2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
benim erken doğum riskim var sadece bebeğim doğum pozisyonunu almış, şimdilik rahim ağzında da sıkıntı yok ama tüp bebek olunca her doktor bu bebekler özel bebek deyip direk sezeryan diyor. ama ben normal doğum istiyorum. kendimi kestiresim yok mayıs annelerini takip ediyorum fazla yazmasamda ve tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar başka var bildiğim kadarıyla onlara doktorları ne dedi ki?

Kizlar merhaba 40+3 teyim ve ne yapicagimi bilmiyorum, pt ye kadar sancim gelmezse pt dogum yapacagim kesin ama seklini bilmiyorum, dr um vajinadan ilacla deneyelim sanciyi baslatmayi sorun olursa epidural sezeryana doneriz diyor, benimde ilacla olursa bi sorun cikar diye tereddutlerim var, ve cok gerginim bi kac aydir ya dogumda bana bisey olursa diye kotu kotu seyler geliyor aklima,sanki cikamayacakmisim ordan gibi(benim gibi olan var mi ,sacmaliyorum biliyorum ama hormonlar mi icgudu mu hic bilmiyorum cok endiseliyim yarin yine kontrolum var ve artik karar vermem gerekicek( dertlesmeye cok ihtiyacim var...i

canım senin haftalarında benim bebeğimde öyleydi. bol protein al, topluyor sonra kendini.
Ay allah razi olsun cevap verdigin icin canim....sahiden toplar mi? Yani hep gunu gunune fln cikardi bizimki ztn hic bi zaman kocaman ilerde vs bi bebek degildi ama bugun biraz uzerinde durdu doktorumuz...kendimi bakima aldim aynen sut peynir yumurta et vs...bakalm haftaya nasi olcak..tabi beklerse:)

Evet tüp bebekler kıymetli bebek olarak görülüyor normal doğum riskine girmek istemiyorlar ama devlet hastanesine git istersen onlar tüp diye sezeryana alamiyorlar kafalarına göre, mayıs annelerinde benim dışımda tüp bebek olan 2 arkadaş vardı ikiside erken doğum sebebiyle sezeryan oldular, başka kimse yok bildiğim kadarıyla. Bebeğin için risk yoksa normal doğum yapmak istiyorum diye diretebilirsin de yani sonuçta erken doğum riskinde varmış bana kalırsa ilk dusunecegin bebeğin sağlığı olsun derim, sezeryan yada normal farketmez

Ben de tup bebekle hamile kaldim...dr kiymetli bebek oldugunu biliyor ancak dogum seklimizi bu durum belirlemeyecek sanirim...yani en azindan ben de 39 40i beklerim ancak tup oldugu icin sonlara digru sez ile alalim diebilirm...elbette herkesin bebegi ozel gozagrisi ama tup tedavi vs o surecler malum insan goze alamio

nmmöç.

,
.,....
caınm benim ilki tüp bebekti ve sezeryan söz konusu bile olmadı. gayet normal şekilde epiduralde olmadan yaptım doğumumu. öyle bir zorunluluk yok

benimki bir haftada topladı kendini. ama her akşam deli gibi et yedim. dediğin gibi süt, peynir vb ama üstündeki protein değerlerine bak. ben mesela hep dil peyniri yedim. hala da yiyorum. onun protein değeri daha yüksek.

canım benim günüm seninkinden bir hafta önde. Bizim de hep iki hafta önden çıkardı bu son dönemde geri kaldı, kafası küçük falan. Doktor yapısal diyor. boyu değişip duruyor da kilosu hala 2850-2900 civarında. Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra besler büyütürüz diyorum, doktor ciddi bir sıkıntıdan bahsetmediyse için rahat olsun bence, son haftalarda çok oynuyor değerler.

Ayrıca 32. haftada nst mde sancı görünmüştü bebeğim erken doğacak gibiydi yani .Doktorum bir ilaç verdi. durdurdu sancıyı. doğumumdan 1 yıl geçti bu sefer kendiliğinden hamile kaldım.

32. haftada sancı çıktıktan sonra hangi haftada doğum yapmıştın? kız mıydı erkek mi? her bünye farklı olur elbet, bende de 32. haftadan beri düzenli sancı çıkıyor, merak ettim sadece, ne zaman gelir acep bizim yaramaz :)

Yok hatta benim yuzum dusunce fln bu normal dedi yani genetik die bisey var ben belliyim 1.70 esim belli 1.78 ve normal kilolardayiz...oyle 4 kilo 55cm bi sey beklemiorduk ztn de...10 gun geri cikti karin cevresi diynce iste insan takiliyor...oyle tabi mavitepecim mavitepe . Saglikli olsunlar da besler buyuturuz insallah...o zaman pazartesi ben tekrsr yazarim sabahtan insallah :)(

dün 38 +1 kontrolum vardı. bebeğim son iki hafta içinde sadece 150gr civarı almış ve gelişimi 36 hafta kusurlu zamanları gösteriyordu. canım çok sıkıldı. doktorum dillerde kan akımları iyi olduğu için durumun normal olduğunu ve 2850 3000 arası bir bebeğim olacağını söyledi. ayyy nasıl üzüldüm anlatamam..ilk defa da dün nst girdim. kalp atimi ve kasilmalar normalmis.4 gün sonra tekrar net istedi doktorum ama pek bisi söylemedi

Kızlar kontrolden geldim sancım var nst de düzensiz ama ben hissetmedim yine. Dr hissetmen lazım o zaman ritmiklrp kanala girer zaten dedi. 1haftafır da 25 gr almış zaten kuzum kilo da alsın acelemiz yok bekleyelim doğal gelmesini pzt tekrar kontrole gel yine bişi olmazsa en geç çarşamba suni sancıyla doğurursun artık çok da geçmesin dedi. Dua edin bugün yarın gelsinnn annem gelmiştş kardeşim de geldi memleketten ne zamandr burdalar onlar da sürekli oldu mu olcak mı telaşındalar ben de stres oluyorum bian önce olsa da rahatlasak beklemek ne zormuş hele de 40ı geçince

Maalesef bizde de bi faydasi olmadi canim. Beklemedeyiz
Allah iyiliğini versin L lazp . Bende bakiyorum msj.benimkinin.icine.yazmsisin
Valla sali.gunu de.ters derse alin.beni sezeryana diyebilirim. bakalım ne dicek. . Cunku sonraki pazartesiye kadar yok doktorum. Gunum.de doldu zaten.
Umidim kirildi, kabullendim ben durumu..
biizde de bi fayda saglamadı. kendileri gelecekleri zamanı biliyorlar. oluruna bırakmak en iyisi. başka türlü stres oluyoruz. onları da strese sokuyoruz bence..

Son düzenleme:
kızlar 19 mayısta 41 haftam bitiyo
doktor 18 mayısa kadar bekleriz sancın olmazsa suni sancı veririm dedi
nstde hiç sancı çıkmıyo napıcam ben suni sancıdan çok korkuyorum
ben de aynı durumdayım canım çarşmba 41 bitiyo ozmana kadr gelmzse suni sancı birbirimize dua edelim de o günlere kalmayalımmmm

Sancıdan değilde orada öyle çıplak durmaktan ve alttan dikişten çok korkuyorum ben aslında
çıplaklık hali beni de çok ama çok etkiliyo istemiyorum yaaaa hele de dikişşşş ay Allahım güç ver.

canımm sıkma kendini herşeyi yoluna koymuştur rabbim ben de aynı durumdayım senle düşünmemeye çalışıyorm o güne kadar gelir inş kuzularımızz

benim bugün 40+2 ve 2876 gr cnm son zamnlar çok az kilo aldı hele bu hafta 25 gr ama sağlıklı olsunlar da ne yapalım yedim içtim ben alıyorum o almıyor hiç bi sorun da yok minyon dyor dr. Doğunca sütümüz bol bol olsun bol bol alsınlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…