- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.061
Ne sakıncası olabilir sadece bağımlılık oluyo burası önceden soyleyimm şaka bi tarafa hoşgeldin kaç haftalık hamilesin prens mi geliyor prenses miMerhaba
Ben yeni katıldım ama sakıncası var mı acaba?
Kızlar doktordan geldik şimdi ama devlet hastanesine gittim maalesef kilosunu ve boyunu söylemedi sadece gelişimi iyi dedi off ya makat duruşu dedi kızlar bu ne demek acaba
Yeniden idrar ve kan tahlili yaptırdim onu da söyleyerekyavrumu da görmedim
Canım makat dururşu bebeğin henüz doğum pozisyonu almamış yani poposunun üstünde oturuyor. Doğum pozisyonu ise bebeğin baş aşağı dönemsi demek. Daha vakit çok döner bir sorun yok yani. Benim ilk oğlum son hafta döndü. Şimdiki 31. haftada baş aşağı dönmüş bile. Sıkıntı etme.Kızlar doktordan geldik şimdi ama devlet hastanesine gittim maalesef kilosunu ve boyunu söylemedi sadece gelişimi iyi dedi off ya makat duruşu dedi kızlar bu ne demek acaba
Merhaba
Hoş geldin. Ben çok sıkı takip edemiyorum fakat burası çok keyifli bir forum. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyeMerhaba
Maalesef ekran ona dönüktu cnim babası gördü ama ben görmedim aslında iyi olduğundan başka bisey de duymak da istemiyorum ama gene de kilosuni olsun söyleyebilirdiDurusun ne oldugunu bilmiyorum canim ama bebeginin iyi olmasina sevindim inşallah boylede devam ederkendinimi gostermedi bebegin yoksa doktor mu gostermedi?
Anladım canım çok sağol ne olduğunu açıklamadı bende merak ettim olsun ya elbet döner inşallah yaCanım makat dururşu bebeğin henüz doğum pozisyonu almamış yani poposunun üstünde oturuyor. Doğum pozisyonu ise bebeğin baş aşağı dönemsi demek. Daha vakit çok döner bir sorun yok yani. Benim ilk oğlum son hafta döndü. Şimdiki 31. haftada baş aşağı dönmüş bile. Sıkıntı etme.
Maalesef ekran ona dönüktu cnim babası gördü ama ben görmedim aslında iyi olduğundan başka bisey de duymak da istemiyorum ama gene de kilosuni olsun söyleyebilirdi
Anladım canım çok sağol ne olduğunu açıklamadı bende merak ettim olsun ya elbet döner inşallah ya
Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Ben birini uzun birini kısa aldım :) çünkü karar veremedim. Birde bence pijama yerine gecelik tercih edin. Çünkü ilk iki gün yoğun kanama oluyor sürekli yatak pedi ve hijyenik pet değiştirmek gerekiyor. Gecelik daha kolay oluyor. Ben yatınca yukarı çekip kanlanmasını da önlerim diye düşünüyorum. İlk doğumda pijama aldım bir saatte kan lekesi oldu bir daha giyemedim :)Kızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?
Hiç sorma canım ya doktoruma geri donucem galiba böyle giderse en azından tahlillerimi yaptırmış oldum insan bisey der bilerek kilosuni sorduk gelişimi iyi tek dediği buAlla alla nasil bir doktormus o öyle canim insan az birseyler soyler yada en azindan ekrani anneyede gosterirdevlet hastanesine gitmedim hic nasildir kontroller bilmiyorum ama böyle kontrol mu olur aciklama bile yapmamis olmadi baska bir doktora git canim
Basımızın üstünde yerin var var canım ne demekMerhaba
Canım ben 2 pijama aldım uzun kollu bir de gecelik aldım o da uzun kollu. Pijamanın biri sabahlıklı o da uzun kolluKızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?
Allah senin de bebeklerinin de yardımcısı olsun. Üzülme lütfen güçlü ol bak biri kurtulmuş bile solunum cihazından bakarsın tahminlerden daha erken toparlarlar. geçen bir video izledim 680 gram doğan bebeğin büyüme süreci inanılmazdı. Seninkiler mucize öyle düşün.Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
BİTANEMM bebişin zamanında gelir inşallah seni annein yanında yakalrhazırlıksız yakalamasın annesini, korkma sen kabızlık var mı peki tatlım
Canim çok gecmis olsun. İnşallah bebegin biraz daha bekler erken dogum gibi bir tehlikeniz mi var yoksam Allah sizi ve herkesi kurtarsin o bolgelerden inşallahdualarimiz sizinle
Canim gelisimi iyiyse bosver kiloyu boyu,yeterki saglikli olsun.zaten ters giden bisey olsaydi soylerdi doktor... makat durusunda demekki bebisin,daha donmemis poposunun ustune oturuyo,insallah zamani gelince doner annesi telas etme...Kızlar doktordan geldik şimdi ama devlet hastanesine gittim maalesef kilosunu ve boyunu söylemedi sadece gelişimi iyi dedi off ya makat duruşu dedi kızlar bu ne demek acaba
Ben incecik pamuklu uzun kollu aldım hep tatlım .. Kısa da olsa sıkıntı olmazdı bence amaKızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?