2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt. Dua edin bana

Ayyy ne heyecan ya, hadi hayirli haberlerle gelirsin inşallah, Allah kolay dogumlar nasip etsin inşallah

Kizlar daha gunumuz gelmeden yani takvim bitmedim doguramadim psikolojisine girmeyelim bence. Bazen bakiyorum 36 37. Haftadaki arkadaslar da diyor. Tabi ki 37 den sonra her an dogum olabilir, sanci nisan ya da su gelmesi belirtileri olmadikca o psikolojiyle beklemek daha zor olur bence. Simdiden yogunlasirsak gunleri beklemek daha zor olur gibi.

Hayatım hali işi kolay. Zira ben de yok :)) kedili evde zor oluyor hali. Bir tek salonda bir tane kilimim var hepsi o. Yoksa kıldı tüydü ugrasilmiyor. Halıdan çıkmıyor ama yeri supuruyorum gidiyor :))
Benim koca dana erkek. Ama hakikaten çok sakin bir kedi. Çok kızarsa işer sağa sola. Ama normalde oyuncak ayı gibi. Al eline mincikla :))
Devine aldığım şeyleri burnuna burnuna soktum. Hatta yıkamadan önce bi zibinini giydirdim bile kediye ama hiç oralı olmuyor yaaa. Değişik davranıyor bilemiyorum. Normalde bebek arabasına salıncağina hep gidip oturması lazımdı. Neyse bakicaz artık. Devin doğunca flaş flaş geçerim size :))

Orkid mi hasta bezi demek istedin galiba... Annem bize hamileyken legene girer otururmuş. Allah kolaylık versin...

Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt. Dua edin bana
Aaa heyecandan yazamadım!! Hakket suyun gelmiş ya. Hem de koltuğu haliyi bile kurtarmissin! Su gibi dogumun olur inşallah. Bir avazda geliversin bebiş. Dualarımız seninle bu gece. Dinlenince muhakkak yaz bize. t

Merhaba sevgili yol arkadaşlarım 21.04.2016 saat 19.45te minik kızım Ela Baharıma kavuştum Allahın izniyle. Su an yanıbaşımda sesini duyuyorum mis kokusunu icime çekiyorum NicksizYumurta çatır catır dogurcam derken dogurdu valla saka gibi
Doğum ayrıntılarını simdi yazmayayim dinlenmem gerekiyor malesef. Sizlere anca haber verebiliyorum müsait zamanda tekrar geleceğim inşallah aranıza.
Allah hepinize benimkinden cok daha güzel dogum nasip etsin bir avazda su gıbı dogumlariniz olsun inşallah

Nicksiz yumurtacimmmmm! Demek ela bahar çıkıp geldi haa

Analı babalı büyüsün, omurlu olsun insallah :) senin de sütün bol olsun, çabucak iyiles inşallah.
Minnagimiz kaç kilo doğdu, doğumun nasıl oldu dinlenince anlat hep merak içindeyiz!!

Öpüyorum seni kocaman!!

eryesil guz_1 müsait olduğunuzda durumlarınızı yazın.Dualarımız sizinle...

Ayyy cok heyecanlandiim insallah kolay bi dogum olur ikiniz de sag salim kurtulursunuz canim ayy bana sıcak basti gunlerimiz yakinmis :)

alllaah bebiş geliyor oleyy. hadi bakalım inşallah bi avazda kurtulur bebişine kavuşursun canım. oyy çok heyecanlandım yaaaaa

İnşallah hayırlısıyla saglıkla çabucak sancısız olur doğumun

Uyuyamıyorm bekliyorm kızlaaaaar guz_1 eryesil haber edin lütfeeeen

Ayyy ne heyecan ya, hadi hayirli haberlerle gelirsin inşallah, Allah kolay dogumlar nasip etsin inşallah

Bir solukta doğur inş.Rabbim güç kuvvet versin.

Aaa heyecandan yazamadım!! Hakket suyun gelmiş ya. Hem de koltuğu haliyi bile kurtarmissin! Su gibi dogumun olur inşallah. Bir avazda geliversin bebiş. Dualarımız seninle bu gece. Dinlenince muhakkak yaz bize. t

Maşallah ... Bu ne hiz... Allah kurtarsın... Gel bebis gell..

Canım Allah kurtarsın bir avqzdankolayca sağlıcakla doğumun olur inşallah

Bu arada duyduğuma göre guz_1 ve eryesil de doğuma gitmiş Allah kolaylık versin ikinize de coook güzel olsun yavrulariniza kavusma anınız

Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…