2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aa bi erkenci bebemiz daha gelmis. Ay hadi insallah biran once ciksinlar evlerine varsinlar. İyice heyecan yaptim yaa

İyi geceler annişler kızım bugün daha da kötü oldu yeniden doktora götürdük antibiyotik verdi.ve bana da bulaştı çok fena öksürük ğögsüm tıkalı resmen.arada belimde adet sancısı oluyor ama doktor karın bölgesinde olan ağrı önemlidir demişti.inşallah öyledir ve bu öksürük uzun sürüp oğluşuma zarar vermez.ıhlamur kara turp yaptım ama yok.ne yapayım doktora mı sorsam acaba

eryesil canım ya şansa bak diyeceğim ama bence herseyden var bi hayır inşallah yeni evinde oğluşunla mutlu ve sağlıklı günleriniz olur inşallah.kv yanı biraz zor olur ama durumunuzu düzeltir ordan kaçarsın

NicksizYumurta ismi çınar mi kurmuşlar miraç diyorlardı.. Sezeryana mi alinmis, normal mi olmus doğum ayrıntıları söyledi mi inşallah ikiside en kısa zamanda toparlanirlar

Bu arada hazırlıklardan bahsedince bebeğim birde çamaşır makinası bozuldu bu hafta içi yenisi gelicek hemen çamaşırları yıkayayım hazır kalsın.temizlik için de Nisan 11 randevumda sonra yaptırayım diyorum.inşallah zamanında doğar kuzucuklarimız.

Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.

Canım gözün aydın olsun ve geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede toparlar bebiş biran evvel kavuşursunuz.
Bizim bebekler pek aceleci vallahi.

Valla canım ben hiç yıkamamıştım bile bugün gidince açılmam çıktı. Mecburen bugün bir apar topar başladım hazırlıklara. :)

Canım çok teşekkür ederim bilgiler için. Olmadı bu pozisyonda uzanır test çözerim artık oturmamaya çalışırım yazı olmadığı sürece. Benim ki seninki kadar ağır durumda değildi ama ilerlemesin diye dikkat etmem lazım tabi.

sağol canım ben de onu düşünüyrum şöyle bi 4 hafta daha sıksa dişini iyi olur valla.

Aynı durumdayız Eve geldim yıkamalara başladım direk.

Teşekkür ederim canım. Beklemesi için elimizden geleni yapacağız. En azından 35 olabilsek iyi olur.

Canım çok geçmiş olsun ins bi sknti olmaz allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim amin inşallah

Sağol canım. Amin inşallah zamanını geçtim artık vallahi 35 olsak yeter diyorum

Canım allah yardımcın olsun inşallah direnirler bebeklerimiz ve zamanında gelirler. Bol bol dua et.

Canım ben de öyle söyledim doktora hemen rahim ağzına baktı. Biraz açılmam vardı ama sancım çıkmadı. İHmal etme mutlaka doktoruna görün

Canim gecmis olsun hem kizina hemde sana inşallah biran önce atlatirsiniz ikinizde eger yaptiklarin bir ise yaramadi ise bir sor canim belki dokunmayan bir ilac vardir en azindan öksürügüne iyi gelir belki

Amin canim inşallah yaama Devin de çooook güzel yaa bulamaz tabi babacıkhem Türkçe hem ingilizce soylemesi kolay daha ne olsun

Kızlar hemen süslerin olduğu çantamı hazırladım :) kıyafetleri de hazırlicam ama bavulun içi çok temizdeğil ya ne yapsam acaba kıyafetler için bir akıl verin bana
Canım eğer spor canta gibi biseyse at makineye yıka düşük devirde sıktır ama kutu şeklinde olan bavullardansa sabunlu bezle sil sonra suyla ıslattigin bezle guzelce birkac kez sil agzi acik bi sekilde balkona koy birkac saatte kurur herhalde. Sonra da yerlestirirsin hemen rahat edersin

Ay canim inşallah ikiniz icin de hayırlısı olur 700gr dogan bebisler bile yaşıyor seninki iki katı biraz küvözde kaldiktan sonra toparlar kendini Allahın izniylesakin moralini bozma minigin biraz daha sabretsin öyle gelsin inşallah

ne güzel demissin canım yaa aman ne diye karisirlar su isim isine anlamiyorum aman kuzum sıkma sen canını maşallah lafi söyledin mi susup kalıyorlar böyle devam et icinde kalmasin

Yaa canım her zaman anlayamiyorlar işte sonradan farkediyorlar. Sen iyiki almışsın tatlim bosver duyma kimseyi

Ay canim birincisi kızının ismi cok güzel ikincisi emin ol kızımın bi hayvan dostu olmasını onunla birlikte büyümesini o kadar cok isterdim kisık sık sehir dışına gidiyoruz birkac gün kaliyoruz o yüzden bakamıyoruz bence kimseyi duyma boşver sen

Ay canım çok şükür çok sevindim.hiç bişey yoktu nolmuş birden bişey dedimi.inşallh ikiside çok iyi olcak.
Canım sanırım hala şoku atlatamamıştı ben de uzun uzun sormak istemedim biraz toparlasın kendini anlatır. Inşallah tatlım ikisi de iyi olacak

Aman iyi olmasina sevindim canim inşallah böylede devam eder cabucak toparlarlar ikiside anneside miraç'i biran önce görür
Inşallah canım benim yaaay sürpriz oldu resmen

Canım inşallah yarın her sey yolunda çıkar bizi haberdar etmeyi unutma olur mu

NicksizYumurta bitanesinnn sennn
Haber verdiğin için saol bebeğimm. Bende nasıl meraktaydım burdaaa. Şükür iyilermiş ikiside. Çok dua ediyoruz ailecek
ne demek tatlım yaa ben de cok merak etmiştim Allahtan geri döndü bana da ben de size haber verebildim

Aa bi erkenci bebemiz daha gelmis. Ay hadi insallah biran once ciksinlar evlerine varsinlar. İyice heyecan yaptim yaa
Ayy aynen canım yaa inşallah kısa zamanda normal hayata dönerler

Burdayım canımmm bennn 33.haftamızdan selamlar teyzosları gayet iyiyiz işe gidip geliyoruz uyku modundayız bu ara aksamları sizlere bakamadım pek herkes iyidir inşallah
Iyi olmana sevindim canim arada bir ses ver yoklama almak zorunda kaliyorum sonrabiz de cok şükür iyiyiz canım ama bizim bebisler acele etmeye basladı tabi bizler de telaslandik

Allah şifa versin canım yaa kıyamam hem kızın hem sen kötü olmuş inşallah bir an önce iyilesirsiniz. Bence doktora bi sor canım bana pastil vermişti bi de parol icebilirsin demisti baş ağrısı falan oluyordur sende de

Allah şifa versin canım yaa kıyamam hem kızın hem sen kötü olmuş inşallah bir an önce iyilesirsiniz. Bence doktora bi sor canım bana pastil vermişti bi de parol icebilirsin demisti baş ağrısı
Tesekkür ederim canım hiç sorma ya nerdeyse,5 gün olacak.çok şükür baş ağrım yok ama öksürük korkutuyor beni

Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Canim ya hem gecmis olsun,hemde gozun aydin... insallah hersey yolundadir... allaha sukur artik cokta riskli.donemde degiller...ama ne kadar aceleci cikti bu mayis bebisleri

NicksizYumurta ismi çınar mi kurmuşlar miraç diyorlardı.. Sezeryana mi alinmis, normal mi olmus doğum ayrıntıları söyledi mi inşallah ikiside en kısa zamanda toparlanirlar
Ay heyecandan Çinar yazmışım ya ben Miraç yazacaktım canımameliyata aldilar demisti tatlım demek ki sezaryen oldu. Ben cok ayrıntılı sormadım biraz toparlansin sorguya cekeriz hep beraber

Kızlar iyi geceler
Hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmediniz.
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…