- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.901
Ela birce bana cok tatli geldi canim. Bence kizinda cok sevicektir ikinci ismini cunku ikisi birlikte cok hos soyleniside. Kalbinin sesini dinle anne sensinn isim hakkinin cogu sendekızlar günayadın... eşimle iki isim konusunda kararsız kaldık.
daha doğrusu ben iki isim istiyorum eşim istemiyor. ilerde evlenince kendi soyadını da kullanınca zor olurmuş. beyimiz neler neler düşünüyor :)
ama kızımın kararlaştırdığımız ismi kısa zaten. inşallah ela olacak. ben ela birce olsun istiyorum soyadımız da güler. kısa yani o da. ama eşim istemiyor. en sonunda artık kapı süsü çikolata bebek şekeri işini halletmemiz gerektiği için geçen gün dedim son kararın mı istemiyor musun koymayacak mıyız diye. ben istemiyorum ama sen çok istiyorsun madem koyalım dedi. ama o böyle gönülsüz olunca benimde içime sinmiyor. sonuç itibariyle bana bıraktı isim konusunu.
sizce sadece ela mı
yoksa ela birce mi ?
yani ne biliim o kadar ileriyi düşnmeye gerek var mı belki kız istemeyecek iki soyadını kullanmayı. ne biliim yaa içimde kalmasın diyorum. görüş alıyorum işte herkesten böyle. teşekkür ederim cvbın için canım.bence eeşin çok haklı ilerde sıkıntı olur bak benimde kafama yattı kızım olursa ben tek isim koyım soy ismini kullansın kuzum bence tekELA olmalı
demi yaaa bende beğeniyorum birce ismini. elaya da uydu gibi. zaten eşimde sağolsun görüyor ne kadar zorluk çektiğimi illa da koymam diye tutturmuyor ama ben o da istesin istiyorum. bakalım ne olacak kızımın ismi. gerçi babası da alışsın diye kaç aydır ela kızım birce kızım diye seviyorum :) bu arada teşekkür ederim cvp verdiğin için canım.Ela birce bana cok tatli geldi canim. Bence kizinda cok sevicektir ikinci ismini cunku ikisi birlikte cok hos soyleniside. Kalbinin sesini dinle anne sensinn isim hakkinin cogu sende
Ayyyy canmm ne zorluklarla dogurmusun allah anali babalı büyütsün insallah masallah kuzunaKızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Ertesi gün öğlene kadar suni sancı çektim doktor doğumu başlatalım bebeği tehlikeye atmayalım dediği için devam edildi ama hiç bir açılma olmadı. Çok yorulduğum için gece bir kaç saat dinlendirdiler beni ertesi sabah tekrar sancı verdiler ama rahme yerleştirilen 3 saat kalması gereken bir ilaç. Oda yaklaşık 15 saat kadar durdu ama iki gün full sancıya rağmen açılma olmadı. Doktor 12 saat daha bekleyelim dedi ama ilerleyen saatlerde o kadar uzun süren sancı sonucu taşikardi oluşuyo dediler. Dünden önce sezaryen e alındım gece. 36+3 de 2510 gr 49 cm doğdu kızım. Keşke biraz daha kalabilseydi ama çok şükür ki küvöz e gerek kalmadan yanıma aldım. Minnacık bi kuzu miss gibi. Cennet gibi, tıpkı oğlum gibi güzel kokuyor.
Rabbim zamanında sizlere de nasip eylesin. Beni soran bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bende iki isim konusunda cekimserim bence ela tek başına gayet güzel canm hem esinizekirmamis olursunkızlar günayadın... eşimle iki isim konusunda kararsız kaldık.
daha doğrusu ben iki isim istiyorum eşim istemiyor. ilerde evlenince kendi soyadını da kullanınca zor olurmuş. beyimiz neler neler düşünüyor :)
ama kızımın kararlaştırdığımız ismi kısa zaten. inşallah ela olacak. ben ela birce olsun istiyorum soyadımız da güler. kısa yani o da. ama eşim istemiyor. en sonunda artık kapı süsü çikolata bebek şekeri işini halletmemiz gerektiği için geçen gün dedim son kararın mı istemiyor musun koymayacak mıyız diye. ben istemiyorum ama sen çok istiyorsun madem koyalım dedi. ama o böyle gönülsüz olunca benimde içime sinmiyor. sonuç itibariyle bana bıraktı isim konusunu.
sizce sadece ela mı
yoksa ela birce mi ?
Annesinin babasinin Bircesi biricigi cok tatli degil miyani ne biliim o kadar ileriyi düşnmeye gerek var mı belki kız istemeyecek iki soyadını kullanmayı. ne biliim yaa içimde kalmasın diyorum. görüş alıyorum işte herkesten böyle. teşekkür ederim cvbın için canım.
demi yaaa bende beğeniyorum birce ismini. elaya da uydu gibi. zaten eşimde sağolsun görüyor ne kadar zorluk çektiğimi illa da koymam diye tutturmuyor ama ben o da istesin istiyorum. bakalım ne olacak kızımın ismi. gerçi babası da alışsın diye kaç aydır ela kızım birce kızım diye seviyorum :) bu arada teşekkür ederim cvp verdiğin için canım.
hareket edebiliyorum canım ama ayaklarım şiştiğini hissediyorum mesela bugun yataktan zıpladım ıkı baldırıma kramp girdi felç geçiriyorum sandım ağladım resmen inşallah zamanında gelsinlerde gelsinlerkoca bir göbekle geziniyorum hala ortalıkta.Sıcaklar çok bunaltıyor beni, evde işyerinde iyiyim de azcık çıkıp yürümek istesem iki adım sonra kalıyorum gölge arıyorum. Düzenli çıkan sancılar bir anda kesildi, o da ayrıca korkuttu beni. Doğmayacak heralde bu çocuk bekletecek bizi 42-43. haftalara hayırlısı olsun artık. Neyse ki zıpır zıpır içerde halay denemelerine devam ediyor ufaklık sen nasılsın ağırlaşma dışında nasıl gidiyor? hareket edebiliyor musun?
Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Ertesi gün öğlene kadar suni sancı çektim doktor doğumu başlatalım bebeği tehlikeye atmayalım dediği için devam edildi ama hiç bir açılma olmadı. Çok yorulduğum için gece bir kaç saat dinlendirdiler beni ertesi sabah tekrar sancı verdiler ama rahme yerleştirilen 3 saat kalması gereken bir ilaç. Oda yaklaşık 15 saat kadar durdu ama iki gün full sancıya rağmen açılma olmadı. Doktor 12 saat daha bekleyelim dedi ama ilerleyen saatlerde o kadar uzun süren sancı sonucu taşikardi oluşuyo dediler. Dünden önce sezaryen e alındım gece. 36+3 de 2510 gr 49 cm doğdu kızım. Keşke biraz daha kalabilseydi ama çok şükür ki küvöz e gerek kalmadan yanıma aldım. Minnacık bi kuzu miss gibi. Cennet gibi, tıpkı oğlum gibi güzel kokuyor.
Rabbim zamanında sizlere de nasip eylesin. Beni soran bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bugün dr gittik biz oğlum 2.680 gr boyuda 44 cm şimdilik hersey yolunda
Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Teşekkür edrmMerhaba, ben badem sekeri ve cikolatayi baska yerden aldim eminonunden hazir keseler almistim onlarin icine koydum 3 badem sekeri 1 cikolata seklinde. Haciseriften de hosgeldin yazili madlen cikolatalardan alicam. Ayrica keceden magnet yaptirmistim. Heralde yeter bu kadar hediye :)
Teşekkürler canim. Ben devlette yapicam insallah dedigin gibi guzel gecer benimde :)Merhabalar:)
Ben spinal epidural kombine oldum. Korkulacak hiç birşey yok. Ameliyathane de ne yapman gerektiğini zaten sana söylüyorlar ve destek oluyorlar. Doğum esnasında da anestezistle sohbet ede ede doğum yaptım ben. Korkularım vardı ama gayet güzel geçti ve sonrasında epidural takıldığı için çok Ağrı'm da olmadı. İçini ferah tut bebeğinin sesini duyduğun anda zaten öncesinde yaşadığın hiçbir şey aklında kalmıyor:)
Insallah canim benim teşekkürlerAllah kolaylık versin canım, umarım bi sorun olmadan alırsın bebişi kucağına.
Benim riskli gebelik oldugu icin bu durumda normalde 36 alıyoruz dedi bekletmeden ben biraz daha gozetim altında beklemek istedim. 37 yi bari görsek hayurlisiyla :)inşallah vaktini bekler bebişin canımmm.
ne kadar aceleci yahu bu mayıs bebelerii
Tatlim seni de hep takip ediyorum dua. Ediyorum. Rabbim Defneye hemen toparlanma gücü versin insallah.. Sen de devlettemi oldun sezaryenini ben ondan tedirginim biraz ameliyat sirasinda birileri benimle.ilgilenip rahatlamaya.calismazsa falan.diyecanım çok kolay diyemem ama şöyle söyliyim. 4. gün gezmeye çıktık bizoğlum çok etkilenmişti hastane halimden çok üzülmüştü biraz onu gezdirmek eğlendirmek istedik birazda biz kafa dağıtalım diye çıktık. bir haftaya iyice iyileşmiş oluyorsun.
doğum anında da zaten hiçbişey hissetmiyorsun ve en güzel yanı bebeğinin ağlama sesini duyuyorsun bebeğin iyiyse birde hemen getirirler yanına koklatırlar ohhh missss
Selamlar kızlar artık işyerinde son günlerim inşallah.37+0 da mı izne ayrılıyoruz bilgisi olan varmı acaba.Birde bizim kız 35+5 te 2850 gr dı iri bi bebek diyo doktorlar gözüm korkuyor valla.Kafamızda iki hafta önde bakalım neler yaşayacağız merakla bekliyorumm
Kesinlikle ela birce Eskilere bak hep iki isim karakter olarak da iki ismi de arastrdıysan ikisinin de özelliğini alıyor hem uyum da güzel karar senin cnm. Eşler çok anlamıyor bu durumları eminim sonra iyi ki koymuşsun der sanayani ne biliim o kadar ileriyi düşnmeye gerek var mı belki kız istemeyecek iki soyadını kullanmayı. ne biliim yaa içimde kalmasın diyorum. görüş alıyorum işte herkesten böyle. teşekkür ederim cvbın için canım.
demi yaaa bende beğeniyorum birce ismini. elaya da uydu gibi. zaten eşimde sağolsun görüyor ne kadar zorluk çektiğimi illa da koymam diye tutturmuyor ama ben o da istesin istiyorum. bakalım ne olacak kızımın ismi. gerçi babası da alışsın diye kaç aydır ela kızım birce kızım diye seviyorum :) bu arada teşekkür ederim cvp verdiğin için canım.
Selamlar kızlar artık işyerinde son günlerim inşallah.37+0 da mı izne ayrılıyoruz bilgisi olan varmı acaba.Birde bizim kız 35+5 te 2850 gr dı iri bi bebek diyo doktorlar gözüm korkuyor valla.Kafamızda iki hafta önde bakalım neler yaşayacağız merakla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?