2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim ailem de uzakta canım Allah korusun kötü haber alacak olsam gece gece elden ne gelir ki en güzeli yat uyu stres yapma
Aynen valla güzel haberleri almak iyi oluyor
Hadi dükkanı sen kapatirsin artık ben de uyuyayım iyi geceler canim

Canımsın ya ağlıcam şimdi çok duygusallaştım bi anda..iyi ki varsınız mesajlarınız ilaç gibi geldi bana.erken erken deyip erkeni gördüm valla.sağlıklı olsunlarda önemli olan o canım benim
Canımcımm şaka maka anne oldun bak artık.inşallah bebeğinde sende çok iyi olacaksınız.hele bide kokusunu duy yüzünü gör herşey daha güzel olacak.bak valla sabah sabah senin için uyandım erkenden bi haber varmı diye.

O da bana şimdi hak veriyo iyiki almışız değil mi dediğimde biz de olmasak erkeklere kalsa doğum esnasında alışverişe çıkılır vallahii toprak olsun adı dediler ki biz 5-6 senedir ismimizi belirlemistik kızımız olsa o da belli bırakır miyiz kimseye

Kız sen bu saatte ne geziyon ela bahar da mi durtmedi annecim uyu diye

Günaydın güzel anneler..Haftasonu badana boya temizlik işlerinden foruma bakamadım.Arada baktığımda da bi bebişimiz daha olduğunu öğrendim.Allah tez zamanda şifasını verip hayırlısıyla anneciğinin kollarına kavuştursun.Bu gidişle mayıs anneleri mart nisan annelerinemi dönüşcek ne!!Bnde haberi duyduğumdan beri paniklemeye basladım.bugün çantamı hazırlıcam.h
.sonu çok yoruldum heryerim ağrıyor.Umarım diğer arkadaslarımda hepiniz iiyisinizdir.Bugün doktora gideceklerden güzel haberler bekliyoruz.Allah yardımcımız olsun.

Gunaydin kizlar

Gunaydin heheeee . Ben mesaji yazip bayilmisim zati telefon dusmus elimden.

Kızlar Günaydın
Ya bu bel ağrıları aşırı siddetlendi
Ne zaman azaliyordu acaba
Doğuma kadar böyle gitmemisti ilk cocugumda
Belki bunda farklı olacak bilmiyorum
Yatsam dinlensem de geçmiyor
Ağrı kesici almayi bile düşündürüyor.o derece...
Uyurken sağdan sola dönmek bile büyük mesele ..
Yerden eğilip bir şey almamak için planlar yapıp 2 kez düşünür oldum :)
Var mı bu haftalarda böyle olup sonra ağrıları azalan????

Son düzenleme:

canım şöyle bir durum var, eğer kendi oturacaksa veya senin ev sahibinin dediği gibi oğlu evlenip oturacaksa çık deme hakkı oluyor, ihtarname çekebiliyor. Ama, eğer dediği gibi kendi veya evlenen oğlu oturmayıp başka birine kiraya verirse sizi çıkarıp o zaman direk tazminat davası açabiliyorsun ve kesin kaybediyor sizin hakkınızı yediği için. Kontrat olmasa bile size kirayı ödemedi diye ihtar çektirmediği sürece de sizin kirayı ödediğiniz kabul ediliyor. Yani demek istediğim eğer sıkıntı çıkarıyorsa size şu durumunuzda, en azından bi dilekçeyle başvuru yapın derim hiç olmadı taşınma paranızı vermiş olur bi zahmet. Yanlış anlama daha fazla sıkıntı çıksın diye değil ama aklının bir köşesinde bulunsun diye yazdım.

M Mjdmjd oy sabah açtım baktım şok oldum, çok sevindim. Sayfaların devamını okumadım belki yazmışsındır durumu, görmedim henüz. Gözün aydın, geçmiş olsun. Paşa erken erken gelmiş şükür bak iyiymiş, sen nasılsın? Ay gelişmeleri yaz mutlaka, kaç kilo ne kadar doğdu, hatta resim de koy teyzeleri için, ay heyecanlandım bi an

canımm dualarımız senınle insallah sende bebisinde ıyı olacaksınız.

M Mjdmjd canımm ya hem duygulandım hemde çok sevindim Rabbim evladını sana bağışladı şükürler olsun.miraç paşamız bi an önce annesinede kavuşacak merak etme sen .ikinizde iyisinz ya önemli olan o.Allahım hayırlı ömür versin inş..müsait olunca yaz bizi merakta bırakma emi.

Daha kendi de goremedi yakışıklısini tatlimm yaa muhtemelen bi sure kuvezde olacaktır Allah sağlık versin .. Agrilarim var diyordu ve hafiflemiş şimdi

Günaydın canlar.@Mjdmjd geçmiş olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah.Sağlıkla çıkın hastaneden biran önce güzel yavrunun kokusunu içine çekmen dileğiyle. Bende panik oldum kızlar daha çantamızı hazırlamadık bir an önce hazırlayıp hazırda tutsam iyi olacak gibiMayıs bebişleri çok aceleci çıktılarAnne babalarına kavuşmak için çok sabırsızlarrr

günaydın kızlar bu bebeğin eşiğinden ayrılması durumu bu hafta ikinci kez duyuyorum 34 35 . haftalarda oluyor galiba çok sıkıntılı bi durum benim doktorda bebeği kaybediyorduk az daha demişti bi hamiş için zorla getirtmiş kadını hastaneye Allah korusun bütün bebişlerimizi zamanında gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…