2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
M Mjdmjd canım gözün aydin inşallah sağlıklı sıhhatli haberlerini aliriz.
Bugün hareketi az diyordu ben de 2 gündür hareketleri az diyorum yarın randevumuz inşallah güzel haberlerle dönerim korktum şimdi ben zaten tum gun icim icimi yedi.
U umudum10 canim insallah en kisa zamanda o fark kapanir. Rabbim saglik sihhat versin yavrularimiza

Ben kv le muhattap olmuyorum ama annem sağ olsun aratmiyo

Sağol canım evet haklısın doldum bende biraz :)

:) canım zaten ben saçlı olsun istemiyorum asıl yeni doğan çocukta saç bana saçma geliyo :) ama anlamıyor lar işte bunun ovunulecek birsey olmadığını

Derin olacak inşallah canım ama begendiremedik bildiğin burnunu yamulttu bana koy diye söylediği isimleri bir duysan ama ozeniyorlar demeyip moral bozuyor

Çok güzelmis canim ismi hayirlisi ile saglikla dogsun ismiyle büyüsün benim annemler degilde kv'ler az mirinkirin etti onlar zeynep istemis benim sülalemde çok zeynep var o yüzdeb koymam dedim biz bu isimde karar kildik dedim bir ara yeni bir isim bulalim felan diyecek oldular dedim ben kararliyim Simay olacak simdi onlarda alisti ses edemiyorlar. Sonucta bebekler bizim biraksinlarda isimlerini yada bebeklerimize nasil davranacagimizi biz bilelim yalnisda olsa uygulayarak öğrenelim.

Adet sancısı gibi oluyor böyle bugün üç dört defadan fazla olmuştur belki akşam başladı instagramdan takip ettiğim bi hamile de aynı şeyi yazmış adet sancısına benzer hafif sancılarım vardı meğer erken doğum tehdidiymiş filan diye onu da görünce ben iyice yerimde duramaz oldum :O yatıyorum kaç saattir

Ahh ahh anlatamazsin işte Sağol bu arada canım sizinkide çok güzelmiş sağlıkla gelsinler hepsi inşallah

Ay canım çok şükür çok sevindim.hiç bişey yoktu nolmuş birden bişey dedimi.inşallh ikiside çok iyi olcak.

Aman iyi olmasina sevindim canim inşallah böylede devam eder cabucak toparlarlar ikiside anneside miraç'i biran önce görür

selam kızlar.hepinize iyi akşamlar.
erken doğan bebeklerimiz varmış.onları duydukça daha kötü oldum.sancılarım çok fazla benimde ve 2 gündür adet sancısı gibi sancım var.ama bugün çok uzun sürdü.hala da araıklı olarak devam ediyor.yarın kontrolümüz var.inşallah iyi haberlerle döneriz.
M Mjdmjd canım inşallah çabucak toparlanırsınız.
bu şekilde sancıları olanlar var mı kızlar?2 haftadır sinirlerim çok bozuk bu yüzden girip okumadım forumu.inzivaya çekildim resmen...

bu arada birşey daha sorucam.pompa almak istiyorum da hangi marka almalıyım.çok marka var.hanisi iyi bilemedim.sadece manuel istemiyorum.

Allah yardimcin olsun canım insallah hersey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…