- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.761
Günaydın kızlar
Bende hala dogurmadim
Bu arada benim geceleri deli gibi sancim tutuyo uykunun zerresi yok yatagin içinde kıvranıyorum sabah olunca bitanesi kalmiyo maalesef
Dün çok kötü bi gün geçirdim bi de babasının eşime taktiği borçlar yüzünden neyse ki geçti çok ağladım üzüldüm
Doğuran arkadaşlar Rabbim sağlıklı analı babalı huzurlu bi omur versin inşallah yavrulariniza
Bi de son zamanlar geldi hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimize dua ediyoruz ama bi arkadaşım çok bebek istiyo rica etsem ona dua eder misiniz
Günaydın kızlar :)
Bugün çatı muayenemiz var. İlk kez olucam. Çok heyecanlıyım..
cananarya gözünüz aydın. Maşallah bebişin kilosu boyu çok güzel. Sağlıkla mutlulukla büyütün inş
@dygctn04 @Strawberry_83 @yesim_figen @cigercikedisi @cancat @ballicevizkzbnvemira @pambix cananarya @Derf @yagmur_damlasi kızlar nasılsınız yazmadınız bu aralar
Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
Aa canim gozunaydin. Gelmis kizcen.Günaydın kızlar ben dün öğlede 12.15 te sezeryan dogum yaptım kızım 3750 kg 52 cm dogdu şükür herşey yolunda
Canım Allah yardımcın olsun. Kolay hayırlı sağlıklı bir doğumun olsun. Sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza inş.Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
canım korkma suni sancı aslında bizim vücudumuzda olan ve sancı yapan hormonun aynısı. sana sadece dışardan verecekler.Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
Sonrasinda kanamaniz oldumu.Ben bisey demedim canim dr a41 haftalik olup oglum hala gelmeyince dr muayeneye cagirdi. Alttan muayene ypicani ve biraz aciycani soyledi. Ve ertesi gun dogum oldu. Bak @iremerve1990 de dogum yapti. Nasil sorulur bilemedim simdi
Çok sağol canım benim desteğin ve duan için deCanim kendini çok fazla üzme, o sancılar birazda uzuntuden oluyor kendimden biliyorum, canımı bişeye sikarsam fena sancılarım oluyor ama nst de bişey çıkmıyor, herseyden önce çocuğunu düşün oda strese giriyor senle beraber.
Çocuk isteyen arkadaşında inşallah tez zamanda kucağına alır bebeğini, 8 sene bu derdi çekmiş biri olarak onu en iyi ben anlarım, Allah yardımcısı olsun, gönülden isteyen kimsenin gözünü gökte koymasin inşallah
Artık herşeye razıyız neffcim. Bu gidişle ben de doguramayanlar kulubune üyelik hakkı kazanacağım :)Benim soyledigim tarih yine daha bi kabul edilir cinstendi1 haziranda fena olmus
Bebişin analı babalı büyüsün, ömürlü olsun. Sen de hemencicik iyileşirsin, dikişlerin kayniyiverir inşallah :)Günaydın kızlar ben dün öğlede 12.15 te sezeryan dogum yaptım kızım 3750 kg 52 cm dogdu şükür herşey yolunda
Geliyor mu paşamız rumigulcum? Sağlıkla huzurla olur doğumun inşallah. Bir avazda kurtulursun. Öperim kocaman!Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
Son günlerde benim bu kaplan izlerim çok çoğaldı yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?