- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.121
Kafasi asagiya donmemis henuz demek canim. Devlet hastanesi drlari konusmayi pek sevmiyuor zaten canim. Uzme sen kendiniKızlar doktordan geldik şimdi ama devlet hastanesine gittim maalesef kilosunu ve boyunu söylemedi sadece gelişimi iyi dedi off ya makat duruşu dedi kızlar bu ne demek acaba
Yeniden idrar ve kan tahlili yaptırdim onu da söyleyerekyavrumu da görmedim
HosgeldinnnMerhaba
Ben yeni katıldım ama sakıncası var mı acaba?
Evet canim yakın takip edecegim her an alabilirim dedi bir haftada 100 gram almis. Senin de öyle bir durumun vardi degil mi az kilo aliyordu bebesin de in durumun ne? Insallah bekletir biraz daha kilo alir.Persembe belki dogum ihtimali mi var yani canim.
Kucukte olsa karninda beslenemiyorsa alinmasi tabiki daha iyi canim.
Uzun kollu aldim. Kisa kolluda alicam ama. Gecen yil mayis gibi olursa hava soguk olur. Ama belli de olmaz kisa kolluda alicam ben.evdede var zaten tamamdir isteKızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?
Canım inşallah normal doğum olur kolaylıkla bizim arkadaşin maşallah bebegi daha kırkı çıkmadan baya büyük duruyordu düşün kendide çok zayıf biriydi hamileliğin de çok kilo aldı ama çok kolay doğum yapmış beni çok cesaretlendirdiSağol teyzesivalla bugün şansımıza cidden güzel poz verdi ergen dudak büzmesi pozu verdi inşallah kolay olur canim ya ben normal dogumu cok istiyorum tek korkum doktor sezaryen derse ama tabi önce sağlık bebegim iyi olsun da ben sıkıntı cekmeye razıyım
Canım benin özeldeki doktorun daha iyiyse mecburen ona devam edeceksin o zaman yapacak bisey yok sıkma canını. Allah herkesi iyi, isini iyi yapan insanlarla karsilastirsin
Maşallahh Ela Bahara annesiKızlar biz doktordan geldik. Benim minnak kız artık tosun olmus 2570gr çıktıhaftasina gore de 6 gün önden gidiyor Bu dogumun 6 gün önce olacağı anlamina mi geliyor diye sordum hayir sadece bebegin kilosuyla büyüklüğünü etkiler bu durum dedu. ama tabi bunlar pek iyi olmadı. Bebek bu sekilde kilo almaya devam ederse anne icin de doktor icin de normal doğum zorlaşır ve mecburen sezaryen demek zorunda kalabiliriz dedi Yediklerime dikkat mi edeyim dedim seninle alakası yok bebek zaten kendi ihtiyacı kadarini alıyor senden o belirliyor miktarını dedi. Karnimdaki sertlesmelerin arttigindan bahsettim nstye bi bakalim ne cikacak dedi. Korktuğum başıma geldi ve kasılma çıktı. Benimle alakalı herhangi hir uyarida bulunmadı sadece bebegin hareketlerine artık daha cok dikkat et anormal bir durum farkettigin anda da gel dedi. Hadi bakalım hayırlısı olsun bi tane daha aceleci mayıs bebesiyle mi karsilasacagiz emin olamadim simdi
Bu da düşünceli küçük yaramaz cadımız
Eki Görüntüle 1800407
gerçekten kerpetenle cikiyo ağzından laf canım ya idrar tahlili istedim tamam dedi hemen ama kan tahlili de yaptırdım iyi oldu en azindanKafasi asagiya donmemis henuz demek canim. Devlet hastanesi drlari konusmayi pek sevmiyuor zaten canim. Uzme sen kendini
Benim minnak bir ayda 150 gr aldi canim.Evet canim yakın takip edecegim her an alabilirim dedi bir haftada 100 gram almis. Senin de öyle bir durumun vardi degil mi az kilo aliyordu bebesin de in durumun ne? Insallah bekletir biraz daha kilo alir.
Yaa sorma teyzesi paşalar geldi ben de gelcem diyor herhalde anası kılıklı diyorum ya hep boşuna demiyorum biseyden de geri kal nolcak sankiCanım yeni gördüm geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mirac pasayi. Hayırlısıyla hastaneden çıkıp evinize gidersiniz bol bol koklarsin kuzuyu. Dualarimiz sizinle
Canım bak güzel haberler vermeye başladın bile birisi solumum desteğini çıkarmış emmeye başlamış digeride onu görüp aynısını yapacak :) ve siz bir aya kalmadan eve gideceksiniz. Dualarimiz sizinle
Bak sen Ela Bahar hanıma nasılda tombiko yanaklarıyla poz vermiş.Yerler onu. Annesi söyle ona daha erken her yer kar daha dursun icerde bir ay. Topigimizin pasalarına uyup erken gelmeye kalkmasın :)
Olsun canim iyi oldugunu duymussun ya bu bile yeter.gerçekten kerpetenle cikiyo ağzından laf canım ya idrar tahlili istedim tamam dedi hemen ama kan tahlili de yaptırdım iyi oldu en azindan
İkinci bebeler anneyi baya zorluyor galiba canim.30 haftalık erkek bebek bekliyorum
ikinci gebeliğim, ilki kızdı
çok rahat bi gebelikti ilk gebeliğim
bu resmen beni süründürdü
yaşımdan mıdır neyse anlamadım
kasık ağrısından duramıyorum, kanamalarım oldu başlarda, şimdi 20 yaş dişi çektireceğim.... v.s
inşallah doğum kolay olur
Canim senin dr bi acayip zatrn.Kızlar doktorum hakkında bir yorum gördüm. Ben hep diyorum çok ters ve kötüye odaklı diye kadında aynı şeylerden şikayet etmişGülsem mi ağlasam mı artık değiştiremem zaten alıştık kötü söylemlerine takmıyorz fazla.
Kadın kromozom anomalisine takmış durumda 5 aydan beri korku saldı bize de işte.
Kaıdnın mesajı da şu :
"
Sakin gitmeyin. Giden varsa doğumdan önce doktorunu değiştirsin. Doğuma az kalan bi hamile bayana bebeğin de boyu kısa dua et de kromozom anomali yoktur diye konusulmaz. Ayrıca ne hastayı rahatlatmasi ne de olabilecekler hakkında bilgilendirmesi var. Her hastasına da amnjosentez oneriyo heralde. onun yüzünden hamileliğini sikintiyla geçiren kaç kişi var acaba"
canımm yaaa inşallah daha iyi olacaksınız. bugünler geçecek bi bakmışsın paşalar evinizi şenlendiriyor. umarım en kısa zamanda toparlarlar. dualarım sizinle.Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Canim her bobrek genislemesinde ameliyat etmiyor dr.lar cok var cevremde 1.5 yasa kadar normale donuyormus genel olarak.belki doguma kadar bile normale doner hatta bu daha yuksek bi ihtimalarkadaşlar bugun doktor kontrolüne gittim ve daha önce söylenmeyen birşeyi öğrendim..
bebeğimin bir böbreğinde 1 cm genişleme varmış ve doğumdan sonra çocuk cerrahisi ile görüşülecekmiş.. neden olur nasıl olur bilmiyorum daha önce de hiç söylenmedi. ve biraz tombullaşmış 2570 gr olmuşuz doktor seker var mıydı dedi bende yoktu dedim fazla tombul gidiyor dedi.
Ayy canım hiç sorma bizimkilerin huyu çok benziyo gerçekten ikisi de nazlı ve inatçıOlsun canim iyi oldugunu duymussun ya bu bile yeter.
Benimde iki hafta kaldi kontrole. Zaten sonrada doguma bisey kalmiyor. Sayili zaman gecti gitti.sadece bizimkiler birazcik nazli bebeler
Sizin az kilo almasinin sebebine ne canim. Benim kan akiminda direnç olmasi etkiler ama 3 hafta geri kalmasinda baska sebepler de olabilir dogmadan anlayamayiz dediBenim minnak bir ayda 150 gr aldi canim.
Ama benimkinin beslenmeden kaynakli degil,o yuzden erken dogum durumu yok simdilik.
Beslenmeden kaynakli olunca cok fazla bekletmiyorlsr canim sen yinede hazirlikli ol. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah tatlim
Inşallah canim ya erken gelmezse tontis bi bebek olacak bakalım hayırlısı olsun. Ben hic korkmuyorum normal doğumdan hatta o acıyı yaşamak istiyorum ama bakalim zaman ne gosterecekCanım inşallah normal doğum olur kolaylıkla bizim arkadaşin maşallah bebegi daha kırkı çıkmadan baya büyük duruyordu düşün kendide çok zayıf biriydi hamileliğin de çok kilo aldı ama çok kolay doğum yapmış beni çok cesaretlendirdi
Yavrular sağlıklı olsun varsın sezeryan olsun tabi onlar için herşey
Evet en azından tahlillerimi yaptırmış oldum doktora en azından en yakın zamanda kendi doktorumdan randevu alırım
Tesekkurler teyzesiMaşallahh Ela Bahara annesiBu mayıs bebişleri ne aceleci çıktı, yaramaz kuşlar Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne zaman gelirse gelsin sağlıkla gelsin inşallah
Canım bende dün başladım yıkamaya ne güzel gozukuyo o ciciler öyle yaa yesin teyzesi ...babsi da utulesin ne guzel işte yorma sende kendiniKızlar bizde cicilerimizi yikadik astik kurusun utuleyip çantanızı yerlestircez erken doğan kuzulari duydukça işleri hizlandirdik babamizdan kesin talimat var ben yikamisim(sanki ben yikadim makina yikadiama anlat) cicileri o utuliycekmis ayakta cok durma dedi çantayı beraber yapcaz dedi erken doğan bebisleri duyunca panik oldu adamcağız napim bende oturur onu izlerim dogunca bol bol utuliycez nasılsa. Yanlız yikananlari asmak çok komikti minik minik as as bitmiyo Eki Görüntüle 1800419
Ay cidden her muayenr bir gerilim. Acaba bu kez ne olumsuzluk duyucaz diye. Az olumsuzlara seviniyoruz artik. Bi dogsunlarda nasilda isiriaz minnak ellerini ayaklarini.Ayy canım hiç sorma bizimkilerin huyu çok benziyo gerçekten ikisi de nazlı ve inatçıama bi dogsunlar biz isirmazmiyiz o totolari gerçekten insan bi sure sonra kötü şeyler duydukça hiç bisey duymak istemiyo bugün doktor dikkatli baktı bi ara dedin bisey daha duyucam hazırla kendini ama çok sukur iyi dedi
İnşallah defnemiz de guzel haberler vericek annesi ve teyzelerine bi suru de kilo almış olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?