2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
M Mjdmjd canım hayırlı olsun umarim sende bebegin de iyisinizdir. Bizi de bilgilendir mutlaka.

Canım benim Allah korumuş ikinizi de inşallah kısa zamanda toparlayacaksınız ve bize tecrübelerini anlatacaksın nasil heyecan yaptıysam oğluşun adını bile yanlış yazmışım kizlara anlatırken.
Dualarımız seninle her sey yoluna girecek hic moralini bozma. Ne kadar daha kalacaksınız hastanede belli mi?

Cnm yaaa allah korumuş sizi. İnşallah bir an önce toparlanirsiniz. Haberdar et bizi sık sık.

Canim iyi olmaniza sevindim oncelikle...gecmis olsun sana.ayni zamanda da gozun aydin...insallah en kisa zamanda iyilesir ve cikarsiniz hastaneden.dualarim sizinle.

Amin canım inşallah..herkesi heyecanlandırdı paşa allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın..daha belli değil canım prematüre ne olur ne olmaz küvezde dursun biraz dedi doktor.

canımm. herşey çook daha iyi olucak hiç merak etme.
oğluşunda sende en kısa zamanda gidiceksiniz evinize.misssler gibi koklucaksın oğluşunu.
dularım sizinle tatlım.çok çok öpüyorum seni aceleci paşamızıı

Amin canım inşallah..herkesi heyecanlandırdı paşa allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın..daha belli değil canım prematüre ne olur ne olmaz küvezde dursun biraz dedi doktor.
Ay amin canim ya nasıl duygulandım anlatamam kız kardeşim olsa o doğum yapsa böyle olurdum herhalde
Ayaklarını çıkarıp ısırasımız geliyor derken bak şu yaramaza yaa neyseki sağlık problemi yok çok şükür azicik da kuvözde büyüsün minik paşamız

canım seninde altta hamileliliğinizin 8. ayı bitiyor yazıyor.
baya baya sona gelmişiz biz yaaa

İnşallah canım..daha kokusunu bilmeden özledim..çok değişik şuan içimde değil kıpırtıları yok zormuş gerçekten..

canım seninde altta hamileliliğinizin 8. ayı bitiyor yazıyor.
baya baya sona gelmişiz biz yaaa
Aynen canim yaa bugün hamilelik uygulamasinda da ayni sey yaziyordu ama ben sanki 36. Haftada 9. Aya baslayacagiz diye biliyordum ama dedigin gibi sona geldik sanırım hele bi de dogumları duydukça daha da iyi hissediyorum

Canımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benim

Bununla gecmis olsun tatlim yaa sen iyisin Miraç iyi çok şükür azicik küvezde duru büyür annesi sende ayaklaninca gorursun oglusunu. Dualarimiz hep sizinle olacak firsat buldukca bizi bilgilendir.

Aynen canim yaa bugün hamilelik uygulamasinda da ayni sey yaziyordu ama ben sanki 36. Haftada 9. Aya baslayacagiz diye biliyordum ama dedigin gibi sona geldik sanırım hele bi de dogumları duydukça daha da iyi hissediyorum
bense aşırı heyecanlı tedirgin hissediyorum. inşallah hepimiz için herşey kolayca az sıkıntılı olup biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…