- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.781
Kızlar hamilelikte saç kesilmez diyorlar. Batıl inanç biliyorum ama yine de insan etkileniyor. Gerçi hamileliğimde iki defa kestirdim bilmiyordum hiç duymamıştım. Şimdi teyzem söyledi( Siz ne yaptınız? Saçlarımın uçları çok kötü oldu ve dökülmeye başladı. Kestirteyim istiyorum bilemedim
Benim de aldı başını gidiyor Son günlerde benim bu kaplan izlerim çok çoğaldı yawww
Arkadaşlar çok kötüyüm bugün ramdevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum bugün doktorla konuştuk doğumu bi aksilik olmadıkça sezeryana alamam bakanlıktan yazı geldi dedi bebeğimin sağlıklı olmasına bile sevinemiyorum ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan
Çok ısrar ettim doktora çok stres yaparım tansiyonum falan çıkar diye ama dediğinden vazgeçmedi 15 gün sonra çağırdı bidahadaNormal doğum yanlısı olarak söylüyorum strese girmene gerek yok bence, hani epidural falan deneyebilirsin o kadar geriliyorsan. Epidural normal doğum yapanlar da gayet memnun ve ağrı sızı daha az hissettiklerini söylüyorlar. Yine de çok stres yapıp bebeği ve kendi sağlığını etkileyecekse doktorunla konuşabilirsin tekrar. Umarım kolay sağlıklı doğumun olur.
ay yok yok bizimkilerin gelmeye niyeti bak gör senle ben inan 42 ye kalıcaz ne gülerim yaa artık bende doğurdum kucağıma aldım yazmak istiyorum amaa nerdeeee bizimki içerde kendine ortam kurmuş gayet memlun halındenhani bir tane doritos reklami var yaaa... bebek icerde babasinin elinden doritos alcam diye ugrasiyor da babasi doritosu firlatinca dogum basliyor.
biz de mi denesek naaaapsak?
maşallh maşşşlah darısı bizim başımıza inşşalh sağlıkla büyüsün annesi innşalhGünaydın kızlar ben dün öğlede 12.15 te sezeryan dogum yaptım kızım 3750 kg 52 cm dogdu şükür herşey yolunda
allttan sancı onuda ilk defa duyuyorum allah yardımcın olsun inşşalh bende haftaya dr gidicem gelmmeye niyeti yoksa sunı isticem biran önce gelsin istiyorum çünki sağlıkla al bebeğini kucağına inşşalh canım bol sütlü günleriniz olsunGunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
Arkadaşlar çok kötüyüm bugün ramdevum vardı 34+6 dayım hep sezeryan doğum istiyodum bugün doktorla konuştuk doğumu bi aksilik olmadıkça sezeryana alamam bakanlıktan yazı geldi dedi bebeğimin sağlıklı olmasına bile sevinemiyorum ağlıyorum şuan çok korkuyorum normal doğumdan
Sancıdan değilde orada öyle çıplak durmaktan ve alttan dikişten çok korkuyorum ben aslındaHic korkma canim bu dünyada cani en cok tatli olan benim dir ve normal dogum yaptim dusun artik.. tabi zor oldu cok nazlandim ama sonunda oldu.. ve bebegimin kafasi uc hafta buyuk ve kilosu 4kusurdu ben de sezeryan istiyodum.. ama 4kilo dogdu sadece dikisim cok oldu o da gecti artik herseyimi kendim yapabiliyorum
kızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalıp normal doğum yapacak olan yada yapan var mı? doktorunuz bu konuda ne diyor?
Gunaydin sevgili anneler birazdan suni sanci ile doguma gidicem burda serum ile vermiolar sanciyi alt tan jel ile veriolar onun icin biraz korkutucu(lutfen bu guzel cuma gunun de dualarinizi esirgemeyin benden insallah bi avazda hepimiz kurtuluruz
Merhaba..doktordan geliyorum..36+5te tam gununde cikti bizim kiz yine..2900gr ve 50cm..ama sanki dr ben uzulmiim die olcumleri bol tuttu..zira uzuuun uzun olctu bikac kere. Biliorm bebegn durusuyla anlik milimetrik olcumle fln etkileniyor ama...sordugumda karin cevresi 10 gun kdr geri cikti evet dedi!!! Ben sok...ama bu kotu bisey degil dedi..sadece ufak olacak dedi herkes 3500 dogurmak zorunda degil dedi...eyvallah o kabulum ama...hareketler azaldi dedim..normal yeri daraldi ama bi bakalm bakalm dedi ve kendi de biraz ugrasti cok net sey yapamadi..nst normal cikti...haftalikti aslnda randevumuz ama pzt gel tekrar dedi...gidicem..kendini iyi besle fln dedi...artik hayirlisi olsun diyorum..
Haaa bir de ilk basta allaaah somurtkanciim baya asagi inmis yuzunu sirtina cevirmis senin dedi..nasi yaa kanala mi girmis dedigmde o acidan diil de foto va alamicaz dedi...ama bence asagi inmis bu demenin baska sekliydi:))) siz ne dersiniz
kızlar 19 mayısta 41 haftam bitiyo
doktor 18 mayısa kadar bekleriz sancın olmazsa suni sancı veririm dedi
nstde hiç sancı çıkmıyo napıcam ben suni sancıdan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?