- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.921
Inşallah hemen gecer tatlim ya öksürük de insanı cok etkiliyor turpa devam et bakalım olmadı doktoruna danış hamilelikte kullanilan öksürük suruplari var sanirimTesekkür ederim canım hiç sorma ya nerdeyse,5 gün olacak.çok şükür baş ağrım yok ama öksürük korkutuyor beni
Canım benim Allah korumuş ikinizi de inşallah kısa zamanda toparlayacaksınız ve bize tecrübelerini anlatacaksınKızlar iyi geceler
Hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmediniz.
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..
Cnm yaaa allah korumuş sizi. İnşallah bir an önce toparlanirsiniz. Haberdar et bizi sık sık.Kızlar iyi geceler
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..
Canim iyi olmaniza sevindim oncelikle...gecmis olsun sana.ayni zamanda da gozun aydin...insallah en kisa zamanda iyilesir ve cikarsiniz hastaneden.dualarim sizinle.Kızlar iyi geceler
Amin canım inşallah..herkesi heyecanlandırdı paşa allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın..daha belli değil canım prematüre ne olur ne olmaz küvezde dursun biraz dedi doktor.Canım benim Allah korumuş ikinizi de inşallah kısa zamanda toparlayacaksınız ve bize tecrübelerini anlatacaksınnasil heyecan yaptıysam oğluşun adını bile yanlış yazmışım kizlara anlatırken.
Dualarımız seninle her sey yoluna girecek hic moralini bozma. Ne kadar daha kalacaksınız hastanede belli mi?
Evet canım doktorlar kolay kolay demez böyle şeyler ama bizimki verilmiş sadakanız varmış dedi..inşallah tek isteğim şu an.Cnm yaaa allah korumuş sizi. İnşallah bir an önce toparlanirsiniz. Haberdar et bizi sık sık.
Çok sağol canım..inşallah..Canim iyi olmaniza sevindim oncelikle...gecmis olsun sana.ayni zamanda da gozun aydin...insallah en kisa zamanda iyilesir ve cikarsiniz hastaneden.dualarim sizinle.
canımm. herşey çook daha iyi olucak hiç merak etme.Kızlar iyi geceler
allah korumuş canım. inşallah tek sıkıntınız bu olsun geçsin gitsinEvet canım doktorlar kolay kolay demez böyle şeyler ama bizimki verilmiş sadakanız varmış dedi..inşallah tek isteğim şu an.
Ay amin canim ya nasıl duygulandım anlatamam kız kardeşim olsa o doğum yapsa böyle olurdum herhaldeAmin canım inşallah..herkesi heyecanlandırdı paşa allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın..daha belli değil canım prematüre ne olur ne olmaz küvezde dursun biraz dedi doktor.
canım seninde altta hamileliliğinizin 8. ayı bitiyor yazıyor.Ay amin canim ya nasıl duygulandım anlatamam kız kardeşim olsa o doğum yapsa böyle olurdum herhalde
Ayaklarını çıkarıp ısırasımız geliyor derken bak şu yaramaza yaa neyseki sağlık problemi yok çok şükürazicik da kuvözde büyüsün minik paşamız
İnşallah canım..daha kokusunu bilmeden özledim..çok değişik şuan içimde değil kıpırtıları yok zormuş gerçekten..canımm. herşey çook daha iyi olucak hiç merak etme.
oğluşunda sende en kısa zamanda gidiceksiniz evinize.misssler gibi koklucaksın oğluşunu.
dularım sizinle tatlım.çok çok öpüyorum seni aceleci paşamızıı
Aynen canim yaa bugün hamilelik uygulamasinda da ayni sey yaziyordu ama ben sanki 36. Haftada 9. Aya baslayacagiz diye biliyordumcanım seninde altta hamileliliğinizin 8. ayı bitiyor yazıyor.
baya baya sona gelmişiz biz yaaa
Cok tesekkur ederim canim sen nasıl oldun? Yarın sabah sorarım artık canım yazarım sizede
Canımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benimAy amin canim ya nasıl duygulandım anlatamam kız kardeşim olsa o doğum yapsa böyle olurdum herhalde
Ayaklarını çıkarıp ısırasımız geliyor derken bak şu yaramaza yaa neyseki sağlık problemi yok çok şükürazicik da kuvözde büyüsün minik paşamız
Kızlar iyi geceler
hele bile gelsin burnunun ucundan ayırmazsın canımm. çok başka bi tat evlat.İnşallah canım..daha kokusunu bilmeden özledim..çok değişik şuan içimde değil kıpırtıları yok zormuş gerçekten..
bense aşırı heyecanlı tedirgin hissediyorum. inşallah hepimiz için herşey kolayca az sıkıntılı olup biter.Aynen canim yaa bugün hamilelik uygulamasinda da ayni sey yaziyordu ama ben sanki 36. Haftada 9. Aya baslayacagiz diye biliyordumama dedigin gibi sona geldik sanırım hele bi de dogumları duydukça daha da iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?