- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.881
canımmm allahım evlatlarını sana bağışlasın. gözün aydın. darısı başımıza inşallah sağlıklı bir şekilde.Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Ertesi gün öğlene kadar suni sancı çektim doktor doğumu başlatalım bebeği tehlikeye atmayalım dediği için devam edildi ama hiç bir açılma olmadı. Çok yorulduğum için gece bir kaç saat dinlendirdiler beni ertesi sabah tekrar sancı verdiler ama rahme yerleştirilen 3 saat kalması gereken bir ilaç. Oda yaklaşık 15 saat kadar durdu ama iki gün full sancıya rağmen açılma olmadı. Doktor 12 saat daha bekleyelim dedi ama ilerleyen saatlerde o kadar uzun süren sancı sonucu taşikardi oluşuyo dediler. Dünden önce sezaryen e alındım gece. 36+3 de 2510 gr 49 cm doğdu kızım. Keşke biraz daha kalabilseydi ama çok şükür ki küvöz e gerek kalmadan yanıma aldım. Minnacık bi kuzu miss gibi. Cennet gibi, tıpkı oğlum gibi güzel kokuyor.
Rabbim zamanında sizlere de nasip eylesin. Beni soran bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Dogru :)))) 7 mayıs beklersek, beklemezsek bi hafta önce, mayıs diye çıktık yola patır patır nisan a döndükmayıs bebeği kaç tane kalıki zaten
Merabalar bayanlar bende grubu yeni gördüm.doğumum19 mayıs gibi görünüyor. Ama ilk bebeğim 36. Haftamda doğmuştu o yüzden korkuyorum biraz.
Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Ertesi gün öğlene kadar suni sancı çektim doktor doğumu başlatalım bebeği tehlikeye atmayalım dediği için devam edildi ama hiç bir açılma olmadı. Çok yorulduğum için gece bir kaç saat dinlendirdiler beni ertesi sabah tekrar sancı verdiler ama rahme yerleştirilen 3 saat kalması gereken bir ilaç. Oda yaklaşık 15 saat kadar durdu ama iki gün full sancıya rağmen açılma olmadı. Doktor 12 saat daha bekleyelim dedi ama ilerleyen saatlerde o kadar uzun süren sancı sonucu taşikardi oluşuyo dediler. Dünden önce sezaryen e alındım gece. 36+3 de 2510 gr 49 cm doğdu kızım. Keşke biraz daha kalabilseydi ama çok şükür ki küvöz e gerek kalmadan yanıma aldım. Minnacık bi kuzu miss gibi. Cennet gibi, tıpkı oğlum gibi güzel kokuyor.
Rabbim zamanında sizlere de nasip eylesin. Beni soran bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
günaydın kızlar miranda mavitepe ismini hatırlayamadıklarımnasılsınız iyice ağırlaştım ben mayıs gelsin izne ayrılacağım inşalllaah bebek sert hareketlerde bulunuyor artık güm güm zaman cabuk geçse de dogsaa
Kız olucak bu sefer inşallah canım. Erken doğum riski falan yoktu. Durduk yer suyum geldi. Mecburen doğum yaptırıldı. Küvezde kalmamıştı çok şükür. Ama emmedihoşgeldin, kız erkek ne olacak?
bir de herhangi bir risk var mıydı önceki bebekte? Küvezde falan kalmış mıydı 36. haftada doğunca?
bu sefer bi riskin var mı?
Kız olucak bu sefer inşallah canım. Erken doğum riski falan yoktu. Durduk yer suyum geldi. Mecburen doğum yaptırıldı. Küvezde kalmamıştı çok şükür. Ama emmedi
Mavitepe senin bebeğinin cinsiyeti ne olacak ilk bebeğin mi
canım allah bağışlasın maşallah kuzuna kucağına aldın. ben ilk hamileliğimde senin durumuna benzer durumu yaşamıştım.41 haftam dolduğu halde doğum başlamamıştı, suni sancı ile doğumu başlatmak istedi doktorum ama 9 saat suni sancıdanda hiç açılma olmayınca doktorum vazgeçmişti normal doğum istiyorsan illa, 2 gün suni sancı vermem lazım ama yine senin açılman olmaz bebeği riske atmayalım sezeryana alalım demişti, iykide almıştı meğer bebeğim kakasını yapmış, çok şükür etkilenmemişti bu durumdan.Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Yuruyusten zarar gelmez canim. Doguma faydasi olurGünaydın arkadaşlar nasılsınız dün gece hiç uyumadım hem oğlum hem karnımdaki kızım beni uyutmadı . sürekli hareket sanki karnımı yarıp çıkacak çok kötü ya. Gündüz çok mu yoruyorum acaba gece hiç durmuyoruz. birde ben çok yoruyorum belki 45dk zararı olur mu acaba
Operriiiz seni seri teyzemiiizzMerhaba kızlar nasilsiniz? Yazmasam da sizi takip ediyorum.
Benim sıcaklar ile başım dertte. Geceleri de kizim masallah içerde çift kale maçı yapıyor.anneye uyku yok. Böyle olunca.bugun aralarda sicaktan çıldırıp sık sık dus alarak aksama kadar yattim. Ev isi filan pek.yapamiyorum. karnım iyice büyüdü. Ağırlaştım. Daha zamanimiz var ama sabırsizlanmaya basladim yaa.
Gunduz cok sicak olunca akşamları hem de hava alma maksatli eve yakin bir parkta yarim saat yürüyorum. Hareket oluyor iyi geliyor ama yürüyüş sonrasi elim ayagim cok şişiyor.benzer.deneyim yasayan var mi.merak ediyorum?
Tum annelere ve bebislere öpücükler..defnisimize bil husus sevgiler. 'şeri teyzesi yer onu yer tatli annesineff1316 ... Minik minnosum benim o
bence eeşin çok haklı ilerde sıkıntı olur bak benimde kafama yattı kızım olursa ben tek isim koyım soy ismini kullansın kuzum bence tekkızlar günayadın... eşimle iki isim konusunda kararsız kaldık.
daha doğrusu ben iki isim istiyorum eşim istemiyor. ilerde evlenince kendi soyadını da kullanınca zor olurmuş. beyimiz neler neler düşünüyor :)
ama kızımın kararlaştırdığımız ismi kısa zaten. inşallah ela olacak. ben ela birce olsun istiyorum soyadımız da güler. kısa yani o da. ama eşim istemiyor. en sonunda artık kapı süsü çikolata bebek şekeri işini halletmemiz gerektiği için geçen gün dedim son kararın mı istemiyor musun koymayacak mıyız diye. ben istemiyorum ama sen çok istiyorsun madem koyalım dedi. ama o böyle gönülsüz olunca benimde içime sinmiyor. sonuç itibariyle bana bıraktı isim konusunu.
sizce sadece ela mı
yoksa ela birce mi ?
Canim ilk 40 gun cok canim yanmisti emzirirken. Sonra biranda kesildi meme agrisi. Sonrassi hep keyifti. Bide buyuyunce biraz zor oluyor kocca bebegi emzirmekneff1316 cim Nasıl güzel bir gönlün var. Bu kadar koşuşturmacanın yanında bide bize moral veriyorsun
Gerçekten de muhteşem bir duygu. Çok bunalıyorum bazen ama şükürler olsun ki sütüm geliyor ve takviyesiz besliyorum kuzumu. Doyduktan sonra gülümseyerek memeyi bırakınca zaten bunalım falan kalmıyor bende
Super annelik gucu isteAynı durumdayız. Maşallah kuzularımıza çok şükür ki emiyorlar3-4 saatlik uykuyla dolanıyorum ama Nasıl bi güç kuvvet veriyorsa Allahım 10 saat uyumuş gibi oluyorum:)
Cok sevindim canim senin adina. Cok iyi bir doktorla karsilasmissin. Bak gor hicbir sorun olmuycak. Kus gibi hafif bi dpogum yapip hemen kendine geliceksinŞimdi aritmi osmangazi tıp merkezinde adnan şahin e gidiyorum kent meydanında hani . Dr zaten memnundum bu sefer daha da bi güvendim dışarda bi dunya insan beklerken dakikalarca bizimle ilgilendi rahatlattı çok gergindim inanki ben seni hemen yarın da amelyata alırım ama bunun için hiç bi sebep yok çatin çok musait eğer sez olursan zaten alttan tekrar dikilmen gerek falan dedi kısmet artık bundan sonrası
Gorkem cok havali bence cok guzel bir isimİnşallah canim benim defnemiz bizim bitanemiz
Görkem koyucaz inşallah ama geçen esimde bende rüyamda bebeğin adını Ali kemal koydugumuzu gorduk Ali Kaan çok güzel gelmişti bana ama Kemal farklı biraz bi de Ali abimin ismi koyamayiz muhtemelen göbek adı olucak
Doktorun cok istemis normal dogum yapmani ama kismet olmamis canim. Olsun saglikla kucagina almissin ya miss kokulkunu buna sukur.Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?