- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.601
canım moralini bozma her şey güzel olacak dualarımız sizinleHanimlar nolursunuz banada dua edin,yarin kontrolum var.insallah oglusum iyidir ve hersey normal cikar.... cunku gecen gittigimde erken donmusdu ve cok asagidaydi,bide suyum az.... ustune bide surekli islaklik var su sizintisindan supheleniyom insallah o degildir. Zaten asagida oldugu icin ve suyu az oldugu icin cok fazla gelismiyo ve kilo almiyo... onun icin erken olma ihtimali var... kilosunda degilim yeterki saglikli olsun ve 36 haftayi doldursun cigeri icin... nolursunu banada dua edin ve benim gibi hamileligi zor gecenlere
canım sakız çiğnemeyi iyi demiyorlar daha çok hava yutup mıdede şişkinlik yapıyormuşmide yanmasına be sakız çiğniyorum hem yediğimi hazmediyor hem sizisini alıyor
bir kaç yudum soğuk süt iç canım rahatlatır belkiMide yanması olanlara tavsiyem şurubu buz dolabına koyun. Soğuk olunca mideyi daha iyi rahatlatıyor.
Bende de bugün yanma var ama evde ilacım dayanacağım artık.
canım bana bi iyi geliyooo valla çigniyom bencanım sakız çiğnemeyi iyi demiyorlar daha çok hava yutup mıdede şişkinlik yapıyormuş
Çook güzel olmuş canım hiçte acemi değil bence ellerine sağlık
Bence çok cici olmuş güle güle kullanın
hiç aklıma gelmemişti doğru dedin canım yapayım oyle çok sağol =)Cokk şirin yerinde olsam bi de turuncu mavi tulle kapıya Bağlarım boydan boya harika olur
Cok teşekkürler canim daha güzelleri sizin olsun
Ellerine sağlık canim bence profesyonellerin yaptigından bi farki yok cok cici olmuş güle güle kullanın
Cok teşekkürler canım bizim burdaki ailemiz de arkadaslarimiz işte
Oy yavrum ya hala iyilesemedi mi cok üzüldüminşallah hemen şifa bulur kuzucugum
Ooohhh gezmelere doyamamışsın canım bi de 1 hafta nasil gececek diyordunbiz de memlekete giderken hem giderim aglarım moduna giriyoruz sonra dönerken de hem kalmak hem gitmek istiyoruz
Bu arada sen yokken ikizlerimiz doğdu
Birşey soracaktım. Tüy dökücü krem kullanan oldu mu? acaba bir sakıncası olur mu?
Maşallah kuzuya ya ne de guzel poz vermiş canım doğduktan sonra bile çok degisiyorlar her gün birine benziyo o zaman bilekızzzzlaaaaarrr bakın bu benim çirkin zuzummmmtombik tombik yanaklı ama aynı babası yaaa hiç bana benzemio doğunca görecem iyice kime benzicek ama burnu dudakları aynı baba bi insan hiçmi anasına benzemez yaaa
Maşallah eksikler tamamlanmış inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ben geriden geliyorum daha bi suru iş var ya nerden geliyor bi rahatlık anlamadimGünaydın güzel anneler Rabbim herkesin gönlünden geçen herşeyi kabul etsin inşallah güzel bir hafta olsun biz de herşey hazir bebegimin eşyaları yıkandı utulendi dolabina yerlestirildi çantalar hazırlandı inşallah 38.haftaya kadar bekler
evet cnm ben düz yapıcam öle çok süslü değil erkek diye ama seninki çok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık,düze ne kadar lazım olurki tülSen düz mü yapıcaksın canım ben dediğim şekilde yaptım 40mt top halindeydi tül 2mt bnm yatağın ayak ucu için ayırdım yani 38mt tül gittti. Ben biraz bol buldum galibabak bu bitmemiş hali
göbeğimde kıllar çıktı ondan tüğ dökücü krem Kullansam nasıl olur acabakullandım ben herhangi bi sakıncası yok ama ağdayı yeğlerim
avent aldım cnm elektrikli olandan 269 du sanırımSelam kizlar süt sagma makinasi alan var mi aranizda varsa hangi marka aldiniz ne.kadar fiyati? Medelayi sordum bugun fiyatu 239du. Bana.fazla geldi internette daha uyguna alan var mi?
sağol cnm 5 mt alayım o zamanCanım bizdd yaptık arkadaşımla 3 mt tül aldım ben 2 metrede lastikten yaptık biraz gözümüze küçük geldi sen daha fazla da alabilirsin istersen
Günaydın güzel anneler Rabbim herkesin gönlünden geçen herşeyi kabul etsin inşallah güzel bir hafta olsun biz de herşey hazir bebegimin eşyaları yıkandı utulendi dolabina yerlestirildi çantalar hazırlandı inşallah 38.haftaya kadar bekler
kızzzzlaaaaarrr bakın bu benim çirkin zuzummmmtombik tombik yanaklı ama aynı babası yaaa hiç bana benzemio doğunca görecem iyice kime benzicek ama burnu dudakları aynı baba bi insan hiçmi anasına benzemez yaaa
evet canım çok usluydu poz verdiiii kuzumm normalde çok hareketli değişsse kız ben okadar midem bulandı çıkarttım çok kötü günler atlattım onun hatırına benzeseydi azıcıkMaşallah kuzuya ya ne de guzel poz vermiş canım doğduktan sonra bile çok degisiyorlar her gün birine benziyo o zaman bile
Slm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?