- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.581
Evet canım doğumu hızlandırmak için yaptı.2 cm açılma var demiş eşime bana bugün doğcak gibi geliyo.
Rabbim sağ salim kavuştursun Can'ımİyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana
Dualarımız seninle canım benim inşallah sağ salim alicaksin kucağına yavrunuİyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana
Merci cnm cvp için içimi rahatlattın biz burda hep kontrole gidemiyrz en son randevum bundan 1 ay önce ebede idi düşün bu bnm 2. Cnm ilk oğlum 38 de doğmuştu beklycz artıkCanım benim geçen hafta söyledi daha.yeri dar artık hareketlerinin azalması normal.kızım 40+3 te doğdu benim.hiç bi sorun olmadı.inşallah seninde olmaz.
Günlerimiz aynı cnm al benden de o kadar doğmuyo anacım bunlarKızlar iki gündür bir ağırlık çöküyor bana ya sancım falanda yok yarında günüm doluyo,cuma doktorum gel dedi bakalım,,,doğmayan çocuk yapmışız
İnşallah tatlım dua edin.
Merhaba cnm allah hayırlı uzun ömür nasip etsin kordon dolanması vardı demişsin cnm bunun bi belirtisi varmı idi
selam kızlar bi şey danışıcam size benim ikinci doğumum bu ilki sezeryan bu da sezeryan olacak hayırlısıyla. daha yeni 38. haftaya girdik fakat dr 38 de alıyor diye korkudan gidemiyorum ağrım yok sancım yok şimdi neden olsun doğum di mi ama. en son 15 gün önce gitmiştim 10 gün sonra gitsem bi problem olur mu sizce. dr bu hafta bekliyor değilse
bende sızı değilde ağrı oluyo canımKızlar ya benim vajinamda sızı var sanki amelıyat olmuşum da iyileşme aşamasında gibi ağrı var Regl döneminde ilk iki gün çok yoğunluk olunca ağrı olur ya tıpkı öyle.bnm gibi olan var mı
O cocuk heyecanin hic kaybolmasin insallah canim. İnsana omru boyunca lazim cynkuo zaman sansimiz bol olsun neffcim!
sen tabii ki en dogrusunu yapiyrosun. bakma benim gibi sabirsiza. bana o daha super annelik gucleri gelmedi. hala cocuk gibi heyecanli ve aceleciyim !
amin canımİyi geceler hanımlar bugün saat 20.54 te normal doğuma aldım oğlumu kucağıma Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Canim yazicam bi turlu firsat olmadi.Tatlım benim doğum başlasın diye yaptı.normalde bu kadar olmuyo heralde.
Canim simdiden hayirli dogumlae dilerim sana. Cabucak iyilesirsin insallah.İyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana
Nisan gelmeyince yapiyorlasr galiba onu kendileri aciyorlsr o yolu. Sende ben gibi olmussun. Ertesi gunu dogurmussun demek ki yarin I iremerve1990 canim sende dpgurcaksinIlk gittigimde bana da oyle yapti canim doktor ciglik attim hatta iki cm dedi acilmaya da hatta kizdim cok acidi diye senin için dedi dogum hizlansin diye dedi 24saat sonra sunni sanci siz dogurdum
Normal tabii ki canim. Stres yapma hic gecicek. İnsan o an hic gecmiycek boiyle kalicakmissin gibi hissediyor. Ama azaliyor zamanla. Desteksiz kalkma yataktan ama kalkmaya calis yardimla. Yurumek iyilesmeni hizlandirirSezeryanla doğum yapan arkadaşlar ben çok zorlanıyorum bünye meselesi heralde bugün ikinci gün kalkıp yürümekte zorluk çekiyorum ne zaman geçer ya da normal mi böyle acimasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?