2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Balkonu hortumla yıkıyorum camasırları 3 kerede falan getiriyorum az az :))))

sihirlikk çok geçmiş olsun dikkat et kendine cnm, şu saatten sonra gelse de allahın izniyle dorun olmaz ama şöyle 3-4 hafta daha dişini sıkar inşallah da küvezsiz kurtarır kuzucuk. Bol bol istirahat et cnm, hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah

eryesil inşallah öyle güzel bir ev bulursun ki bebişin de kısmetiyle iyi ki çıkmışız dersin cnm. Haklısın hamilelikte hiç kolay değil ama yine de stres yapmamaya çalış cnm

Benim eşim uyuyor catladim soyleyemedim diye kalksada sarssam adamı al artık oto koltuğu-anakucagini diye.. Artık hazır olması şart vallahi .. Benimki sınav heyecanindan pek etkilenmez ama adamın stresi çok
Belki kendine gelir tatlım her sey tamamsa anakucagi yetismezse kucaginizda getirirsiniz canim ya bisey olmaz aman tek eksik o olsun

Kızlar aranızda bebişin kıyafetlerini kurutma makinesine atan var mı ? Atsam bişey olur mu ki , kendinkıyafetletimixi hep atıyorum evde balkonum falan yok çünkü ama bebişin kıyafetleti çok çeker mi acaba

canimsinnnn tesekkur ederiz teyzesiii benimmm tombik kuzm benimm olusumuzzz napar. annesi ya yerim ben bu kuzulari

Kızlar anca kendme geldim ne yapalım nasip hayırlısı olsun
M Mjdmjd ayy kuzum benim Rabbim sağlıklı huzrulu mutlu bi omur versin oglunla size iyi olmana çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy su an öyle bi korktum ki bi de iki ev arası yollarda dogurmayalim nerden geliyor bu rahtlik valla bende bilmiyorum

Ayy ben de telaslandım bi koşu uyku setinin yan korumalarını bi de kiyafetleri hallettikten sonra aldigim ve hediye gelen birkac parca seyi attım makineye yıkadım astim yarin da ütüleyip kaldırırım.
Dün eşimle gardrobumuzu boşaltıp temizleyip tekrar yerlestirmistik iyiki de yapmisiz yaa bir suredir salivermistim kendimicok kızdım simdi kendime acil doğum olsa dağınık olacaktım. Neyseki işleri hallettik çantalar zaten uzun zamandır hazır bekliyor haftaya da halıları yıkattırıp duvarları falan sildirirsem kafam rahat olacak insallah ah Miraçım yaa hepimizi ayılttı resmen

eryesil canim hayirlisi olsun inşallah butcenize göre cok daha güzel bir ev bulursun ve rahatca tasinirsin. Ev sahibiniz fazla insafsizmis ama hayirlisi diyelim

sihirlikk canim gecmis olsun bol bol dinlen inşallah bebegin biraz daha bekler kuvezsiz felan kurtarirsin. Mayis bebisleri pek aceleci ama seninki bekler inşallah canim

Kızlar aranızda bebişin kıyafetlerini kurutma makinesine atan var mı ? Atsam bişey olur mu ki , kendinkıyafetletimixi hep atıyorum evde balkonum falan yok çünkü ama bebişin kıyafetleti çok çeker mi acaba
Canim ben bebisin kıyafetlerini balkonum kapalı olmasina ragmen hic balkonda kurutmadim toz falan olur diye. Bence makineden cikinca ser odanin birine cabuk kurur. Kurutma makinesine guvenemedim simdi

Ben attım canım. Mis gibi oldular. Hatta kurutma makinamıda bilhassa kızım için almıştım 5 sene önce. Bebek kıyafetlerini dışarı asmak işime gelmediğinden bi koşu alıp gelmiştik
Çokta memnunum 5 yıldır. Şimdi bebişin kıyafetleri içinde keyifle kullanıyorum. Bu arada çekmedi çamaşırlarımız

Hay allahım ya.nası bi kafa bu ya kel olmuş saçlı olmuş ne fark eder.inşallah saçlı saçlı bi kızın olur canım.benim kızımın bi saçı vardı doğduğunda tara bağla yani çokta güzeldi.

ben mecburen atacagim sekerim. zira burda balkona camasir assam hepsi kazik gibi donar :)
benim kiyafetlerim cekmiyor kurutma makinasinda. dusuk ayarda acip dene istersen bir.

ay noluyoruz yaaaa... daha zaman nasil gecicek de bekleyecegiz derken birden hepimizi dogum telasi tuttu!
camasirlar yikanmadi, daha ben besik neyin almadim!!!!
hepsini sectim de simdilik yer kaplamasin diye 33. haftada ismarlamayi planliyordum. o da 35. haftada gelir, bebisin tum carsaflarini, kiyafetlerini yikar o zaman cantami da hazirlarim diyordum. simdi de diyorum ki ya cok gec kaldiysam?!?!

bugun de devin deli gibi tekmeliyor. iki de bir de oglum cok asagiya inme bak diyip duruyorum. ne vardi simdiden dogum pozisyonuna girecek! gecen hafta sevinmistim bas asagi dondu diye, simdi niye bu kadar erken dondun diyorum.

• ben mecburen atacagim sekerim. zira burda balkona camasir assam hepsi kazik gibi donar :)
    benim kiyafetlerim cekmiyor kurutma makinasinda. dusuk ayarda acip dene istersen bir.

Canim ben bebisin kıyafetlerini balkonum kapalı olmasina ragmen hic balkonda kurutmadim toz falan olur diye. Bence makineden cikinca ser odanin birine cabuk kurur. Kurutma makinesine guvenemedim simdi

Ay çok teşekkür ederim kızlar ben de atayım o halde zira çamaşır askım dahi yok

Yarın sabah gidicem kızım da çılgın gibi itiyor karnımı ondan mı ağrıdı acaba
Ne desem boş canim ya doktora bi git bakalım nstye girersin büyük ihtimalle sanci var mı yok mu diye kontrol eder inşallah anormal bi durum yoktur. Ay erken dogumları duydukca bi telaslandim ben de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…