2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

İşin dini boyutunu pek bilmememle birlikte bence koymalısın canım. Adak gibi olmuş sanırım duan. Ayrıca sen hz.İsmaili düşünerek bu duayı etmişsin. Bence koymaya çalış. İnşallah eşin de ikna olur

miranda_1986 mavitepe nasılsınız hatunlarrrr bebiklerr nasılllar

benim kontrol yarın, ve cumartesi. Son üç haftadır her kontrole gidişimde hastaneye yatırmaya çalıştılar beni, yatıramayanlar da bikaç serum verdiler. Hala doğumun başladığını iddia ediyorlar ama ben hala bişey hissetmiyorum. Bakalım yarın durum ne olacak. Ben de bekliyorum merakla.
İçimden bir his bütün erken doğacak bu çocuk diyen doktorlara inat 42. haftayı bekleyecek bizim oğlan diyor

neff1316 çok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah o minicik ağlama kocaman sesler olurda milletin başını sisirir inşallah rabbim safi ismiyle şifalar versin insallah

canım yine kendi fikrin en önemlisi ama nacizane bizde de var öyle bir durum. Yani bizimki tüp bebek değil de annemlerin yıllarca çocuğu olmamış. Sonra bir kadın, türbede sanırım baya bi dua etmiş okumuş annem için, benim duam tutacak sen bebek sahibi olacaksın demiş ve tesadüf müdür bilinmez o ay annem hamile kalmış. Kadın erkek olursa ali kız olursa aliye koyun adını demiş. annemler ablama beğendikleri daha modern bir isim koymuşlar. Aliye ismi de göbek adı olarak kalmış. Nüfusta geçen adı aliye değil ama arada bir hatırlar annem böyle böyle olmuştu o nedenle göbek adın bu diye söyler. Belki bu şekilde düşünebilirsin, eşini de kırmamış olursun. Sonuçta iki kişinin de beğendiği isim olsa iyi olur. Tabi yine de sen bilirsin..

canm bence boşuna stres yapıyosun ismail koymadın diye bişey olmaz eşin istemiyo sonuçta
bebeğe başka bi isim koyun kulağına ezan okurken her iki ismide okutun
yani bu konularda bilgim yok ama mantıklı sanki

evet canm hatta hamileliğin ilk başlarında yenincede düşük riskini arttırıyomuş
ben son hafta bol bol yemeyi düşünüyorum doğum kolay olsun diye

Kimliğe yazdırma ama kulağına ismail okut canım.bende eğer oğlum olursa kulağına muhammet okutcam dedim.kimliğe yazdırmıycaz ama ezanı muhammet diye okutcam kulağına.

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı arkadaşım da mayıs annesi olucak ama elleri falan baya şiş ve uyuşuyormuş bu normal birşey mi yasan varmı aranızda

Gobek adini ismail koyarsin sende.. Nufusda yazmaz, adak gibi oldugu icin de fakir birini sevindirirsin.. Sonucta Allah herseyi biliyor goruyor, esinle arani iyi tutmak da Allah katinda onemli bir gorevin

yesilcan86 sana nacizane fikrim madem gonlunden gecirdin ezanını İsmail olarak okutun sonuçta hepimiz ezan ismimizle cagrilacaz ahirette benim oglumda tüp bebek çok adaklarim oldu hepsini yerine getirdim içim rahat etmezdi yoksa

miranda_1986 mavitepe nasılsınız hatunlarrrr bebiklerr nasılllar
Ay saol şekerim sorduğun için. Bizim günlerimiz aynı seninle. Bu aralar bebiş pek hareketli bizim. Bi sağa bi sola dönüp duruyor. Bir de elim ayağım uyuşuyor arada. Onun dışında günümüzü Bekliyoruz. Bugün Dr kontrolü var ama Defne heyecanından hiç aklımın ucunda yok :)
Sen ve bebiş Nasılsınız?

Canım bunu işin ehline sormakta fayda var alofetva hattı var ariyosun ordan istedigin soruyu soruyosun ben öyle yapıyorum genelde sana yardımcı olur ordaki hoca

canım ikinci isim olarak koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…