2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ela birce bana cok tatli geldi canim. Bence kizinda cok sevicektir ikinci ismini cunku ikisi birlikte cok hos soyleniside. Kalbinin sesini dinle anne sensinn isim hakkinin cogu sende

bence eeşin çok haklı ilerde sıkıntı olur bak benimde kafama yattı kızım olursa ben tek isim koyım soy ismini kullansın kuzum bence tek ELA olmalı
yani ne biliim o kadar ileriyi düşnmeye gerek var mı belki kız istemeyecek iki soyadını kullanmayı. ne biliim yaa içimde kalmasın diyorum. görüş alıyorum işte herkesten böyle. teşekkür ederim cvbın için canım.
Ela birce bana cok tatli geldi canim. Bence kizinda cok sevicektir ikinci ismini cunku ikisi birlikte cok hos soyleniside. Kalbinin sesini dinle anne sensinn isim hakkinin cogu sende
demi yaaa bende beğeniyorum birce ismini. elaya da uydu gibi. zaten eşimde sağolsun görüyor ne kadar zorluk çektiğimi illa da koymam diye tutturmuyor ama ben o da istesin istiyorum. bakalım ne olacak kızımın ismi. gerçi babası da alışsın diye kaç aydır ela kızım birce kızım diye seviyorum :) bu arada teşekkür ederim cvp verdiğin için canım.

Ayyyy canmm ne zorluklarla dogurmusun allah anali babalı büyütsün insallah masallah kuzuna

Bende iki isim konusunda cekimserim bence ela tek başına gayet güzel canm hem esinizekirmamis olursun

Annesinin babasinin Bircesi biricigi cok tatli degil mi

Gunaydinnn.... kizlar varmi dogum yapan, yada baska haberler? Insallah herkesler iyidir... neff1316 canim senin durum nasil,hersey yolundadir umarim... defnemiz nasil oldu,buyuyodur simdi prenses,ve en kisa zamanda guclenip buyuyecek

hareket edebiliyorum canım ama ayaklarım şiştiğini hissediyorum mesela bugun yataktan zıpladım ıkı baldırıma kramp girdi felç geçiriyorum sandım ağladım resmen inşallah zamanında gelsinlerde gelsinler

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin çok zorluk çekmişsin. ama sonunda yanına almıssın miniğini

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah canım, minik kuzun anneciginin sütüyle kocaman olur inşallah

Teşekkür edrm

Teşekkürler canim. Ben devlette yapicam insallah dedigin gibi guzel gecer benimde :)
Allah kolaylık versin canım, umarım bi sorun olmadan alırsın bebişi kucağına.
Insallah canim benim teşekkürler

Selamlar kızlar artık işyerinde son günlerim inşallah.37+0 da mı izne ayrılıyoruz bilgisi olan varmı acaba.Birde bizim kız 35+5 te 2850 gr dı iri bi bebek diyo doktorlar gözüm korkuyor valla.Kafamızda iki hafta önde bakalım neler yaşayacağız merakla bekliyorumm

Tatlim seni de hep takip ediyorum dua. Ediyorum. Rabbim Defneye hemen toparlanma gücü versin insallah.. Sen de devlettemi oldun sezaryenini ben ondan tedirginim biraz ameliyat sirasinda birileri benimle.ilgilenip rahatlamaya.calismazsa falan.diye

canım doktorun ne zamana kadar çalışabilir raporu verdi? doktorunun verdiği o raporu iş yerine teslim etmezsen 32+0 dan sonra çalıştıkların sayılmıyor diye biliyorum. Doktor da 37+0a kadar çalışabilir raporu veriyor genelde. Ordaki tarihler önemli
ayrıca bebişine de kocaman maşallah

Kesinlikle ela birce Eskilere bak hep iki isim karakter olarak da iki ismi de arastrdıysan ikisinin de özelliğini alıyor hem uyum da güzel karar senin cnm. Eşler çok anlamıyor bu durumları eminim sonra iyi ki koymuşsun der sana

Evet canım 37. haftanın ilk gününde çalışmıyor olman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…