2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
M Mjdmjd canım inşallah pasamiz çabuk toparlanır da hemen gelir annesinin yanina iyi olmana çok sevindim

Çok sağol canım benim maalesef adamın gerçekten oğlu evleniyomus kışın da evlendi bitanesi o zamanda telaseye düşmüştük o istemedi ama bu oğlu hep istiyomus burda oturmayı yoksa adamın bi suru evi var

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim. Gözün aydin ayni zamanda.Sen ve bebegin insallah kisa sürede hastaneden cikarsiniz. Ben de beklemedeyim erken dogum olacak bebegim kuvoze girecek oyle görünüyor. Bebesin kac kilo dogdu canim

NST ye giren annisler kac dk suruyor?merak ettim doktorum bundan sonra nst ile de takibini yapariz demisti.ne kadar sure kaliyoruz acaba

Canim cok gecmus olsun gozun aydin korkma insallah sag salim kucaguna alip evine gotururrsun cok iyi anliyorum seni

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Canım benim hep aklımızdasın merak ediyorduk biz de nasil oldunuz diye. Allah yavrularına şifa versin tez zamanda ikisini birden kucağına aldığın günleri görelim inşallah. Sakın moralini bozma bak birini emzirmissin bile sıra diğer oğluşta

biraz daha protein agirlikli beslen canim.sutunu fazla ic.hergun yarim avuc badem tuket.bebege kilo aldiriyor.sekerli seylerden tabiki uzak durmamiz lazim.

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Allahim sag salim en kisa surede evinizi senlendirsin canim.yeterki saglikli olsunlar annesi.sende moralini yuksek tut sutun azalmasin.sanada cok ihtiyaclari olcak annesi

benimkinden ses yok simdilik bakalım cnm haftaya cumartesi randevum benimde bakalım ne durumdayız :)

canım yaa hadi inş. yarın olsun bi an önce.bebişlerinde iyiymiş annesi Rabbim sağ salim kavuştursun sizi.dualrımızdasın.

Canim uzme kendini, benimde erken olma ihtimali var... ama su 2 haftayida bi gecirelim insallah, buyuk riskli donem gecmis olur,gelseler bile 35 haftadan sonra sorun olmaz... insallah dinlenerek dua ederek zamanini uzatiriz canim ... peki ne kadar erken gelcek dedimi doktorun? Seninle normal dogum tarihlerimiz ayni, benimde nisan sonu gibi gelebilir ama daha oncede daha sonrada gelebilir allahin isi bu ....

Ben ne kadar yorgun olsam 2 yi gormeden yatamiyprum canim
Sabahta 8 de basliyor gun
Bunye alisti galiba bu duruma.

Iyi ozaman bebis olunca zorlanmicaksin canimya. Ben tavuk gibiyimdir. Erken yatar erken kalkarim. Oyle gece oturayim felan pek yapamiyorum. Yastığa 5 kala uyuyan cinstenim. Bazen arkadaslarla felan evde sabahlayalim derdik ben uyuya kalirdim. Herhangi bir mekana gitsek 12 den sonra esnemeye başlıyorum o gurultu icinde
Insallah bebisimde gece uyur .

kızlar karnım düştü benim erken değil mi daha 34teyim ??? kasılmalarım çok??

Senin acilen dr gorunmen lazım. Sakin ihmal etme zaten bu haftalarda kasilma olunca hemen dr gitmemiz gerek.
Aman diyim heee.

1 hafta onde yada geride olmasi cok bisi ifade etmiyo canim ya. Dert etme . Makinasina göre bile degisiyo o tahminler.
Kilo tahminlerinde zati +_300 yazar hep.

Ay canim ya insallah bebislerimiz ikiside en kisa surede yaninda olur. Uzulme nolur. Zaten dogmasalardida 1 aylari vardi. Farzetki karninda değil orda gun sayiyorsun. Dualarimiz sizlerle.

NST ye giren annisler kac dk suruyor?merak ettim doktorum bundan sonra nst ile de takibini yapariz demisti.ne kadar sure kaliyoruz acaba

Bebisin çok atlayıp zıplayıp hareket halinde olmazsa 15 dk sürüyor. Diğer türlü sürekli kalp atış için yerini degistirmek zorunda kalıyor canim

Saol canım bademi duymamıştım hemen alıp yiyeyim şeker için diyet yapınca sanki bebeğimi besleyemiyomuşum gibi suçlu hissediyorum kendimi

Hayirlisi ile yarin inşallah evine cikarsin canim. İnşallah diger oglusunda solumun desteginden biran önce kurtulur. 1 ayda toparlanirlar annesi sende kendini uzme ki sütün kesilmesin zor ama bunlarida atlatacaksiniz hayirlisi ile. Dualarimiz hep sizlerler birlikte

Canımm yüce rabbim evlatlarını sana bağışlasın musmuttluuu güzel bir hayat yaşayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…