2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
evet ya bana mayıs basında gelirsin demişti bende 27 nisanda giderim diyordum cunku persembeleri gidiyorum doktora.
ama bana nst ye devam deyince nerdeyse " aaa banane yaaa ben kontrole gelmek istiyodum amaa" diye zırıldıyacaktım az daha hehehe..
neyse yengeme söyledim kendisinin 3 kızı var. ay dedi rahat bırak kızı annesi. demek ki karnında mutlu huzurlu. bırak istediği zaman gelir o zaten dedi. rahatladım.
sabırsızım şu hamile hallerimi hiç sevemedim. gelse de karnım yerine onu sevsem diyordum.
sabırsız koc işte. neyse sabredecem başka yolu yok zaten

ay mirandaaa. vallahi şekerim alemsin.
ne güzel de yazmşsın. sanki ben yaşadım okurken.
benim senin gibi bir deneyimim de yok. yegenlerim vardı bekarken ama ben onlara hiç bakmadım. açıkçası ben pek anaç bi tip değildim oldum olası. ama kendi evladın farklı olur diyorlar. şimdi bol bol okuyup başıma ne gelecek ögrenmeye çalışıyorum. artık ne kadar olursa. yaşta olmuş 38 bazen diyorum ki sanırım ben anne olmak için yaşlıyım buradaki en yaşlı anne adayı benim zaten. hem özel hissetiriyor bu bana hem de tuhaf. hem de çoook tuhaf

sagolasın şeker. valla siz olmasanız napardım. kendimi hazırlıyorum doguma. korku filan yok dogumdan bir an önce olsun bitsin kızım gelsin beraber büyüyelim istiyorum onunla. ( koca kazık 38 lik bebek şeri )
eşyalarını filan elime alıp sevmiyorum o zaman daha sabırsız oluyorum çünkü

Son düzenleme:
Gozunuz aydin canimm. Saglikla miutlulukla buyutun bebeginizi.

Bu arada mayis bebegi kac tane kaldi yahu. Hepsi aceleci nisanda bitiricez dpogumlari sanki
benimkinin mayısta olacağı kesin gibi. nst de kasılmaların çizgisi dümdüz çıktı.
benim kız içerde mutlu galiba. napalım kokusunu duymak mayısa kaldı. olsun. benim en favori ayım mayıstır.
bu arada elime pc geçti bol bol yazmaya calısıyorum. sana,anneliğine ve pozitifliğine hayranım. uzun süredir yazacağım işte cepten girince yazamadım. defne ve sen kalbimizdesin çok içselleştirdik sizi. inan bana sanki sen benim kardeşimsin defne de benim yegenim gibi oldu

ahahhaha seni hep kucuk ablama benzetirdim. o da 38 yasinda bir koc kadini. anlasildi simdi neden bu kadar benzediginiz :)
valla sen cocugunun en iyi arkadasi olacaksin. benim ablam benden 8 yas buyuk ama demir her zaman onu bana tercih etmistir. cunku ben hep yegenimin once yemesini, icmesini, sagligini dusunmusumdur. kucuk ablamda nerede cilginlik var onu bulur cikarir ortaya. butun gun ac dolassalar ikisinin de ruhu duymaz. en son yokus asagiya done done iniyorlardi cimenden. ben de arkalarindan kosturarak, duseceksiniz, bir yerinize cali batacak, kalkin cabuk yerden diye bagirarak kosuyordum. halbuki onlar cok mutluydu..
:) :) :)
koc kadinlari hic buyumuyor. degisikligi de cok seviyor. bu arada bayagi komedi oldu bu is, benim yegenimde boga burcu. 5 mayis dogumlu. seninki de o siralarda gelirse oyle guzel bir iliskiniz olacak. demir ilk emeklemeye basladigi andan itibaren buyuk teyzesinin pesinden gitmistir. daha subat ayinda el ele tutusup kanadaya geldiler birlikte. ve demir teyzesine, sakin ol lutfen ben odevlerimi yapinca oynayacagiz diye konusuyordu burdayken bir de sakinler yani onu. ama dedigim gibi cok ozel bir iliskileri var. eminim sen de prensesinle oyle guzel anlasacaksin!

canım benzer şeyleri cogumuz yaşıyor. emin olabilirsin. dün mesela benim kız kasıklarımda idi. kolu mu bacagı mı bilemedim hep gıdıklama gibi bir his vardı orada. sabah kalkmak yatakta dönmek işkence. normal yani.

şekerim biliyor musun bir ara benim kız da erken gelir koc kızı olur diye korktum
neyse ki dün son gündü bugünden itibaren dogarsa boga burcu olacak. evet bogalar koçlara göre daha sakin ve uyumlu. iki çılgın biz anlaşamazdık. baba da yengeç. adam iki koçla kafayı yerdi her halde
neyse tehlike geçti

benim kızımla özgürlüğe dair planlarım var. bir çok anne adayına çok tuhaf gelebilir ama ben özgürlüğümün kısıtlanmasından acayip korktum hep. cocuk sahibi olmayı ertelememdeki temel nedenlerden biri buydu. ama belki de buna pişman olacağım.
oldum olası başıma buyruk biri oldum imkanlar dahilinde. ama kızımla gezmek, babasının pek hazetmediği müzelere gitmek, beraber belgeseller izlemek gibi planlarım var. hatta eğer olursa beraber avrupaya bile gitmek istiyorum. ha imkanım ne kadar olur bilmiyorum. cünkü cocuktan once iş harici bir avrupa seyahati hayalim vardı. olamadı. ama olmicak diye bişi yok kızımla gezeriz diyorm. artık korkmuyorum o benim ayak bagım değil arkadaşım olacak biliyorum

not : evet iyi ki koç olmadı
dip not 2 :şu anda oldu. eşim yemek kanallarını izlememi istemiyor. çünkü ne görsem canım istiyor. adamın canına yetti

kesinlikle canım teyzelik anne yarısı olmak zaten insanın içinde kocamaaan bi sevgi yiğen sevgisi emZirmekte muhteşemmmm birşey bebeğinle arandaki bağııı okadar güçlü birbirine bağlıyoki anlatamm hatta ben oğlumu sütten keserken ağladım daha bana ihtiyacı olmıcak beni daha sevmick diye ama öyle bişe olmadı şükür

yaa evett bende çok yapmıştım ilk oğlumda şimdide yapıyorum ama oğlum uyurken geçen eşimi odada tulumunu koklarken buldum emir'im biran önce gel artık seni bekliyoruz diye seviyodu oğlum etkilenmesin diye biz evde pek dile getirmiyoruz kıskanmasın diye o uykuya gecince anca

ahahahahha ayy yemin ederim ablam gibisin yaaa bu kadar benzerlik olur! ablam senelerce bana hemen cocuk yapma once gez toz diye ogut verdi. simdi gebeyim, deli gibi yegenini bekliyor. herkesten heyecanli yeni bir arkadasi olacagi icin!

valla ben benim cocuk da koc olur diye cok korktum ne yalan soyliyeyim. bizde baba, anneanne ve teyze koc burcu. aralarinda bir ben basak! oglan da koc olsaydi valla yanmistim. simdiden annem ve esime cok zor uygulatiyorum planlarimi. bi de bebek oyle olsaydi abovvvv ben kafayi yerdim zate sallayan yok beni
gerci gec dogarsa da ikizler olacak. onun hayallerini hic bir zaman anlayamayacagim. insallah gelir iki uc haftaya bana da bir boga erkegi. zira en guzel oyle anlasacagiz biz.

ahahah benim de oglusumun oyuncak bir kopegi var onunla oynuyorum. karnima konusturuyorum devin cik disariya oynayalim diye sarki soyluyorum. sonra kedim geliyor. illa kopege bir iki tirmik atiyor. sonra kendini sevdirip yanimda uyuyakaliyor. cok merak ediyorum bebege tepkisi ne olacak!

Kizlar bir sorum olcak bu.konuda cok kararsizim hatayda yasiyorum ve burasi cok sicak ilk 3 ay genelde bebeklerinize uxun kollumu goydirmeyi dudunuyorsunuz? Ben genelde uzun kollu seyler aldim bebekler usur dediler sma cok kararsizim ne dersiniz

ehheh aslında koc kadınlar iyidir. patavatsız, sabırsız ve ukala görünümlü. ama içleri yumuşacıktır. çok duygusaldırlar aslında ama gizlerler.
erkekleri için aynı şeyi söyleyemem. pek iyi koc erkeğine denk gelmedim belki de vardır ama ben tanımadım. genelde dik başlılar. zaten erkek egemen toplumda yaşıyoruz. bu onların egolarını daha da şişiriyor. çekilmez oluyorlar.
benim de 13 yaş büyük bir ablam var. annem gibidir hatta bazen daha yakın. o da başak burcudur
keşke ablam bana yakın olsa. dogumda gelecek o dayanamaz biliyorum ama onu yormaktan nefret ediyorum.
kendini paralar çünkü.zaten 18 yasından beri tip 1 diyabet hastası. ama o halde bile kendini paralıyor. içim paralanıyor benim de..
geçen eşim 1 hafta şehir dışında idi. 2 gün gelebildi ama elimi sıcak sudan soguk suya sokturmadı. ay öyle güzel baktı ki bana. şımarmıştım
sonra eşim geldi gerçeklere geri döndüm
o da yardımcı ama ablam gibi olmuyor.

Kizlar bir sorum olcak bu.konuda cok kararsizim hatayda yasiyorum ve burasi cok sicak ilk 3 ay genelde bebeklerinize uxun kollumu goydirmeyi dudunuyorsunuz? Ben genelde uzun kollu seyler aldim bebekler usur dediler sma cok kararsizim ne dersiniz
merhaba hosgeldin canım.
yenidoganlar zaten vucut ısılarını düzenlemekte zorlanırlar. olmadı üstünü örtmezsin pek. zaten üstünün örtülmesini de önermiyorlar ilk aylarda. sen de uzun kolluları giydirir serin serin yatırısın üstünü örtmeden.
bu arada benim eşim de hataylı :)

Saol canim hosbuldum.bilirsin ozaman bizim buralarin sicagini o yuzden cok karasiz kalfim kisa kollu ve kolsuzda aldim ama geneli uzun kollu birdende havalar cok isininca napiyorum ben dedimgiyemeyebilir die dusundum ama kayivalidem falan ilk 3 ay falan uzun kollunun daha iyi oldugunu teri cektigini boylelikle cocugun isilik.olmayacagini soyluyorlar.kizimi kisin dogurdum yaz konusunda tecrubesizim

İyi akşamlar kızlar Bende bi tuhaflıklar var bu aksam bebeğim sanki çıkacakmis gibi aşağı baskı yapio ağrı sizi yok sadece o baskı yapınca tuvaletimm geliyo kacircak gibi oluyorum ilk oğlumda böyle bi his hiç hissetmedim ne ki acaba bu doktoru aramam gerekir mi

Kizlar biraz evvel wc de su bahsedilen cok afedersiniz uzayan jolemsi akintidan gördüm hic boyle akinti olmamisti. Icindede 2 noktada kirmizi benek vardi. Nisanmi acaba ayyu cok heyacanli. Ama nisan olsa sancim felan olurdu degilmi hic yokm kizimda hareketli sanki kendini asagi itmeye calisiyor gibim. Ayyyy tecrübeli anneler bi akil verin ne oluyor.

Heh aynı şeyler var bendede özellikle çok yuruyunce ağrı yapiyo diyemem ama iki saniye önce tuvaletimi yapmış olsam bile o baskı yapınca sanki kacircakmisim bebek çıkacakmis gibi oluyo

Hemen sancı olmaz zaten biraz bekle bakalım doğum yakın gibi canım hadi hayirlisi

aslında duydugumdan fazlasını bilmiyorum oraların sıcagı konusunda. iki kez gittim biri kasımdaydı digeri aralık. yazın cok sıcak oluyormus ama duymustum.
bence kv dene katılıyorum. ilk 3 ayda terlese bile uzun kollu teri çekebilir. allah hayırla kucagına da almak nasip etsin evladını.

sanırım nişanının gelişine şahit olduk canım.
hadi hayırlısı. heyecanla bekliyoruz

Hemen sancı olmaz zaten biraz bekle bakalım doğum yakın gibi canım hadi hayirlisi

sanırım nişanının gelişine şahit olduk canım.
hadi hayırlısı. heyecanla bekliyoruz

Ay nisanmi yani kizlar. Bende sali gunune sezeryan tarihi almistim. Ama saliya kadar gelirse belki normal denerim diyordum. Yoksam kizim geliyormu. Bugun fazla ayakta kaldim. Belki ondandir.
Nisandan sonra nedar surer acaba sanci felan ayyy

Amin insallah.sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…