2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Saol canım bademi duymamıştım hemen alıp yiyeyim şeker için diyet yapınca sanki bebeğimi besleyemiyomuşum gibi suçlu hissediyorum kendimi

Canim bademi ciğ badem tüket tuzsuz oluyor hemde diyetin icin sana zarari olmaz. Ben her sabah 10 tane yiyorum kahvaltida cevizle birlikte

Çınar cok güzel bence ohh kocaman adam olacak yavrum çınar agacı gibi uzun ömürlü heybetli gölgesinde insanlarin huzur bulduğu biri olacak

Kız sen bu saatte ne geziyon ela bahar da mi durtmedi annecim uyu diye
Ay canım dürtmedi heyecandan uyuyamadim kiiieşim bile az önce diyor ki rüyamda bana msj atıyordun kasilmalarım artti diye nasil etkilediysen beni
Ama sanirim benim zilli çıkışı karıştırdı göğsümün alt tarafından habire dürtüyor bi yerlerini çıkarmaya çalışıyor sanki

Gunaydin heheeee . Ben mesaji yazip bayilmisim zati telefon dusmus elimden.

Gunaydin canim ben de telefonu koydum sonrasını pek hatırlamıyorum

Canım süper olmuş valla cok begendim Allah keyifle giydigin günleri de göstersin

Ayy bu nasıl bencilliktir yaa9 kardes 1ay süreyle alsa anne babasini yanina 9 ay eder 40 gün bakmissin üstelik kv resmen kaçmış ve eşin 6ay bakmani bekliyor.... bazen cidden anlamiyorum insanlari ya. Tamam anne baba atilmaz yeri gelince ömür boyu da bakılır ama baskalari seni kullanmaya calisiyorsa da insanda ne heves kalır ne baska sey
Neyse canım sen yine de eşini duymamaya çalış babanın durumu malum Allah ona güç kuvvet versin destegini esirgeme

Alikaan da bende oyleydim. Bi riskim yoktu ama erken dogum olcakmis gibi geliyordu. Ama 41 de anca geldi
Son zamanlar beklemek dahada skici oluyor yaa. Her gorrn daha dogurmadin mi diyor. Hey allahim cikarmicam durcak orda yeri iyi diyesim geliyprdu
Ayy ben de diyorum bazen o kadar stres yapiyorum 2 mayısı bekler bu ben de o arada 9 dogururum

Gittik geldik kızlar şükür her şeyimiz yolunda. Nst mız de iyi çıktı ağrı sancı yok. Bebegimiz 33+6 da 2250 gr. Biraz zayıf uzun bir ebebek olucak sanirim. Sağlıklı yq varsın zayıf olsun.
Oh şükür tatlım aman zayif olsun varsin önemli degil sonradan toparlanır

Usg herr olcumde farklki sonuc verebiliyor canim 4 gun bi gerrilik sayilmaz.bence ozel bisey yapmana gereknyok.

Gittik geldik kızlar şükür her şeyimiz yolunda. Nst mız de iyi çıktı ağrı sancı yok. Bebegimiz 33+6 da 2250 gr. Biraz zayıf uzun bir ebebek olucak sanirim. Sağlıklı yq varsın zayıf olsun.
Masallah canim iki kiloyu devirmissinjz. Daha vakit var kilo almaya devam ediyorlar

M Mjdmjd canımmmm Allahim sag salim en kisa surede bebegini kucagına saglıkla versin evinize gidin güzelce huzurla mutlulukla cok gecmiş olsun gözünaydın olsun

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Ah canim'dualarimdasiniz.
İyice toparlansimda oylr ciksin pasalsr.
Hic uzme kendini hersey yoluna giricek.

Dün gittim de bugün bile alabilirim dedi cunku bir haftada 100 gram almis kan akiminda direnc var bebek beslenemiyormus. Doktor tartismali bir konu bu ama anne karninda bir gun bile onemli kalsin simdi persembe tekrar gel yakın takip edecegim dedi. Her an alabilirim dedi.ama cok kucuk 1400 gram

NST ye giren annisler kac dk suruyor?merak ettim doktorum bundan sonra nst ile de takibini yapariz demisti.ne kadar sure kaliyoruz acaba
Canim benimki 10dk kadar sürüyor doktor gelip sürekli bakıyor ooo iyi iyi diyor o yüzden kısa kesiyor da olabilir. Hastanede hic girmedim bakalım orda kac dakika sürecek.

benimkinden ses yok simdilik bakalım cnm haftaya cumartesi randevum benimde bakalım ne durumdayız :)
Iyidir inşallah annesi kocaman olmuştur eminim

zilline söyle zamanınmız var aceleci olma diye bizimki istesede çıkışı zor bulur taaa tepemde gezindiği için

NST ye giren annisler kac dk suruyor?merak ettim doktorum bundan sonra nst ile de takibini yapariz demisti.ne kadar sure kaliyoruz acaba
Canım süre çok değişken ben girdim önce baya bi bebeği bulmaya çalıştık daha küçük olduğu için.
Bulduk sonra bizimki nst cihazına öyle bi vuruyoduki cihaz da kendisi de yerinden oynuyordu. Haliyle sürekli gelip kadın değiştirdi yerini yazık Böyle aksilikler olmazsa 10 dakika sürüyormuş.

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Canım benim inşallah sorunsuzca diğer bebeğine de kavuşursun. Sağlıklı olsunlar da artık ne kadar kaldıklarına takılmayacağız. Onlar için en iyisi neyse o olsun ne diyelim :)

Saol canım bademi duymamıştım hemen alıp yiyeyim şeker için diyet yapınca sanki bebeğimi besleyemiyomuşum gibi suçlu hissediyorum kendimi
Canım kesinlikle çiğ badem tüket. Kavrulmuş olanları zararlı zaten.
Ben bu hafta hep badem yemiştim her gün. Bu zamana kadar doktor hep zayıf bir bebek olacak diyordu bu hafta iyi büyümüş toparlamış dedi. 31 haftanın sonuydu gittiğimizde 1700 kilodaydı.

Canım hayırlısı olsun bebişler için de senin için de. Allah yardımcınız olsun. Çok riskli dönemi atlattık zannedersem zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…