2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aman allahım çok mantıklı hiç o yine düşünmemiştim caniiimmm doğru diyorsun n

Sıradan maden çikolata sadece etrafı ambalajlı herbirinin
tabii canım her yönü düşünmek lazım
bu arada bence bişey olmaz çikolatalara. zaten ne kaldıki canım. eşin boşa üzmüş seni

canımm Allah kabul etsin dualarınızı.
hepinizin isimleri bebişleri bir bir aklıma geldi ameliyathanede beklerken. inşallah sizde sağlıkla alıcaksınız oğluşunuzu kucağınıza. Defnem büyüyor günden güne inşallah kucağıma almama az kalıyor her geçen gün.
bu arada oğluşun adı hala belli değil mi?

Tecrübeli anneler beni biraz spinal sezaryenle ilgili rahatlatirmisiniz lütfen zaman yaklaştıkça çok panik olmaya başladım
canım çok kolay diyemem ama şöyle söyliyim. 4. gün gezmeye çıktık biz oğlum çok etkilenmişti hastane halimden çok üzülmüştü biraz onu gezdirmek eğlendirmek istedik birazda biz kafa dağıtalım diye çıktık. bir haftaya iyice iyileşmiş oluyorsun.
doğum anında da zaten hiçbişey hissetmiyorsun ve en güzel yanı bebeğinin ağlama sesini duyuyorsun bebeğin iyiyse birde hemen getirirler yanına koklatırlar ohhh missss

Gulcin-84 kızlar oğlum 2 yaşına gelene kadar memeyle yapışık aşık bi şekilde yaşadık
bazen çok bunaldığım zamanlar oluyordu. ama genel olarak emzirmek muhteşem bir duygu en çok özlenicek şeydir heralde

Merhaba, ben de yarin siparis verecegim haciseriften. Kese icinde verecegim cikolata ve badem sekerlerini de 15-20 gun once aldim bence birsey olmaz. Hangi modelini aldiniz ben karar veremedim bir turlu :)
Ben de bu dediğinizden yaptırcam sepetli olan demi çikolata badem şekeri kese içinde 50 tane fiyat artmıştı en son bir de yanına bir şey yaptırcakmısınız ben biberon yaptırayım diyorum az bir şey isim yazan.. Bebek şekeri mi olsa acaba.. En iyisi o bence hacışrfte

inan bazen bende nasıl dayanıcak çok minicik nasıl tutunacak hayata diye geçirdim içimden. ama ben böyle düşünürken o içerden beni tekmeledi. o kadar hareketli bi bebekti ki karnımdayken biran olsun kendini unutturmadı. Her gün dua ettim. sadece dr un yanından çıktığım anlarda bikaç damla göz yaşı döktüm. hep gülümseyerek andım kızçemi. çünkü üzülürsem hem defnem hem alikaan ım etkilenirdi.
Şimdi gidiyoruz ya her gün yanına. bi görsen uykusunda gülümsüyor o minicik ağzıyla. babası seslenince biranda hareketlenmeye başlıyor. o minicik beden çok çok güçlü her haliyle bize bunu gösteriyor. hemşireler bile onun bu halini farketmişler. Defne den herşey beklenir kalkıp gitti deseniz şaşırmayız diyorlar
biliyorum daha güzel günler gelicek. defnemle alikaanım daha evde kavga edicek barışıcak bana karşı ikisi bir olucak.
inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı mutlu bi şekilde hayatlarına devam edicekler. anne olmak çok başka çok güzel bir duygu. Güzel dileklerin duaların için çok çok teşekkür ederim. Rabbim dermansız dert vermesin hiçkimseye. yeterki ümidimiz olsun o ışığı görelim gerisi halloluyor bi şekilde

Sağol canim gittik bugün doktora içimi döktüm böyle böyle dedim çatı muaynemi yaptı ve ilk doğumdan kalma yirtigim varmış inanabiliyomusun şok oldum ya nerde yaptın doğumu dedi zubeydede dedim gülümsedi hiç korkma çatin çok musait hiç sezeryan düşünme dedi ben de gerçekten rahatladım Allahin izniyle bebeğim çok kilolu olmadığı sürece sezeryani sildim kafamdan

inşallah bol bol dursun canım. beklesin aceleci olmasın burdaki diğer arkadaşları gibi.
dualarımdasınız. vaktiyle gelsin kuzucukkk

yerim ben onun totosunuuuu

Hahaha kesinlikle aynen bende öyle düşünüyorum yalnız gebelik şekeri bendede çıktı dondurma masum diye duymustum ben sütlü sonuçta ne bileyim ben yiyorum o da Mi yasakmış ki bizeee
Biraz bunyene az da dondurmanın miktarına bakar. Eğer şeker olcumlerinde şekerin fazla cikmadiysa o zaman sorun yoktur. Ama yedikten bir saat sonra muhakkak şekerini ölç. Bir de on beş dk yürümek bile sekeri çok düşürüyor. Mesela ben dondurma kesinlikle yiyemiyorum. Ama gecen gün eşimin doğum günüydü azıcık pasta yiyip arkasından on beş dk yürüdüm. Şekerim normaldi bir saat içinde.

bol bol yuru canım. hem dr olmasada dert etme belki daha iyisi denk gelir

ah canım yaa baya hırpalamışlar seni. iyi yapmışsın ama dr la detaylı konuşarak. çok sevindim senin adına. daha rahat daha güvenle giriceksin hiç olmazsa şimdi doğuma. Normal doğum gerçekten büyük rahatlık. sen sadece dr lardan hastaneden yana şanssızlık yaşamışsın. eğer dr la konuşmayıp direkt sezeryan isteseydin doğumdan sonra ne demek istediğimi daha iyi anlıycaktın. zor yani ameliyat oluyorsun ve bunun bi iyileşme süreci var e birde ikinci bebeklerimiz ilkteki gibi rahat olmuyorsun evde ilgi bekleten bir çocuk daha olunca yatıp dinlenmeye iyileşmeye fırsatın olmuyor. inşallah hiçbir aksilik olmadan yaparsın doğumunu.
şimdi hangi dr a gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…