2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Saglikla hayirlisi ile kavustun kuzum ela baharimiza Rabbim bundan sonra herseyi gonlunuze göre versin. güzel haberler alalim hep

Hayırlı olsun canım.evladin la birlikte sağlıcakla evinize dön inş. Rabbim bebisine bereketli hayırlı bir ömür nasip etsin.

NicksizYumurta ve guz_1 Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin yavrularınizla inşallah
Ayy ben heyecanlı anne herkesi telase verdim kusura bakmayın kizlar ama dogurmadim o sancılar birden patt diye geçti oglum kandırdı beni gece yarısına kadar sürdü hatta kv kaldirdik kadın geldi gidelim diyo ben yok diyorum bi daha ki sefere dogsa da ben inanmam heralde

Kizlar cok sagolun. Spinal sezeryanla gunesim dogdu. Daha sonra ayrintilari yazarim. Hepinizi.opuyorum. agrim var.ama.bebegim iyi... sukur.

Çok geçmiş olsun canım, cok şükür sonunda sende aldın bebisinin kokusunu, Rabbim saglikli sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ağrıların hafifleyince bizi tekrar haberdar et

Kız valla içime doğdu akşam, güz 1 doğuma gidiyorum deyince içimden seni geçirdim, bizim NicksizYumurta nin sesi çıkmadı buda dogurmasin dedim kendi kendime, cok sevindim çok geçmiş olsun, mis kokusunu çek güzelce kuzunun, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, bize tekrar yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…