- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.941
Ben bekliyorum Devin den oyle bi hareket canim cok soylemek istemedim amaneffcim icimden benim ki kaalddiiiiiidiye bagirasim geldi ama sonradan vazgectim.
mazallah ben dogsun diye beklerken, bir de gununu gecip haziran da dogup haziran bebegi olurmus! isirdim valla dilimi
Dr um çok iyi bir Dr işinin ehli olarak diyorum :) gerçekten daha iyisi yok o yüzden gerildim açıkçası biraz ama dediğin gibi normal dede kimin doğurttugunun önemi yok galiba herseyi anne yapıyorbol bol yuru canım. hem dr olmasada dert etme belki daha iyisi denk gelir
Aynen canım ya bende bırakmak istemiyorum kıyamıyorum ama uyuyor doyduktan sonra,ayırınca gözlerini bi açıyor gaz için omzuma koyunca uyuyor tekrar@Gulcin-84 kızlar oğlum 2 yaşına gelene kadar memeyle yapışık aşık bi şekilde yaşadık
bazen çok bunaldığım zamanlar oluyordu. ama genel olarak emzirmek muhteşem bir duygu en çok özlenicek şeydir heralde
Ayy su an çok mutlu oldum gerçekten begenmene... Cunlemize inşallah canım benimGörkem benimde beğendiğim ve hatta bi oglum daha olursa koymayı çok istediğim bi isim canım, Allah sağlıklı sıhhatli adıyla yaşamayı nasip etsin inşallah
Canım benim de aklıma geliyor eminim cogumuz da var depresyon halı geçen bi yazıda uç yılda salgılanan östrojen hormonu hamilelikte bi günde salgilaniyomus galiba o yüzden bu sıkıntıları cekiyoruz ama güzel güzel düşün başka şeylerle ilgilen kitap oku mesela çocuk gelişimi ile alakalı ve yavruna defter tut bol bol yaz onaArkadaslar merhaba henuz dogurmadim fakat derdim baska.. Sanirim depresyona girdim.. dogumda öleceğimi çocuğumu goremeyecegimi dusunup dusunup agliyorum saatlerce.. susturamiyorum kendimi de sakinlestiremiyorum.. ne yapacagim bilmiyorum
Canim cok sukur kilo alimi devam ediyor. Su bir haftada benim karnimda aldigindan daha iyi kilo aldi ilk bi 60 gr verdi sonra almaya basladi suanda 910 gr oldu. İnsallah boyle devam eder. Yarin dr uyla gorusucez ne diycek merak ediyoruz bizdeneff1316 canim nasilsin sagligin nasil ? Defnecik toparladi mi kendini :)
Yani bitek kesi olursa dr o anda onemli belki ve sonrasi dikiste. Ama dedigin gibi normal dogumda anne her isi goruyor. Birde moral verici ebelerde cok onemli. Bi tanesi dogum boyunca elimi birakmamisti bi tanesi benle beraber kan ter icinde kalmisti.'senle beraber bende dogurdum demistiDr um çok iyi bir Dr işinin ehli olarak diyorum :) gerçekten daha iyisi yok o yüzden gerildim açıkçası biraz ama dediğin gibi normal dede kimin doğurttugunun önemi yok galiba herseyi anne yapıyor
Aa o nerden cikti canim. Hic olur mu oyle sey. Bol bol dua et canim. Birde baska seyler dusunmeye calis dpgumu dusunme artik. Olup biticek zaten hic anlamiycaksin. Olumlu dogum hikayelerini oku mesela. Tv de bile olumsuz habelrr filmler vs izleme. Bebeginde uzuluyior unutma.Arkadaslar merhaba henuz dogurmadim fakat derdim baska.. Sanirim depresyona girdim.. dogumda öleceğimi çocuğumu goremeyecegimi dusunup dusunup agliyorum saatlerce.. susturamiyorum kendimi de sakinlestiremiyorum.. ne yapacagim bilmiyorum
Canim sen iyi olda arada girsen de olur buraya.Merhaba hanımlar
Çok şükür evimizdeyiz. Yatak istirahati. Hergün serum ve nst verdi dr ona gidicem sadece. İnşallah herşey yolunda gidecek vaktinde sağlıkla alıcaz kızımızı kucağımıza.
Eşim olumsuz etkilenmemden korktuğu içi kkya girmeme izin vermiyor. Hazır o marketteyken sizlere durumu anlatayım dedim.
Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Ay insallah canim. Emzirme gunlerini ozluyorum defnemde emer insallah.Aynen canım ya bende bırakmak istemiyorum kıyamıyorum ama uyuyor doyduktan sonra,ayırınca gözlerini bi açıyor gaz için omzuma koyunca uyuyor tekrarinşallah defnişimde emip emip büyücek abileri gibi
Emmezmi hiç annesi benim miraçtan korkum vardı ama çocuk kokuyu alır almaz kaptı memeyiAy insallah canim. Emzirme gunlerini ozluyorum defnemde emer insallah.
çok çok değerli canım. bazen depresif bi hale giriyorum bırakıp gitmek çok zor geliyor. ama çabucak atıyorum o halimi. miraç paşamız gibi bizde evimizde güzel günler görücez inşallahEmmezmi hiç annesi benim miraçtan korkum vardı ama çocuk kokuyu alır almaz kaptı memeyihele ki defnişten olumlu yönde herşeyi bekliyorum maşallah kızıma 910 gr olmuş bile ay canım o aldıkları 20-30-60 gr lar o kadar değerli ki bende umutla hergün bekliyodum acaba kaç gr aldı bugün diye..yarın çookk güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Canım inşallah Allah çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. Ben okudum eminim her gören arkadaş okuyacaktır. Sen de sakin olmaya çalış çok şükür riskli haftaları geçmişsin. İnşallah senin için de miniğin için de herşey çok güzel olurİyi akşamlar kızlar. bugün kontrolüm vardı. Plesenta kireçlenmiş dedi. erken gelcek bu bebek demişti geçen haftalarda zaten. Biraz öncede suyum geldi. Dua edin bana nolur. Allah hayırlısını versin.. Rahim boyu kısalmış kafası aşşağı inmiş ama açılma yok dedi bugün kontrolde.. İnşallah sağ sağlim kucağıma alırım yavrumu. Normal doğumu bekliyoruz bakalım. İnşallah açılma olur ve normal yollarla kavuşurum. Sizden ricam bilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi? Öpüyorum hepinizi hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
canım hakkınızda hayırlısı olsun. okurum tabiiki canım. güzel haberlerini bekliyoruzİyi akşamlar kızlar. bugün kontrolüm vardı. Plesenta kireçlenmiş dedi. erken gelcek bu bebek demişti geçen haftalarda zaten. Biraz öncede suyum geldi. Dua edin bana nolur. Allah hayırlısını versin.. Rahim boyu kısalmış kafası aşşağı inmiş ama açılma yok dedi bugün kontrolde.. İnşallah sağ sağlim kucağıma alırım yavrumu. Normal doğumu bekliyoruz bakalım. İnşallah açılma olur ve normal yollarla kavuşurum. Sizden ricam bilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi? Öpüyorum hepinizi hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
inşallah canımm.neff1316 canın olumlu haberlerimi okumak hepimize çok iyi geliyor maşallah defnemize. Rabbim sana onun hep güzel günlerini göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?