- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.281
albüm olmuş olabılır dr muhakkak görüşsün normal değil çünkiKızlar merhaba bir sorum olacaktı arkadaşım da mayıs annesi olucak ama elleri falan baya şiş ve uyuşuyormuş bu normal birşey mi yasan varmı aranızda
canım ikinci isim olarak koyabilirsin.
canım yine kendi fikrin en önemlisi ama nacizane bizde de var öyle bir durum. Yani bizimki tüp bebek değil de annemlerin yıllarca çocuğu olmamış. Sonra bir kadın, türbede sanırım baya bi dua etmiş okumuş annem için, benim duam tutacak sen bebek sahibi olacaksın demiş ve tesadüf müdür bilinmez o ay annem hamile kalmış. Kadın erkek olursa ali kız olursa aliye koyun adını demiş. annemler ablama beğendikleri daha modern bir isim koymuşlar. Aliye ismi de göbek adı olarak kalmış. Nüfusta geçen adı aliye değil ama arada bir hatırlar annem böyle böyle olmuştu o nedenle göbek adın bu diye söyler. Belki bu şekilde düşünebilirsin, eşini de kırmamış olursun. Sonuçta iki kişinin de beğendiği isim olsa iyi olur. Tabi yine de sen bilirsin..
Biogaia da öyleymiş probiyotik.sorayım onuda canım sağol.canım ben ilk bebeğimde colinox diye probiyotik bir damla kullanmıştım, çok iyi gelmişti gaz için, doktorumuz probiyotuk olduğu için ek besine geçince kabızlık yada ishal sıkıntısını da büyük ölçüde önlediğini söylemişti.
Canım hiç kafana takıp stres yapma sütün olcağı varsa oluyor.benimde sezeryan acil oldu ilk geceden ağız sütü geldi ertesi günlerdede normal sütüm geldi.ben de hiç bi hazırlık yapmamıştım.doğumun olduğu hafta göğsüme krem sürmeye başlayacaktım ona bile vakit olmadı ama yarada olmadı çok şükür.sanırım biraz bünye meselesi.İnşallah canım benimki birde sezeryan ya o yüzden cekincelerim var, şimdiden hurma kuru incir felan yiyorum da, inşallah bol sutlerimiz olur
canm bence boşuna stres yapıyosun ismail koymadın diye bişey olmaz eşin istemiyo sonuçta
bebeğe başka bi isim koyun kulağına ezan okurken her iki ismide okutun
yani bu konularda bilgim yok ama mantıklı sanki
Kimliğe yazdırma ama kulağına ismail okut canım.bende eğer oğlum olursa kulağına muhammet okutcam dedim.kimliğe yazdırmıycaz ama ezanı muhammet diye okutcam kulağına.
Gobek adini ismail koyarsin sende.. Nufusda yazmaz, adak gibi oldugu icin de fakir birini sevindirirsin.. Sonucta Allah herseyi biliyor goruyor, esinle arani iyi tutmak da Allah katinda onemli bir gorevin
Canım hiç kafana takıp stres yapma sütün olcağı varsa oluyor.benimde sezeryan acil oldu ilk geceden ağız sütü geldi ertesi günlerdede normal sütüm geldi.ben de hiç bi hazırlık yapmamıştım.doğumun olduğu hafta göğsüme krem sürmeye başlayacaktım ona bile vakit olmadı ama yarada olmadı çok şükür.sanırım biraz bünye meselesi.
Merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bebeğim 2700 grm boyu 46/47 cm gibi bişey dedi doktor bana kısa geldi sanki 35+4 günlüğüz kısa mı benim bebiş acaba
Albüm derken hiç duymadım ne demek canm bilgi verir misinalbüm olmuş olabılır dr muhakkak görüşsün normal değil çünki
vucudun tuz oranı artıyo canım ve riskli gruba giriyosun fazla şişiyosun ellerde uyuşma yapıyo ben ilk hamıleliğimde oldum kontrol altında tutulması gereken bi mesele bu hamıleliğimde tuzu çok azalttım ve haftama göre normal şiştim geçmiş olsun arkadaşına inşşlh sağlıkla kucağına alır bebeğiniAlbüm derken hiç duymadım ne demek canm bilgi verir misin
Canım iyiyim bak üsteki yorumaHanfendi 25 iyiyim canım sen nasılsın
Canm o bahsettiğim arkadaşım altta yorum yaptıvucudun tuz oranı artıyo canım ve riskli gruba giriyosun fazla şişiyosun ellerde uyuşma yapıyo ben ilk hamıleliğimde oldum kontrol altında tutulması gereken bi mesele bu hamıleliğimde tuzu çok azalttım ve haftama göre normal şiştim geçmiş olsun arkadaşına inşşlh sağlıkla kucağına alır bebeğini
Yok canim birdaha kontrolum yok her hafta nts icin gelcen artik dedi :)Belki 37 38 de bakar bir kere. Sonraki muayeneler dogum sirasinda oluyor zaten o zaman da açılma oldugu icin hissetmiyosun bile rahat ol sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?