- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.452
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.101
Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Bir solukta doğur inş.Rabbim güç kuvvet versin.Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Sfer senin son kontrolde kilosu nasıldı?
Benim oğluş minnak cnm 37+2de 2619 du senin ???Sfer senin son kontrolde kilosu nasıldı?
oo sen işi sıkı tutma adına tüm önlemleri almışsın. iyi de ayakta gelmeyeceğini nereden biliyorsun suyunun ? yengemin ayakta iken gelmiş. şimdi iyice pimpiriklendireyim seni .. çok kötüyüm dimi. ya halılar miranda ya onlar ne oalcak
eminim o t shirtlerin özellikle de beyaz olanlarına oturuyordur. benim kız da gömleklerime yatmayı bayılırdı yeni yıkanmış giysi yıgınları favorileriydi. hem koyu hem açık renk tüyleri oldugu için tüm çamaşırlar tekrar makineye obareyy. oyy zor günlerdi ama özlüyorum onu. neyseki şimdi mutlu biliyorum.
senin kediş sakinmiş. bu rahatlatıcı gerçekten. dişi mi? genelde dişiler daha sakin oluyorlar. belki kirli giysilerini koklatarak alıştırabilirsin. bile bile göz ardı ediyor olabilir. hayvan deyip geçmemeli valla çok akıllı oluyorlar bazen..
yani tabi basima gelse ben kendiminkini bile anlayamam ama evet sanirim eryesilcim dogumun basliyor. ama dedigim gibi panik yapmak yok. deeeriiiin deriiin nefes al ve su icmeyi ihmal etme. muhakkak sancilarinin SIkligini say. bir sancinin baslangicindan, obur sancinin baslangicina kadar olan sure su anda cok onemli.
bir de evde varsa altina bir orkit koy, suyun gelebilir
İri bebek benim kız 3490 dık son kontrolde 3650 fln olmuştur, doktorda erken gelsin deyip durdu...Benim oğluş minnak cnm 37+2de 2619 du senin ???
Ya şakasına öyle dedim. Hani suyu gelirse aniden birazını alsın diye. :)) hasta bezini ben doğum sonrası için hastaneye sakladımOrkid mi hasta bezi demek istedin galiba... Annem bize hamileyken legene girer otururmuş. Allah kolaylık versin...
Anaaaaaa hakket hrlmisKizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Aaa heyecandan yazamadım!! Hakket suyun gelmiş ya. Hem de koltuğu haliyi bile kurtarmissin! Su gibi dogumun olur inşallah. Bir avazda geliversin bebiş. Dualarımız seninle bu gece. Dinlenince muhakkak yaz bize.Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Maşallah ... Bu ne hiz... Allah kurtarsın... Gel bebis gell..Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Canım Allah kurtarsın bir avqzdankolayca sağlıcakla doğumun olur inşallahKizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
Merhaba sevgili yol arkadaşlarım21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah
Ayyy cok heyecanlandiim insallah kolay bi dogum olur ikiniz de sag salim kurtulursunuz canim ayy bana sıcak basti gunlerimiz yakinmis :)
alllaah bebiş geliyor oleyy. hadi bakalım inşallah bi avazda kurtulur bebişine kavuşursun canım. oyy çok heyecanlandım yaaaaa
İnşallah hayırlısıyla saglıkla çabucak sancısız olur doğumun
Ayyy ne heyecan ya, hadi hayirli haberlerle gelirsin inşallah, Allah kolay dogumlar nasip etsin inşallah
Bir solukta doğur inş.Rabbim güç kuvvet versin.
Aaa heyecandan yazamadım!! Hakket suyun gelmiş ya. Hem de koltuğu haliyi bile kurtarmissin! Su gibi dogumun olur inşallah. Bir avazda geliversin bebiş. Dualarımız seninle bu gece. Dinlenince muhakkak yaz bize.t
Maşallah ... Bu ne hiz... Allah kurtarsın... Gel bebis gell..
Canım Allah kurtarsın bir avqzdankolayca sağlıcakla doğumun olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?