2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım kafası aşağıda mı kanala girmiş mi. Rabbim sağsalim kurtarsın inş. Ya benim senden çok daha önce görünüyor doğum kafa aşağıda ama kanala girmemiş korktum biraz

Şimdilik geçmiş olsun o zaman. İnşallah gelişmesini tamamlayana kadar bekleyecek aceleci ufaklık.

benim bebeğimin kafası haftasıyla uyumlu karın çevresi 1 hafta ila 2 hafta ilerde bacak kemiğide genelde 1 hafta geriden geliyo benim durum baya karışık galiba

bizde de kafa baya küçük, karın çevresi az çok uyumlu az geride, bacak uzun 1-2 hafta ilerde :) sağlıklı olsun da doğduktan sonra uygun orantısını bulur diye düşünüyorum

Benimde ilki sezaryen ama ssvd yapan drlar var. Bence sende araştır gerekirse drunu değiştir. Ankarada oturuyorum ama istanbulda yapacam ben doğumu mu. Cok gec değil. Ve tatlim planli sezaryen yapma kesinlikle. Dr hakan çöker in youtube dan videolarini izle.

Evet canım o kadar uykusuzluğa yorgunluğa rağmen bütün herşeyi unutuyorsun bi anda:)az kaldı sizde bu telaşın içine gireceksiniz inşallah..
mjdmjd cim nasil oldu mirac bebek? artik iyicene toparlamistir herhalde. annesini cuk cuk emdigine gore :)
sen nasilsin? dikislerin agrilarin gecti mi?

Kızlar beyazlarım çok çıktı saçını boyatan var mı dr sordum boyatabilirsin dedi ama eşim de boşver diyor fotoğraflarda da bakımlı olmak istiyorum karar veremedim

boya satan marketlerde (watsons gibi) sadece saç kökünü boyayan kalemler var. dibin çıktıysa onları kullanabilirsin. geçici süreliğine etki ediyorlar.

Canım kafası aşağıda mı kanala girmiş mi. Rabbim sağsalim kurtarsın inş. Ya benim senden çok daha önce görünüyor doğum kafa aşağıda ama kanala girmemiş korktum biraz
Canım kafası kanalda değilmiş yürüyerek yürüyüş yaparak ineceği yeri bilir demiş doktoru heralde yanlış anladn skma canını doğum anında bile indiği oluyormuş kanala yani bizim şimdiden sonra bol bol yurumemiz lazım comelip kalkma hareketi yapmamız lazım kolay doğum için nefes tekniklerini öğrenMemiş lazım artık az kaldı gerçekten ..

İnş. İner canım sezeryandan çok korkuyorum. Şu teknikleri bilen varsa bilgilendirse bizi yaaa

Yok canım kanala girmemiş daha ama girmesi için bol bol yürüyüş dedi 40. Haftalara kalırsan zaten streslisin daha da stresse girersin dedi belli olmaz 41. Hafta geleceği tutar bekletir bizi

mjdmjd cim nasil oldu mirac bebek? artik iyicene toparlamistir herhalde. annesini cuk cuk emdigine gore :)
sen nasilsin? dikislerin agrilarin gecti mi?
Miraç iyi mirandacım aynen cuk cuk emiyor büyüyor şükür
2500 ü geçtik kontroldede sorun çıkmadı.benim ağrılarım var biraz canım ama benim biraz farklı oldu doğumum ameliyatım o yüzden.dış dikişler iyileşti zaten oralar hissiz ve uyuşuk hala bişey hissetmiyorum o yüzden.

cok gecmis olsun canim. kisa surede hepsi gecer gider insallah agrilarinin.
bir de emziren annelerde birazcik agri oluyormus. cunku rahimin eski boyutuna donmesi icin hormon salgilarmis annenin emzirmesi. belki ara ara onlari da hissediyorsun. tabi bu iyiye isaret. rahim ne kadar cabuk kuculurse o kadar cabuk eski gucune kavusacaksin demektir.
mirac bebegi de kocaman opuyoruz. boncuk gozlum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…