- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.981
MasallahKızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
Maşallah canım çok sevindim benim ilk doğumum da seninki gibi olmuştu ama suni sancıyla sen bana göre baya iyi atlatmışsınKızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünKızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
Analı babalı büyüsün, omurlu olsun bebiş. Ne güzel olmuş doğumun. Çabucak iyileşirsin inşallah. Sütun de bol olsun :)Kızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
Kızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
Atlatırsın sherrycim hiç korkma. Zaten anneannelerde ilk başta anneler gibi oluyor. Bebek tutmayı bile unutmuş oluyorlar. Tekrar anneyle bir öğreniyorlar. Ama tabi anne evde herşeye yardımcı. Sen bebeğe bakarken onlar evi çekip çeviriyor. Bir de çok yorulduğunda bebeği alıyorlar senden. Daha doğrusu sevmek için kapıyorlar :)) sen bir kaç gün rahatlıkla idare edersin. Evde başka bi iş yapılmaz o kadar. O da oluversin zaten. Dogumda zaten eşin olur yanında. Hemşireler de herşeyi öğretiyor. Bebeği nasıl tutacağını emzirecegini gazını çıkartıp altını değiştireceğini. Ben ablam doğum yaptiginds onunla bir hemsirelerden öğrenmiştim doğru yolları. Ki 10 sene öncesi ben bile unuttum. Annem en son 30 sene önce beni doğurmuş o nasıl unutmasın :)) öğreniliyor hepsi. :) sen zaten elli kere araştırmış youtube dan videolarını izlemissindir bile bunların Evet sebebi su eksikliği olabilit. Ama ben zaten yanımda su ile yürüyorum ve zaten aksam olduğu için cok.terleme de olmuyor.
Dun kuafor ve sonrasinda.misafirlige gittim. Evde oldugum gibi rahat değildim.evde mutlaka ayagimi yuksege uzatip oturuyorum. Ve sonuç.kütük gibi ayak bilekleri.
Bir.daha misafirlik filan.yok. zaten kv geldi y disindan o.yuzden gittim. Rahat edilmiyor evdeki gibi. Malum doguma da az kaldi. Herkes.idare etsin.
Bu arada dogumda sanirim yanımda kimse en azindan tecrubeli bir anne olmayacak. Sizce yalniz da bu isi kivirabilir miyim ilk günlerde?
Aslinda arzu ettiigim de.bu. yalniz isimi halletmek.
Ama bebegi.dogru yatirmayi.tutmayı. bile bilmiyorum. Becerebilir miyim cidden biraz korkmuyor da degilim.
Tecrubeli anneler.bi.akil.verin.hele.
Bu arada su satirlari size kizimin kalp atislarini dinledigim nst seansinda yaziyorum. Bakalim doktor bu.hafta ne.dicek.
Kızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
canım bende ilk hamileliğimde yani acemiliğimde kimse yoktu yanımda, bu nedenle hiç dert etme zaten ilk günleri hastanede geçirdeceğimizden hemşireler ebeler herşeyi sana söylüyor, doğumdan sonra sana yaradanım öyle bir güç kuvvet veriyorki kimseye ihtiyacın olmuyor.Evet sebebi su eksikliği olabilit. Ama ben zaten yanımda su ile yürüyorum ve zaten aksam olduğu için cok.terleme de olmuyor.
Dun kuafor ve sonrasinda.misafirlige gittim. Evde oldugum gibi rahat değildim.evde mutlaka ayagimi yuksege uzatip oturuyorum. Ve sonuç.kütük gibi ayak bilekleri.
Bir.daha misafirlik filan.yok. zaten kv geldi y disindan o.yuzden gittim. Rahat edilmiyor evdeki gibi. Malum doguma da az kaldi. Herkes.idare etsin.
Bu arada dogumda sanirim yanımda kimse en azindan tecrubeli bir anne olmayacak. Sizce yalniz da bu isi kivirabilir miyim ilk günlerde?
Aslinda arzu ettiigim de.bu. yalniz isimi halletmek.
Ama bebegi.dogru yatirmayi.tutmayı. bile bilmiyorum. Becerebilir miyim cidden biraz korkmuyor da degilim.
Tecrubeli anneler.bi.akil.verin.hele.
Bu arada su satirlari size kizimin kalp atislarini dinledigim nst seansinda yaziyorum. Bakalim doktor bu.hafta ne.dicek.
maşallah canım ne güzel bir doğum olmuş seninki, rabbim bizlerede hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
kızlar deterjan olarak ne kullandınız bebek kıyafetleri için. ben çok kararsız kaldım, ilk bebeğimde ilk zamanlar hacışakirin granüllü toz sabununu kullanmış, daha sonra dalin sıvı detarjana geçmiştim. ama bu defa uni baby sıvı deterjanmı yoksa dalanın toz sabununu mu kullanayım karar veremedim. sizler hangisinden memnun kaldınız.
canım peki özellikle battaniye ve kıyafetlerde baskı kısmında kalıntı bıraktımı, birde kaç derecede yıkadın.canım ben dalanın sabun tozunu aldım memnun kaldım
İyi akşamlar kızlar. bugün kontrolüm vardı. Plesenta kireçlenmiş dedi. erken gelcek bu bebek demişti geçen haftalarda zaten. Biraz öncede suyum geldi. Dua edin bana nolur. Allah hayırlısını versin.. Rahim boyu kısalmış kafası aşşağı inmiş ama açılma yok dedi bugün kontrolde.. İnşallah sağ sağlim kucağıma alırım yavrumu. Normal doğumu bekliyoruz bakalım. İnşallah açılma olur ve normal yollarla kavuşurum. Sizden ricam bilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi? Öpüyorum hepinizi hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
masallh ohhh bi bebeğimiz daha sağlıkla geldii ne mutlu bizeee darısı tüm bekleyenlerin basınaKızlar doğum yaptım. Saat 22:00 de suyum geldi 04:30 da doğum yaptım. Suni sancısız ve epiZyotomisiz. 3 dikiş var içerde minik yırtık. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız pıtırcıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?