- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.801
Balkonu hortumla yıkıyorum camasırları 3 kerede falan getiriyorum az az :))))Bitanem ama balkonu yıka çamaşır as her gün zor olmadı mi dikkat et kendine artık her gün değildir herhalde hazırlıklar da tamam .. Babaniz haklı beraber olsa daha iyidi ama bi yandan da doğum tarihi hiç belli olmaz ki
cnm benim geçmiş olsun umarım ikinizde iii olursunuz sen nasılsın bizi haberdar etmeyi unutmaKızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Belki kendine gelir tatlımBenim eşim uyuyor catladim soyleyemedim diye kalksada sarssam adamıal artık oto koltuğu-anakucagini diye.. Artık hazır olması şart vallahi .. Benimki sınav heyecanindan pek etkilenmez ama adamın stresi çok
canimsinnnn tesekkur ederiz teyzesiiiAyyy maşallahiki saattir sizin fotoyu arıyorum azmettim buldum sabah tonla iş yaptık yoktuk ama kacirmadik tombişi görmeyi babası Kıskanmakta çok haklı ayyy o dudaklar ne öyle yaaa annesi gibi güzel bir kız olacak belli
Ayy su an öyle bi korktum ki bi de iki ev arası yollarda dogurmayalim nerden geliyor bu rahtlik valla bende bilmiyorumHala ben gibi çantasını hazır kapının önünde tutmayan var mıneye güveniyoruz acaba bi de iki haftaya ev tasiyacagim ben yarın ilk iş çantayı koycam kapı önüne.. Hala aldığım hamilelik fotosu cekmek için kıyafet taç da gelmedi ayy kısmet her şey vallahi bebişlerin keyfine kaldık her an her şey olabilir
Canim ben bebisin kıyafetlerini balkonum kapalı olmasina ragmen hic balkonda kurutmadim toz falan olur diye. Bence makineden cikinca ser odanin birine cabuk kurur. Kurutma makinesine guvenemedim simdiKızlar aranızda bebişin kıyafetlerini kurutma makinesine atan var mı ? Atsam bişey olur mu ki , kendinkıyafetletimixi hep atıyorum evde balkonum falan yok çünkü ama bebişin kıyafetleti çok çeker mi acaba
Ben attım canım. Mis gibi oldular. Hatta kurutma makinamıda bilhassa kızım için almıştım 5 sene önce. Bebek kıyafetlerini dışarı asmak işime gelmediğinden bi koşu alıp gelmiştikKızlar aranızda bebişin kıyafetlerini kurutma makinesine atan var mı ? Atsam bişey olur mu ki , kendinkıyafetletimixi hep atıyorum evde balkonum falan yok çünkü ama bebişin kıyafetleti çok çeker mi acaba
Yarın sabah gidicemCanım gecmiş olsun doktora gitsen bi?
Hay allahım ya.nası bi kafa bu ya kel olmuş saçlı olmuş ne fark eder.inşallah saçlı saçlı bi kızın olur canım.benim kızımın bi saçı vardı doğduğunda tara bağla yani çokta güzeldi.Maşallah prenseseay saç olayı belli oluyor mu ultrasondan ben merak ediyorum kel bebek mi saçlı mı diye.. Aslında önemi yok tabi de benim kv kel bebek severim ben diyip durduğu için saçlı olmasını istiyorum açıkçası. Benim bebekliğimin çok saçlı olduğunu iddia edip (ki öyle aman aman bir saçım yokmuş) kendi çocukları kel doğmuş diye kendi çocuklarına çekmesini istiyor Bu kadın beni günaha sokuyor boş yere
ben mecburen atacagim sekerim. zira burda balkona camasir assam hepsi kazik gibi donar :)Kızlar aranızda bebişin kıyafetlerini kurutma makinesine atan var mı ? Atsam bişey olur mu ki , kendinkıyafetletimixi hep atıyorum evde balkonum falan yok çünkü ama bebişin kıyafetleti çok çeker mi acaba
Aaaaa canım noldu birden şok oldum resmen.ayrıntıları yaz canım kendini toparlayınca.Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
ben mecburen atacagim sekerim. zira burda balkona camasir assam hepsi kazik gibi donar :)
benim kiyafetlerim cekmiyor kurutma makinasinda. dusuk ayarda acip dene istersen bir.
Canim ben bebisin kıyafetlerini balkonum kapalı olmasina ragmen hic balkonda kurutmadim toz falan olur diye. Bence makineden cikinca ser odanin birine cabuk kurur. Kurutma makinesine guvenemedim simdi
Ben attım canım. Mis gibi oldular. Hatta kurutma makinamıda bilhassa kızım için almıştım 5 sene önce. Bebek kıyafetlerini dışarı asmak işime gelmediğinden bi koşu alıp gelmiştik
Çokta memnunum 5 yıldır. Şimdi bebişin kıyafetleri içinde keyifle kullanıyorum. Bu arada çekmedi çamaşırlarımız
Ne desem boş canim ya doktora bi git bakalım nstye girersin büyük ihtimalle sanci var mı yok mu diye kontrol eder inşallah anormal bi durum yoktur. Ay erken dogumları duydukca bi telaslandim ben de yaaYarın sabah gidicemkızım da çılgın gibi itiyor karnımı ondan mı ağrıdı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?