2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Masallah
Allah anali babali.büyütsün.gozun aydın. Darısı başımıza

M
Maşallah canım çok sevindim benim ilk doğumum da seninki gibi olmuştu ama suni sancıyla sen bana göre baya iyi atlatmışsın

E emotional_2 canım aynı şikayetler bendede vardı doktora gittim rennie adlı bir şurup yazdı günde 3 kereye kadar kullanabilirsin dedi.Ben gece yatarken bir ölçü içiyorum kurtarıcım oldu 3 gündür şükür istersen doktoruna danışıp yazdırabilirsin.Soğuk süt falan hiç fayda etmemişti bana

ben de son bir haftadır yoğun bir şekilde var reflü. aslında çok su içiyorum yatmadan önceki zamanlarda .hamilelik başlangıcında verilen ve hiç yüz vermediğim gavisgon resmen imdadıma yetişti. ne kadar harika bir şurupmuş. sıkıntısı olan her arkadaşın denemesini tavsiye ediyorum ,hoş ben içmemek için bayağı bir direnmiştim ancak rahat uykumun sebebidir kendisi.

canım bende aynı durumdayım bana faydası olan tek şey soğuk süt oldu..gün içinde midem yanınca hemen içiyorum gece yatarkende baş ucuma şu küçük 200ml sütlerden koyuyorum midem yandığı an inan onu içip yatıyorum ya bildiğin o mide yanmasından eser kalmıyo...bi dene istersen inşallah sende de işe yarar

Analı babalı büyüsün, omurlu olsun bebiş. Ne güzel olmuş doğumun. Çabucak iyileşirsin inşallah. Sütun de bol olsun :)

Gözün aydın canım Rabbim Sağlıklı sıhatlı büyütmeyi nasıp etsin

Atlatırsın sherrycim hiç korkma. Zaten anneannelerde ilk başta anneler gibi oluyor. Bebek tutmayı bile unutmuş oluyorlar. Tekrar anneyle bir öğreniyorlar. Ama tabi anne evde herşeye yardımcı. Sen bebeğe bakarken onlar evi çekip çeviriyor. Bir de çok yorulduğunda bebeği alıyorlar senden. Daha doğrusu sevmek için kapıyorlar :)) sen bir kaç gün rahatlıkla idare edersin. Evde başka bi iş yapılmaz o kadar. O da oluversin zaten. Dogumda zaten eşin olur yanında. Hemşireler de herşeyi öğretiyor. Bebeği nasıl tutacağını emzirecegini gazını çıkartıp altını değiştireceğini. Ben ablam doğum yaptiginds onunla bir hemsirelerden öğrenmiştim doğru yolları. Ki 10 sene öncesi ben bile unuttum. Annem en son 30 sene önce beni doğurmuş o nasıl unutmasın :)) öğreniliyor hepsi. :) sen zaten elli kere araştırmış youtube dan videolarını izlemissindir bile bunların 

Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün :)

canım bende ilk hamileliğimde yani acemiliğimde kimse yoktu yanımda, bu nedenle hiç dert etme zaten ilk günleri hastanede geçirdeceğimizden hemşireler ebeler herşeyi sana söylüyor, doğumdan sonra sana yaradanım öyle bir güç kuvvet veriyorki kimseye ihtiyacın olmuyor.

maşallah canım ne güzel bir doğum olmuş seninki, rabbim bizlerede hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar deterjan olarak ne kullandınız bebek kıyafetleri için. ben çok kararsız kaldım, ilk bebeğimde ilk zamanlar hacışakirin granüllü toz sabununu kullanmış, daha sonra dalin sıvı detarjana geçmiştim. ama bu defa uni baby sıvı deterjanmı yoksa dalanın toz sabununu mu kullanayım karar veremedim. sizler hangisinden memnun kaldınız.

Ben dalin sivi deterjan ile yumusaticisini kullaniyorum çok hoşuma gitti mis gibi

merhaba arkadaslar bi suredir grubu takip ediyorum yazma firsatim olmamisti bi turlu...bebeklerine kavusanlara uzun saglikli omurler benim gibi henuz bekleyenlere de saglikli dogumlar dilerim.

bende ikinci oglumu bekliyorum isallah saglikla katilir aramiza.buyuk oglum da 32 aylik 3 yasina az kaldi...ama artik kocaman oldugunmdan midir,popomu koltuktan kaldircak enerjiyi bulamamamdan mi yoksa zaman yaklastikca azcik stresli oldugumdan mi yeteri kadar oyun oynayamiyoruz uzuluyorum bende...onceden cok guzel zaman gecirirdik..zamanla dengelenir mi acaba? ne yapmak gerek...

masallh ohhh bi bebeğimiz daha sağlıkla geldii ne mutlu bizeee darısı tüm bekleyenlerin basına

Emoli_34 çok sevindim canım çok güzel bir doğum yapmışsın canım maşallah bu güzel haberler bizleri de mutlu ediyor Aynı zamanda da heyecanlandırıyor. Hazır değilim gibi hissediyorum. Bugün temizlik var evde bugünden sonra hazırım arık gelebilir oğluş Senin minnoş kaç kg kaç cm kokla benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…