- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.921
Sanki her gittigimizde biraz daha buyumus gibi geliyor canim bize. Yada alistik minnak goruntusune onda oyle geliyor.Gunaydinnn.... kizlar varmi dogum yapan, yada baska haberler? Insallah herkesler iyidir...neff1316 canim senin durum nasil,hersey yolundadir umarim... defnemiz nasil oldu,buyuyodur simdi prenses,ve en kisa zamanda guclenip buyuyecek
Senin çok güzel bi yüreğin var öncelikle bunu soyleme istedim tanımadı görmedim seni ama yazduklarindan resmen akiyo güzelliği. . Dediğini dinliyorum kesinlikle cnm börek kurabiye filan yapıyorum ama yemek filan öyle konserve işlerine girmicem yapsınlar yemek yani niye geliyorlar dimi yoksa bana ve bebege saracaklari kesin çok hak verdim sana..tabii canım her yönü düşünmek lazım
bu arada bence bişey olmaz çikolatalara. zaten ne kaldıki canım. eşin boşa üzmüş seni
Canım evet 37 arti 0 da çıkıyoruz izne ben pazartesi çıktım çok şükür artık durdum bekliyorum gelsede evde boş durmasam diye :) canım ölçümlerde ultrasondan ultrasona değişiyor bi doktor 35 artı 0 da 2800 çıkardı kilosunu iri bebek dedi diğeri 2400 dedi haftasında uyumlu dedi en son pazartesi gittim işte 2400 çıkaran doktor 3 kilo ölçtu 2 haftada 600 gram almış oldu yani ortalama söyleniyor milimetrik olduğu için çok değişiyorSelamlar kızlar artık işyerinde son günlerim inşallah.37+0 da mı izne ayrılıyoruz bilgisi olan varmı acaba.Birde bizim kız 35+5 te 2850 gr dı iri bi bebek diyo doktorlar gözüm korkuyor valla.Kafamızda iki hafta önde bakalım neler yaşayacağız merakla bekliyorumm
Butik bebe den yaptım alışveriş okadar hoşuma giden bir siteye bir daha girmedim bakmaya bile girmedim sinirlendim çok siparislerim tam 19 gün sonra yola çıktı 22 gün sonra filan heralde elime ulaştı kaç kere mail attim hergün baktım ha bugün ha yarın diye bi tane kıyafet stokta yokmuş stokta olmayan bi ürünü neden satışa çıkardıniz o zaman dedim cevap yok.. bidaha dedim sitenizden alışveriş yapmak değil girmicem bile dedim girmiyorum da..kızlar butikbebe.com dan alısveriş yaptınızmı guvenilir mi aaba bebek bezlerinde kampanya var da alacagım bılemedım simdi
Canım aldım aldım çalışabilir raporunu verdim Kurumuma.Ama artık mecburen 37 de ayrılmam gerekiyorya onun için soruyorum 37+0 da mı yoksa 37+6 da mı ayrılınıyor zorunlu izinecanım doktorun ne zamana kadar çalışabilir raporu verdi? doktorunun verdiği o raporu iş yerine teslim etmezsen 32+0 dan sonra çalıştıkların sayılmıyor diye biliyorum. Doktor da 37+0a kadar çalışabilir raporu veriyor genelde. Ordaki tarihler önemli
ayrıca bebişine de kocaman maşallah
Canım aldım aldım çalışabilir raporunu verdim Kurumuma.Ama artık mecburen 37 de ayrılmam gerekiyorya onun için soruyorum 37+0 da mı yoksa 37+6 da mı ayrılınıyor zorunlu izine
Begenmene sevindim canım benim inşallah daha da değişmezGorkem cok havali bence cok guzel bir isim
Benimde son 4 inşallahhh artık oturmak bile yoruyor gerçektenBen sordum bizim personeldeki arkadaşlara, 37ye kadar rapor almak demek illa ki o tarihe kadar çalışmak demek olmuyormuş. Sen yine istediğin zaman bırakabiliyormuşsunYani 37ye kadar çalışır raporuna rağmen 35te bırakmak istesen bırakabiliyormuşsun. Ama resmi olan kısmı 37+0 olduğu gün bitiyor. 37+1 de hepimiz istesek de istemesek de işi bırakıyoruz :)
Ben de rahatım çalışırım diyordum hep ama sıcaklar da basınca işyeri hiç çekilmez oldu, senin gibi ben de gün sayıyorum artık bitsin de evime gideyim diye :) bugün bitti sayılır, son 7 mesaim
ay valla allah sabır versin bu şeker olayında. sülalede şeker olmasına rağmen çok şükür bende çıkmadı gebelik şekeri, çıksaydı ben bitmiştim, bi ara ciğer geliştirici iğne şekeri arttırıyor diye tatlı yeme dedi doktor, maksimum iki gün dayanabildimyemek yemeden durabilirim de tatlı olmadan çok zor olurdu hamilelik.
Gerçekten işiniz çok zor, hayranım kendini tutabilen insanlara
Begenmene sevindim canım benim inşallah daha da değişmez
SEHER YILDIZI Allah analı babalı sağlıklı huzrulu mutlu bir omur versin yavrularina zor olmuş biraz ama kucağına almissin ne güzel
günaydın kızlar miranda mavitepe ismini hatırlayamadıklarımnasılsınız iyice ağırlaştım ben mayıs gelsin izne ayrılacağım inşalllaah bebek sert hareketlerde bulunuyor artık güm güm zaman cabuk geçse de dogsaa
Merhaba kızlar nasilsiniz? Yazmasam da sizi takip ediyorum.
Benim sıcaklar ile başım dertte. Geceleri de kizim masallah içerde çift kale maçı yapıyor.anneye uyku yok. Böyle olunca.bugun aralarda sicaktan çıldırıp sık sık dus alarak aksama kadar yattim. Ev isi filan pek.yapamiyorum. karnım iyice büyüdü. Ağırlaştım. Daha zamanimiz var ama sabırsizlanmaya basladim yaa.
Gunduz cok sicak olunca akşamları hem de hava alma maksatli eve yakin bir parkta yarim saat yürüyorum. Hareket oluyor iyi geliyor ama yürüyüş sonrasi elim ayagim cok şişiyor.benzer.deneyim yasayan var mi.merak ediyorum?
Tum annelere ve bebislere öpücükler..defnisimize bil husus sevgiler. 'şeri teyzesi yer onu yer tatli annesineff1316 ... Minik minnosum benim o
Bende sen gibiyim ve dahada haftam var sana gore. Izm8r cok sıcak. Su satte ayaktayim uyuyamadim. Elim ayagim şiş. Acip kapanmiyor parmallar. Tuzu da kestim. Dikkat ediyrm ama yok napicagimi şaşirdim
mayıs bebeği kaç tane kalıki zaten
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :)Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Ertesi gün öğlene kadar suni sancı çektim doktor doğumu başlatalım bebeği tehlikeye atmayalım dediği için devam edildi ama hiç bir açılma olmadı. Çok yorulduğum için gece bir kaç saat dinlendirdiler beni ertesi sabah tekrar sancı verdiler ama rahme yerleştirilen 3 saat kalması gereken bir ilaç. Oda yaklaşık 15 saat kadar durdu ama iki gün full sancıya rağmen açılma olmadı. Doktor 12 saat daha bekleyelim dedi ama ilerleyen saatlerde o kadar uzun süren sancı sonucu taşikardi oluşuyo dediler. Dünden önce sezaryen e alındım gece. 36+3 de 2510 gr 49 cm doğdu kızım. Keşke biraz daha kalabilseydi ama çok şükür ki küvöz e gerek kalmadan yanıma aldım. Minnacık bi kuzu miss gibi. Cennet gibi, tıpkı oğlum gibi güzel kokuyor.
Rabbim zamanında sizlere de nasip eylesin. Beni soran bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kızlar merhaba. Bi kaç gündür yazamadım size. En son bebeğin suni sancıya dayanıp dayanamayacağını test edecekler demiştim.
Ertesi gün öğlene kadar suni sancı çektim doktor doğumu başlatalım bebeği tehlikeye atmayalım dediği için devam edildi ama hiç bir açılma olmadı. Çok yorulduğum için gece bir kaç saat dinlendirdiler beni ertesi sabah tekrar sancı verdiler ama rahme yerleştirilen 3 saat kalması gereken bir ilaç. Oda yaklaşık 15 saat kadar durdu ama iki gün full sancıya rağmen açılma olmadı. Doktor 12 saat daha bekleyelim dedi ama ilerleyen saatlerde o kadar uzun süren sancı sonucu taşikardi oluşuyo dediler. Dünden önce sezaryen e alındım gece. 36+3 de 2510 gr 49 cm doğdu kızım. Keşke biraz daha kalabilseydi ama çok şükür ki küvöz e gerek kalmadan yanıma aldım. Minnacık bi kuzu miss gibi. Cennet gibi, tıpkı oğlum gibi güzel kokuyor.
Rabbim zamanında sizlere de nasip eylesin. Beni soran bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Senin çok güzel bi yüreğin var öncelikle bunu soyleme istedim tanımadı görmedim seni ama yazduklarindan resmen akiyo güzelliği. . Dediğini dinliyorum kesinlikle cnm börek kurabiye filan yapıyorum ama yemek filan öyle konserve işlerine girmicem yapsınlar yemek yani niye geliyorlar dimi yoksa bana ve bebege saracaklari kesin çok hak verdim sana..
Canım evet 37 arti 0 da çıkıyoruz izne ben pazartesi çıktım çok şükür artık durdum bekliyorum gelsede evde boş durmasam diye :) canım ölçümlerde ultrasondan ultrasona değişiyor bi doktor 35 artı 0 da 2800 çıkardı kilosunu iri bebek dedi diğeri 2400 dedi haftasında uyumlu dedi en son pazartesi gittim işte 2400 çıkaran doktor 3 kilo ölçtu 2 haftada 600 gram almış oldu yani ortalama söyleniyor milimetrik olduğu için çok değişiyor
Butik bebe den yaptım alışveriş okadar hoşuma giden bir siteye bir daha girmedim bakmaya bile girmedim sinirlendim çok siparislerim tam 19 gün sonra yola çıktı 22 gün sonra filan heralde elime ulaştı kaç kere mail attim hergün baktım ha bugün ha yarın diye bi tane kıyafet stokta yokmuş stokta olmayan bi ürünü neden satışa çıkardıniz o zaman dedim cevap yok.. bidaha dedim sitenizden alışveriş yapmak değil girmicem bile dedim girmiyorum da..
Cnm aldım ben konusmamistim sormamistim ama alıp yollattimtekrar gidip calisamaz raporu aldiniz mi. Benim de cuma bitiyor 37. Ve muhasebe gerek yok dedi baska rapora. Garip geldi hala icimde suphe var acabaa diye.
Ben ozelde oldum canim. Devlette nasildir bu isler hic bilmiyorum. Anestezi dr um cok kibar cok tatli bi kadindi. Hep sakin kalmami sagladi konustu benimle. Zaten cok paniklersen uyuturlar seni.sorun yasamazsin yani.Tatlim seni de hep takip ediyorum dua. Ediyorum. Rabbim Defneye hemen toparlanma gücü versin insallah.. Sen de devlettemi oldun sezaryenini ben ondan tedirginim biraz ameliyat sirasinda birileri benimle.ilgilenip rahatlamaya.calismazsa falan.diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?