcım ama hala ateşi var yandı yavrum kac gündür.keyifsiz olunca evinde tadı tuzu kalmıyor.tesekkür ederiz güzel teyzemiz
Iyi yapmışsin canim bebiş biraz toparlaninca o zaman bi daha gider kalırsınız daha güzel olurAynen öyle canım doyamadik gezmeye daha bi hafta kal dese babamız hayır demezdik ama onunda aklı bizde olunca abartmayalim dedim. Ikizlerimiz dogdumu çok sasirdim ins ücününde sağlığı iyidir? Umarım yoktur başka birşey siz nasılsınız şaka maka mart da bitiyor?
Canım ben de geçen haftalarda öyleydim aynen dedigin gibiydim yatmadan önce gaviscon icmeyi unutursam gece uyandigimda iciyordum. Bi ara düzeldi ama dünden beri yine basladı. Bana bi de ayva iyi geliyor onu deneyebilirsinKızlar bu arada mide yanmaları ne alemde ben ölüyorum resmengece uykumdan uyandırıyo.şarapçılara döndüm resmen elimde gaviskonla geziyom
Canım yeni öğrendim Allah ınş sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin sen nasılsın paşalar nasıl? Dualarimiz sizinle. Bizi habersiz bırakma. Allah yardımcınız olsun.Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Hiç sorma canım benim aynen öyle iyice nazlanıyo bi şeyde yemiyo.inşallah canım benimminim öyle oluyordur canim ya cocuklar evin neşesidir hasta olup yatınca sessizlik çöker herhalde. Ay cocuklar hasta olmasin yaaneyseki biraz daha iyiymis sabaha biseycigi kalmaz inşallah
Canım ayva yemeyi dene istersen çok iyi geliyor.çok kötü o yanma sürekli su içme isteği oluyo bende de sanki geçirecekKızlar bu arada mide yanmaları ne alemde ben ölüyorum resmengece uykumdan uyandırıyo.şarapçılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?