2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy yerim ben bunun dudaklarını çok şeker maşşallah kilolu olsada doğurursun canım inşallah.rabbim yolunu açıyo hiç merak etme.ya bu kasılma dedikleri şey karındaki sertleşmemi.bendede gün içinde sık sık oluyo.bazen resmen taş gibi oluyo.nstye hiç girmedim.perşembe gitcem doktora.bi soruyum belki sokar nstye

Arkadaşlar ben doktora normal doğum istemiyorum dedim oda buna tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa ben istemesemde beni normal doğuma zorlarmı özel hastaneye gidiyorum

Canim madem devletteki doktor daha iyi açık açık anlat her şeyi o zaman anlayış gösterir belki. Senin hayırlısı neyse o olsun canim

Aynen tatlım yaa eşim başını koydu karnıma konusuyordu tembih ediyordu burda daha hava soğuk anneciginin karni sicaciktir daha gelme tamam mı kizim derken adamı resmen patakladı yaa cok fena bu kızlar cooookkkk
Ay aman hakkaten kadin da şom ağızlıymış yaa aman kuzum bakma sen ona

Ay teşekkürler tatlımsorma ya tontiş oldu şimdiden zilloş bakalim ne zaman gelecek bizim minikler cok merak etmeye başladım

Canım bizde 6.aydan sonra doktor değiştirdik.biz bi özelden başka bi özele geçtik.bizim sıkıntımızda hastane ufaktı doktorum iyiydi ama hastane içimize sinmedi.çünkü acil müdahale durumlarında yolluyolarmış biz müdahale edemeyiz diye.bence hangisi içine siniyosa oraya devam et.

Canım su an rahatım çünkü hem kipırdiyor hem de sertlesmeler devam ediyor her türlü kasiliyoruz bakalim ne olacak

Teşekkürler teyzesievet canım sertlesmeler tüm karnımda oluyor nstye bağladı doktor 40lara kadar çıktıgerci cok da anlamiyorum o rakamlardan
Inşallah oğluş vaktini bekler sende kasılma falan cikmaz kuzum

Arkadaşlar ben doktora normal doğum istemiyorum dedim oda buna tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa ben istemesemde beni normal doğuma zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Özel hastanelerde istege bağlı sezaryen yapiyorlar diye biliyorum ben ama tabi doktora göre de degisiklik gosterebilir. Senin icin hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım ben hiç aldırmıyorum aslında.hiçte aklımın ucundan geçmiyo erken doğum belki ondan aldırmıyorum

hadi geçmiş olsun canım, şükür ikinizde iyisiniz,

Ben incecik pamuklu uzun kollu aldım hep tatlım .. Kısa da olsa sıkıntı olmazdı bence ama

Uzun kollu aldim. Kisa kolluda alicam ama. Gecen yil mayis gibi olursa hava soguk olur. Ama belli de olmaz kisa kolluda alicam ben.evdede var zaten tamamdir iste

Hepinize teşekkür ederim ben de şimdilik bir uzun kollu bir de kısa kollu aldım, kollarım üşürse üzerine hırka tarzı giymek daha kolay olur diye düşündüm. Bir de gecelik alma konusunda kararsızım çünkü hiç gecelik giyme huyum yoktur

Canım özelde şayet 38 hafta olana dek sorun olmadıysa kendi isteğinle sezeryana girebilirsin. Ama belki doktorun beklenmedik ani gelişmeleri kastetmiştir. Örneğin suyun gelir aniden ve açılman ilerlemiştir direkt normal doğuma alır. Hiç gözün korkmasın normal doğumdan ben ikisini de yaşamış biri olarak normal doğumun daha kolay olduğunu rahatlıkla söylerim canım. Belki öncesinde sanvı çekiyorsun ama sonra hemen toparlanıyorsun. Sezeryanda ise ağrıyı sonrasında çekiyorsun

Öyle derken bence hem erken olduğu için hemde herşey yolunda giderse erken doğumdan yana olduğu için demiştir.bence kendini şartlandırma belki çok kolay bi şekilde normal doğum yaparsın.hiç korkcak bi durum yok normal doğumda.

Canim evet o aciklik gebelikte her bebekte oluyormus. Hatta kalbin ust tarafinda iki dsamari birbirine baglayan ilave bir damar oluyormus.
Asd problemi yani kalpte delik olma durumu bu acikligin normalden fazla olmasi genis olmasi veya ilave bi tane daha olmasi durumu. Bu durumda sorun var diyor drlar. Gittigimiz kalp dr u cok detalyli anlatti bize bu durumy cizerek anlatti hatta. Bu acikligin buyuk olmasina baska hastalik veya bir problrm sebep olabiliyormus o yuzden ustune duruyorlar.ama olmama ihtimali her zaman daha yuksek dedi bize dr. Genelde dogumdan sonra veya bebek 1.5 yasina gelene kadar duzeliyor. Olduki duzelmedi cocugun genel saglik kalp durumu takip ediliyor eger sorun yoksa hayatina boiyle devam ediyor. Sorun olursa mudahalr edoyorlarmis caimnim,
Dr muzun tek soyledigi dogumdan hemen sonra kalbi mutlaka muayene edilmeli. Farkli bir sorun olusmusmu kontrol etmek icin.

NicksizYumurta maşallah cnm çok tatlış bişey olacağa benziyor bu kuzu. Varsın azıcık tombiş olsun ele avuca gelsin eskiden ultrason yokken 4,5 - 5 kilo bile doğuruyorlarmış sen de 4 kilo bile olsa doğurursun Allahın izniyle

Pek tatlıymış maşallah annesi köfte dudaklı Ela Bahar

Bugüne kadar nerdeydin diye sormaz bence, tüm tahlillere vs baktıktan sonra ona devam edebilirsin. Önemli olan senin içinin rahat etmesi

Kızlar böyle belimde bi ağrı var kalçalarımla beraber.
Ama zonklama gibi ağrı. Endişe etmeli miyim acaba bilemedim ki?
Ağrı karnıma vurmuyor başka bir şikayetim de yok ama biraz eğilip kalktım çamaşırlar için ondan mı oldu acbaa
Panik modu bende full şuan da. Riski duyunca

Oğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum

Bulunamadi sebebi canim.
Bizim dr da dpgumdan sonra belli olur ancak dedi. Belki cuce bile olabilir'dedi. Fazla geri cunku 6-7 hafta kadar. Yani beklemekten baska yapcak biseyimiz yok suan
Anladim canim hakkimizda hayırlısı olsun Allah büyüktür insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Bu arada göbek düşmesi kasılma sancı dün hepsini 45
Dk içinde yaşadım..
Göbeğim hastaneye gidene kadar göğüs altından en az 5 parmak aşağı indi ve bi boşluk hissi oldu kısımda.
Sancı arabada başladı şiddetli değildi o an da sadece bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu ama sonrSında şiddetlendi biraz.
Kasılmada bugüne kadar olanlar değilmiş dedim çünkü bi an karnım aşağı çekiliyormuş gibi oluyordu ve oğluşun hareket edecek fırsatı olmuyodu karnımın sertliğinden.

Canım gözn aydın darısı kucağına almaya inşallah :)
İnşallah sütün de gelir de bebiş daha hızlı toparlanır. İlaç gibi gelecek ona. Stres olmamaya çalış süt konusunda.

Çok önemli bilgiler canım bunlar. Bize fikir vermesi açısından.
Bu halinle düşünmüş yazmışsın sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…