- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.201
canim kedislerin ne kadardir seninle? benim annem ilk uc sene boyunca sokaga birak bu kediyi ozgurce yasasin demisti.Canim biz de şehir dışına çok çıkıyoruz herseyini bol bol koyup bırakıyoruz bişey olmuyo hatta balayı için italya ya gitmiştik 1 hafta evde kaldılar bol bol koyduk herseyini sadece 1 gün babam gelip kumları ni temizledi onlarda biziz yapamaz zaten bebek ken aldık sokaktan ama annem nefret ediyor hala alışamadı :/
Teşekkürler tatlım inşallah hepimizin bebisleri saglikli olurmasallah bebisin çok tatli canım Rabbim saglik sihhat versin ne güzel tombik işte. Zayıf olunca da zayıf nie zayıf diye uzuluyoruz.Kizda tombik çok seker oluyor. Renkli bandanalar falan. 1 hafta ilerde kg sunun olmasi da normal dogum icin cok da engel degil bence
Oğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
Canım ben de uzun yürüdüğüm zamanlarda aşağıda hissediyorum ama bununla ilgili doktor bi problem oldugunu soylemedi bence sen de cok takılma. Sonucta onlar cok hamile karnı gördüler ama doktorlar da bu isin okulunu okuduKizlar bugun kuafore gittim sir yaptirmak icin. Kuafor dediki sen en cok 3 haftaya dogurursun. Karnin cok aşagida gobegin bikini bolgen bir olmuş dedi. Bunlar surekli agda yaptigi icin hamilelere tecrubeli oluyorlar. Korkum valla.
Bende yururken hep asagi cekiyo bebek. Pek ayakta kalamiyorum sirekli yatar haldeyim. Yururken sanki asagi basisi artiyo gibi agrili oluyo. Ay bilemedim. Dr haftaya kontrolum. Bugun de bayagi asagi itiyo yarinda boyle olursa dr gidicem. Sizler de nasil asagi cok baski oluyormu yururken yada ayaktayken
Ay evet canim ya bu seneki kızlar hep ergen gibi poz veriyor sonunu düşünemiyorum bu zilloşlarınGecmis olsum canim. Umarim biseyin yoktur haberdar et bizleride.
Oyoyyoo bir kofte dudakli daha yesin teyzeleri onlar . Masallah. Benim kizimda kofte busene kizlar da moda sanirsam bu edepsizler
Ay yesinler onun gozlerini yaa. Kuzucuk . Herseyin yolunda olmasina sevindim canim
Sutun icinde endise etme gelir. Gununde doganlarda bile sutun tam gelmesi 3 gun felan suruyo. Sen bol bol su ic
Tatlım ben sadece böreği çiğ koyorum poğaça kurabiye pişmiş konuyor geneldeBen de poğaça, kurabiye falan yapmak istiyorum ama pişmeden konulabiliyor mu buzluğa
canim kedislerin ne kadardir seninle? benim annem ilk uc sene boyunca sokaga birak bu kediyi ozgurce yasasin demisti.
ama simdi, kedimin benimle oldugu 8. senesinde, annem "torununu" ozluyor. gecen gun "bebek olunca miranda kedisini versin, kedili evde bebek olmaz" diyenleri bayagi bayagi hasladi. simdi aksamlari tv izlerken kucaginda uyutuyor minnosuhic beklemezdim annemden. halbuki ilk kedimi sahiplendigim zamanlarda ben bir daha senin evine gelmem diye tehdit ediyordu beni.
Tatlım çok geçmiş olsun allah yavruna sana bağışlamış aceleci Miraç biraz erken geldi paşa çabucak toparlarsınız inşallahKızlar iyi geceler
Hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmediniz.
Ne olduğunu anlamadım en son buraya tam bişeyler yedim uzanıp oğluşun hareket etmesini beklicem yazdım tam uzanırken sıcak bişey boşaldı altımdan.ağrı vs hiç bişey yok,sadece oğlumun hareketlerinde sorıun vardı..ben suyum geldi diye eşimi ararken meğer kan geliyormuş..hastaneye geldik hemen bebeğin kalp atışına bakıldı onu görünce rahatladım kanamayı durduracaklar sandım ama plesenta ayrılmaya başlamış ve dr acil ameliyat dedi.ben ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım ve bunların hepsi 45 dk içinde oldu.1 saat daha geç kalsaydık anneyide bebeğide kaybedebilirdik demiş drum.daha ayrıntılı anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum kızlar.
Oğlumu foto dışında hiç görmedim ama iyi haberlerini alıyorum şükür.bende artık iyiyim ağrılarım azaldı.allah razı olsun hepinizden..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım çok ihtiyacım var..
Canım idrar yolu için en etkili yol bol su gercekten 3 litre filan içmelisin.doktorum tetiklediğini söylemişti ama bence senin çok yok çünkü kasık ağrısı filan çok yapıyor.dikkat et canımKızlar 22. Haftamda idrarda enfeksiyon çıkmıştı. Doktor tek icimlik ilaç yazmıştı bilenler bilir. Şimdi 30. Haftama girdim. Bugün aradılar gene çıkmış enfeksiyon. Korktum ya. Hiç gecmemismi acaba . Neden olurki enfeksiyon. Bir de
Teşekkürler teyzesi öperiz seni kocamanNicksizYumurta teyzesi yer onun ağzını yaaa maşallah Ela Bahar acele etme bekle biraz daha üzme anneyi
Oğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
Yerler onun fıldır fıldır gözlerini canım maşallahOğlumun teyzeleri selam herkese
Ay canım benim öncelikle inadı boşver git karnını doyur eşin de hem hasta hem hamile karısını üzdüğu icin biraz düşünsün ve kendine gelsinyagmurr_damlasi
NicksizYumurta
guz_1
Ve diğer tatlı annişler doktora gittim nefes vermede problem çıktı doğumdan sonra geçmezse astım tedavisi olmalıymışım ama,zaten göğsüm ağrıyordu o yüzden doktor bunu neye dayanarak söyledi anlamadım.geniz,akıntısı öksürüğe normal bence.neyse kadın doğuma da gitmişken görüneyim dedim.ayy bu ne biçim kontrol böyle adam hiç göstermedi yavrucuğum.makat gelişi hala suyun yeterli 34 kadar döner dedi.nst ye bağladı sıkıntı yok.ama belim sanki her an adet olmaya hazırmış gibi.neyse böyle olması öksürükten deyip rahatladım sanki.yazık ya üzüldüm bi taraftan da bugün pek hareket etmedi bizimki. Eve geldik dinleneyim derken eşimle tartıştık bi de.ay ben hastayım bi cay bi yemek koy.ben yatıcam o benden önce koşuyor neyse kalktım hazırladım ama söyledim diye yemedi bende yemedim öyle aç aç bekliyorum
M Mjdmjd canım senden böyle güzel haberler alınca inan çok seviniyorum inşallah yakında kucağına alıp kendin beslersin kuzuyu
NicksizYumurta canımcım ben senin o minik kızını yerim o ne pozlar öyle.olsun canım tombik ne olacak çok çok sezeryan olursun.benim oğluşumda öyle olacak galiba
İki tane ilaç verdi ama inanılmaz kötüyüm yürümekte bile zorlanıyorum.ben çok inatçıyım canım o da öylekarnını doyur eşin de hem hasta hem hamile karısını üzdüğu icin biraz düşünsün ve kendine gelsin
Inşallah tedaviye gerek kalmadan düzelirsin tatlım cok şükür sancı çıkmamış
Ay teyzesi sorma minnak kuşum büyümüş haberim yok ay yarın bu gelin olup gidecekben de kendimi alistirdim sanirim canim ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?