2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim kedislerin ne kadardir seninle? benim annem ilk uc sene boyunca sokaga birak bu kediyi ozgurce yasasin demisti.

ama simdi, kedimin benimle oldugu 8. senesinde, annem "torununu" ozluyor. gecen gun "bebek olunca miranda kedisini versin, kedili evde bebek olmaz" diyenleri bayagi bayagi hasladi. simdi aksamlari tv izlerken kucaginda uyutuyor minnosu hic beklemezdim annemden. halbuki ilk kedimi sahiplendigim zamanlarda ben bir daha senin evine gelmem diye tehdit ediyordu beni.

Teşekkürler tatlım inşallah hepimizin bebisleri saglikli olurben de tombis kızları cok severim tam ısırmalık mıncırmalık oluyorlar sadece normal dogumu engellerse diye tedirgin oldum yoksa cok kucuk olursa da kucağıma nasil alirim diye korkarım

Çok sevindim tatlim miraç'i gorebilmene inşallah kucagina aldigin gunlerde gelecek az daha sabretmek lazim sanirim canim benim en azindan sagligi iyi bak kendin diyorsun diger bebeklere gore cin gibi diye kilosuna takilma elbet alir kilosunu annesi o sende sakin ol bol su ve iyi gelen çaylardan ic eminim sutun gelir sagdikca gelecektir. Yarin bize çok daha güzel haberler vermeni bekliyoruz hayirlisi ile dualarimiz hep seninle ve miraç'la

Canım ben de uzun yürüdüğüm zamanlarda aşağıda hissediyorum ama bununla ilgili doktor bi problem oldugunu soylemedi bence sen de cok takılma. Sonucta onlar cok hamile karnı gördüler ama doktorlar da bu isin okulunu okudu sen randevuna git o zaman doktora sor gercekten varsa öyle bir durum söyler zaten sana moralini bozma

Ay evet canim ya bu seneki kızlar hep ergen gibi poz veriyor sonunu düşünemiyorum bu zilloşlarınbabalarının çekecegı var

Bastan sevmeyip sonradan çok alisiyorlar canim anne ve babalar kediye bence en temiz hayvanlardan birisidir kedi. Bizimde var esk'de 6 yasina girecek bu sene 2 yasina kadar evde baktik evimiz bahceli idi sonradan disari cikmaya alisinca bahcede bakmaya devam ettik babam kizardi bazen evde degil bahcede uyusun diye biz gece eve alirdik simdi evimiz apartman oldu yine ufak bir bahcesi var orada bakmaya devam ediyoruz 2 sene baska evde oturdu annemler ama o bos bile olsa evi terk etmedi babam sagolsun hergun gidip yemini suyunu verdi arada kizsada birsey oldugunda bizden cok endise ediyor. Bizim cadi kizda hem babamdan korkar hemde ayaginin altindan ayrilmaz bakma sansim olsaydi kendi evimede almak isterdim ama memlekete gidince 15 gun gelmiyorum ondan alamiyorum. Gittikce kizimla özlem gideriyoruz

Ay ben şok resmen M Mjdmjd canım benim Allah analaı babalı büyütsün. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah Miraçla . Ne diycem bilemiyorum inan. Gözünaydın

Kızlar 22. Haftamda idrarda enfeksiyon çıkmıştı. Doktor tek icimlik ilaç yazmıştı bilenler bilir. Şimdi 30. Haftama girdim. Bugün aradılar gene çıkmış enfeksiyon. Korktum ya. Hiç gecmemismi acaba . Neden olurki enfeksiyon. Bir de erken doğumu tetiklermı

yagmurr_damlasi
NicksizYumurta
guz_1
Ve diğer tatlı annişler doktora gittim nefes vermede problem çıktı doğumdan sonra geçmezse astım tedavisi olmalıymışım ama,zaten göğsüm ağrıyordu o yüzden doktor bunu neye dayanarak söyledi anlamadım.geniz,akıntısı öksürüğe normal bence.neyse kadın doğuma da gitmişken görüneyim dedim.ayy bu ne biçim kontrol böyle adam hiç göstermedi yavrucuğum.makat gelişi hala suyun yeterli 34 kadar döner dedi.nst ye bağladı sıkıntı yok.ama belim sanki her an adet olmaya hazırmış gibi.neyse böyle olması öksürükten deyip rahatladım sanki.yazık ya üzüldüm bi taraftan da bugün pek hareket etmedi bizimki. Eve geldik dinleneyim derken eşimle tartıştık bi de.ay ben hastayım bi cay bi yemek koy.ben yatıcam o benden önce koşuyor neyse kalktım hazırladım ama söyledim diye yemedi bende yemedim öyle aç aç bekliyorum
M Mjdmjd canım senden böyle güzel haberler alınca inan çok seviniyorum inşallah yakında kucağına alıp kendin beslersin kuzuyu
NicksizYumurta canımcım ben senin o minik kızını yerim o ne pozlar öyle.olsun canım tombik ne olacak çok çok sezeryan olursun.benim oğluşumda öyle olacak galiba

Tatlım çok geçmiş olsun allah yavruna sana bağışlamış aceleci Miraç biraz erken geldi paşa çabucak toparlarsınız inşallah

Canım idrar yolu için en etkili yol bol su gercekten 3 litre filan içmelisin.doktorum tetiklediğini söylemişti ama bence senin çok yok çünkü kasık ağrısı filan çok yapıyor.dikkat et canım

M Mjdmjd canım benimde ilkten gelmemişti büyük şiringanın ucunu kırıp onunla göğüs ucumu çıkarmışlardı ve sütte gelmişti.birde hastane ortamı nasıl bilmiyorum ama sıcak havlu sıcak duş çok işe yarıyor

canım tekrar gözün aydın, ufaklık da toparlanacak hemencik, sütün de gelecektir eminim. Herşeyin yolunda olmasına iyi olmanıza çok sevindim. Hayırlı olsun tekrar :)

Yerler onun fıldır fıldır gözlerini canım maşallah ins bol gelir sütün şifa olur mirac pasaya. Canım dereotu bol süt yaparmış geçenlerde bi dr söyledi aklında bulunsun. Hep aklimdasiniz sen ve keser84 ins minik kuzulari alıp evlerinize çıktığınız haberlerini de alırız tez zamanda.

Ay canım benim öncelikle inadı boşver git karnını doyur eşin de hem hasta hem hamile karısını üzdüğu icin biraz düşünsün ve kendine gelsin
Inşallah tedaviye gerek kalmadan düzelirsin tatlım cok şükür sancı çıkmamış
Ay teyzesi sorma minnak kuşum büyümüş haberim yok ay yarın bu gelin olup gidecek ben de kendimi alistirdim sanirim canim ne yapalım kuzum icin en sagliklisi neyse o olsun

İki tane ilaç verdi ama inanılmaz kötüyüm yürümekte bile zorlanıyorum.ben çok inatçıyım canım o da öyle

Valla annem ve kv sağolsun kaç gündür bu çocuklara bi tencere yemek gönderelim demediler.onlara da kızıyorum bi taraftan.
Yazın ne güzel olur tutumlar tontiş bacaklara kollara.

Berenebru bitanem sen bebeğin için yiyeceksin lütfen sonra sorumsuz anneyim diye üzülme bitanem.. Eşler arasında olur ufak tefek takma sen gönlünü alacaktır o da .. Benim bebiş de dönmedi bakalım ne olacak.. En azından kordonu atsa boynundan o da yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…