- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.881
Ben kv le muhattap olmuyorum ama annem sağ olsun aratmiyoKel bebek saçlı bebek ne önemi var da işte hiç aklımda yokken saçma sapan şeyler söyleyip canımı sıkıyor kv sadece.. Büyükler neden böyle bilmiyorum, bizim ismimiZi de kimse beğenmiyor neden İnci diyip duruyorlar! Daha geçen gün eşimin ananesi bi ton laf söyledi Okadar sinirlendim ki ev kalabalık olmasa ağzıma geleni sayacaktım, ya sabır dedim sustum..
Sağol canım evet haklısın doldum bende biraz :)Canım yapısal demek ki.. Eskilerin bu huylarii.. Zamanında çok çekmişler anne, kaynanadan ama ilerde de onların izinden gitmeye çalışıyorlar ama biz öyle olmak zorunda değiliz tabiki bu bir seçimnasıl at diyebilir kıyılır mi ona.. Hem hayvanlarla büyüyen çocuklar daha sosyal, merhametli oluyo egleniyorlar hemde .. Şanslı yanı fıstığın
:) canım zaten ben saçlı olsun istemiyorum asıl yeni doğan çocukta saç bana saçma geliyo :) ama anlamıyor lar işteÖyle canım ne yapalım şimdilik dayanicaz yavrum saglikli olsun bizim huzirumuz bozulmasın bi şekilde arayi bulucaz artık evet bana zor olucak ama bisene sonra çok rahatlamış olucaz inşallah kv ev bahçeli hem yavrum bahçede buyur
Anneler arada böyle çıkışlar yapiyo maalesef canım ya hem kel doğan bebekler çabuk saclaniyo diğerlerinin dökülüyor zaten anne saçı cansız oluyo her turlu vrsin saçsız olsun hiç de sıkma canını böyle bisey için ayy bandana takarsin bol bol biz oglanlara ne takalim o kadar güzel o bandanalar hele aynisindan yaptirirsin kendinle yavruna ayy teyzesi olarak şimdiden optim onu
Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Çok normal tatlım bizde kadiramiyoruz sözleri, yanlış olduğunu bilsek de doğru gibi anlatılan şeyleri.. Hepimiz yaşıyoruz işte bebeklerimize heyecanı hepsini silmeye yeterSağol canım evet haklısın doldum bende biraz :)
Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Derin olacak inşallah canım ama begendiremedik bildiğin burnunu yamulttu bana koy diye söylediği isimleri bir duysan ama ozeniyorlar demeyip moral bozuyor
Sorma benim de akşamdan beri moralim bozuk sabah olsa da gitsemNe desem boş canim ya doktora bi git bakalım nstye girersin büyük ihtimalle sanci var mı yok mu diye kontrol eder inşallah anormal bi durum yoktur. Ay erken dogumları duydukca bi telaslandim ben de yaa
Adet sancısı gibi oluyor böyle bugün üç dört defadan fazla olmuştur belki akşam başladı instagramdan takip ettiğim bi hamile de aynı şeyi yazmış adet sancısına benzer hafif sancılarım vardı meğer erken doğum tehdidiymiş filan diye onu da görünce ben iyice yerimde duramaz oldum :O yatıyorum kaç saattirCanım geçmiş olsun öncelikle. Karnınmı ağrıyor tam olarak. Bak şimdi neyi farkettim. Senle satlarımız aynı. Ve ben bugünki hamilelik takvimimde şu ibareyi okumuştum. "Son haftalarda rahminizdeki genişleme ve gerilme devam ettikçe karnınızda daha fazla acı hissedeceksiniz"
Aynısı sendede yazıyor bak
Belki normaldir canım. Ama sen yinede mutlaka bir doktoruna danış tabiki
Ahh ahh anlatamazsin işte Sağol bu arada canım sizinkide çok güzelmiş sağlıkla gelsinler hepsi inşallahÇok güzelmis canim ismi hayirlisi ile saglikla dogsun ismiyle büyüsünbenim annemler degilde kv'ler az mirinkirin etti onlar zeynep istemis benim sülalemde çok zeynep var o yüzdeb koymam dedim biz bu isimde karar kildik dedim bir ara yeni bir isim bulalim felan diyecek oldular dedim ben kararliyim Simay olacak simdi onlarda alisti ses edemiyorlar. Sonucta bebekler bizim biraksinlarda isimlerini yada bebeklerimize nasil davranacagimizi biz bilelim yalnisda olsa uygulayarak öğrenelim.
Ahh ahh anlatamazsin işte Sağol bu arada canım sizinkide çok güzelmiş sağlıkla gelsinler hepsi inşallah
Ay canım çok şükür çok sevindim.hiç bişey yoktu nolmuş birden bişey dedimi.inşallh ikiside çok iyi olcak.
Ben kiyafetleri esyalari ayri ayri corap hurclarina yerlestirdim cnm.Kızlar hemen süslerin olduğu çantamı hazırladım :) kıyafetleri de hazırlicam ama bavulun içi çok temizdeğil ya ne yapsam acaba kıyafetler için bir akıl verin bana
Allah yardimcin olsun canım insallah hersey güzel olurSelam arkadaslar. Benim de erken dogum riskim var bebegimde 2-3 hafta gelisim geriliği var.aynk zamanda bebege giden kan akiminda direnç var. Bugun bile alabilirim ama kalsin bir kac gün daha takip edlim persembe tekrar gel dedi. Bebegim cok kucuk 1400 gram. Kuveze girecek tabi. Moralim bozuldu dularinizi bekliyorum.Allahim büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?