- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.941
sen nasılsın canım bi ağrın sızın var mı? miraç için ne diyor dr larCanımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benim
Aynen canim benim en önemlisi sağlıklı olmalarıCanımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benim
Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş ikinizi de iyi olmanıza sevindim, dua edeceğim en yakın zamanda toparlarsınız inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar iyi geceler
Hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmediniz.
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..
Amin canim benim inşallah öyle olurbense aşırı heyecanlı tedirgin hissediyorum. inşallah hepimiz için herşey kolayca az sıkıntılı olup biter.
bu gece heyecandan uyku yok bizeAmin canim benim inşallah öyle oluray ben de bi garip oldum bu akşam ya sanırım isin ciddiyetini anladım eşime de bahsettim o da aynı oldu duygulandık ikimiz de... sanirim anne baba olmak dünyanın en zor ama en guzel seyiymis ve buni daha yavrumuzu kucagimiza almadan hissediyoruz kokusunu icimize ceksek kim bilir nasıl mest oluruz
Evet canım ya ben de kendimi dinliyorum sürekli karnimdaki sertlesmeler artti yarın randevum var gidip bi rahatlayayım bari.bu gece heyecandan uyku yok bize
geçenlerde biraz ağrım olunca bende çanta hazırlığına giriştim nihayet.
en azından kendi çantamı hazırladım. Kızçeminkileri daha yıkamadım hala bekliyorlar dolapta onlarıda halletsem hiç fena olmucak
aynen sürekli takipteyim bende.biran önce hazırlıyım dursun bi kenarda. şuan için en azından erken doğum riskim yok. ama bu sıpacıkların işi hiç belli olmuyorEvet canım ya ben de kendimi dinliyorum sürekli karnimdaki sertlesmeler artti yarın randevum var gidip bi rahatlayayım bari.
Miraç hepimizin gözünü açtı ya hazır olmakta fayda var minnak kıyafetleri yıka sen de annesi
Evet canım şükür..çok sağol tatlım...Bununla gecmis olsun tatlim yaa sen iyisin Miraç iyi çok şükür azicik küvezde duru büyür annesi sende ayaklaninca gorursun oglusunu. Dualarimiz hep sizinle olacak firsat buldukca bizi bilgilendir.
Ağrım var canım ara ara geçiyo.miraç ta solunum sıkıntısı yok şükür serum veriyolar küvözde.sen nasılsın canım bi ağrın sızın var mı? miraç için ne diyor dr lar
Aynen canım sakin sakin dururken pırtlayiveriyorlar baksanaaynen sürekli takipteyim bende.biran önce hazırlıyım dursun bi kenarda. şuan için en azından erken doğum riskim yok. ama bu sıpacıkların işi hiç belli olmuyor
Çok sağol canım allah razı olsun..Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş ikinizi de iyi olmanıza sevindim, dua edeceğim en yakın zamanda toparlarsınız inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım inşallah..M Mjdmjd canim ya cok sukur iyisiniz.
En kisa surede bebisinede kavusursun insallah.
NicksizYumurta ve neff1316 kiss siz uyumuyonuzmu . Ben..4. Uykuda iken gereksiz biri bu saayte arayip uyandirdi simdide uykum kacti mjdmjd bi bakim dedim haber varmi ikiniz masallah hic uyumamissiniz gece kuslari
Hihihii gece nöbetlerine alistiriyoruz kendimizi canımM Mjdmjd canim ya cok sukur iyisiniz.
En kisa surede bebisinede kavusursun insallah.
NicksizYumurta ve neff1316 kiss siz uyumuyonuzmu . Ben..4. Uykuda iken gereksiz biri bu saayte arayip uyandirdi simdide uykum kacti mjdmjd bi bakim dedim haber varmi ikiniz masallah hic uyumamissiniz gece kuslari
Hihihii gece nöbetlerine alistiriyoruz kendimizi canımay bu saatte alacaklı mı da arıyor töbe yaaa bugün de heyecandan uyku tutmadı canim şükür iyiler yaa mutluyuz nur topu gibi bi oğlusumuz daha oldu işte
Kiss sen daha birdasi ya hu hu. Masalaah masallaj annemize.İnşallah canım inşallah..
Anlasılan ablamızin çatlaği epey açılmışKiz alacaklı olsa iyidir . En azindan bir sebebi var dicem . Seneler.once alt komsum olan bir kadin. Zaten yillardir ne telefoj ne baska turlu gorusmemistik. Birden sok oldum. Acmadim zati uyku sersemi. Allah akil.fikir versin hafiften catlak bir ablamizdi zati
Anlasılan ablamızin çatlaği epey açılmışbu saatte aramanin baska bir aciklamasi olamaz sanırım ben geceleri telefonu sessize alıyorum kıpraşımını da kapatıyorum dünya yansa umrumda değil modunda uyuyorum ne yapayım
Ayy kız acıktın madem kalk biseyler ye gurul gurul durulmaz bence. Bazen ben wcye kalktığımda midem kazinmis oluyor agzima bi lokma ekmek atıyorum dünyanın en mutlu insanı oluveriyorum bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?