- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.821
Sağol canım bebişler unutturuyor o ağrılarıcok gecmis olsun canim. kisa surede hepsi gecer gider insallah agrilarinin.
bir de emziren annelerde birazcik agri oluyormus. cunku rahimin eski boyutuna donmesi icin hormon salgilarmis annenin emzirmesi. belki ara ara onlari da hissediyorsun. tabi bu iyiye isaret. rahim ne kadar cabuk kuculurse o kadar cabuk eski gucune kavusacaksin demektir.
mirac bebegi de kocaman opuyoruz. boncuk gozlum benim.
Canım internetten araştırabilirsin ama en iyi teknik yürüyüş diye biliyorum gerçi nisan Annelerinde vardı takip ettiğim biri günde 7 km yürüyorMuş yine de inmemiş artık neye bağlı bu bilmiyorum inşallah bekletmez bizi bebislerİnş. İner canım sezeryandan çok korkuyorum. Şu teknikleri bilen varsa bilgilendirse bizi yaaa
kokulu opucukleeeerSağol canım bebişler unutturuyor o ağrıları
Evet emzirirken ağrı olayını duymuştum ama o anda emzirirken ağrı yaşıyorlarmış,benim olmadı hiç o şekilde.
Sağol miranda teyzesi boncuk gözlünüde seni öpmüş gibi düşünben ve miraç abiside Devin ve mayıs bebişlerini bekliyoruz sabırsızlıkla
Canım 8 aydır boyatmıyorum dip değil ki çok uzadı
Canım internetten araştırabilirsin ama en iyi teknik yürüyüş diye biliyorum gerçi nisan Annelerinde vardı takip ettiğim biri günde 7 km yürüyorMuş yine de inmemiş artık neye bağlı bu bilmiyorum inşallah bekletmez bizi bebisler
Ahh canım 33 ten sonra zamanın nasıl geçtiği konusunda hiç bir fikrim yokkokulu opucukleeeer
biz de sabirsizlikla bekliyoruz artik. gebeligin bitmesini, iyilesmeyi ve yavrularimiza kavusmayi. ay benim daha 6 hafta var. nasil gececek zaman!
hakkında hayırlısı olsun canım endişelenmeDr haftaya yatis verdi arkadaşlar plesanta previa dan dolayi. Mayisi görürüz insallah bizde
kesinlikle başla canım bundan sonra doğsada premetüre sınıfına girmiyo bol bol yürüyüş yap inşşalh kolay gelir bebiş benimde yarın randevüm var 35+5 teim bebeğin konumuna göre dr sorup başlıcam yürümelere inşşalh pıt diye doğururuz hepimizkızlar 37 haftam bitti çok şükür
bu aralar yürüyüş yapmak uygun olurmu acaba kolay doğum yapmak için
yoksa erken doğumamı sebep olur
inşallah canım yaa çok az kaldı artık arada belime vuruyo sancılar korkuyorum vallakesinlikle başla canım bundan sonra doğsada premetüre sınıfına girmiyo bol bol yürüyüş yap inşşalh kolay gelir bebiş benimde yarın randevüm var 35+5 teim bebeğin konumuna göre dr sorup başlıcam yürümelere inşşalh pıt diye doğururuz hepimiz
Oyyy NicksizYumurta teyzesi yer onu yaaaKizcemin bugunki ziyaretinde cok mutlu olduk.
Minnak kizcem 60 gr almisbirde ictigi sut miktarida artmis. Gunde 36 cc sut iciyormus. Dr uyla gorusmedik tam bilmiyoruz ama karnindan beslenmiyor artik sanirim cikarmislar ordaki hortumunuda. Bezini degistirdiklerinde gorduk
Şanşlısın tatlım sadece 8den sonra böylesinKizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Canım gecmiş olsun Allah bebisini vaktinde kucagina almayi nasip etsin. Cok zor biliyorum ama sen sakin olmaya çalış ki minigini de etkileme aklina kötü şeyler getirme sakınDua edin bize.
Akşam kanama gördüm. Hemen drumu aradım. Acil yatış yaptı. Kanamanın nedeni belli değil. bebeğin suyu az dedi. Serum, iğne falan. Bugün öğleden sonra sezeryan olabilirsin dedi. Daha 2200gr çok minik. Dua edin bizi evimize istirahate göndersin minik kızım azıcık 2 hafta daha dayansın 36 haftalık olalım.
Canim gecmis olsun inşallah ciddi bisey yoktur gözünde de hemen gecerGünaydın kızlarr.ay bu mayıs bebişleri ne aceleci yaa.ay bekleyin biraz daha.anne karnından rahat yermi varbenimle aynı haftada olan bi arkadaşım var onunda doğum kanalına girmiş belki bu hafta doğurcakmış.benimde gözüm enfeksyon kaptı heralde şişti ağrıyo kaşınıyo kıpkırmızı oldu heyecan bi yandan iyice sardı valla.hayırlısıyla bi doğursak.
Bende hatırladım canım o konuşmanızıay evet dogru soyluyorsun. hatta benim yegenimin dogum gunu de 5 mayis. ayni konusmayi lorenaa ya da yapmistim. sen soyleyince hatirladim :)
Saol tatlım eşim doktora gidelim deyip duruyo baya kötü oldu.geçmezse bikaç güne giderim belki.Oyyy NicksizYumurta teyzesi yer onu yaaab.klu bezini bile severim onun yaa maşallah benim güzel prensesime
Simdi böyle gr gr alıyor ya bi bakmissin kilolara gecmisiz tontiş tontiş yanaklarimiz olmuşAllah o günlere cabucak kavustursun canim benim
Şanşlısın tatlım sadece 8den sonra böylesinben günün her saati o moddayim artık bebisler büyüdü artık onların yeri daraldıkca bizim de rahatsizliklarimiz artiyor azicik daha sabret canim
Canım gecmiş olsun Allah bebisini vaktinde kucagina almayi nasip etsin. Cok zor biliyorum ama sen sakin olmaya çalış ki minigini de etkileme aklina kötü şeyler getirme sakın
Canim gecmis olsun inşallah ciddi bisey yoktur gözünde de hemen gecerheyecan artıyor artık gün yaklaştıkça
Evet aynen 7 km yürüyorMuş bende 20 dk gittim bugün yoruldum bi durakta dinlendim yarım saatte de dondum heralde :)) anca..7 km çok değil mi yabenim doktorum mesafe söylemedi ama sürekli yürüyüş yürüyüş deyip duruyor. benim yarım saatte canım çıkıyor valla ördek gibi yürüyorum zaten. 7 km imkansız yürüyemem.
7km nin sonuna uc kilo dondurma koyup yiyebilirsin deseler (ki gebelik diyabeti ciktigi icin haftalardir canim cekmesine ragmen yiyemiyorum), yine de o yolu yuruyemem abi!Evet aynen 7 km yürüyorMuş bende 20 dk gittim bugün yoruldum bi durakta dinlendim yarım saatte de dondum heralde :)) anca..
Hahaha kesinlikle aynen bende öyle düşünüyorum yalnız gebelik şekeri bendede çıktı dondurma masum diye duymustum ben sütlü sonuçta ne bileyim ben yiyorum o da Mi yasakmış ki bizeee7km nin sonuna uc kilo dondurma koyup yiyebilirsin deseler (ki gebelik diyabeti ciktigi icin haftalardir canim cekmesine ragmen yiyemiyorum), yine de o yolu yuruyemem abi!
Ben gebe kalmadan once bile maximum 10 km yuruyebiliyorum o da 2 saate yakin zaman aliyor. 34 haftalikken 2km anca gorurum herhalde, o da otura otura dinlenerek... 37. haftadan sonra da 1. km sonunda benim bebek dogmus olur
sezeryandanda iyileşmek zor oluyor canım ondan dedim ben sana. eğer dr una güvenebildiysen normal doğum için bunu değerlendir derim ben. ama işte ne derece bi sıkıntı ağrı yaşadın normal doğumdan sonra onu bilemiyorum. zor bi karar gerçektenHaklısın canm normal doğurdum ama tadını cikaramadim bunda da böyle olmasından aşırı korkuyorum biliyorum önyargı ama inan ki kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?