- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #51.081
ay o su olayi cok manidar. bizim is yerinde bir kadin var bana benim oyle suyum fisirt diye gelmedi dedi (fisirt dogru kelimedir insallah), onun ki siza siza gelmis, hatta suyun sizdigini anlamamis. sadece akinti sanmis. hastaneye sancilari yuzunden gittiginde neredeyse doguma giriyormus direk.
doguramassak pisik oluruz kiz
Kiz napim is yaparlen cok yoruluyorum artik. Bugun esime utanmasam haliya basmadan yuru dicektim.
ahahahahha ayy yemin ederim ablam gibisin yaaa bu kadar benzerlik olur! ablam senelerce bana hemen cocuk yapma once gez toz diye ogut verdi. simdi gebeyim, deli gibi yegenini bekliyor. herkesten heyecanli yeni bir arkadasi olacagi icin!
valla ben benim cocuk da koc olur diye cok korktum ne yalan soyliyeyim. bizde baba, anneanne ve teyze koc burcu. aralarinda bir ben basak! oglan da koc olsaydi valla yanmistim. simdiden annem ve esime cok zor uygulatiyorum planlarimi. bi de bebek oyle olsaydi abovvvv ben kafayi yerdimzate sallayan yok beni
gerci gec dogarsa da ikizler olacak. onun hayallerini hic bir zaman anlayamayacagim. insallah gelir iki uc haftaya bana da bir boga erkegi. zira en guzel oyle anlasacagiz biz.
ay masallah ne sabirlisinnn. benim bebek cikip gelse niye erken geldin demem. daha 35. haftayi doldurmadik :)ben nedense 40 hafta dolsun istiyorum 39 da bile doğsa erken gelecek bana
kendimi 40. haftaya programladım sanırım
ehheheh kova da hava burcu ikizler de... ikinizin de guzel hayal dunyalari olurdu ama kimse birbirinkine karismaz herhalde... iyi valla sen yirtmissin ikizlerden. benim bugun itibariyle tam bir ayim var. dog oglum dog!Bende hep İkizlere kayacak diye çok korkuyordum da Allahtan sezeryan olacak bogada kalacak oglum, ben kova burcuyum yeteri kadar anlasilamiyorum zaten birde ikizler çocuğum olursa ana oğul kimse bizi anlamaz diyordum, dr bayagi rahatlattı sezeryan deyince
evet canım fışırt dogru kelime
ya sızma olayı da iyiymiş. ben şahit olmadım ama fimlerde filan böle şarrr diye dökülüyo ya. aklımda benim de öyle kalmış. sızma olunca daha kolay üstesinden gelinir. yoksa altıma yapmış gibi olmak beni de düşündürüyor. töbe yarabbi tek derdimiz bu sanki
merak etme kız aynı bende öyleyim. kanepe üstünde örtü var kirlenmesin diye. kanepeleri düzelttikten sonra adamı tek kanepeye mahkum ediyorum. O örtüler düzgün kalacak. o kaaa
emin ol hala olunca bambaska duygularla dolacak hala adayı. kendimden biliyorum. farketmiyor. evlat gibi her iki taraftan da.canim benim yaaa. kardes gibi buyur insallah yegenlerinle kizin. insan sevince seviyor demek ki. halalik teyzelik farketmiyor. :) bakalim bizim halamiz nasil olacak. esimin ucari bir kiz kardesi var. ilk baslarda cok umursamazdi yegeni icin ama 3d ultrason videosunu gonderdigimden beri gozleri dolu dolu konusuyor benimle.
ben de esimi cok merak ediyorum. bir de komik gelecek ama kedimi. kedim bir degisiklik oldugunun farkinda. geceleri el ayak cekilince koynuma geliyor. resmen yalvariyor beni al koynuna diye. gecen gece cok uykum vardi dayanamayip uyuyakalmisim. uc saat sonra bir kalktim, hic kimildamadan beni izlemis. burnumu yaliyordu beni sev diye.
ahahhahah cok guldum guzcum yaaa :)
pisik olsak da bisi olmaz kiz. ev pisik kremi dolu. azicik bebise azicik da anneye
Kizlar bir sorum olcak bu.konuda cok kararsizim hatayda yasiyorum ve burasi cok sicak ilk 3 ay genelde bebeklerinize uxun kollumu goydirmeyi dudunuyorsunuz? Ben genelde uzun kollu seyler aldim bebekler usur dediler sma cok kararsizim ne dersiniz
emin ol hala olunca bambaska duygularla dolacak hala adayı. kendimden biliyorum. farketmiyor. evlat gibi her iki taraftan da.
yok kedini merak etmeni hiç komik bulmadım. benim de bir kedim vardı sahiplendirmek durumunda kaldım. hayvanları çok seviyorum. senin kara danaya da bittim bu arada. resmini görünce.. o zaman yazamadım şimdi sırası yazayım.
sen daha iyi bilirsin ama kediş bebişi kıskanabilir. onu tanıştırırken dikkatli olmanda fayda var. oyuncak köpüşe yaptığını devine de yapabilir. bunu istemeyiz elbette. evcil hayvanlar da aileden biri oluyor. ikisinin arasında dengeyi kuracağından ben eminim ama.
alemsin sen ya
Kendi giydiğinin bir fazlası olacak canım muhtemelen tek kat bir body yeterli olur, sıcaklayıp pişik isilik falan oluyor çocuklarKizlar bir sorum olcak bu.konuda cok kararsizim hatayda yasiyorum ve burasi cok sicak ilk 3 ay genelde bebeklerinize uxun kollumu goydirmeyi dudunuyorsunuz? Ben genelde uzun kollu seyler aldim bebekler usur dediler sma cok kararsizim ne dersiniz
Muhtemelen nişan sancılarını takip et canımKizlar biraz evvel wc de su bahsedilen cok afedersiniz uzayan jolemsi akintidan gördüm hic boyle akinti olmamisti. Icindede 2 noktada kirmizi benek vardi. Nisanmi acaba ayyu cok heyacanli. Ama nisan olsa sancim felan olurdu degilmi hic yokm kizimda hareketli sanki kendini asagi itmeye calisiyor gibim. Ayyyy tecrübeli anneler bi akil verin ne oluyor.
Aralık 22 de2015 sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama çamşırlar vardı ocak ayın 10da adet gördüm bitiminde test yaptım negatif şubat 17de adet oldum bitiminde test yaptım mart 18 hasta oldum martın 17 de test yapmıştım ozmnda negatif çıktı hamile değilimdir dimi çok korkuyorum sürekli aklıma bunalr geliyo kafayı yicem psikolojim bozuldu kilomu aldım diyorum göbeğime bakıyorum Benm kansızlıgım var adetten felan şüphelenmişlerdi kandın doğuma yolladı kis var mı diye ultrosandan baktı hamile olsam gözükürdü dimi
ay bilmiyom shericim o olay da muamma benim icin. ben sadece bed protectors diye bisi aldim. hani bebislerin oluyor ya yatak altina serdikleri sizdirmayan ortuleri, onlarin yetiskin hastalar icin olani da varmis. yatagimi kapladim bi guzel. bir tane de arabaya attim. kocama da iyice tembihledim ben sancidan dusunemem sen gidip bunu benim koltuguma ser diye. benimki genelde unutur oyle seyleri ama konu arabasi olunca hic unutmayacaktir ben eminim...
ama insallah is yerinde aniden gelivermez suyum. valla o cok SIkinti
eminim o t shirtlerin özellikle de beyaz olanlarına oturuyordur. benim kız da gömleklerime yatmayı bayılırdı yeni yıkanmış giysi yıgınları favorileriydi. hem koyu hem açık renk tüyleri oldugu için tüm çamaşırlar tekrar makineye obareyy. oyy zor günlerdi ama özlüyorum onu. neyseki şimdi mutlu biliyorum.ay evet o konuda biraz tirsiyorum. bir de benim dana eve gelen herseyi sahiplenir. yani yeni bir tshirt mi aldim mesela, gider ustunde oturur onun. benim der. yalniz bebek esyalarini komple gormezlikten geliyor. annem bile nasil anliyor bu bebegin gelecegini diye sordu gecenlerde.
tek bir tesellim var kedisim 8 seneyi askindir benimle, daha bir insana ya da kendinden kucuk bir hayvana zarar verdigini gormedim. bi tek sinek yiyo :) onun disinda, bizim eve gelen cocuklar ki cok iskence ediyorlar ona. hep kacti hic saldirmadi. ustune at gibi binmeye kalkanmi olmadi, elini gozune sokan mi. o yuzden bebege de zarar vermez diye tahmin ediyorum ama benden cok kiskanabilir. zamanla iyi anlasirlar insallah.
Kizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
alllaah bebiş geliyor oleyy. hadi bakalım inşallah bi avazda kurtulur bebişine kavuşursun canım. oyy çok heyecanlandım yaaaaaKizlar suyum geldihastaneye gidiyorum simdi. Koltugu kurtardim. Yatarken bi sicaklik hissettim hemen zipladim hali olmayan tarafa kostum. Sangirt . Dua edin bana
İlk bebegimde nişandan bir hafta sonra doğumum olmuştu. Ama yarinda olabilir. Başka bir belirti olmadıkça bol bol dinlenmeni tavsiye ederim.Ay nisanmi yani kizlar. Bende sali gunune sezeryan tarihi almistim. Ama saliya kadar gelirse belki normal denerim diyordum. Yoksam kizim geliyormu. Bugun fazla ayakta kaldim. Belki ondandir.
Nisandan sonra nedar surer acaba sanci felan ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?