2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bende ikizlerim :)))))Sakin ol bende heycanlandım:)))

bana da dogum gibi geliyor. cünkü dinlenmiş ama gecmemiş sancılar.
valla canlı canlı dogumlara mı sahit oluyoruz ne.. ayy cok heyecanlııı..

miranda_1986 şekercim. şu nefes egzersizini bi anlatsana. kızcagız panik.
gerçi sana anlatılan o kısa kısa nefes alma olayı beni de bayıltır her halde. hani sana olmuş ya. aklıma gelmişken yazayım :)))

bana da dogum gibi geliyor. cünkü dinlenmiş ama gecmemiş sancılar.
valla canlı canlı dogumlara mı sahit oluyoruz ne.. ayy cok heyecanlııı..

yani tabi basima gelse ben kendiminkini bile anlayamam ama evet sanirim eryesilcim dogumun basliyor. ama dedigim gibi panik yapmak yok. deeeriiiin deriiin nefes al ve su icmeyi ihmal etme. muhakkak sancilarinin SIkligini say. bir sancinin baslangicindan, obur sancinin baslangicina kadar olan sure su anda cok onemli.

bir de evde varsa altina bir orkit koy, suyun gelebilir

Kızlar kusuta bakmayin ama heyecan basti ishal agrim var bugün ve ishal oldum su an kendimi çok farklı hissediyorum kendimi agrim da var belimden belimden vuruyo doguruyomuyum acaba korku bastı su an beni doktora mi gitsem

Kizlar.anlatmis gerci ama sancilarini takip et duzenli olursa.dr gorunursun bence yalanci sancilar da normal artik bizler icin.

Ayy bu gece bize uyku haram artık nasıl oldun merak ettim geliyor galiba bebeklerimiz

Bilmiyorum ama nisanim geldi ona eminim artik. Hem rengi kahve rengine.dondu hemde ishal durumundayim. Ama 2 gun sonrada gelebilir yaziyor nette. Hayirlisi artik. En iyisi uyumak.

Amin canim insalah hepimiz su gibi dogururz. Bende sanci yoo sadece kizim kendini asagi itiyo gibi birde adet sancisina benzer bir rahimde rahatsizlik hissi. Hayirlisi artik.

Şöyle soyliyim ilk dogumum dan yola çıkarak benim önce nisan geldi yarım saat sonra suyum geldi 6 saat sonra oğlum kucagimdaydi

Oo baya art arta olmuş senin. Bakalim bende de oyle olacakmi. Ama mumkunse su felan gelmesin. Koltuklari yeni yikattim.

Tabiki de yalnız bu işi kıvırabilirsin. Allah tarafından annelik güdüsü geliyor zaten. Benim kızım 2400 doğdu Nasıl bakarım diyordum ama kimselere vermiyorum şimdi. İlk 4 gün eşim değiştirdi altını sezeryan doğum yaptığım için eğilemedim ama sonrasında herşeyini yaptım:) eşinin elinden böyle şeyler gelirse kimseye ihtiyacın olmaz emin ol. Hastanede de Bebek bakım Hemşireleri emzirme, alt açma vs. Konusunda ilk eğitimi veriyorlar zaten.

hemen anlatayim.

eryesil sancilarin geldiginde derin nefes aliyorsun. sonra kucuk kucuk hizli hizli veriyorsun. yani sanci basinda huuuuuuuuuuuuuuuup diye icine cekip hu hu hu hu hu hu diye kisa araliklarla nefes veriyorsun. sanciyla basa cikmana yardimci oluyormus.

H hicrett43 ve eryesil aklimdayken yazayim, dusa kendi basiniza girmeyin ozellikle sanci cekerken. muhakkak evde birileri olsun. kayariz duseriz ne olacagi belli olmaz. ilik su iyi geliyor aslinda ama yine de tedbirli olmakta fayda var diye dusunuyorum.

guz_1 hatuncum sen de bence altina bir orkid tak. dogumdan sonra bir de koltuk silmekle ugrasma

guz_1 bu kız beni de güldürdü yaa. baksana koltuk derdinde. ama bende farklı olmazdım hr halde.
şu su ne zaman gelio bilsekde orkid midir hasta bezi midir artık onunla dolaşsak.
orkid az gelebilir.

eryesil ayy sanki bebiş geliyoooo bebiş geliyoooo

ay o su olayi cok manidar. bizim is yerinde bir kadin var bana benim oyle suyum fisirt diye gelmedi dedi (fisirt dogru kelimedir insallah ), onun ki siza siza gelmis, hatta suyun sizdigini anlamamis. sadece akinti sanmis. hastaneye sancilari yuzunden gittiginde neredeyse doguma giriyormus direk.

kuzum bosver sen panikle herkesi. biz essegimizi saglam kaziga baglayalim. en kotu ihtimal bir hastaneye gider gelirsiniz. biraz uzaktaydi galiba size ama ne olacak... yeter ki sen ve bebek iyi olun. her sey sizin icin.

ablam zaten ilk evlilğini 47 yaşında yaptı. başak zaten virgin burc değil mi. şaşılacak bir durum değil
hala olmakta teyze olmaktan inan farklı değil. ben yengemle * benden beş yas kucuk - abla kardes gibiyiz. kızlarıbenim de kızlarım. hele 8 aylık bi yegenim var çıldırıyorum onun için. insan bu kadar ancak kendi evladını sever her halde. inan farketmiyor. onlarda evlat gibi hatta evladın oluyor. kendi evladım için endişeleniyorsam geleceği içn onları da düşünmeden edemiyorum.
annen beni çok güldürdü. çok güçlü bir kadın olduğundan eminim. yaşadıkları onu daha da güçlenmiştir her halde. ablam sanırım ilk duydugunda karmaşık duygular içindeydi. şimdi şimdi açılıyor bana bebişim konusunda. bir an önce dogsun da onun da eşimin de tepkilerini öylesine merak ediyorum ki.

doguramassak pisik oluruz kiz

Kiz napim is yaparlen cok yoruluyorum artik. Bugun esime utanmasam haliya basmadan yuru dicektim.

37. haftadan sonra normal süresi değil mi erken doğum olayını geçtik sanki artık.. dışarda yaşayabilecek kadar gelişmiş ve sağlıklı olsunlar da, 37. hafta iyi bence :)
ben nedense 40 hafta dolsun istiyorum 39 da bile doğsa erken gelecek bana
kendimi 40. haftaya programladım sanırım

canim benim yaaa. kardes gibi buyur insallah yegenlerinle kizin. insan sevince seviyor demek ki. halalik teyzelik farketmiyor. :) bakalim bizim halamiz nasil olacak. esimin ucari bir kiz kardesi var. ilk baslarda cok umursamazdi yegeni icin ama 3d ultrason videosunu gonderdigimden beri gozleri dolu dolu konusuyor benimle.

ben de esimi cok merak ediyorum. bir de komik gelecek ama kedimi. kedim bir degisiklik oldugunun farkinda. geceleri el ayak cekilince koynuma geliyor. resmen yalvariyor beni al koynuna diye. gecen gece cok uykum vardi dayanamayip uyuyakalmisim. uc saat sonra bir kalktim, hic kimildamadan beni izlemis. burnumu yaliyordu beni sev diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…