2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Haberim yoktu, şimdi gördüm, doğum ne zaman oldu? Maşallah oğlunuza güçlü bir bebek olduğu belli inşallah sütün de kısa zamanda gelir ve ona hemen kavuşursunuz

Ayy çok sevindim görmene canım.minik şey bikaç aya bi bakmışsın kocaman olmuş.teyzeleri hep dua etti ona.inşallah dahada iyi olcak.

A
Aşırı stresli bi insanım ve normal doğumdan çok korkuyorum şekerimde var birde stres yapınca tansiyonum yükselir diye korkuyorum

Cok sagol canim insallah ben de beklerim biraz daha kilo alir ki kuvozde az kalir 3 gune bir gidecegim kontrole artık

Haberler iyi geliyor sevindim, insallah hepimizin bebekleri sapasaglam olur
Ben de oglumun adina bugun son kez karar verdim daha degistirmek yok.
Atilla'yi tanrinin kirbaci olarak bilinen asyadaki atamiz icin sectim Yanina Kostas koymustum ama o konstantinaous'un kisaltmasi, Istanbul cok tartismali iki millet arasinda ben de sikinti cekmesin ileride dedim. Nikos koydum yanina esime de soz verdim daha degistirmek yok
Kontrole de gittim iyiyiz masallah, ben 4 kilo almisim, tum kiloyu bebek almis masallah kalp atislari cok guclu ve saglikli.
Sadece benim strese ve gebelige bagli tansiyonum cikiyor arada.
Dogumdan korkuyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun

canım oğluşuna ve sana geçmiş olsun çok çok ikinide çabuk toparlarsınız inşallah süt arttırıcı humana çayı çok etkili die biliorum iki ablamdada çok işe yaradı cnm eczanelerde satılıyor.birde en son kontrole gittiğinde kaç kiloydu cnm fark oluomu ultrason ölçümüne göre acaba

İnşallah canım ben hiç aldırmıyorum aslında.hiçte aklımın ucundan geçmiyo erken doğum belki ondan aldırmıyorum
Oh en iyisini yapıyorsun tatlım aman kafana takmaya gerek yok

Teşekkürler canım benimbana kalsa ben de dogururum gibi geliyor ama doktor öyle deyince biraz tedirgin oldum işte

Pek tatlıymış maşallah annesi köfte dudaklı Ela Bahar

Bugüne kadar nerdeydin diye sormaz bence, tüm tahlillere vs baktıktan sonra ona devam edebilirsin. Önemli olan senin içinin rahat etmesi
Teşekkür ederiz teyzesi köfte dudaklarimizla öpücük yollarız size

Canim biz de şehir dışına çok çıkıyoruz herseyini bol bol koyup bırakıyoruz bişey olmuyo hatta balayı için italya ya gitmiştik 1 hafta evde kaldılar bol bol koyduk herseyini sadece 1 gün babam gelip kumları ni temizledi onlarda biziz yapamaz zaten bebek ken aldık sokaktan ama annem nefret ediyor hala alışamadı :/

Arkadaşlar ben doktora normal doğum istemiyorum dedim oda buna tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa ben istemesemde beni normal doğuma zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Sanki zorunlu olmadığı sürece normal doğumu yaptiririma getirmiş sözü

Ben gecelik olanı trendyolda aldım normal doğum olursa diye

Masallah bebisinize cok tatli gordum

Oyy onun bakışlarını sever teyzesi yaaoğluşumuz tabiki de güçlü annesi inşallah en kısa zamanda annesinin sütünü icince hemen mis kokusunu paylasacak annecigiyle kuzum sen sakin ol sütün gelecegine inan bu memintoları bosuna buyutmedik biz onlar bari naz yapmasin dimi

Maşallah oğluşa Bu arada Nikos bildigimiz Nikolaosun kisaltmasi olan mi yoksa farkli bir anlamı var mı?

Ay kıyamam ben evde yalnız kalınca aklım onda kalır o yüzden hiç cesaret edemiyorum sanırım sen anneni boşver canım hem sokaktan kurtarmissin onlari sana arkadas olmuslar hem de bebisine arkadas olacaklar

Kizlar bugun kuafore gittim sir yaptirmak icin. Kuafor dediki sen en cok 3 haftaya dogurursun. Karnin cok aşagida gobegin bikini bolgen bir olmuş dedi. Bunlar surekli agda yaptigi icin hamilelere tecrubeli oluyorlar. Korkum valla.
Bende yururken hep asagi cekiyo bebek. Pek ayakta kalamiyorum sirekli yatar haldeyim. Yururken sanki asagi basisi artiyo gibi agrili oluyo. Ay bilemedim. Dr haftaya kontrolum. Bugun de bayagi asagi itiyo yarinda boyle olursa dr gidicem. Sizler de nasil asagi cok baski oluyormu yururken yada ayaktayken

Senin yazdıklarını okudukça heyecandan gözlerim yaşardı inan, bebeğinin iyi olmasına öyle sevindimki anlatamam, Rabbim tez zamanda kokusunu almayı da nasip etsin inşallah, ameliyat acıların geçer onlar çok dert değil canım yeterki siz iyi olun

Gecmis olsum canim. Umarim biseyin yoktur haberdar et bizleride.

Oyoyyoo bir kofte dudakli daha yesin teyzeleri onlar . Masallah . Benim kizimda kofte busene kizlar da moda sanirsam bu edepsizler

Ay yesinler onun gozlerini yaa. Kuzucuk . Herseyin yolunda olmasina sevindim canim
Sutun icinde endise etme gelir. Gununde doganlarda bile sutun tam gelmesi 3 gun felan suruyo. Sen bol bol su ic

M Mjdmjd cim gozun aydin sekerim bebegini gorme firsatin olmus.
Ablamin sezeryan oldugu gunler aklima geldi. benim ablaminda sutu cok azicicik gelmisti ve bebege mama kullanmak zorunda kalmistik. 40 gun once sezeryan olan bir arkadasimin da en basta sutu gelmedi, ama ikinci gun pompayla sagarken acildi ve artik bebegini emzirebiliyor.

ablamdan aklimda kalan rezene ve papatya caylarinin cok ise yaradigi. ayrica muhakkak ayaklarini sicak tut. coraplarini sakin diyeyim cikarma. ablama cok soylemislerdi. yaz gunu giymemisti corap ama israrlara dayanamayip giydigi gun yegenim emmisti annesini. bol bol su ic. sen ne kadar iyilesirsen o kadar cabuk sutun gelir. ve ne kadar cabuk moralini duzeltir, kendini uzmekten vazgecersen o kadar cabuk iyilesirsin.

ama diyelim ki sutun gelmedi. o zaman da kendini uzmek yok! bu senin planladigin bir durum degil. Elinden gelenin en iyisini yapiyorsun. Vucudun dogumdan gecmedigi icin sut uretemiyor olabilir. Sakin ola kendini uzme. Bebegin her turlu buyuyecek! Hele de mama alan bebekler, tombis tombis oluyorlar hepsi.

seni kocaamaaaan opuyoruz. mirac bebegin haberlerini de merakla bekliyoruz. Saglicakla kalin.

maşallah kuzuna, dualarımız seninle kısa zamanda toparlanıp evine oğlunla birlikte döneceksin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…