2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sağol canım bebişler unutturuyor o ağrıları
Evet emzirirken ağrı olayını duymuştum ama o anda emzirirken ağrı yaşıyorlarmış,benim olmadı hiç o şekilde.
Sağol miranda teyzesi boncuk gözlünüde seni öpmüş gibi düşünben ve miraç abiside Devin ve mayıs bebişlerini bekliyoruz sabırsızlıkla

İnş. İner canım sezeryandan çok korkuyorum. Şu teknikleri bilen varsa bilgilendirse bizi yaaa
Canım internetten araştırabilirsin ama en iyi teknik yürüyüş diye biliyorum gerçi nisan Annelerinde vardı takip ettiğim biri günde 7 km yürüyorMuş yine de inmemiş artık neye bağlı bu bilmiyorum inşallah bekletmez bizi bebisler

kokulu opucukleeeer

biz de sabirsizlikla bekliyoruz artik. gebeligin bitmesini, iyilesmeyi ve yavrularimiza kavusmayi. ay benim daha 6 hafta var. nasil gececek zaman!

7 km çok değil mi ya benim doktorum mesafe söylemedi ama sürekli yürüyüş yürüyüş deyip duruyor. benim yarım saatte canım çıkıyor valla ördek gibi yürüyorum zaten. 7 km imkansız yürüyemem.

kokulu opucukleeeer

biz de sabirsizlikla bekliyoruz artik. gebeligin bitmesini, iyilesmeyi ve yavrularimiza kavusmayi. ay benim daha 6 hafta var. nasil gececek zaman!
Ahh canım 33 ten sonra zamanın nasıl geçtiği konusunda hiç bir fikrim yokfarkındayım hepiniz ağırlaştınız iyice ee birde özlem merak heyecan var işin içinde ama sonu konusunda çoookk güzel olacağı konusunda garanti verebilirim canım

kızlar 37 haftam bitti çok şükür
bu aralar yürüyüş yapmak uygun olurmu acaba kolay doğum yapmak için
yoksa erken doğumamı sebep olur
kesinlikle başla canım bundan sonra doğsada premetüre sınıfına girmiyo bol bol yürüyüş yap inşşalh kolay gelir bebiş benimde yarın randevüm var 35+5 teim bebeğin konumuna göre dr sorup başlıcam yürümelere inşşalh pıt diye doğururuz hepimiz

inşallah canım yaa çok az kaldı artık arada belime vuruyo sancılar korkuyorum valla
ben geçen hafta gittim kontrole başı aşağıda dedi ama doğum kanalına girmiş filan demedi
ben başlayayım o zaman yürüyüşe
merdiven inip çıkmakta doğumu kolaylaştırıyomuş aklında bulunsun

Oyyy NicksizYumurta teyzesi yer onu yaaa b.klu bezini bile severim onun yaa maşallah benim güzel prensesime
Simdi böyle gr gr alıyor ya bi bakmissin kilolara gecmisiz tontiş tontiş yanaklarimiz olmuş Allah o günlere cabucak kavustursun canim benim

Kizlar ya benim aksamlari agrilarim cok artiyor. Benim gibi olan varmi.
Gunduz uzaninca hic agrim olmuyo gibi ama aksam saat 8 den sonra sagdan sola donemiyorum zorla inleye inleye. Neden acaba
Şanşlısın tatlım sadece 8den sonra böylesinben günün her saati o moddayim artıkbebisler büyüdü artık onların yeri daraldıkca bizim de rahatsizliklarimiz artiyor azicik daha sabret canim

Canım gecmiş olsun Allah bebisini vaktinde kucagina almayi nasip etsin. Cok zor biliyorum ama sen sakin olmaya çalış ki minigini de etkileme aklina kötü şeyler getirme sakın

Canim gecmis olsun inşallah ciddi bisey yoktur gözünde de hemen gecer heyecan artıyor artık gün yaklaştıkça

Iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah az kaldı heyecan dorukta dün randevum vardı birazda moralim bozuldu normal doğum anlaştık Dr umla ama 28 29 30 ve 1 i yurt dışındayim dedi ya o yokken doğumum başlarsa boşuna mi geldik bu Dr a o kadar ay kafam çok karışık inşallah yakın zamanda doğumum başlar artık beklemek istemiyorum 39 40 a kadar sanci falan da çıkmıyor allah kolay etsin inşallah :/

Saol tatlım eşim doktora gidelim deyip duruyo baya kötü oldu.geçmezse bikaç güne giderim belki.

Evet aynen 7 km yürüyorMuş bende 20 dk gittim bugün yoruldum bi durakta dinlendim yarım saatte de dondum heralde :)) anca..

Evet aynen 7 km yürüyorMuş bende 20 dk gittim bugün yoruldum bi durakta dinlendim yarım saatte de dondum heralde :)) anca..
7km nin sonuna uc kilo dondurma koyup yiyebilirsin deseler (ki gebelik diyabeti ciktigi icin haftalardir canim cekmesine ragmen yiyemiyorum), yine de o yolu yuruyemem abi!
Ben gebe kalmadan once bile maximum 10 km yuruyebiliyorum o da 2 saate yakin zaman aliyor. 34 haftalikken 2km anca gorurum herhalde, o da otura otura dinlenerek... 37. haftadan sonra da 1. km sonunda benim bebek dogmus olur

Hahaha kesinlikle aynen bende öyle düşünüyorum yalnız gebelik şekeri bendede çıktı dondurma masum diye duymustum ben sütlü sonuçta ne bileyim ben yiyorum o da Mi yasakmış ki bizeee

Haklısın canm normal doğurdum ama tadını cikaramadim bunda da böyle olmasından aşırı korkuyorum biliyorum önyargı ama inan ki kafam çok karışık
sezeryandanda iyileşmek zor oluyor canım ondan dedim ben sana. eğer dr una güvenebildiysen normal doğum için bunu değerlendir derim ben. ama işte ne derece bi sıkıntı ağrı yaşadın normal doğumdan sonra onu bilemiyorum. zor bi karar gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…