- 15 Ağustos 2015
- 491
- 614
- 103
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.261
Kızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
Kızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
canm bence boşuna stres yapıyosun ismail koymadın diye bişey olmaz eşin istemiyo sonuçtaKızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
neeeeeee benim iş yerinde bi arkadaşın annesigil umreden geldi ve ben sabahtan beridir 7-8 tane hurma yedim daha da yemeyi düşünüyordum. bunu duyduğum iyi oldu.Canım hurmayı çok yeme erken doğumu tetikliyor diyorlar ......
Kimliğe yazdırma ama kulağına ismail okut canım.bende eğer oğlum olursa kulağına muhammet okutcam dedim.kimliğe yazdırmıycaz ama ezanı muhammet diye okutcam kulağına.Kızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
Kızlar merhaba bir sorum olacaktı arkadaşım da mayıs annesi olucak ama elleri falan baya şiş ve uyuşuyormuş bu normal birşey mi yasan varmı aranızda
Yokmuş canm tansyon sorunuTansiyonu yuksek mi mutlaka kontrol ettirsin
Ay saol şekerim sorduğun için. Bizim günlerimiz aynı seninle. Bu aralar bebiş pek hareketli bizim. Bi sağa bi sola dönüp duruyor. Bir de elim ayağım uyuşuyor arada. Onun dışında günümüzü Bekliyoruz. Bugün Dr kontrolü var ama Defne heyecanından hiç aklımın ucunda yok :)
Canım bunu işin ehline sormakta fayda var alofetva hattı var ariyosun ordan istedigin soruyu soruyosun ben öyle yapıyorum genelde sana yardımcı olur ordaki hocaKızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
canım ikinci isim olarak koyabilirsin.Kızlar benim içimi daraltan bi sıkıntım var, sizinle paylaşıyım fikirlerinizi aliyim dedim. Daha önce bahsetmistim bizim 8 sene çocuk olmadı en son tüp bebek yontemiyle hamile kaldım, tup bebek yaptırmadan önce hep dua ederdim ve bi duamda kızım olursa bi adını Meryem /Hz. Meryem adini/ oglum olursa bi adını ismail yani Hz. İsmail'in adını koyacam dedim, tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oglum olacak ama eşim ismail adını koymak istemiyor, köylerinde iki tane ismail adında adam varmış ikisininde irzi bozukmus, aklına onlar geliyomus koymak istemiyor ne yapcam bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?