2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

bu tarz şeylerin kesinlikle batıl inanç olduğunu düşünüyorum, başka bişey değil. Ben kestirdim, bence bizim iyi hissetmemiz daha önemli bebeğin sağlığı ve iyi olması için
inanan etkilenenlere saygım var, yanlış anlaşılmasın bu sadece benim düşüncem.

Normal doğum yanlısı olarak söylüyorum strese girmene gerek yok bence, hani epidural falan deneyebilirsin o kadar geriliyorsan. Epidural normal doğum yapanlar da gayet memnun ve ağrı sızı daha az hissettiklerini söylüyorlar. Yine de çok stres yapıp bebeği ve kendi sağlığını etkileyecekse doktorunla konuşabilirsin tekrar. Umarım kolay sağlıklı doğumun olur.

Hayırlı cumalar kızlar
Bugünde bi hareket yok bizde
Grip ve öksürük başladı bende malum ilaç alamıyoruz neler yapsam iyi gelir?? Zencefil zerdeçal bal karışımı çok iyi geliyo ama zararı olurmu bilemedim şimdi

Çok ısrar ettim doktora çok stres yaparım tansiyonum falan çıkar diye ama dediğinden vazgeçmedi 15 gün sonra çağırdı bidahada

hani bir tane doritos reklami var yaaa... bebek icerde babasinin elinden doritos alcam diye ugrasiyor da babasi doritosu firlatinca dogum basliyor.
biz de mi denesek naaaapsak?
ay yok yok bizimkilerin gelmeye niyeti bak gör senle ben inan 42 ye kalıcaz ne gülerim yaa artık bende doğurdum kucağıma aldım yazmak istiyorum amaa nerdeeee bizimki içerde kendine ortam kurmuş gayet memlun halınden

Günaydın kızlar ben dün öğlede 12.15 te sezeryan dogum yaptım kızım 3750 kg 52 cm dogdu şükür herşey yolunda
maşallh maşşşlah darısı bizim başımıza inşşalh sağlıkla büyüsün annesi innşalh

Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
allttan sancı onuda ilk defa duyuyorum allah yardımcın olsun inşşalh bende haftaya dr gidicem gelmmeye niyeti yoksa sunı isticem biran önce gelsin istiyorum çünki sağlıkla al bebeğini kucağına inşşalh canım bol sütlü günleriniz olsun

Selam kızlar dr dan geldim, sezeryan tarihim belli oldu kismetse 16 mayıs ta bebeğimi kucağıma alcam inşallah, gün belli olunca bi heyecan bastı. Anestezi şeklini kendimiz seciyomusuz, Pazartesi gel ayrıntılı konuşalım bu konuyu dedi dr, tecrübeli anneler hangisini tavsiye edersiniz kafam karışık

Merhaba..doktordan geliyorum..36+5te tam gununde cikti bizim kiz yine..2900gr ve 50cm..ama sanki dr ben uzulmiim die olcumleri bol tuttu..zira uzuuun uzun olctu bikac kere. Biliorm bebegn durusuyla anlik milimetrik olcumle fln etkileniyor ama...sordugumda karin cevresi 10 gun kdr geri cikti evet dedi!!! Ben sok...ama bu kotu bisey degil dedi..sadece ufak olacak dedi herkes 3500 dogurmak zorunda degil dedi...eyvallah o kabulum ama...hareketler azaldi dedim..normal yeri daraldi ama bi bakalm bakalm dedi ve kendi de biraz ugrasti cok net sey yapamadi..nst normal cikti...haftalikti aslnda randevumuz ama pzt gel tekrar dedi...gidicem..kendini iyi besle fln dedi...artik hayirlisi olsun diyorum..
Haaa bir de ilk basta allaaah somurtkanciim baya asagi inmis yuzunu sirtina cevirmis senin dedi..nasi yaa kanala mi girmis dedigmde o acidan diil de foto va alamicaz dedi...ama bence asagi inmis bu demenin baska sekliydi:))) siz ne dersiniz

Hic korkma canim bu dünyada cani en cok tatli olan benim dir ve normal dogum yaptim dusun artik.. tabi zor oldu cok nazlandim ama sonunda oldu.. ve bebegimin kafasi uc hafta buyuk ve kilosu 4kusurdu ben de sezeryan istiyodum.. ama 4kilo dogdu sadece dikisim cok oldu o da gecti artik herseyimi kendim yapabiliyorum

kızlar 19 mayısta 41 haftam bitiyo
doktor 18 mayısa kadar bekleriz sancın olmazsa suni sancı veririm dedi
nstde hiç sancı çıkmıyo napıcam ben suni sancıdan çok korkuyorum

Sancıdan değilde orada öyle çıplak durmaktan ve alttan dikişten çok korkuyorum ben aslında

kızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalıp normal doğum yapacak olan yada yapan var mı? doktorunuz bu konuda ne diyor?

Canim benimki tüp bebekle oldu ama malesef sezeryan olacak, bende sebep çok, bebeğim ters aynı zaman biraz iri ve catım dar, normal doğumu bende çok istedim de olmayınca olmuyor ama devlete göre tüp bebek olmasi normal doguma engel değil, dr un uygun görüyorsa normal en güzeli

Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz

Rabbim yar ve yardimcin olsun canım, bi avazda su gibi dogumun olur inşallah

canım senin haftalarında benim bebeğimde öyleydi. bol protein al, topluyor sonra kendini.

Canim neden korkuyosun biraz cesaretli ol anne olacaksın sen güçlü olman gerek, keşke benim imkanım olsada normal doğum yapsam, benim bebeğim ters olduğu için sezeryan olacak, bu kadar çok korkuyorsan dün burda bi arkadastan öğrendim emeklersen bebek ters donuyomus, kontrole kadar emekle belki ters döner normal dogumdan kurtulursun daha ne deyim ben sana

kızlar 19 mayısta 41 haftam bitiyo
doktor 18 mayısa kadar bekleriz sancın olmazsa suni sancı veririm dedi
nstde hiç sancı çıkmıyo napıcam ben suni sancıdan çok korkuyorum

ben senden daha kötü durumdayım. beklenen tarihim seninkinden de önce. ama napalım doğmak istedikleri bir tarih var elbet. mümkün olduğunca doğum pozisyonu sağlamaya çalış. mesela ben sürekli bağdaş kurarak oturmaya çalışıyorum. pilates topunda zıplıyorum. akşamları son gücüme kadar yürüyüş yapıyorum. biz elimizden geleni yapalım, bebek gelmezse artık son çare sezeryan.

Kızlar yarın 38 hft giriyorum, bugün dr gittim bebek dönmüş bekleyeceğiz bu hafta nst çekildi sancı çıktı hafta sonu doğurma yokum burada dedi umarım hafta sonunu atlatırız çrş tekrar gideceğim doğmazsa 3 kg 49 cm miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…