2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bebisinle ilgilenir milleti bosverirsin hem onu buyutunce keyfince bir eve gecersin.. Bi yandan maddi açıdan iyi olacak hem .. Eşinden sonra ayrilacaginizin sözünü al bak
Yok canım ona güveniyorum ilk zamandan beri hep yanımda oldu şimdi de borçları olmasa gene tasinmayiz ama maalesef borçlar belimizi buktu inşallah bundan sonrası daha güzel olur

Alla alla saçsiz olsa ne olacak sanki zaten o saclar dokulecek canim sen takma bunlari kafana isminiz ne olacak merak ettim yazdin mi daha önceden hatirlayamadim ben
Derin olacak inşallah canım ama begendiremedik bildiğin burnunu yamulttu bana koy diye söylediği isimleri bir duysan ama ozeniyorlar demeyip moral bozuyor

Benim de hic acimazdi ne sansliyim derdim 8.5 ay ve sonrasina davet ediyorum sizi Tekmeleri acitiyor artik,
dogrudurr midem bulanmiyo derdim bi bulandi 2 bucuk 3 ay hastalikli gezdim kesin bnde de olur su anda sirt agrisi ve baldirlarim yatarken kramp giriyor gece yerimden firladigimi hairliyorum kas kati kesilmisti

Yok canım ona güveniyorum ilk zamandan beri hep yanımda oldu şimdi de borçları olmasa gene tasinmayiz ama maalesef borçlar belimizi buktu inşallah bundan sonrası daha güzel olur
canimm bebek kismetiyle gelir bu bugnlerde gecer insallah Allah yardimcin olsun valla zor masraf cok gidiyor ama rizikta Allahtan

Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.

Oyyooyoyy nasil ya . Hayirli ugurlu saglikla insallah canim ya haber ver bizlere habersiz birakma bizleri. Erken dogum zor tabi ama bebisine kavustun. Ikinizde iyisiniz eminim.

Gecmis olsum canim dikkat et dr ne diyorsa aynen uygula insallah sende begini saglicakla alirsin kucagina.rabbim yardimciniz olsun

Canım yaaa inşallah beslenmeye devam eder de doktor bekler.. Hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.. Tabi doğunca rahat yaşar ama kuveze girer bi de annesi hayırlısı olsun ikiniz içinde

Gecmis olsun canim inşallah doktorun bekler biraz daha ve bebeginde beslenir güzelce. Sen moralini bozma canim bebeginde uzulmesin. Allah yardimcin olsun

Amin sağolun kizlar Hayirlisiyla saglikla dogar insallah hepimizin.

bizimde halilar yikattirmaya verilcek ev temzlencek esyalar yikancakkkk hem bahar hem bebek temizligi valla isimiz zor kizz Allah yardimcimiz olsun annem gelecek doguma da hic yardim eden yok el basta yani
Aynen aynen 3 hafta kadar işler bitmez bizde de yavaştan toplayacagim küçük şeyleri yarından .. Bi yandan da dediğin gibi temizilik işi de aradan çıkacak

Aynen benim annem çok karşıyo yok emzik verme yok ismi o olsun bu olsun tamam fikir söylersinde illa o olacak ne demek geçen ağladı resmen beni de sinir ediyor gerçekten çok bunaldim

Y
Yok canım ya annem söyle yorum yapıyo benim hamileliğim boyunca bir kere bulantım mide şikayetim olmadı olmuyorsa sacsizdir diyo sonra ultrason fotosunu gordu kel dedi halbuki baya saç vardı ben gördüm ki olmasın bence bebek bu sacsiz daha güzel toka mi takıcam sanki ama işte

Aynen benim annem çok karşıyo yok emzik verme yok ismi o olsun bu olsun tamam fikir söylersinde illa o olacak ne demek geçen ağladı resmen beni de sinir ediyor gerçekten çok bunaldim
Canım yaa seni uzmemesi lazım sen net ol, inat et o vazgeçer ya ilk bebeklerimiz onlar yeterince isim kurdular çocuklarina ..sen bildiğini yap, bana da karisirlarsa kaynanam annem vallahi bi bakış atar bildiğimi yaparım susarlar ama dusunup moralini bozma.. Belki canı birsyelere sıkılmıştir ama sen prensesini düşün annesi boşver

Aynen aynen 3 hafta kadar işler bitmez bizde de yavaştan toplayacagim küçük şeyleri yarından .. Bi yandan da dediğin gibi temizilik işi de aradan çıkacak
sen yawastan basla toplmaya canim oyyy gozumde buyudu korkmada su onceden alma meselesine gelince bebek kiyafetleri kangurusu vs biberinlar 2250 civari hacanmis etiketleri bi topladm kaba taslak oda annem saolsun 1500 lirasini o almis esim yok be okadar tutmaz diodu iyiki diyorum alinmis ust uste binecekti hersey cok zorlanacaktik simdi goze gozukmuyor okadar ama toptan alinca insan tirsiyo

Ne alaka bende hiç bulanmadim saçları da tabiki minik minik var ve normal bu sen bilmiyorsun de .. Kabul etsinler ki yeni nesil anneler kadın doğum doktoru gibi

Canim uzulme.... benimde gecen gittigimde suyu az demisdi cok asagida erken olabilir falan demisdi,kilosuda azdi haftasina gore... amma allaha sukur bugun gittim suyum normal duzeye gelmis guzelde kilo almis tek skntimiz kafasinin cok asagida olmasi ve onun icin tarihinden once gelcek ama nekadar once daha belli degil... bana nekadar dinlenirsen okadar uzun kalir dedi. Sende bol bol dinlenmeye bak canim,elini hic bi ise vurma,surekli uzan ... allahin izniyle zamaninda gelcekler bebislerimiz...

aynen tatlım çok iyi yapmisiz önceden azar azar almakla.. Kıyafetleri tek 1000 TL dır eminim bak.. Bi eksik arabası ve beşiği de annem alacak annenin alması güzel jest olmuş bende evde dolanırken gözüme batiyo artık nerden başlasam bilemiyorum bu halimle her işi de yapamam artık azar azar başlıcaz aynen tatlım ..

Kel bebek saçlı bebek ne önemi var da işte hiç aklımda yokken saçma sapan şeyler söyleyip canımı sıkıyor kv sadece.. Büyükler neden böyle bilmiyorum, bizim ismimiZi de kimse beğenmiyor neden İnci diyip duruyorlar! Daha geçen gün eşimin ananesi bi ton laf söyledi Okadar sinirlendim ki ev kalabalık olmasa ağzıma geleni sayacaktım, ya sabır dedim sustum..

Canim zaten dinlemem ben kendi istediğimizi koyacağız ama annem biraz fazla garip davranıyor biz dogdugu muz da da ananem bizim isimlerimizde diretmiş annemde ananemle kavga etmiş ama yine de ananemin istediği isimleri koymuş bize bende bak sende kavga etmişsiniz rahatsız olmuşsun anne neden şimdi aynı şeyi yapıyorsun diyorum iyi ki yine de annemi dinlemişim diyip laf oyunu yapıyo zaten karıştığı bir tek Bundeki 5 senedir kedi bakıyorum sokağa at demekten bıkmadi ya 5 sene olmuş çocugüm gibi onlar sürekli bırak doğaya yok bebeğe gelir bebekten öncede mutfağa girer sürekli bişeye söyleNME derdinde huy olmuş onda artık

canimm bebek kismetiyle gelir bu bugnlerde gecer insallah Allah yardimcin olsun valla zor masraf cok gidiyor ama rizikta Allahtan
Öyle canım ne yapalım şimdilik dayanicaz yavrum saglikli olsun bizim huzirumuz bozulmasın bi şekilde arayi bulucaz artık evet bana zor olucak ama bisene sonra çok rahatlamış olucaz inşallah kv ev bahçeli hem yavrum bahçede buyur
Anneler arada böyle çıkışlar yapiyo maalesef canım ya hem kel doğan bebekler çabuk saclaniyo diğerlerinin dökülüyor zaten anne saçı cansız oluyo her turlu vrsin saçsız olsun hiç de sıkma canını böyle bisey için ayy bandana takarsin bol bol biz oglanlara ne takalim o kadar güzel o bandanalar hele aynisindan yaptirirsin kendinle yavruna ayy teyzesi olarak şimdiden optim onu

Çok geçmiş olsun canım inşallah hersey güzel olur, Rabbim ıkinizede sağlık sıhhat versin inşallah

Canım yapısal demek ki.. Eskilerin bu huylarii.. Zamanında çok çekmişler anne, kaynanadan ama ilerde de onların izinden gitmeye çalışıyorlar ama biz öyle olmak zorunda değiliz tabiki bu bir seçim nasıl at diyebilir kıyılır mi ona.. Hem hayvanlarla büyüyen çocuklar daha sosyal, merhametli oluyo egleniyorlar hemde .. Şanslı yanı fıstığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…