- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.981
Benim kafam iyice karıştı yahu. Bugün doktor 32 artı değil de 31 + 1 de rapor yazacağıni o zman gel yazalım dedi . Ben 32 bitince saniodum
Kızlar iyi geceler
Hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmediniz.
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..
Canım çok geçmiş olsun ikinize de. Şükür ki şimdi ikinizde iyisiniz. İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın minik kuşu. Sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar iyi geceler
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..
Hayırlı olsun canım. Farklı bişey mi aldın? Beğendın mi? Güle güle kullanın.Günaydın güzel anneler bizimde park yatağımız geldi kurduk ufak tefek eksiklerimiz kaldı artık
canim ya esyalari yerlestirmeden bavulun icine carsaf ser icine yerlestir bohca gibi ort kapat.yada keselerin icine koyup yerlestirin esyalari.ben herseyi ayri ayri keselere koyup yerlestircem daha derli toplu duzenli olsun diye..cunku benden baskasi acarsa neyin nerde oldugu belli olur bavulda dagilmamisolurKızlar hemen süslerin olduğu çantamı hazırladım :) kıyafetleri de hazırlicam ama bavulun içi çok temizdeğil ya ne yapsam acaba kıyafetler için bir akıl verin bana
Ben ne kadar yorgun olsam 2 yi gormeden yatamiyprum canimM Mjdmjd canim ya cok sukur iyisiniz.
En kisa surede bebisinede kavusursun insallah.
NicksizYumurta ve neff1316 kiss siz uyumuyonuzmu . Ben..4. Uykuda iken gereksiz biri bu saayte arayip uyandirdi simdide uykum kacti mjdmjd bi bakim dedim haber varmi ikiniz masallah hic uyumamissiniz gece kuslari
yaklasik 2 kilo civari olurlar,boyunu bilemicem cnmArkadaşlar 32+2 günlük hamileyim bebeğimiz bu haftalarda boyu ve kilosu ne kadardi acabs
Kızlar iyi geceler
kızlar karnım düştü benim erken değil mi daha 34teyim ??? kasılmalarım çok??
O zamaan eekenden cikar canim insallah.Ağrım var canım ara ara geçiyo.miraç ta solunum sıkıntısı yok şükür serum veriyolar küvözde.
Alikaan da bende oyleydim. Bi riskim yoktu ama erken dogum olcakmis gibi geliyordu. Ama 41 de anca geldiAynen canım sakin sakin dururken pırtlayiveriyorlar baksanabenim de riskim yok en başından beri her sey cok şükür yolunda ama içimde nedense erken olcakmış gibi bi his var
Baya catlakmis gecenin bi saati aradigina goreKiz alacaklı olsa iyidir . En azindan bir sebebi var dicem . Seneler.once alt komsum olan bir kadin. Zaten yillardir ne telefoj ne baska turlu gorusmemistik. Birden sok oldum. Acmadim zati uyku sersemi. Allah akil.fikir versin hafiften catlak bir ablamizdi zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?