- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.841
inşallah canım. her gün daha çok güçleniyor ümitlerim. abisi kamyona bindirip gezdircek kızçemioy maşallah bizim zeynamıza, çok sevindim, gözlerim doldu.
Bak gör tahminimizden de çabuk toparlanıcak, abisiyle oyunlar oynayacak fındık kurdu
tabii canım her yönü düşünmek lazımAman allahım çok mantıklı hiç o yine düşünmemiştim caniiimmm doğru diyorsun n
Sıradan maden çikolata sadece etrafı ambalajlı herbirinin
canımm Allah kabul etsin dualarınızı.Günaydın kızlar daha dogurmadim benn buraya yeni alıştım yeni evime çok sukur eksiklerimi tamamladım bi de taşınma telasinin arasında tabi eksik biter mi hala var ama bi kaç sorum olucak
Brissine den pijama takımı alanlar vardı gecelik almayı düşünüyorum kargo ücreti ne kadar bi de güzel mi alan arkadaşlar var mı
Tesetturlu arkadaşlar doğumdan sonra nasıl bisey bağlamayı dusunuyosunuz taç istiyorum ben ama nasıl yapım salın ustune
neff1316 nasıl sevindim anlatamam gormussun prensesimizi ne güzel inşallah hemen toplanacak kizcemiz dün eşime anlattım doğum yaptığını sanki yakın yüz yüze gorustugumuz biri gibi oldun inan ki hemen sordu bebek iyi miymis diye esimde dua ettik senin için aslında defnemiz için o bizim umudumuz olucak inşallah bak gör en yakın zamanda kucağında olucak ayy çok konuştum opuldun minik prensese selam söyle
canım çok kolay diyemem ama şöyle söyliyim. 4. gün gezmeye çıktık bizTecrübeli anneler beni biraz spinal sezaryenle ilgili rahatlatirmisiniz lütfenzaman yaklaştıkça çok panik olmaya başladım
amin canım inşallah.bizimde adı 3 saatte biroğluşında emmesi gaz çıkarması genelde bide altını kirletiyo emerken onu değiştir tekrar uyut derken 1-1,5 saati buluyor:))bazen oynaşamıyorum bile bunları yapmaktan çünkü bu sefer uyku saati azalıyor.maşallah kızına canım
Ben de bu dediğinizden yaptırcam sepetli olan demi çikolata badem şekeri kese içinde 50 tane fiyat artmıştı en son bir de yanına bir şey yaptırcakmısınız ben biberon yaptırayım diyorum az bir şey isim yazan.. Bebek şekeri mi olsa acaba.. En iyisi o bence hacışrfteMerhaba, ben de yarin siparis verecegim haciseriften. Kese icinde verecegim cikolata ve badem sekerlerini de 15-20 gun once aldim bence birsey olmaz. Hangi modelini aldiniz ben karar veremedim bir turlu :)
Kızlar sürekli su gibi bir akıntı oluyor var mı sizde de
inan bazen bende nasıl dayanıcak çok minicik nasıl tutunacak hayata diye geçirdim içimden. ama ben böyle düşünürken o içerden beni tekmeledi. o kadar hareketli bi bebekti ki karnımdayken biran olsun kendini unutturmadı. Her gün dua ettim. sadece dr un yanından çıktığım anlarda bikaç damla göz yaşı döktüm. hep gülümseyerek andım kızçemi. çünkü üzülürsem hem defnem hem alikaan ım etkilenirdi.yazdıklarımı okıycağını tahmin ediyorum o yüzden uzattıkça uzatıcam içimden ne geliyosa yazıcam ilk sen bebeğim 600 gr doğucak dediğinde yaşamazki dedim nasıl olucak napıcak nasıl katlanıcak sonradan sonradan baktımki allaha inancın hat safada defneye herşeyden herkesten çok güvendin bizede o hissi verdin çoğu zaman yazdıkların beni yatıştırdı kaldıki bizim seni yatıştırmamız gerekirken alii kaan ve defne senin gibi anneye sahip oldukları için çok şanslılar kendime döndüm baktım ve senin için daha çok dua etmeye başladım keşke yanknda olsakta minik defnenin bi yanağındanda biz öpsek çok güçlü bi kız olucak çünki annesi çok güçlü kadın eşin ve oğlunda siz gibi iki kadına sahip oldukları için çok şanslılar şimdi inanıyorumki kızınla sağlıkla eve dönüceksiniz ve defneyi ben hayatım boyunca unutmıcam nerde zayıf bi çocuk doğsa ve annesi bundan dolayı üzülüyo olsa seni ve defneyi anlatocam onlara hayatınız boyunca mutlu olun allah mutluluğunuzu daim eylesin
sezeryandanda iyileşmek zor oluyor canım ondan dedim ben sana. eğer dr una güvenebildiysen normal doğum için bunu değerlendir derim ben. ama işte ne derece bi sıkıntı ağrı yaşadın normal doğumdan sonra onu bilemiyorum. zor bi karar gerçekten
inşallah bol bol dursun canım. beklesin aceleci olmasın burdaki diğer arkadaşları gibi.Allah razı olsun dualarınız için
Bugün için geçti tehlike. Sabah ultrason yapan dr biraz daha iyi görmüş suyunu bugün yatışa devam kararı alındı. Durduğu kadar tutmaya çalışacaklar içeride. Sürekli serum takıyorlar inşallah artar suyu azıcık daha. takip altına alındık artık, yatıyorum sürekli
13 ünde doğdu canım. tam 34. haftamda.Ne zaman dogdu canim kac haftalik ?
Allah saglikla buyutmek nasip etsin inşallah
bence boyatma canım yaa. ne kadarda olsa kimyasal sonuçtaKızlar beyazlarım çok çıktı saçını boyatan var mı dr sordum boyatabilirsin dedi ama eşim de boşver diyor fotoğraflarda da bakımlı olmak istiyorum karar veremedim
34+0 da benekler kac kiloydu sizin
yerim ben onun totosunuuuuMiraç iyi mirandacım aynen cuk cuk emiyor büyüyor şükür
2500 ü geçtik kontroldede sorun çıkmadı.benim ağrılarım var biraz canım ama benim biraz farklı oldu doğumum ameliyatım o yüzden.dış dikişler iyileşti zaten oralar hissiz ve uyuşuk hala bişey hissetmiyorum o yüzden.
inşallah vaktini bekler bebişin canımmm.Dr haftaya yatis verdi arkadaşlar plesanta previa dan dolayi. Mayisi görürüz insallah bizde
Biraz bunyene az da dondurmanın miktarına bakar. Eğer şeker olcumlerinde şekerin fazla cikmadiysa o zaman sorun yoktur. Ama yedikten bir saat sonra muhakkak şekerini ölç. Bir de on beş dk yürümek bile sekeri çok düşürüyor. Mesela ben dondurma kesinlikle yiyemiyorum. Ama gecen gün eşimin doğum günüydü azıcık pasta yiyip arkasından on beş dk yürüdüm. Şekerim normaldi bir saat içinde.Hahaha kesinlikle aynen bende öyle düşünüyorum yalnız gebelik şekeri bendede çıktı dondurma masum diye duymustum ben sütlü sonuçta ne bileyim ben yiyorum o da Mi yasakmış ki bizeee
bol bol yuru canım. hem dr olmasada dert etme belki daha iyisi denk gelirIyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah az kaldı heyecan dorukta dün randevum vardı birazda moralim bozuldu normal doğum anlaştık Dr umla ama 28 29 30 ve 1 i yurt dışındayim dedi ya o yokken doğumum başlarsa boşuna mi geldik bu Dr a o kadar aykafam çok karışık inşallah yakın zamanda doğumum başlar artık beklemek istemiyorum 39 40 a kadar sanci falan da çıkmıyor allah kolay etsin inşallah :/
ah canım yaa baya hırpalamışlar seni. iyi yapmışsın ama dr la detaylı konuşarak. çok sevindim senin adına. daha rahat daha güvenle giriceksin hiç olmazsa şimdi doğuma. Normal doğum gerçekten büyük rahatlık. sen sadece dr lardan hastaneden yana şanssızlık yaşamışsın. eğer dr la konuşmayıp direkt sezeryan isteseydin doğumdan sonra ne demek istediğimi daha iyi anlıycaktın. zor yani ameliyat oluyorsun ve bunun bi iyileşme süreci var e birde ikinci bebeklerimiz ilkteki gibi rahat olmuyorsun evde ilgi bekleten bir çocuk daha olunca yatıp dinlenmeye iyileşmeye fırsatın olmuyor. inşallah hiçbir aksilik olmadan yaparsın doğumunu.Sağol canim gittik bugün doktora içimi döktüm böyle böyle dedim çatı muaynemi yaptı ve ilk doğumdan kalma yirtigim varmış inanabiliyomusun şok oldum ya nerde yaptın doğumu dedi zubeydede dedim gülümsedi hiç korkma çatin çok musait hiç sezeryan düşünme dedi ben de gerçekten rahatladım Allahin izniyle bebeğim çok kilolu olmadığı sürece sezeryani sildim kafamdan
mayıs bebeği kaç tane kalıki zatenKızlar haftaya perşembe sezeryan olacağım, nisan anneleri sınıfına gircm , sizler ne durumda siniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?