2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim kendini çok fazla üzme, o sancılar birazda uzuntuden oluyor kendimden biliyorum, canımı bişeye sikarsam fena sancılarım oluyor ama nst de bişey çıkmıyor, herseyden önce çocuğunu düşün oda strese giriyor senle beraber.
Çocuk isteyen arkadaşında inşallah tez zamanda kucağına alır bebeğini, 8 sene bu derdi çekmiş biri olarak onu en iyi ben anlarım, Allah yardımcısı olsun, gönülden isteyen kimsenin gözünü gökte koymasin inşallah

Bende ptesi oldum cati muaynemi tedirgin olma korkulacak bir şey yok ben baya korkuyordum da ssonuctanda haberdar et bizi

Merhaba canım iyiyiz biz bu ara malum son hazırlıklar temizlik derken girmeye çok fırsatım olmadı. Sizler nasılsınız? Salı günü kontrolumuz vardı çatı kont da yapıldı suan için normal doğuma musaitiz bakalim bekliyoruz günümüzü. Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz

kolay doğumun olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..

Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
Canım Allah yardımcın olsun. Kolay hayırlı sağlıklı bir doğumun olsun. Sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza inş.

canım korkma suni sancı aslında bizim vücudumuzda olan ve sancı yapan hormonun aynısı. sana sadece dışardan verecekler.

Ben niye doguramiyorum yaa
Dun kontrolde 3 cm acikligin var dedi nst de sanci cikti bugun sabah geldim ne sanci ne bisey. Aciklikta ayni. Allahim darlandim iyce catliycam
Yeteeeeeer.

Çok sağol canım benim desteğin ve duan için de

Kızlar hamilelikte saç kesilmez diyorlar. Batıl inanç biliyorum ama yine de insan etkileniyor. Gerçi hamileliğimde iki defa kestirdim bilmiyordum hiç duymamıştım. Şimdi teyzem söyledi ( Siz ne yaptınız? Saçlarımın uçları çok kötü oldu ve dökülmeye başladı. Kestirteyim istiyorum bilemedim

Arkadaşlar çok kötüyüm bugün ramdevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum bugün doktorla konuştuk doğumu bi aksilik olmadıkça sezeryana alamam bakanlıktan yazı geldi dedi bebeğimin sağlıklı olmasına bile sevinemiyorum ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan

Geliyor mu paşamız rumigulcum? Sağlıkla huzurla olur doğumun inşallah. Bir avazda kurtulursun. Öperim kocaman!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…