- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.961
Benim ailem de uzakta canım Allah korusun kötü haber alacak olsam gece gece elden ne gelir ki en güzeli yat uyu stres yapmainsanda acikinca neler.dusunuyo neler. Beni genelde kimse aramaz o saatte ya korktum. Memlekette ailem boyle gev saate teledon caldimi bisimi oldu.acaba ordanmi aroyorlar diye panik oluuorum. O yizden uykum kacti . Yaocak bisi yok neyse en azindan mjdmjd nin guzel haberini almis oldum
Canımcımm şaka maka anne oldun bak artık.inşallah bebeğinde sende çok iyi olacaksınız.hele bide kokusunu duy yüzünü gör herşey daha güzel olacak.bak valla sabah sabah senin için uyandım erkenden bi haber varmı diye.Canımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benim
O da bana şimdi hak veriyo iyiki almışız değil mi dediğimdeAmin canim inşallah yaama Devin de çooook güzel yaa bulamaz tabi babacık hem Türkçe hem ingilizce soylemesi kolay daha ne olsun
Canım eğer spor canta gibi biseyse at makineye yıka düşük devirde sıktır ama kutu şeklinde olan bavullardansa sabunlu bezle sil sonra suyla ıslattigin bezle guzelce birkac kez sil agzi acik bi sekilde balkona koy birkac saatte kurur herhalde. Sonra da yerlestirirsin hemen rahat edersin
Ay canim inşallah ikiniz icin de hayırlısı olur 700gr dogan bebisler bile yaşıyor seninki iki katı biraz küvözde kaldiktan sonra toparlar kendini Allahın izniylesakin moralini bozma minigin biraz daha sabretsin öyle gelsin inşallah
ne güzel demissin canım yaa aman ne diye karisirlar su isim isine anlamiyorum aman kuzum sıkma sen canını maşallah lafi söyledin mi susup kalıyorlar böyle devam et icinde kalmasin
Yaa canım her zaman anlayamiyorlar işte sonradan farkediyorlar. Sen iyiki almışsın tatlim bosver duyma kimseyi
Ay canim birincisi kızının ismi cok güzelikincisi emin ol kızımın bi hayvan dostu olmasını onunla birlikte büyümesini o kadar cok isterdim ki sık sık sehir dışına gidiyoruz birkac gün kaliyoruz o yüzden bakamıyoruz bence kimseyi duyma boşver sen
Canım sanırım hala şoku atlatamamıştı ben de uzun uzun sormak istemedim biraz toparlasın kendini anlatır. Inşallah tatlım ikisi de iyi olacak
Inşallah canım benim yaaay sürpriz oldu resmen
Canım inşallah yarın her sey yolunda çıkar bizi haberdar etmeyi unutma olur mu
ne demek tatlım yaa ben de cok merak etmiştim Allahtan geri döndü bana da ben de size haber verebildim
Ayy aynen canım yaa inşallah kısa zamanda normal hayata dönerler
Iyi olmana sevindim canim arada bir ses ver yoklama almak zorunda kaliyorum sonrabiz de cok şükür iyiyiz canım ama bizim bebisler acele etmeye basladı tabi bizler de telaslandik
Kız sen bu saatte ne geziyon ela bahar da mi durtmedi annecim uyu diyeBenim ailem de uzakta canım Allah korusun kötü haber alacak olsam gece gece elden ne gelir ki en güzeli yat uyu stres yapma
Aynen valla güzel haberleri almak iyi oluyor
Hadi dükkanı sen kapatirsin artık ben de uyuyayımiyi geceler canim
Benim ailem de uzakta canım Allah korusun kötü haber alacak olsam gece gece elden ne gelir ki en güzeli yat uyu stres yapma
Aynen valla güzel haberleri almak iyi oluyor
Hadi dükkanı sen kapatirsin artık ben de uyuyayımiyi geceler canim
Maalesef canım yok kontrat eşimin abisinin işyerinden sorduğumuz da gerek yok dedi kendi ev sahibi bizim ev sahibi kafasına gore kira artiriyo işte kafasına gore çık evi de ev olsa inan rutubet yüzünden cikicaktik zaten ama kışa doğru şimdi değil
canımm dualarımız senınle insallah sende bebisinde ıyı olacaksınız.Kızlar iyi geceler
Hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmediniz.
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..
Daha kendi de goremedi yakışıklısini tatlimm yaaM Mjdmjd oy sabah açtım baktım şok oldum, çok sevindim. Sayfaların devamını okumadım belki yazmışsındır durumu, görmedim henüz. Gözün aydın, geçmiş olsun. Paşa erken erken gelmiş şükür bak iyiymiş, sen nasılsın? Ay gelişmeleri yaz mutlaka, kaç kilo ne kadar doğdu, hatta resim de koy teyzeleri için, ay heyecanlandım bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?