2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım moralini bozma her şey güzel olacak dualarımız sizinle

günaydınlarr mutlu huzurlu kazasız belasız bir hafta geçirelim inş. güzel anneler.perşembeden bu yana belimde ve catı bölgemde sancılar aldı başını gidiyo cuma günü doktora gittim bi sıkıntı olmadığını artık doğum yaklastıkca böyle seylerin olacagını söyledi.bu hafta sonu alttan muayenemız olcak bakalım ıns hersey yolundadır.zaten bu agrıları cektikten sonra miniğimin eşyalrını nasıl yıkadım ütüledim görmeniz lazım cantalarımızda hazırlndı çok şükür.inş. vakti zamanında sağlıklı sıhhatli gelir minnoşlarımız

Mide yanması olanlara tavsiyem şurubu buz dolabına koyun. Soğuk olunca mideyi daha iyi rahatlatıyor.

Bende de bugün yanma var ama evde ilacım dayanacağım artık.
bir kaç yudum soğuk süt iç canım rahatlatır belki

Çook güzel olmuş canım hiçte acemi değil bence ellerine sağlık

teşekkür ederim =)
Bence çok cici olmuş güle güle kullanın

teşekkürler =)
Cokk şirin yerinde olsam bi de turuncu mavi tulle kapıya Bağlarım boydan boya harika olur
hiç aklıma gelmemişti doğru dedin canım yapayım oyle çok sağol =)

çok teşekkür ederiim =)

Maşallah kuzuya ya ne de guzel poz vermiş canım doğduktan sonra bile çok degisiyorlar her gün birine benziyo o zaman bile

Maşallah eksikler tamamlanmış inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ben geriden geliyorum daha bi suru iş var ya nerden geliyor bi rahatlık anlamadim

Sen düz mü yapıcaksın canım ben dediğim şekilde yaptım 40mt top halindeydi tül 2mt bnm yatağın ayak ucu için ayırdım yani 38mt tül gittti. Ben biraz bol buldum galiba bak bu bitmemiş hali
evet cnm ben düz yapıcam öle çok süslü değil erkek diye ama seninki çok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık,düze ne kadar lazım olurki tül

Ohhhh desene her şey miss olmuş.
Ben de kıyafetlerini yıkayıp ütüledim kızımın. Doğum çantası için de izne ayrılmayı bekliyorum.

Oyyyy maşallah yerim ben bunu yaaaa.
Ben de cuma doktora gidecğim, hiç yüzünü göremedim kızımın dua ediyorum önce sağlığı yerinde olsun sonra da bi yüzünü göreyim ultrasonda diye.

Maşallah kuzuya ya ne de guzel poz vermiş canım doğduktan sonra bile çok degisiyorlar her gün birine benziyo o zaman bile
evet canım çok usluydu poz verdiiii kuzumm normalde çok hareketli değişsse kız ben okadar midem bulandı çıkarttım çok kötü günler atlattım onun hatırına benzeseydi azıcık dogsunda sağ salim inşallahhh babasıda bi seviniyo bana benziyo die garibim

Slm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?

bizim doktor uzun zamandır boy söylemedi, net ölçülemez diye. Femur Lenght kaç mm? bizim o en son 6cm civarındaydı 30. haftada, boyu uzun demişti doktor. ki ben 155 eşim 170, sizde yine boy baya var maşallah, bebişin de uzun olması normal bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…