2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet canım doğumu hızlandırmak için yaptı.2 cm açılma var demiş eşime bana bugün doğcak gibi geliyo.

Ilk gittigimde bana da oyle yapti canim doktor ciglik attim hatta iki cm dedi acilmaya da hatta kizdim cok acidi diye senin için dedi dogum hizlansin diye dedi 24saat sonra sunni sanci siz dogurdum

İyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana
Dualarımız seninle canım benim inşallah sağ salim alicaksin kucağına yavrunu
Kendine gelince bizi bilgilendir mutalaka

Canım benim geçen hafta söyledi daha.yeri dar artık hareketlerinin azalması normal.kızım 40+3 te doğdu benim.hiç bi sorun olmadı.inşallah seninde olmaz.
Merci cnm cvp için içimi rahatlattın biz burda hep kontrole gidemiyrz en son randevum bundan 1 ay önce ebede idi düşün bu bnm 2. Cnm ilk oğlum 38 de doğmuştu beklycz artık

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ben çok zorlanıyorum bünye meselesi heralde bugün ikinci gün kalkıp yürümekte zorluk çekiyorum ne zaman geçer ya da normal mi böyle acimasi

Canim ikincide ağrı sancı dışında dikişler acilmasin diye 38 de alıyorlar diye biliyorum, sen yinede kontrolüne git derim, benim ilk dogum ama sezeryan olacak dr ilk dogumda 39 haftada alırız ikinci olsa 38 de alırdım dedi, geçerli bi nedeni mutlaka vardır, ihmal etme bence

Kızlar ya benim vajinamda sızı var sanki amelıyat olmuşum da iyileşme aşamasında gibi ağrı var Regl döneminde ilk iki gün çok yoğunluk olunca ağrı olur ya tıpkı öyle.bnm gibi olan var mı
bende sızı değilde ağrı oluyo canım
yatakta sağa sola dönerken ayakta fazla kalınca yürüyünce oluyo

Tatlım benim doğum başlasın diye yaptı.normalde bu kadar olmuyo heralde.
Canim yazicam bi turlu firsat olmadi.
İlk dogumumda dr banada yapti onu. Hatta oncesdinde bu biraz aciticask ama kisa surucek demisti. Ve ertesdi gun dogum olmustu. Sancilarimda gecesinde baslamisti

İyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana
Canim simdiden hayirli dogumlae dilerim sana. Cabucak iyilesirsin insallah.

Ilk gittigimde bana da oyle yapti canim doktor ciglik attim hatta iki cm dedi acilmaya da hatta kizdim cok acidi diye senin için dedi dogum hizlansin diye dedi 24saat sonra sunni sanci siz dogurdum
Nisan gelmeyince yapiyorlasr galiba onu kendileri aciyorlsr o yolu. Sende ben gibi olmussun. Ertesi gunu dogurmussun demek ki yarin I iremerve1990 canim sende dpgurcaksin

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ben çok zorlanıyorum bünye meselesi heralde bugün ikinci gün kalkıp yürümekte zorluk çekiyorum ne zaman geçer ya da normal mi böyle acimasi
Normal tabii ki canim. Stres yapma hic gecicek. İnsan o an hic gecmiycek boiyle kalicakmissin gibi hissediyor. Ama azaliyor zamanla. Desteksiz kalkma yataktan ama kalkmaya calis yardimla. Yurumek iyilesmeni hizlandirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…