- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.141
ayy ne güzell yaaa allahım bunları giydirmeyi de nasip etsin inşallah. bende asarken bayaaa zorlanmıştımm :) hele eldiven ve çoraplar durmak bilmediler sürekli düştüler mandallamadım da. kaloriferin üzerine bi bez serdim orda kuruttum :)Kızlar bizde cicilerimizi yikadik astik kurusun utuleyip çantanızı yerlestircez erken doğan kuzulari duydukça işleri hizlandirdik babamizdan kesin talimat var ben yikamisim(sanki ben yikadim makina yikadiama anlat) cicileri o utuliycekmis ayakta cok durma dedi çantayı beraber yapcaz dedi erken doğan bebisleri duyunca panik oldu adamcağız napim bende oturur onu izlerim dogunca bol bol utuliycez nasılsa. Yanlız yikananlari asmak çok komikti minik minik as as bitmiyo Eki Görüntüle 1800419
Yapsin tabii canim. Yorulmamamiz lazim.Kızlar bizde cicilerimizi yikadik astik kurusun utuleyip çantanızı yerlestircez erken doğan kuzulari duydukça işleri hizlandirdik babamizdan kesin talimat var ben yikamisim(sanki ben yikadim makina yikadiama anlat) cicileri o utuliycekmis ayakta cok durma dedi çantayı beraber yapcaz dedi erken doğan bebisleri duyunca panik oldu adamcağız napim bende oturur onu izlerim dogunca bol bol utuliycez nasılsa. Yanlız yikananlari asmak çok komikti minik minik as as bitmiyo Eki Görüntüle 1800419
Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Valla insanlar sevine sevine doktora gidiyor ben artık korkuyorumAy cidden her muayenr bir gerilim. Acaba bu kez ne olumsuzluk duyucaz diye. Az olumsuzlara seviniyoruz artik. Bi dogsunlarda nasilda isiriaz minnak ellerini ayaklarini.
Bu arada ben dogumu medical park ta yapicam kismetse.
Yeni dogan yogun bakim'orda var bide evime cok yakin diye.
Gecen yogun bakimini arastirirken gordum. İzmirde bi bebrk 25 haftalik 700 gr dogmus. 1 hafta sonrada kalp a,eliyati olmus. 100 kusur gun kalmis ama sobra gayet saglijkli cikmis hastaneden.
İnsallah bu kadar zorlusunu yasamayiz. Allah yardimcimiz olsun canim
Bulunamadi sebebi canim.Sizin az kilo almasinin sebebine ne canim. Benim kan akiminda direnç olmasi etkiler ama 3 hafta geri kalmasinda baska sebepler de olabilir dogmadan anlayamayiz dedi
Şimdiki bebekler-çocuklar fena hayatı hızlı yaşıyorlar doğmak ta buna dahil sanırım. Bence de tembihle anası kılıklı olmasın uymasin pasalaraYaa sorma teyzesi paşalar geldi ben de gelcem diyor herhalde anası kılıklı diyorum ya hep boşuna demiyorum biseyden de geri kal nolcak sankiben ilkokuldayken köydeydik ve yasıtım kız yoktu hic hep oglanlarla futbol oynardim agaclara tırmanırdım onlarla kosturur dururdum bu da arkadaşlarım cikti ben de çıkayım diyor herhalde
Ye teyzesi ısır tontiş yanakları bu streslerin acısı bi yerden çıkartılacak
Aynen canim sevkte skinti is. Dr umda zaten yogun bakimdan dolayi medical daha iyi dedi.Valla insanlar sevine sevine doktora gidiyor ben artık korkuyorum
İnşallah defnemiz de hiç öyle şeylere gerek kalmicak canım benim annesini uzmucek kuzumuz ama çok iyi yapmissin araştırmakla o çok önemli hastane için gerçekten başka yere hep sevk ediyorlar
Cibinliği internetten mi buldunuz bende arıyorum da bulamadımGünaydın tatlışlar
Ayyy çok az zamanımız kaldı heyecan tavan yapmış durumda izine çıkmama 2 hafta kaldı iple çekiyorum günlerin geçmesini izine ayrılınca prensesimin kıyafetlerini yıkayıp hastane çantasını hazırlayacağım bir yandan beşiğimiz için cibinlik fransız dantelli şık bir takım siparişim verdim onun gelmesi gerekiyor son olarak bir de lohusa geceliği almam lazım yüce rabbim hepimizin kuzulara sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah
Tatlim bence aynen boyle yasadiklarini anlat bu sebeplerden dr degistirmek istedim diye.kızlar sizden fikir istiyorum
ben hamileliliğimin başında ilk 3 ay ünideki doktorlara gittim ama sonra hep asistanlar bakıyor diye üniyi bıraktım özelden bi dr buldum ona gittim sürekli. özeldeki doktor bana suyumun az olduğunu eğer böyle devam ederse bebeği 37. haftada alacağını söyledi. sonra biz birde tekrar üniye gidelim dedik ve doç. baktı orda suyumuzun gayet iyi olduğunu hiç bir sorun olmadığını söyledi. bizde bu olaydan sonra özeli bırakmaya karar verdik. ki dedik heralde bu sezeryan yapmak için bahane arıyor. çünkü hastanede normal doğum ücretsiz sezeryan ücretli parasında da değilim de özeldeki drlara da sezeryan yapmak daha kolay gelio sanırım. her neyse doğumumu orda yapmıcam. ünide de yapmak istemiyorum orda da herşeye asistanlar bakıo hocalar ekşın bişey olursa müdahale ediyor o da içime sinmiyor.
nitekim yaşadığım ilin kadın doğum hastanesini çok övüyorlar doktorlarını ebelerini falan. devlet olmasına rağmen kime sorsam çok memnun. ki ben üni de çalışıyorum akademisyenler bile özeli değilde o hastaneyi tercih ediyorlarmış genelde. kafamı dağlara taşlara vurasım geliyor başından beri özel diye tutturup o hastaneye gitmediğim için. ben şimdi bu hastaneye gitmek istiyorum bi tane de dr buldum çok ii diyorlar. ama adam bana demez mi bunca zaman nerdeydin doğuma kalmış 1,5-2 ay. ilgisiz davranır mı? yani ben napsam bilemedim. herşeye rağmen özeldeki druma devam mı edeyim ben üniye gittim ordaki dr bana suyuumun iyi olduğunu söyledi diyerekten, yoksa devlete mi gideyim.
Anladim canım dua edeceğiz bitanem ailecek sağlıklı bir hayat surun inşallahEşim polis canım burda. Onu bırakıp gitmek istemiyorum.İznini de ancak 3 hafta sonra kullanılabiliriz. Duanı eksik etme
Benimde aynı durum karnım çok aşağıdakızlar karnım düştü benim erken değil mi daha 34teyim ??? kasılmalarım çok??
Ayyy bayildim yaaa ne güzel bir duygu evin ici mis gibi kokmustur simdiKızlar bizde cicilerimizi yikadik astik kurusun utuleyip çantanızı yerlestircez erken doğan kuzulari duydukça işleri hizlandirdik babamizdan kesin talimat var ben yikamisim(sanki ben yikadim makina yikadiama anlat) cicileri o utuliycekmis ayakta cok durma dedi çantayı beraber yapcaz dedi erken doğan bebisleri duyunca panik oldu adamcağız napim bende oturur onu izlerim dogunca bol bol utuliycez nasılsa. Yanlız yikananlari asmak çok komikti minik minik as as bitmiyo Eki Görüntüle 1800419
Dün gittim de bugün bile alabilirim dedi cunku bir haftada 100 gram almis kan akiminda direnc var bebek beslenemiyormus. Doktor tartismali bir konu bu ama anne karninda bir gun bile onemli kalsin simdi persembe tekrar gel yakın takip edecegim dedi. Her an alabilirim dedi.ama cok kucuk 1400 gram
Masallah canim iki kiloyu devirmissinjz. Daha vakit var kilo almaya devam ediyorlar
Canım doğum sorun olmayacaksa dedigin gibi duymazsın söylediği seyleri kafan rahat olur
Icerde yeterince beklerse tombul olacak teyzesi de acele ederse daha cok küçük amaher gün kipirdaması lazim ama en az 10 kez kıpırdamalıymış canım işin yoksa dedigin gibi paranoyak ol kac saat gecti kıpırdadı da farketmediysem eyvah eyvah moduna girecegim sanırım
Canim senin dr bi acayip zatrn.
Neyse sen alistin zaten takilmiyosun. Zaten ne kaldi doguma. Ama bi daha gitme bu kadina. Erkek dr lar daha anlayisli sakinlestirici oluyor yaa
Çok sağol canım içimi rahatlattınEdebilir tabiiki. Birde dedigim gibi 3-4 gunluk gerilik cok onemli deghil. Benim oglumda tahmini dogum tarihi bi muayenede 12 temmuz bi muayende 19 temmuz bi muayenede 5 temmuz gorunuyordu. Yani 4-5 gunluk ileri veya geri olcumler olabiliyprdu. Oglumda 41 haftalik dogdu. Gerilik eger 1 haftadan fazla ve bolgeselse sorun olur zaten dr soyler oyle bir durumda. Mesela kafa 30 karin 28. Hafta plcum veriyprdur gibi. O zaman bir sorun olabilir. 4-5 gun gerilikle bebisin kucuk dogmaz bence canim
Kızlar doktordan geldik şimdi ama devlet hastanesine gittim maalesef kilosunu ve boyunu söylemedi sadece gelişimi iyi dedi off ya makat duruşu dedi kızlar bu ne demek acaba
Yeniden idrar ve kan tahlili yaptırdim onu da söyleyerekyavrumu da görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?