- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.181
Haberim yoktu, şimdi gördüm, doğum ne zaman oldu? Maşallah oğlunuza güçlü bir bebek olduğu belliOğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
Ayy çok sevindim görmene canım.minik şey bikaç aya bi bakmışsın kocaman olmuş.teyzeleri hep dua etti ona.inşallah dahada iyi olcak.Oğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
Aşırı stresli bi insanım ve normal doğumdan çok korkuyorum şekerimde var birde stres yapınca tansiyonum yükselir diye korkuyorumCanım özelde şayet 38 hafta olana dek sorun olmadıysa kendi isteğinle sezeryana girebilirsin. Ama belki doktorun beklenmedik ani gelişmeleri kastetmiştir. Örneğin suyun gelir aniden ve açılman ilerlemiştir direkt normal doğuma alır. Hiç gözün korkmasın normal doğumdan ben ikisini de yaşamış biri olarak normal doğumun daha kolay olduğunu rahatlıkla söylerim canım. Belki öncesinde sanvı çekiyorsun ama sonra hemen toparlanıyorsun. Sezeryanda ise ağrıyı sonrasında çekiyorsun
Cok sagol canim insallah ben de beklerim biraz daha kilo alir ki kuvozde az kalir 3 gune bir gidecegim kontrole artıkCanım panik olma ne kadar az kilo alırsa alsın anne karnı en güvenli yer. Benim ilk oğlumda 6. aydan itibaren sol taraftaki damarlar genişlemedi kan akışı azdı hep gerideydi ama doktorum beni hiç panikletmedi. 36 haftaya kadar bekletti ve iki kilo bir bebek doğurdum. Sadece bir gün solunum sıkıntısı oldu. Çok çabukta toparladı doğunca. Sen rahat ol dinlenmene beslenmene dikkat et sık sık kontrolüne git sağlıkla doğacak inşallah.
canım oğluşuna ve sana geçmiş olsun çok çok ikinide çabuk toparlarsınız inşallah süt arttırıcı humana çayı çok etkili die biliorum iki ablamdada çok işe yaradı cnm eczanelerde satılıyor.birde en son kontrole gittiğinde kaç kiloydu cnm fark oluomu ultrason ölçümüne göre acabaOğlumun teyzeleri selam herkese
Oh en iyisini yapıyorsun tatlım aman kafana takmaya gerek yokİnşallah canım ben hiç aldırmıyorum aslında.hiçte aklımın ucundan geçmiyo erken doğum belki ondan aldırmıyorum
Teşekkürler canım benimNicksizYumurta maşallah cnm çok tatlış bişey olacağa benziyor bu kuzu. Varsın azıcık tombiş olsun ele avuca gelsin eskiden ultrason yokken 4,5 - 5 kilo bile doğuruyorlarmış sen de 4 kilo bile olsa doğurursun Allahın izniyle
Teşekkür ederiz teyzesiPek tatlıymış maşallah annesiköfte dudaklı Ela Bahar
Bugüne kadar nerdeydin diye sormaz bence, tüm tahlillere vs baktıktan sonra ona devam edebilirsin. Önemli olan senin içinin rahat etmesi
Canim biz de şehir dışına çok çıkıyoruz herseyini bol bol koyup bırakıyoruz bişey olmuyo hatta balayı için italya ya gitmiştik 1 hafta evde kaldılar bol bol koyduk herseyini sadece 1 gün babam gelip kumları ni temizledi onlarda biziz yapamaz zaten bebek ken aldık sokaktan ama annem nefret ediyor hala alışamadı :/Amin canim inşallah yaama Devin de çooook güzel yaa bulamaz tabi babacık hem Türkçe hem ingilizce soylemesi kolay daha ne olsun
Canım eğer spor canta gibi biseyse at makineye yıka düşük devirde sıktır ama kutu şeklinde olan bavullardansa sabunlu bezle sil sonra suyla ıslattigin bezle guzelce birkac kez sil agzi acik bi sekilde balkona koy birkac saatte kurur herhalde. Sonra da yerlestirirsin hemen rahat edersin
Ay canim inşallah ikiniz icin de hayırlısı olur 700gr dogan bebisler bile yaşıyor seninki iki katı biraz küvözde kaldiktan sonra toparlar kendini Allahın izniylesakin moralini bozma minigin biraz daha sabretsin öyle gelsin inşallah
ne güzel demissin canım yaa aman ne diye karisirlar su isim isine anlamiyorum aman kuzum sıkma sen canını maşallah lafi söyledin mi susup kalıyorlar böyle devam et icinde kalmasin
Yaa canım her zaman anlayamiyorlar işte sonradan farkediyorlar. Sen iyiki almışsın tatlim bosver duyma kimseyi
Ay canim birincisi kızının ismi cok güzelikincisi emin ol kızımın bi hayvan dostu olmasını onunla birlikte büyümesini o kadar cok isterdim ki sık sık sehir dışına gidiyoruz birkac gün kaliyoruz o yüzden bakamıyoruz bence kimseyi duyma boşver sen
Canım sanırım hala şoku atlatamamıştı ben de uzun uzun sormak istemedim biraz toparlasın kendini anlatır. Inşallah tatlım ikisi de iyi olacak
Inşallah canım benim yaaay sürpriz oldu resmen
Canım inşallah yarın her sey yolunda çıkar bizi haberdar etmeyi unutma olur mu
ne demek tatlım yaa ben de cok merak etmiştim Allahtan geri döndü bana da ben de size haber verebildim
Ayy aynen canım yaa inşallah kısa zamanda normal hayata dönerler
Iyi olmana sevindim canim arada bir ses ver yoklama almak zorunda kaliyorum sonrabiz de cok şükür iyiyiz canım ama bizim bebisler acele etmeye basladı tabi bizler de telaslandik
Sanki zorunlu olmadığı sürece normal doğumu yaptiririma getirmiş sözüArkadaşlar ben doktora normal doğum istemiyorum dedim oda buna tek başına karar veremezsin dedi sizce daha erken diyemi öyle demiştir yoksa ben istemesemde beni normal doğuma zorlarmı özel hastaneye gidiyorum
Ben gecelik olanı trendyolda aldım normal doğum olursa diyeHepinize teşekkür ederimben de şimdilik bir uzun kollu bir de kısa kollu aldım, kollarım üşürse üzerine hırka tarzı giymek daha kolay olur diye düşündüm. Bir de gecelik alma konusunda kararsızım çünkü hiç gecelik giyme huyum yoktur
Masallah bebisinize cok tatli gordumOh en iyisini yapıyorsun tatlım aman kafana takmaya gerek yok
Teşekkürler canım benimbana kalsa ben de dogururum gibi geliyor ama doktor öyle deyince biraz tedirgin oldum işte
Teşekkür ederiz teyzesiköfte dudaklarimizla öpücük yollarız size
Oyy onun bakışlarını sever teyzesi yaaOğlumun teyzeleri selam herkese
Maşallah oğluşaHaberler iyi geliyor sevindim, insallah hepimizin bebekleri sapasaglam olur
Ben de oglumun adina bugun son kez karar verdim daha degistirmek yok.
Atilla'yi tanrinin kirbaci olarak bilinen asyadaki atamiz icin sectimYanina Kostas koymustum ama o konstantinaous'un kisaltmasi, Istanbul cok tartismali iki millet arasinda ben de sikinti cekmesin ileride dedim. Nikos koydum yanina esime de soz verdim daha degistirmek yok
Kontrole de gittim iyiyiz masallah, ben 4 kilo almisim, tum kiloyu bebek almis masallah kalp atislari cok guclu ve saglikli.
Sadece benim strese ve gebelige bagli tansiyonum cikiyor arada.
Dogumdan korkuyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ay kıyamam ben evde yalnız kalınca aklım onda kalır o yüzden hiç cesaret edemiyorum sanırımCanim biz de şehir dışına çok çıkıyoruz herseyini bol bol koyup bırakıyoruz bişey olmuyo hatta balayı için italya ya gitmiştik 1 hafta evde kaldılar bol bol koyduk herseyini sadece 1 gün babam gelip kumları ni temizledi onlarda biziz yapamaz zaten bebek ken aldık sokaktan ama annem nefret ediyor hala alışamadı :/
Teşekkür ederizMasallah bebisinize cok tatli gordum
Oğlumun teyzeleri selam herkese
Teşekkür ederiz
Gecmis olsum canim. Umarim biseyin yoktur haberdar et bizleride.Kızlar nasılsınız sabah doktorumla görüştüm göğüs doktoruna yönlendirdi.şimdi hastanedeyim solunum testi ve kan tahlili istedi.belim ve kasıklarımda ki ağrıyı öksürük tetikliyormuş.dualarınızı bekliyorum birazdan nst ye de gireceğim
Kızlar biz doktordan geldik. Benim minnak kız artık tosun olmus 2570gr çıktıhaftasina gore de 6 gün önden gidiyor Bu dogumun 6 gün önce olacağı anlamina mi geliyor diye sordum hayir sadece bebegin kilosuyla büyüklüğünü etkiler bu durum dedu. ama tabi bunlar pek iyi olmadı. Bebek bu sekilde kilo almaya devam ederse anne icin de doktor icin de normal doğum zorlaşır ve mecburen sezaryen demek zorunda kalabiliriz dedi Yediklerime dikkat mi edeyim dedim seninle alakası yok bebek zaten kendi ihtiyacı kadarini alıyor senden o belirliyor miktarını dedi. Karnimdaki sertlesmelerin arttigindan bahsettim nstye bi bakalim ne cikacak dedi. Korktuğum başıma geldi ve kasılma çıktı. Benimle alakalı herhangi hir uyarida bulunmadı sadece bebegin hareketlerine artık daha cok dikkat et anormal bir durum farkettigin anda da gel dedi. Hadi bakalım hayırlısı olsun bi tane daha aceleci mayıs bebesiyle mi karsilasacagiz emin olamadim simdi
Bu da düşünceli küçük yaramaz cadımız
Eki Görüntüle 1800407
Ay yesinler onun gozlerini yaa. Kuzucuk . Herseyin yolunda olmasina sevindim canimOğlumun teyzeleri selam herkese
Oğlumun teyzeleri selam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?