2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Durusun ne oldugunu bilmiyorum canim ama bebeginin iyi olmasina sevindim inşallah boylede devam eder kendinimi gostermedi bebegin yoksa doktor mu gostermedi?

Canım makat dururşu bebeğin henüz doğum pozisyonu almamış yani poposunun üstünde oturuyor. Doğum pozisyonu ise bebeğin baş aşağı dönemsi demek. Daha vakit çok döner bir sorun yok yani. Benim ilk oğlum son hafta döndü. Şimdiki 31. haftada baş aşağı dönmüş bile. Sıkıntı etme.

Durusun ne oldugunu bilmiyorum canim ama bebeginin iyi olmasina sevindim inşallah boylede devam eder kendinimi gostermedi bebegin yoksa doktor mu gostermedi?
Maalesef ekran ona dönüktu cnim babası gördü ama ben görmedim aslında iyi olduğundan başka bisey de duymak da istemiyorum ama gene de kilosuni olsun söyleyebilirdi
Anladım canım çok sağol ne olduğunu açıklamadı bende merak ettim olsun ya elbet döner inşallah ya

Alla alla nasil bir doktormus o öyle canim insan az birseyler soyler yada en azindan ekrani anneyede gosterir devlet hastanesine gitmedim hic nasildir kontroller bilmiyorum ama böyle kontrol mu olur aciklama bile yapmamis olmadi baska bir doktora git canim

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin

kuzum benim, en azından bebekler de iyiler sen de, inşallah hepiniz toparlanıp güzel günlerin tadını çıkaracaksınız. dualarımız sizinle. Sadece sabırlı ol ve onlar için moralini yüksek tut olur mu? teyzeleri onları çoook seviyor!

Kızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?
Ben birini uzun birini kısa aldım :) çünkü karar veremedim. Birde bence pijama yerine gecelik tercih edin. Çünkü ilk iki gün yoğun kanama oluyor sürekli yatak pedi ve hijyenik pet değiştirmek gerekiyor. Gecelik daha kolay oluyor. Ben yatınca yukarı çekip kanlanmasını da önlerim diye düşünüyorum. İlk doğumda pijama aldım bir saatte kan lekesi oldu bir daha giyemedim :)

Hiç sorma canım ya doktoruma geri donucem galiba böyle giderse en azından tahlillerimi yaptırmış oldum insan bisey der bilerek kilosuni sorduk gelişimi iyi tek dediği bu

Kızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?
Canım ben 2 pijama aldım uzun kollu bir de gecelik aldım o da uzun kollu. Pijamanın biri sabahlıklı o da uzun kollu
Doğumdan sonra çok üşünüyormuş yanımda birde hırka ya da peluş battaniye almayı düşünüyorum üstüme almak için

30 haftalık erkek bebek bekliyorum
ikinci gebeliğim, ilki kızdı
çok rahat bi gebelikti ilk gebeliğim
bu resmen beni süründürdü
yaşımdan mıdır neyse anlamadım
kasık ağrısından duramıyorum, kanamalarım oldu başlarda, şimdi 20 yaş dişi çektireceğim.... v.s
inşallah doğum kolay olur

Kızlar doktorum hakkında bir yorum gördüm. Ben hep diyorum çok ters ve kötüye odaklı diye kadında aynı şeylerden şikayet etmiş Gülsem mi ağlasam mı artık değiştiremem zaten alıştık kötü söylemlerine takmıyorz fazla.
Kadın kromozom anomalisine takmış durumda 5 aydan beri korku saldı bize de işte.
Kaıdnın mesajı da şu :

"
Sakin gitmeyin. Giden varsa doğumdan önce doktorunu değiştirsin. Doğuma az kalan bi hamile bayana bebeğin de boyu kısa dua et de kromozom anomali yoktur diye konusulmaz. Ayrıca ne hastayı rahatlatmasi ne de olabilecekler hakkında bilgilendirmesi var. Her hastasına da amnjosentez oneriyo heralde. onun yüzünden hamileliğini sikintiyla geçiren kaç kişi var acaba"

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Allah senin de bebeklerinin de yardımcısı olsun. Üzülme lütfen güçlü ol bak biri kurtulmuş bile solunum cihazından bakarsın tahminlerden daha erken toparlarlar. geçen bir video izledim 680 gram doğan bebeğin büyüme süreci inanılmazdı. Seninkiler mucize öyle düşün.

BİTANEMM bebişin zamanında gelir inşallah seni annein yanında yakalr hazırlıksız yakalamasın annesini, korkma sen kabızlık var mı peki tatlım

Aminnn inşallah. Tam tersine canım diyare var 2 aydır doktora da gidemiyorum. Tam anlamıyla Allaha emanet gidiyoruz.

Canim çok gecmis olsun. İnşallah bebegin biraz daha bekler erken dogum gibi bir tehlikeniz mi var yoksam Allah sizi ve herkesi kurtarsin o bolgelerden inşallah dualarimiz sizinle

Allah razı olsun canım. 2 aydır doktora gidemediğim için bilemiyorum durumumuzu. Ufak ufak yalancı sancılar oluyordu ama bu korkuttu baya. Havan topu sesleri çok ürkütüyor doğumu tetiklemesin diye kulaklıkla geziyorum. Toplar çok yakına düşüyor bazen

Canim gelisimi iyiyse bosver kiloyu boyu,yeterki saglikli olsun.zaten ters giden bisey olsaydi soylerdi doktor... makat durusunda demekki bebisin,daha donmemis poposunun ustune oturuyo,insallah zamani gelince doner annesi telas etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…