2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar neff1316 arkadaşımız dogum yaptı ikiside iyilermiş defne yogum bakımda çok minik agladı dedi iyi görünüyordu dedi size bildirmemi istedi
ayy maşallahh inşallah bir an önce toparlar yoğun bakımdanda çıkar. görüştükçe bizi haberdar eder misin cnm?

Aynı seyi ben soracaktım valla, benimde buyumedi sanki ya, sütüm olmayacak diye çok korkuyorum

canim sutun buyuklukle alakasi yok. Bol dinlenme bol moral bol su ve en onemlisi bol bol emzirme onemli. Tomrisin emzirme notlari diye yazip aratirsan cok faydali bilgiler var endiselerrini yok edecektir.

neff1316 şekerim Defne bebek doğmuş. Allah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun, sağlıkla huzurla tombislessin inşallah. Çok sevindim güzel haberlerini alınca. Daha nice güzel haberlerini duyacağız inşallah.
Umarım sen de kısa sürede iyileşirsin. Dikişlerin çabucak kaynar, ağrıların su gibi gelir geçer. Bebişlere bakmaktan kendine bakmayı sakın ihmal etme olur mu?
Size kocaman sevgi, öpücük gönderiyoruz. Mutlu aileniz sağlıcakla kalsın inşallah

Günaydın kızlar neff1316 arkadaşımız dogum yaptı ikiside iyilermiş defne yogum bakımda çok minik agladı dedi iyi görünüyordu dedi size bildirmemi istedi

harika haber, çok sevindim. neff1316 gözün aydın :)
ikisi de çok güçlü, inşallah herşey çok daha güzel olacak, çabucak toparlayacaklar

canim sutun buyuklukle alakasi yok. Bol dinlenme bol moral bol su ve en onemlisi bol bol emzirme onemli. Tomrisin emzirme notlari diye yazip aratirsan cok faydali bilgiler var endiselerrini yok edecektir.
İnşallah canım benimki birde sezeryan ya o yüzden cekincelerim var, şimdiden hurma kuru incir felan yiyorum da, inşallah bol sutlerimiz olur

Kızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz

neff1316 canım iyi haberlerin gelsin inşallah merakla bekliyoruz.
Defne bebişin haberini aldık yoğun bakımdaymış minik. İnşallah kolayca atlatır bu süreci de.

Göbek ismi olarak koya bilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…