- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.781
yazdıklarımı okıycağını tahmin ediyorum o yüzden uzattıkça uzatıcam içimden ne geliyosa yazıcam ilk sen bebeğim 600 gr doğucak dediğinde yaşamazki dedim nasıl olucak napıcak nasıl katlanıcak sonradan sonradan baktımki allaha inancın hat safada defneye herşeyden herkesten çok güvendin bizede o hissi verdin çoğu zaman yazdıkların beni yatıştırdı kaldıki bizim seni yatıştırmamız gerekirken alii kaan ve defne senin gibi anneye sahip oldukları için çok şanslılar kendime döndüm baktım ve senin için daha çok dua etmeye başladım keşke yanknda olsakta minik defnenin bi yanağındanda biz öpsek çok güçlü bi kız olucak çünki annesi çok güçlü kadın eşin ve oğlunda siz gibi iki kadına sahip oldukları için çok şanslılar şimdi inanıyorumki kızınla sağlıkla eve dönüceksiniz ve defneyi ben hayatım boyunca unutmıcam nerde zayıf bi çocuk doğsa ve annesi bundan dolayı üzülüyo olsa seni ve defneyi anlatocam onlara hayatınız boyunca mutlu olun allah mutluluğunuzu daim eylesinGelisim geriligini ogrenup kucuk dogacagini ogrendigimden beri premature bebek videolarini izledim nerdeyse hepsini canim.
İnsan bilmek istiyor nasil gorunucek ne kadar olucak diye.
Kizcvemin o 700 gr dogan bebislerden en buyuk farki aslinda 34 haftalik olmasi. Cunku emme istegi hareketliligi hatta ondan daha buyuk bebeklerden fazla sut alisi hep buna bagli. Ve goruntu olarakta onlardan cok daha farkli gorunuyor. Vucut hatlari ten rengi daha normal bi bebek gibi. Sadece cok kucuuck. O yuzdende daha cabuk toparliucani dusunuyorum ben. Zaten ictigi sut miktarini cok cabuk arttirdilar. İlk iki gun gunde 6 cc sut iciyorken 3. Gun gunluk miktar 24 cc ye cikti.
Keske size bi fotosunu getirebilsem. Ama yasak foto cekmek. Abisi gibi sari kafa olucak galiba.
Bu arada her gittigimde sizden de bahsediyorum. Sanki anlarmis gibi kipirdanmaya basliyor.
Bu arada dun kilo kaybi olmamis onada ayri sevindim. Belki bugun artisi bile olkur.
Tombik defneli gunler cabucak gelir belkide
Kızlar evde canım sıkıldı açık havada birşeyler yemek için çıktım herkesin sigara içeceği tuttu içeri girdim duman içinde kaldım sinir oldum çok mu bencilleştim acaba
amin canım inşallah.bizimde adı 3 saatte biroğluşında emmesi gaz çıkarması genelde bide altını kirletiyo emerken onu değiştir tekrar uyut derken 1-1,5 saati buluyor:))bazen oynaşamıyorum bile bunları yapmaktan çünkü bu sefer uyku saati azalıyor.maşallah kızına canım
Günaydın kızlarr.ay bu mayıs bebişleri ne aceleci yaa.ay bekleyin biraz daha.anne karnından rahat yermi varbenimle aynı haftada olan bi arkadaşım var onunda doğum kanalına girmiş belki bu hafta doğurcakmış.benimde gözüm enfeksyon kaptı heralde şişti ağrıyo kaşınıyo kıpkırmızı oldu heyecan bi yandan iyice sardı valla.hayırlısıyla bi doğursak.
Zannedersem 60 az cnm sen yine kendini dinle elbet doktorlar daha iyi bilir ama gelse bile çok uzulmemeye calis sonradan nasilsa toparlar strese girip bebegi de strese sokma cnm60 en yüksek.
Allah allaaaahh ilginç nasıl haberleri olmaz bi kaç yere baksaydın büyük eczanelerde filan olmaz mı acabaİnternette testten söz ediyor ama eczanecilerin ve medikalin haberi bile yok
Canım genelde kafasini ve karnını olcuyorlar olması gerekenden çoksa haftasından ileri oluyo benimde biraz ileride haftasından son güne kadar beklerse kilosu 4 u geçebilir dedi doktor normal doguramazsin dedi genelde şekeri çıkan annelerde bebek daha çok alıyo kilo genetik değilse eğer. . Ama önemli olan baş çevresi ve karın çevresi diye biliyorum sonuçta geçeceği yerin ölçüsü belli :)Kızlar bi sorum olucak neye göre bebek haftası dan geri veya ileri diyosunuz fl ölçümleri yoksa bdp yanı karın ölçümleri merak ettim biri beni aydınlatabilirmi acaba
Cnm ultrason da bebegin boyu ve kilosuna yani gelişimine göre geri veya ileri yada haftası ile uyumlu deniyor...Kızlar bi sorum olucak neye göre bebek haftası dan geri veya ileri diyosunuz fl ölçümleri yoksa bdp yanı karın ölçümleri merak ettim biri beni aydınlatabilirmi acaba
Ben ilk doğumunu Spinal yaptım ve cok rahat ettim.yapamasam ben yapamazdım panik ataktım ilk hamileligimde.genel anastezidende korkuyordum.anastezi uzmanı doğum boyunca konuşup rahatlattı beni ve cok heyecanlandıgim anda 5 dakika uyuttu beni.ikinciyude öyle yapıcam inşallah. İnsan ne olursa olsun korkuyor bende korkuyorum suan doğumdan ama Rabbim gücünü veriyor inan bunaTecrübeli anneler beni biraz spinal sezaryenle ilgili rahatlatirmisiniz lütfenzaman yaklaştıkça çok panik olmaya başladım
Empati kurayım dedim kuramıyorumKimsenin umrunda degil, herkes sigara iciyor ben de cok sinirleniyorum. En son pazarda pazarci suratima ufledi dumanini 2 kere dusuncesiz insanlar.
Ne zaman dogdu canim kac haftalik ?teşekkür ederim canım.
benim bebeğim erken ve minik doğdu canım 800 gr kadar. normal bebeklerde bu durumun kısa sürdüğünü biliyorum canım bende. ama bizim kızçede durum bu şekilde. emme ihtimalide şuan için yok. sadece sağdığım sütü içebiliyor.
Tesekkurler canim insallah :)Ben ilk doğumunu Spinal yaptım ve cok rahat ettim.yapamasam ben yapamazdım panik ataktım ilk hamileligimde.genel anastezidende korkuyordum.anastezi uzmanı doğum boyunca konuşup rahatlattı beni ve cok heyecanlandıgim anda 5 dakika uyuttu beni.ikinciyude öyle yapıcam inşallah. İnsan ne olursa olsun korkuyor bende korkuyorum suan doğumdan ama Rabbim gücünü veriyor inan buna
Zannedersem 60 az cnm sen yine kendini dinle elbet doktorlar daha iyi bilir ama gelse bile çok uzulmemeye calis sonradan nasilsa toparlar strese girip bebegi de strese sokma cnm
Allah allaaaahh ilginç nasıl haberleri olmaz bi kaç yere baksaydın büyük eczanelerde filan olmaz mı acaba
Canım genelde kafasini ve karnını olcuyorlar olması gerekenden çoksa haftasından ileri oluyo benimde biraz ileride haftasından son güne kadar beklerse kilosu 4 u geçebilir dedi doktor normal doguramazsin dedi genelde şekeri çıkan annelerde bebek daha çok alıyo kilo genetik değilse eğer. . Ama önemli olan baş çevresi ve karın çevresi diye biliyorum sonuçta geçeceği yerin ölçüsü belli :)
benim bebeğimin kafası haftasıyla uyumlu karın çevresi 1 hafta ila 2 hafta ilerde bacak kemiğide genelde 1 hafta geriden geliyo benim durum baya karışık galibaCnm ultrason da bebegin boyu ve kilosuna yani gelişimine göre geri veya ileri yada haftası ile uyumlu deniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?