2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bi sorum olucak neye göre bebek haftası dan geri veya ileri diyosunuz fl ölçümleri yoksa bdp yanı karın ölçümleri merak ettim biri beni aydınlatabilirmi acaba

yazdıklarımı okıycağını tahmin ediyorum o yüzden uzattıkça uzatıcam içimden ne geliyosa yazıcam ilk sen bebeğim 600 gr doğucak dediğinde yaşamazki dedim nasıl olucak napıcak nasıl katlanıcak sonradan sonradan baktımki allaha inancın hat safada defneye herşeyden herkesten çok güvendin bizede o hissi verdin çoğu zaman yazdıkların beni yatıştırdı kaldıki bizim seni yatıştırmamız gerekirken alii kaan ve defne senin gibi anneye sahip oldukları için çok şanslılar kendime döndüm baktım ve senin için daha çok dua etmeye başladım keşke yanknda olsakta minik defnenin bi yanağındanda biz öpsek çok güçlü bi kız olucak çünki annesi çok güçlü kadın eşin ve oğlunda siz gibi iki kadına sahip oldukları için çok şanslılar şimdi inanıyorumki kızınla sağlıkla eve dönüceksiniz ve defneyi ben hayatım boyunca unutmıcam nerde zayıf bi çocuk doğsa ve annesi bundan dolayı üzülüyo olsa seni ve defneyi anlatocam onlara hayatınız boyunca mutlu olun allah mutluluğunuzu daim eylesin

Kızlar evde canım sıkıldı açık havada birşeyler yemek için çıktım herkesin sigara içeceği tuttu içeri girdim duman içinde kaldım sinir oldum çok mu bencilleştim acaba

Kimsenin umrunda degil, herkes sigara iciyor ben de cok sinirleniyorum. En son pazarda pazarci suratima ufledi dumanini 2 kere dusuncesiz insanlar.

ay maşallah, Allah nazarlardan saklasın, ne kadar güzel tatlı telaşlar minik sevimli sorunlar :)

Zannedersem 60 az cnm sen yine kendini dinle elbet doktorlar daha iyi bilir ama gelse bile çok uzulmemeye calis sonradan nasilsa toparlar strese girip bebegi de strese sokma cnm

İnternette testten söz ediyor ama eczanecilerin ve medikalin haberi bile yok
Allah allaaaahh ilginç nasıl haberleri olmaz bi kaç yere baksaydın büyük eczanelerde filan olmaz mı acaba
Kızlar bi sorum olucak neye göre bebek haftası dan geri veya ileri diyosunuz fl ölçümleri yoksa bdp yanı karın ölçümleri merak ettim biri beni aydınlatabilirmi acaba
Canım genelde kafasini ve karnını olcuyorlar olması gerekenden çoksa haftasından ileri oluyo benimde biraz ileride haftasından son güne kadar beklerse kilosu 4 u geçebilir dedi doktor normal doguramazsin dedi genelde şekeri çıkan annelerde bebek daha çok alıyo kilo genetik değilse eğer. . Ama önemli olan baş çevresi ve karın çevresi diye biliyorum sonuçta geçeceği yerin ölçüsü belli :)

Cnm ultrason da bebegin boyu ve kilosuna yani gelişimine göre geri veya ileri yada haftası ile uyumlu deniyor...

Tecrübeli anneler beni biraz spinal sezaryenle ilgili rahatlatirmisiniz lütfen zaman yaklaştıkça çok panik olmaya başladım
Ben ilk doğumunu Spinal yaptım ve cok rahat ettim.yapamasam ben yapamazdım panik ataktım ilk hamileligimde.genel anastezidende korkuyordum.anastezi uzmanı doğum boyunca konuşup rahatlattı beni ve cok heyecanlandıgim anda 5 dakika uyuttu beni.ikinciyude öyle yapıcam inşallah. İnsan ne olursa olsun korkuyor bende korkuyorum suan doğumdan ama Rabbim gücünü veriyor inan buna

Doktordan geldik kızlar bebişimiz normal kafası tam olarak doğum kanalında değişmiş ama düzenli yürüyüşlerle gideceği yeri bulacaktır diyo artık düzenli yürü ve ayakta kal ki doğum eylemin başlasın sorun yok dedi... Heyacan Ateş stres bastı beni tabii

Allah razı olsun dualarınız için

Bugün için geçti tehlike. Sabah ultrason yapan dr biraz daha iyi görmüş suyunu bugün yatışa devam kararı alındı. Durduğu kadar tutmaya çalışacaklar içeride. Sürekli serum takıyorlar inşallah artar suyu azıcık daha. takip altına alındık artık, yatıyorum sürekli

gebito canım uzmr kendini lütfen 21 26 27 33 haftalarda kanama geçirdim dua etmekten başka elimden birşey gelmedi çok zor günler yaşadım ama Rabbim büyük 37. Haftadayim

Ne zaman dogdu canim kac haftalik ?

Allah saglikla buyutmek nasip etsin inşallah

Kızlar beyazlarım çok çıktı saçını boyatan var mı dr sordum boyatabilirsin dedi ama eşim de boşver diyor fotoğraflarda da bakımlı olmak istiyorum karar veremedim

Tesekkurler canim insallah :)

Cnm ultrason da bebegin boyu ve kilosuna yani gelişimine göre geri veya ileri yada haftası ile uyumlu deniyor...
benim bebeğimin kafası haftasıyla uyumlu karın çevresi 1 hafta ila 2 hafta ilerde bacak kemiğide genelde 1 hafta geriden geliyo benim durum baya karışık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…