- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.021
yaklasik 2 kilo civari olurlar,boyunu bilemicem cnm
Saol canım bademi duymamıştım hemen alıp yiyeyim şeker için diyet yapınca sanki bebeğimi besleyemiyomuşum gibi suçlu hissediyorum kendimi
Çınar cok güzel bence ohh kocaman adam olacak yavrum çınar agacı gibi uzun ömürlü heybetli gölgesinde insanlarin huzur bulduğu biri olacakO da bana şimdi hak veriyo iyiki almışız değil mi dediğimdebiz de olmasak erkeklere kalsa doğum esnasında alışverişe çıkılır vallahii toprak olsun adı dediler ki biz 5-6 senedir ismimizi belirlemistik kızımız olsa o da belli bırakır miyiz kimseye
Ay canım dürtmedi heyecandan uyuyamadim kiiiKız sen bu saatte ne geziyon ela bahar da mi durtmedi annecim uyu diye
Gunaydin kizlar
Gunaydin heheeee . Ben mesaji yazip bayilmisim zati telefon dusmus elimden.
Canım süper olmuş valla cok begendim Allah keyifle giydigin günleri de göstersinEki Görüntüle 1800130 Eki Görüntüle 1800131 Kızlar bu arada tulumumuz ve terliğimiz hazır.NicksizYumurta terlik bitince paylaş demiştin canım hoşuma gitti benim plastik terlik süsletme işi.İnşallah sağlıkla içinde de görürüz minnoşumuzu
Ayy bu nasıl bencilliktir yaaNicksizYumurta sagolasin hastalık yorgunluk derken sesimiz çıkmıyor :) . anneme ablam bakıyor. Havalar soğuk soba yakamadigi için babam da akşamları ben de kalıyor haftaiçi. Haftasonu da ben çocuklarla babaevinde kalıyoruz. Babam görme engelli ama çok şükür işe gidip geliyor. Beyniyle çalışıyor yani. Yerel gazete çıkarıyor. Tabi eşimle çatışıyoruz bu yüzden. Ben 4 yıl once kanser ameliyati olan babasiyla birlikte 40gün annesi ve abisini misafir etmiştim. Kemoterapi ve radyoterapi zamanı 6 ay daha kalmalarını istemedim diye hala kin tutuyor. Eşimin 9 kardeşi var ve o zaman ilgisizlikten kızımın psikolojisi de benimki de bozulmuştu. Üstelik 1aydan sonra kaynanam evine dönüp kocası ve oğlunu üstüme atmıştı. Ne evdeki bekar görümcem ne de eltim gelmediler. Ben de yorulunca pes ettim.
Ayy ben de diyorum bazen o kadar stres yapiyorum 2 mayısı bekler bu ben de o arada 9 dogururumAlikaan da bende oyleydim. Bi riskim yoktu ama erken dogum olcakmis gibi geliyordu. Ama 41 de anca geldi
Son zamanlar beklemek dahada skici oluyor yaa. Her gorrn daha dogurmadin mi diyor. Hey allahim cikarmicam durcak orda yeri iyi diyesim geliyprdu
Oh şükür tatlımGittik geldik kızlar şükür her şeyimiz yolunda. Nst mız de iyi çıktı ağrı sancı yok. Bebegimiz 33+6 da 2250 gr. Biraz zayıf uzun bir ebebek olucak sanirim. Sağlıklı yq varsın zayıf olsun.
20 dk kadar sürüyo ben ilk defa dün girdim pek bişey anlamadım amaNST ye giren annisler kac dk suruyor?merak ettim doktorum bundan sonra nst ile de takibini yapariz demisti.ne kadar sure kaliyoruz acaba
Cok mu var kasilmalarin canim. Brnimdr gun icinde olkuyor ama surekli degfil.kızlar karnım düştü benim erken değil mi daha 34teyim ??? kasılmalarım çok??
Usg herr olcumde farklki sonuc verebiliyor canim 4 gun bi gerrilik sayilmaz.bence ozel bisey yapmana gereknyok.Günaydın arkadaşlar az önce doktordan geldim bebeğimin son ultrason tarihine göre 29+0 olması gerek ama 28+2 çıktı şekerimde var diyet yapıyorum şekerim normal çıktı ama bebek geride olunca tedirgin oldum sizce ne yapmalıyım gelişmesi için birde kilosu 28+2 de 1267 gr normal midir?
Masallah canim iki kiloyu devirmissinjz. Daha vakit var kilo almaya devam ediyorlarGittik geldik kızlar şükür her şeyimiz yolunda. Nst mız de iyi çıktı ağrı sancı yok. Bebegimiz 33+6 da 2250 gr. Biraz zayıf uzun bir ebebek olucak sanirim. Sağlıklı yq varsın zayıf olsun.
Ah canim'dualarimdasiniz.Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Dün gittim de bugün bile alabilirim dedi cunku bir haftada 100 gram almis kan akiminda direnc var bebek beslenemiyormus. Doktor tartismali bir konu bu ama anne karninda bir gun bile onemli kalsin simdi persembe tekrar gel yakın takip edecegim dedi. Her an alabilirim dedi.ama cok kucuk 1400 gramCanim uzme kendini, benimde erken olma ihtimali var... ama su 2 haftayida bi gecirelim insallah, buyuk riskli donem gecmis olur,gelseler bile 35 haftadan sonra sorun olmaz... insallah dinlenerek dua ederek zamanini uzatiriz canim ... peki ne kadar erken gelcek dedimi doktorun? Seninle normal dogum tarihlerimiz ayni, benimde nisan sonu gibi gelebilir ama daha oncede daha sonrada gelebilir allahin isi bu ....
kasılma derken karnım sertleşiyor nefes alamıyorum 8 veya 7 kere oluyordur 2 kere magnezyum aldığım halde senin kaç defa oluyor ?? nasıl oluyor ??Cok mu var kasilmalarin canim. Brnimdr gun icinde olkuyor ama surekli degfil.
Canim benimki 10dk kadar sürüyor doktor gelip sürekli bakıyor ooo iyi iyi diyor o yüzden kısa kesiyor da olabilir. Hastanede hic girmedim bakalım orda kac dakika sürecek.NST ye giren annisler kac dk suruyor?merak ettim doktorum bundan sonra nst ile de takibini yapariz demisti.ne kadar sure kaliyoruz acaba
Iyidir inşallah annesi kocaman olmuştur eminimbenimkinden ses yok simdilik bakalım cnm haftaya cumartesi randevum benimde bakalım ne durumdayız :)
zilline söyle zamanınmız var aceleci olma diyeÇınar cok güzel bence ohh kocaman adam olacak yavrum çınar agacı gibi uzun ömürlü heybetli gölgesinde insanlarin huzur bulduğu biri olacak
Ay canım dürtmedi heyecandan uyuyamadim kiiieşim bile az önce diyor ki rüyamda bana msj atıyordun kasilmalarım artti diye nasil etkilediysen beni
Ama sanirim benim zilli çıkışı karıştırdı göğsümün alt tarafından habire dürtüyor bi yerlerini çıkarmaya çalışıyor sanki
Gunaydin canim ben de telefonu koydum sonrasını pek hatırlamıyorum
Canım süper olmuş valla cok begendim Allah keyifle giydigin günleri de göstersin
Ayy bu nasıl bencilliktir yaa9 kardes 1ay süreyle alsa anne babasini yanina 9 ay eder 40 gün bakmissin üstelik kv resmen kaçmış ve eşin 6ay bakmani bekliyor.... bazen cidden anlamiyorum insanlari ya. Tamam anne baba atilmaz yeri gelince ömür boyu da bakılır ama baskalari seni kullanmaya calisiyorsa da insanda ne heves kalır ne baska sey
Neyse canım sen yine de eşini duymamaya çalış babanın durumu malum Allah ona güç kuvvet versin destegini esirgeme
Ayy ben de diyorum bazen o kadar stres yapiyorum 2 mayısı bekler bu ben de o arada 9 dogururum
Oh şükür tatlımaman zayif olsun varsin önemli degil sonradan toparlanır
kızlar karnım düştü benim erken değil mi daha 34teyim ??? kasılmalarım çok??
Canım süre çok değişken ben girdim önce baya bi bebeği bulmaya çalıştık daha küçük olduğu için.NST ye giren annisler kac dk suruyor?merak ettim doktorum bundan sonra nst ile de takibini yapariz demisti.ne kadar sure kaliyoruz acaba
Canım benim inşallah sorunsuzca diğer bebeğine de kavuşursun. Sağlıklı olsunlar da artık ne kadar kaldıklarına takılmayacağız. Onlar için en iyisi neyse o olsun ne diyelim :)Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Canım kesinlikle çiğ badem tüket. Kavrulmuş olanları zararlı zaten.Saol canım bademi duymamıştım hemen alıp yiyeyim şeker için diyet yapınca sanki bebeğimi besleyemiyomuşum gibi suçlu hissediyorum kendimi
Dün gittim de bugün bile alabilirim dedi cunku bir haftada 100 gram almis kan akiminda direnc var bebek beslenemiyormus. Doktor tartismali bir konu bu ama anne karninda bir gun bile onemli kalsin simdi persembe tekrar gel yakın takip edecegim dedi. Her an alabilirim dedi.ama cok kucuk 1400 gram
canım ntsye kacıncı hafta bagladılar sende türkiye hastanesine gidiordun dimizaten 2 hafta önce sancım da çıkmıştıperşembe randevüm var gideceğim inşallah
evet canım 31 haftada girdim sancım vardı 32 girdim sancım yoktu şimdi 34 teyim perşembe gidicem belki alttan muayene eder ??? sen memnun musun dr tan ??canım ntsye kacıncı hafta bagladılar sende türkiye hastanesine gidiordun dimi
çok memnunum baya ilgili figen hanıma gidiorum bende sen özgür hanımdı sanırım dimievet canım 31 haftada girdim sancım vardı 32 girdim sancım yoktu şimdi 34 teyim perşembe gidicem belki alttan muayene eder ??? sen memnun musun dr tan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?