2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kafasi asagiya donmemis henuz demek canim. Devlet hastanesi drlari konusmayi pek sevmiyuor zaten canim. Uzme sen kendini

Persembe belki dogum ihtimali mi var yani canim.
Kucukte olsa karninda beslenemiyorsa alinmasi tabiki daha iyi canim.
Evet canim yakın takip edecegim her an alabilirim dedi bir haftada 100 gram almis. Senin de öyle bir durumun vardi degil mi az kilo aliyordu bebesin de in durumun ne? Insallah bekletir biraz daha kilo alir.

Canım inşallah normal doğum olur kolaylıkla bizim arkadaşin maşallah bebegi daha kırkı çıkmadan baya büyük duruyordu düşün kendide çok zayıf biriydi hamileliğin de çok kilo aldı ama çok kolay doğum yapmış beni çok cesaretlendirdi
Yavrular sağlıklı olsun varsın sezeryan olsun tabi onlar için herşey
Evet en azından tahlillerimi yaptırmış oldum doktora en azından en yakın zamanda kendi doktorumdan randevu alırım

Maşallahh Ela Bahara annesi Bu mayıs bebişleri ne aceleci çıktı, yaramaz kuşlar Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne zaman gelirse gelsin sağlıkla gelsin inşallah

Kafasi asagiya donmemis henuz demek canim. Devlet hastanesi drlari konusmayi pek sevmiyuor zaten canim. Uzme sen kendini
gerçekten kerpetenle cikiyo ağzından laf canım ya idrar tahlili istedim tamam dedi hemen ama kan tahlili de yaptırdım iyi oldu en azindan

Evet canim yakın takip edecegim her an alabilirim dedi bir haftada 100 gram almis. Senin de öyle bir durumun vardi degil mi az kilo aliyordu bebesin de in durumun ne? Insallah bekletir biraz daha kilo alir.
Benim minnak bir ayda 150 gr aldi canim.
Ama benimkinin beslenmeden kaynakli degil,o yuzden erken dogum durumu yok simdilik.
Beslenmeden kaynakli olunca cok fazla bekletmiyorlsr canim sen yinede hazirlikli ol. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah tatlim

Yaa sorma teyzesi paşalar geldi ben de gelcem diyor herhalde anası kılıklı diyorum ya hep boşuna demiyorum biseyden de geri kal nolcak sankiben ilkokuldayken köydeydik ve yasıtım kız yoktu hic hep oglanlarla futbol oynardim agaclara tırmanırdım onlarla kosturur dururdumbu da arkadaşlarım cikti ben de çıkayım diyor herhalde
Ye teyzesi ısır tontiş yanakları bu streslerin acısı bi yerden çıkartılacak

gerçekten kerpetenle cikiyo ağzından laf canım ya idrar tahlili istedim tamam dedi hemen ama kan tahlili de yaptırdım iyi oldu en azindan
Olsun canim iyi oldugunu duymussun ya bu bile yeter.
Benimde iki hafta kaldi kontrole. Zaten sonrada doguma bisey kalmiyor. Sayili zaman gecti gitti.sadece bizimkiler birazcik nazli bebeler

İkinci bebeler anneyi baya zorluyor galiba canim.
Bende oyle ilk bebegimde hersey cok kolaydi agrim sizim olmazdi simdiki kadar.

Canim senin dr bi acayip zatrn.
Neyse sen alistin zaten takilmiyosun. Zaten ne kaldi doguma. Ama bi daha gitme bu kadina. Erkek dr lar daha anlayisli sakinlestirici oluyor yaa

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
canımm yaaa inşallah daha iyi olacaksınız. bugünler geçecek bi bakmışsın paşalar evinizi şenlendiriyor. umarım en kısa zamanda toparlarlar. dualarım sizinle.

Canim her bobrek genislemesinde ameliyat etmiyor dr.lar cok var cevremde 1.5 yasa kadar normale donuyormus genel olarak.belki doguma kadar bile normale doner hatta bu daha yuksek bi ihtimal

Olsun canim iyi oldugunu duymussun ya bu bile yeter.
Benimde iki hafta kaldi kontrole. Zaten sonrada doguma bisey kalmiyor. Sayili zaman gecti gitti.sadece bizimkiler birazcik nazli bebeler
Ayy canım hiç sorma bizimkilerin huyu çok benziyo gerçekten ikisi de nazlı ve inatçı ama bi dogsunlar biz isirmazmiyiz o totolari gerçekten insan bi sure sonra kötü şeyler duydukça hiç bisey duymak istemiyo bugün doktor dikkatli baktı bi ara dedin bisey daha duyucam hazırla kendini ama çok sukur iyi dedi
İnşallah defnemiz de guzel haberler vericek annesi ve teyzelerine bi suru de kilo almış olucak

Kızlar bizde cicilerimizi yikadik astik kurusun utuleyip çantanızı yerlestircez erken doğan kuzulari duydukça işleri hizlandirdik babamizdan kesin talimat var ben yikamisim(sanki ben yikadim makina yikadi ama anlat) cicileri o utuliycekmis ayakta cok durma dedi çantayı beraber yapcaz dedi erken doğan bebisleri duyunca panik oldu adamcağız napim bende oturur onu izlerim dogunca bol bol utuliycez nasılsa. Yanlız yikananlari asmak çok komikti minik minik as as bitmiyo

Sizin az kilo almasinin sebebine ne canim. Benim kan akiminda direnç olmasi etkiler ama 3 hafta geri kalmasinda baska sebepler de olabilir dogmadan anlayamayiz dedi

Inşallah canim ya erken gelmezse tontis bi bebek olacak bakalım hayırlısı olsun. Ben hic korkmuyorum normal doğumdan hatta o acıyı yaşamak istiyorum ama bakalim zaman ne gosterecek
Neyseki senin de bebişin iyiymis canım tahliller de çıkmış oldu aradan otekinde tamamlarsin artik hamilelik sürecini

Maşallahh Ela Bahara annesi Bu mayıs bebişleri ne aceleci çıktı, yaramaz kuşlar Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne zaman gelirse gelsin sağlıkla gelsin inşallah
Tesekkurler teyzesi
Amin canım benim inşallah bütün bebislerimiz sağlıklı olur
Hepsi de pek yaramaz çıktı yaa bunlarin peşinde cooook koştururuz biz

Canım bende dün başladım yıkamaya ne güzel gozukuyo o ciciler öyle yaa yesin teyzesi ...babsi da utulesin ne guzel işte yorma sende kendini

Ay cidden her muayenr bir gerilim. Acaba bu kez ne olumsuzluk duyucaz diye. Az olumsuzlara seviniyoruz artik. Bi dogsunlarda nasilda isiriaz minnak ellerini ayaklarini.
Bu arada ben dogumu medical park ta yapicam kismetse.
Yeni dogan yogun bakim'orda var bide evime cok yakin diye.
Gecen yogun bakimini arastirirken gordum. İzmirde bi bebrk 25 haftalik 700 gr dogmus. 1 hafta sonrada kalp a,eliyati olmus. 100 kusur gun kalmis ama sobra gayet saglijkli cikmis hastaneden.
İnsallah bu kadar zorlusunu yasamayiz. Allah yardimcimiz olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…