2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim kafam iyice karıştı yahu. Bugün doktor 32 artı değil de 31 + 1 de rapor yazacağıni o zman gel yazalım dedi . Ben 32 bitince saniodum

Bana da doktoruma sorduğumda 31+5 te veririz demişti gittiğimde hostes kız çarşamba günü 32 hafta olduğu için o gün verebileceğiz dedi. Hatta bilek okuma cihazı varmış sanırım orada kaçıncı haftada olduğunuz yazıyor diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar
Yataktan bildiriyorum. Kızım yanımda oğlum karnımda keyif yapıyoruz. Anneannemizde aşağıda bize kahvaltı hazırlıyor
Ohhh çok şükürrr sonunda hayal ettiğim bir gün yaşıyorumm
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Ama hafta sonu istanbula dönüyor
Bende dünden beri Miraç bebeğimizin heyecanı ile uyudum, uyuyamadım, uyandımmm derken sabah oldu. Şükür mjdmjd mizdende haber geldi. Herşey dahada güzel olacak inşallah gün geçtikçe. Darısı biz diğer annelere

Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız iyisiniz canımmm. İnşallah Miraç da hemencecik toparlanıp annesinin memesinde yerini alacak.

Günaydın tatlışlar
Ayyy çok az zamanımız kaldı heyecan tavan yapmış durumda izine çıkmama 2 hafta kaldı iple çekiyorum günlerin geçmesini izine ayrılınca prensesimin kıyafetlerini yıkayıp hastane çantasını hazırlayacağım bir yandan beşiğimiz için cibinlik fransız dantelli şık bir takım siparişim verdim onun gelmesi gerekiyor son olarak bir de lohusa geceliği almam lazım yüce rabbim hepimizin kuzulara sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah

M Mjdmjd inşallah en yakın zamanda yavrun kucağında evinize döneceksiniz...hayırlısı ile inşallahhh

Kızlar bir şey soracağım. bazen böyle bebeğim pırpırpır kanat çırğıyor gibi oluyor sonra normal hareketlere devam...nisan annelerinde okudum bebeğin çırğınır gibi olursa hemen gel demiş birisine doktoru...endişelendim..gün içinde ara ara oluo böyle (( daha doktora gitmeme 2hafta var...

Canım çok geçmiş olsun ikinize de. Şükür ki şimdi ikinizde iyisiniz. İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın minik kuşu. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Günaydın güzel anneler bizimde park yatağımız geldi kurduk ufak tefek eksiklerimiz kaldı artık
Hayırlı olsun canım. Farklı bişey mi aldın? Beğendın mi? Güle güle kullanın.

NicksizYumurta sagolasin hastalık yorgunluk derken sesimiz çıkmıyor :) . anneme ablam bakıyor. Havalar soğuk soba yakamadigi için babam da akşamları ben de kalıyor haftaiçi. Haftasonu da ben çocuklarla babaevinde kalıyoruz. Babam görme engelli ama çok şükür işe gidip geliyor. Beyniyle çalışıyor yani. Yerel gazete çıkarıyor. Tabi eşimle çatışıyoruz bu yüzden. Ben 4 yıl once kanser ameliyati olan babasiyla birlikte 40gün annesi ve abisini misafir etmiştim. Kemoterapi ve radyoterapi zamanı 6 ay daha kalmalarını istemedim diye hala kin tutuyor. Eşimin 9 kardeşi var ve o zaman ilgisizlikten kızımın psikolojisi de benimki de bozulmuştu. Üstelik 1aydan sonra kaynanam evine dönüp kocası ve oğlunu üstüme atmıştı. Ne evdeki bekar görümcem ne de eltim gelmediler. Ben de yorulunca pes ettim.

Kızlar hemen süslerin olduğu çantamı hazırladım :) kıyafetleri de hazırlicam ama bavulun içi çok temizdeğil ya ne yapsam acaba kıyafetler için bir akıl verin bana
canim ya esyalari yerlestirmeden bavulun icine carsaf ser icine yerlestir bohca gibi ort kapat.yada keselerin icine koyup yerlestirin esyalari.ben herseyi ayri ayri keselere koyup yerlestircem daha derli toplu duzenli olsun diye..cunku benden baskasi acarsa neyin nerde oldugu belli olur bavulda dagilmamisolur

Ben ne kadar yorgun olsam 2 yi gormeden yatamiyprum canim
Sabahta 8 de basliyor gun
Bunye alisti galiba bu duruma.

M Mjdmjd canim buyuk gecmis olsun,cok sukur ikinizde sag salim atlatmissiniz.cok daha guzel haberlerle aramiza katilin insallah en kisa surede..miracimizda kuvozde azcik dinlenmis olur ,sende ayaklanirsins cok rahatca buyutursun bebisini.Allah bagislasin canim.

Canım bununla atlatmışsınız en azındna. İkinizde sağlıklısınız geriye sadece kavuşmak kalıyor :) Az zamanda o da inşallah.

kızlar karnım düştü benim erken değil mi daha 34teyim ??? kasılmalarım çok??

İhmal etme ağrılar çoğalırsa mutlaka doktora git canım açılmaları tetikleyebilir ağrı.

Aynen canım sakin sakin dururken pırtlayiveriyorlar baksana benim de riskim yok en başından beri her sey cok şükür yolunda ama içimde nedense erken olcakmış gibi bi his var
Alikaan da bende oyleydim. Bi riskim yoktu ama erken dogum olcakmis gibi geliyordu. Ama 41 de anca geldi
Son zamanlar beklemek dahada skici oluyor yaa. Her gorrn daha dogurmadin mi diyor. Hey allahim cikarmicam durcak orda yeri iyi diyesim geliyprdu

Baya catlakmis gecenin bi saati aradigina gore

Günaydın güzel anneler ve tatliş bebişler. Saglikli mutlu güzel haberler alalim bugunde inşallah. Doktora gidecekler hep güzel haberlerle dönsün.

M Mjdmjd canim bugün daha iyi olursun inşallah ve miraç'ida görürsün annesi ne kadar yakisikli ve tatli oldugunu anlatirsin bize

Günaydın arkadaşlar az önce doktordan geldim bebeğimin son ultrason tarihine göre 29+0 olması gerek ama 28+2 çıktı şekerimde var diyet yapıyorum şekerim normal çıktı ama bebek geride olunca tedirgin oldum sizce ne yapmalıyım gelişmesi için birde kilosu 28+2 de 1267 gr normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…