2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benim
sen nasılsın canım bi ağrın sızın var mı? miraç için ne diyor dr lar

Canımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benim
Aynen canim benim en önemlisi sağlıklı olmaları aman ağlama sen tatlım ooo dua eden bir sürü teyzesi var Miraçımızın sırtı yere gelmez Allahın izniyle

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş ikinizi de iyi olmanıza sevindim, dua edeceğim en yakın zamanda toparlarsınız inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

bense aşırı heyecanlı tedirgin hissediyorum. inşallah hepimiz için herşey kolayca az sıkıntılı olup biter.
Amin canim benim inşallah öyle oluray ben de bi garip oldum bu akşam ya sanırım isin ciddiyetini anladım eşime de bahsettim o da aynı oldu duygulandık ikimiz de... sanirim anne baba olmak dünyanın en zor ama en guzel seyiymis ve buni daha yavrumuzu kucagimiza almadan hissediyoruz kokusunu icimize ceksek kim bilir nasıl mest oluruz

bu gece heyecandan uyku yok bize
geçenlerde biraz ağrım olunca bende çanta hazırlığına giriştim nihayet.
en azından kendi çantamı hazırladım. Kızçeminkileri daha yıkamadım hala bekliyorlar dolapta onlarıda halletsem hiç fena olmucak

Evet canım ya ben de kendimi dinliyorum sürekli karnimdaki sertlesmeler artti yarın randevum var gidip bi rahatlayayım bari.
Miraç hepimizin gözünü açtı ya hazır olmakta fayda var minnak kıyafetleri yıka sen de annesi

aynen sürekli takipteyim bende.biran önce hazırlıyım dursun bi kenarda. şuan için en azından erken doğum riskim yok. ama bu sıpacıkların işi hiç belli olmuyor

aynen sürekli takipteyim bende.biran önce hazırlıyım dursun bi kenarda. şuan için en azından erken doğum riskim yok. ama bu sıpacıkların işi hiç belli olmuyor
Aynen canım sakin sakin dururken pırtlayiveriyorlar baksana benim de riskim yok en başından beri her sey cok şükür yolunda ama içimde nedense erken olcakmış gibi bi his var

Hihihii gece nöbetlerine alistiriyoruz kendimizi canım ay bu saatte alacaklı mı da arıyor töbe yaaa bugün de heyecandan uyku tutmadı canim şükür iyiler yaa mutluyuz nur topu gibi bi oğlusumuz daha oldu işte

Hihihii gece nöbetlerine alistiriyoruz kendimizi canım ay bu saatte alacaklı mı da arıyor töbe yaaa bugün de heyecandan uyku tutmadı canim şükür iyiler yaa mutluyuz nur topu gibi bi oğlusumuz daha oldu işte

Kiz alacaklı olsa iyidir . En azindan bir sebebi var dicem . Seneler.once alt komsum olan bir kadin. Zaten yillardir ne telefoj ne baska turlu gorusmemistik. Birden sok oldum. Acmadim zati uyku sersemi. Allah akil.fikir versin hafiften catlak bir ablamizdi zati

Hayir yani simdide karnim acikmis uyiyamiyorum . Napsamki. Yesem mi bisiler . Ufff ne guzel sabahi bulacaktim.

Allahim nasil.gurul gurul

Anlasılan ablamızin çatlaği epey açılmışbu saatte aramanin baska bir aciklamasi olamaz sanırım ben geceleri telefonu sessize alıyorum kıpraşımını da kapatıyorum dünya yansa umrumda değil modunda uyuyorum ne yapayım
Ayy kız acıktın madem kalk biseyler ye gurul gurul durulmaz bence. Bazen ben wcye kalktığımda midem kazinmis oluyor agzima bi lokma ekmek atıyorum dünyanın en mutlu insanı oluveriyorum bir anda

insanda acikinca neler.dusunuyo neler. Beni genelde kimse aramaz o saatte ya korktum. Memlekette ailem boyle gev saate teledon caldimi bisimi oldu.acaba ordanmi aroyorlar diye panik oluuorum. O yizden uykum kacti . Yaocak bisi yok neyse en azindan mjdmjd nin guzel haberini almis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…