2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar butikbebe.com dan alısveriş yaptınızmı guvenilir mi aaba bebek bezlerinde kampanya var da alacagım bılemedım simdi

Gunaydinnn.... kizlar varmi dogum yapan, yada baska haberler? Insallah herkesler iyidir... neff1316 canim senin durum nasil,hersey yolundadir umarim... defnemiz nasil oldu,buyuyodur simdi prenses,ve en kisa zamanda guclenip buyuyecek
Sanki her gittigimizde biraz daha buyumus gibi geliyor canim bize. Yada alistik minnak goruntusune onda oyle geliyor.
İctigi sut mikari artmis ona seviniyoruz suan

tabii canım her yönü düşünmek lazım
bu arada bence bişey olmaz çikolatalara. zaten ne kaldıki canım. eşin boşa üzmüş seni
Senin çok güzel bi yüreğin var öncelikle bunu soyleme istedim tanımadı görmedim seni ama yazduklarindan resmen akiyo güzelliği. . Dediğini dinliyorum kesinlikle cnm börek kurabiye filan yapıyorum ama yemek filan öyle konserve işlerine girmicem yapsınlar yemek yani niye geliyorlar dimi yoksa bana ve bebege saracaklari kesin çok hak verdim sana..

Canım evet 37 arti 0 da çıkıyoruz izne ben pazartesi çıktım çok şükür artık durdum bekliyorum gelsede evde boş durmasam diye :) canım ölçümlerde ultrasondan ultrasona değişiyor bi doktor 35 artı 0 da 2800 çıkardı kilosunu iri bebek dedi diğeri 2400 dedi haftasında uyumlu dedi en son pazartesi gittim işte 2400 çıkaran doktor 3 kilo ölçtu 2 haftada 600 gram almış oldu yani ortalama söyleniyor milimetrik olduğu için çok değişiyor

kızlar butikbebe.com dan alısveriş yaptınızmı guvenilir mi aaba bebek bezlerinde kampanya var da alacagım bılemedım simdi
Butik bebe den yaptım alışveriş okadar hoşuma giden bir siteye bir daha girmedim bakmaya bile girmedim sinirlendim çok siparislerim tam 19 gün sonra yola çıktı 22 gün sonra filan heralde elime ulaştı kaç kere mail attim hergün baktım ha bugün ha yarın diye bi tane kıyafet stokta yokmuş stokta olmayan bi ürünü neden satışa çıkardıniz o zaman dedim cevap yok.. bidaha dedim sitenizden alışveriş yapmak değil girmicem bile dedim girmiyorum da..

Canım aldım aldım çalışabilir raporunu verdim Kurumuma.Ama artık mecburen 37 de ayrılmam gerekiyorya onun için soruyorum 37+0 da mı yoksa 37+6 da mı ayrılınıyor zorunlu izine

Canım aldım aldım çalışabilir raporunu verdim Kurumuma.Ama artık mecburen 37 de ayrılmam gerekiyorya onun için soruyorum 37+0 da mı yoksa 37+6 da mı ayrılınıyor zorunlu izine

Ben sordum bizim personeldeki arkadaşlara, 37ye kadar rapor almak demek illa ki o tarihe kadar çalışmak demek olmuyormuş. Sen yine istediğin zaman bırakabiliyormuşsun Yani 37ye kadar çalışır raporuna rağmen 35te bırakmak istesen bırakabiliyormuşsun. Ama resmi olan kısmı 37+0 olduğu gün bitiyor. 37+1 de hepimiz istesek de istemesek de işi bırakıyoruz :)
Ben de rahatım çalışırım diyordum hep ama sıcaklar da basınca işyeri hiç çekilmez oldu, senin gibi ben de gün sayıyorum artık bitsin de evime gideyim diye :) bugün bitti sayılır, son 7 mesaim

Benimde son 4 inşallahhh artık oturmak bile yoruyor gerçekten

ahhhh ahhh bu diyetlerden, diyetisyenlerden ne cektigimi bi ben bilirim. iki uc sene once diyetisyenimle bozustugumda cok buyuk konusmusum. yeter yaaa diye isyan edip bir daha asla diyerek biraktim diyetisyen ve diyet pesinde kosmayi. nitekim 2 sene boyunca istedigimi yememe ragmen, hayatimda ilk defa stabil bir kiloda kaldim (zira normalde bir sene icinde 30 kg alip verebiliyorum)
ama iste kucucuk bir can geldi kondu rahmime. ve bana dediler ki, sadece seni degil onu de etkiler. buyuyunce diyabet olma riski artar. dogdugunda sekeri cikabilir. hayati boyunca diyetle ugrasmasi gerekebilir.
hal boyle olmasaydi, o deli gibi aserdigim cheesecake i oturup afiyetle yerdim ama... iste karnimda ki kucucuk eller, kucucuk ayaklar engel bana!

olsun, safak 5.5 hafta. sonra da sut yapar insalllah

Begenmene sevindim canım benim inşallah daha da değişmez
SEHER YILDIZI Allah analı babalı sağlıklı huzrulu mutlu bir omur versin yavrularina zor olmuş biraz ama kucağına almissin ne güzel

Görkem benimde beğendiğim ve hatta bi oglum daha olursa koymayı çok istediğim bi isim canım, Allah sağlıklı sıhhatli adıyla yaşamayı nasip etsin inşallah

bizim gunlerimiz seninle ayni canim. ben de her hafta daha agirlastigimi hissediyorum ama sorun olmazsa mayisin 13 une kadar calisacagim. haftaya carsamba ultrasonum var o zaman belli olacak.
gerci benim isim masa basi oldugundan ben iste cok rahatim. ama arada klavyeye cok egildiysem bebek dedigin gibi gum gum tekmeliyo kerata rahatina pek duskun.

bu arada ayni senin gibi cabuk dogmasini istiyorum! 38. haftaya kadar calisayim o gun de geliversin diyorum :)

Bende sen gibiyim ve dahada haftam var sana gore. Izm8r cok sıcak. Su satte ayaktayim uyuyamadim. Elim ayagim şiş. Acip kapanmiyor parmallar. Tuzu da kestim. Dikkat ediyrm ama yok napicagimi şaşirdim

kizlar ben de gecen haftalarda sizin gibiydim. doktoruma danistim.
ozellikle yuruyus yaparken cok terledigim icin su kaybim fazla oluyormus. sizin simdi daha da kotudur zira burda havalar turkiyedeki kadar sicak degil. (hele de memleketim izmire yaz gelmis baksaniza!!) ellerimin sisme nedeni terlememmis. normalde ictigim 2.5 lt su yeterli olmuyormus. doktorum yuruyus yaparken eline bir sise su al ve muhakkak bitir dedi. bazen yarim lt, bazen de 1 lt su iciyorum yururken. ellerimin sisligi indi gibi (Tekrar yuzugumu takabiliyorum!!!). aksamlari da esim biraz masaj yapiyor bileklerime. belki onun da etkisi olmustur.

is yerinde de surekli oturdugum icin ayaklarim sisiyor. onu da ayaklarimi yastik ustune uzatarak hallediyorum. on dk bile oyle uzansam, cok ise yariyor.

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :)

canm gecmis olsun, allah anali babali buyutsun bebegini. omurlu olsun minnakcik

tekrar gidip calisamaz raporu aldiniz mi. Benim de cuma bitiyor 37. Ve muhasebe gerek yok dedi baska rapora. Garip geldi hala icimde suphe var acabaa diye.

Ben ozelde oldum canim. Devlette nasildir bu isler hic bilmiyorum. Anestezi dr um cok kibar cok tatli bi kadindi. Hep sakin kalmami sagladi konustu benimle. Zaten cok paniklersen uyuturlar seni.sorun yasamazsin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…