2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canımmm allahım evlatlarını sana bağışlasın. gözün aydın. darısı başımıza inşallah sağlıklı bir şekilde.

kızlar günayadın... eşimle iki isim konusunda kararsız kaldık.
daha doğrusu ben iki isim istiyorum eşim istemiyor. ilerde evlenince kendi soyadını da kullanınca zor olurmuş. beyimiz neler neler düşünüyor :)
ama kızımın kararlaştırdığımız ismi kısa zaten. inşallah ela olacak. ben ela birce olsun istiyorum soyadımız da güler. kısa yani o da. ama eşim istemiyor. en sonunda artık kapı süsü çikolata bebek şekeri işini halletmemiz gerektiği için geçen gün dedim son kararın mı istemiyor musun koymayacak mıyız diye. ben istemiyorum ama sen çok istiyorsun madem koyalım dedi. ama o böyle gönülsüz olunca benimde içime sinmiyor. sonuç itibariyle bana bıraktı isim konusunu.
sizce sadece ela mı
yoksa ela birce mi ?

Merabalar bayanlar bende grubu yeni gördüm.doğumum19 mayıs gibi görünüyor. Ama ilk bebeğim 36. Haftamda doğmuştu o yüzden korkuyorum biraz.

hoşgeldin, kız erkek ne olacak?
bir de herhangi bir risk var mıydı önceki bebekte? Küvezde falan kalmış mıydı 36. haftada doğunca?
bu sefer bi riskin var mı?

zorlu bir süreç olmuş, çok geçmiş olsun canım, ve de gözün aydın :)
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
bebek sağlıklı anladığım kadarıyla, sen nasılsın şimdi? toparlanabildin mi birazcık?

koca bir göbekle geziniyorum hala ortalıkta. Sıcaklar çok bunaltıyor beni, evde işyerinde iyiyim de azcık çıkıp yürümek istesem iki adım sonra kalıyorum gölge arıyorum. Düzenli çıkan sancılar bir anda kesildi, o da ayrıca korkuttu beni. Doğmayacak heralde bu çocuk bekletecek bizi 42-43. haftalara hayırlısı olsun artık. Neyse ki zıpır zıpır içerde halay denemelerine devam ediyor ufaklık sen nasılsın ağırlaşma dışında nasıl gidiyor? hareket edebiliyor musun?

hoşgeldin, kız erkek ne olacak?
bir de herhangi bir risk var mıydı önceki bebekte? Küvezde falan kalmış mıydı 36. haftada doğunca?
bu sefer bi riskin var mı?
Kız olucak bu sefer inşallah canım. Erken doğum riski falan yoktu. Durduk yer suyum geldi. Mecburen doğum yaptırıldı. Küvezde kalmamıştı çok şükür. Ama emmedi

Kız olucak bu sefer inşallah canım. Erken doğum riski falan yoktu. Durduk yer suyum geldi. Mecburen doğum yaptırıldı. Küvezde kalmamıştı çok şükür. Ama emmedi

küvezde kalmayacak kadar gelişmişse zaten doğmak istemiş ufaklık, burda da bizim mayıs bebekleri fazla aceleci davranıyorlar, erken erken gelmeye kalkıyorlar hep. Sağlıkla gelsinler de ne zaman isterlerse o zaman gelsinler diyoruz. Sağlıklı kolay doğumlarımız olsun inşallah

canım allah bağışlasın maşallah kuzuna kucağına aldın. ben ilk hamileliğimde senin durumuna benzer durumu yaşamıştım.41 haftam dolduğu halde doğum başlamamıştı, suni sancı ile doğumu başlatmak istedi doktorum ama 9 saat suni sancıdanda hiç açılma olmayınca doktorum vazgeçmişti normal doğum istiyorsan illa, 2 gün suni sancı vermem lazım ama yine senin açılman olmaz bebeği riske atmayalım sezeryana alalım demişti, iykide almıştı meğer bebeğim kakasını yapmış, çok şükür etkilenmemişti bu durumdan.

Yuruyusten zarar gelmez canim. Doguma faydasi olur
Son bir ay cok yurumustum oglumda asagiya insin diye. Kac km yol yaptim hic bilmiyorum

Operriiiz seni seri teyzemiiizz

bence eeşin çok haklı ilerde sıkıntı olur bak benimde kafama yattı kızım olursa ben tek isim koyım soy ismini kullansın kuzum bence tek ELA olmalı

Canim ilk 40 gun cok canim yanmisti emzirirken. Sonra biranda kesildi meme agrisi. Sonrassi hep keyifti. Bide buyuyunce biraz zor oluyor kocca bebegi emzirmek
Birde emdikten sonra o agzin kenarindan sutler siziyor yaa ahh ye o agzi

Cok sevindim canim senin adina. Cok iyi bir doktorla karsilasmissin. Bak gor hicbir sorun olmuycak. Kus gibi hafif bi dpogum yapip hemen kendine geliceksin

Gorkem cok havali bence cok guzel bir isim

Doktorun cok istemis normal dogum yapmani ama kismet olmamis canim. Olsun saglikla kucagina almissin ya miss kokulkunu buna sukur.
Birde ikinci bebesi olan bizlerde hemen ilkini arama gorme hissi var nedense dimi. Bende kizimi ogluma cok benzettim. Sanki onun minyaturu. Ama ikisininde sevgisi yohunlugu ayni cok garip cok ypogun duygular icime nasil sigar bu kadat sevgi diyorum bazen.
Saglikla gidin evinize mutlu gunlerriniz bol olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…