- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.801
Son günlerde benim bu kaplan izlerim çok çoğaldı yawww
benim erken doğum riskim var sadece bebeğim doğum pozisyonunu almış, şimdilik rahim ağzında da sıkıntı yok ama tüp bebek olunca her doktor bu bebekler özel bebek deyip direk sezeryan diyor. ama ben normal doğum istiyorum. kendimi kestiresim yokCanim benimki tüp bebekle oldu ama malesef sezeryan olacak, bende sebep çok, bebeğim ters aynı zaman biraz iri ve catım dar, normal doğumu bende çok istedim de olmayınca olmuyor ama devlete göre tüp bebek olmasi normal doguma engel değil, dr un uygun görüyorsa normal en güzeli
Ay allah razi olsun cevap verdigin icin canim....sahiden toplar mi? Yani hep gunu gunune fln cikardi bizimki ztn hic bi zaman kocaman ilerde vs bi bebek degildi ama bugun biraz uzerinde durdu doktorumuz...kendimi bakima aldim aynen sut peynir yumurta et vs...bakalm haftaya nasi olcak..tabi beklerse:)canım senin haftalarında benim bebeğimde öyleydi. bol protein al, topluyor sonra kendini.
benim erken doğum riskim var sadece bebeğim doğum pozisyonunu almış, şimdilik rahim ağzında da sıkıntı yok ama tüp bebek olunca her doktor bu bebekler özel bebek deyip direk sezeryan diyor. ama ben normal doğum istiyorum. kendimi kestiresim yokmayıs annelerini takip ediyorum fazla yazmasamda ve tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar başka var bildiğim kadarıyla onlara doktorları ne dedi ki?
Ben de tup bebekle hamile kaldim...dr kiymetli bebek oldugunu biliyor ancak dogum seklimizi bu durum belirlemeyecek sanirim...yani en azindan ben de 39 40i beklerim ancak tup oldugu icin sonlara digru sez ile alalim diebilirm...elbette herkesin bebegi ozel gozagrisi ama tup tedavi vs o surecler malumbenim erken doğum riskim var sadece bebeğim doğum pozisyonunu almış, şimdilik rahim ağzında da sıkıntı yok ama tüp bebek olunca her doktor bu bebekler özel bebek deyip direk sezeryan diyor. ama ben normal doğum istiyorum. kendimi kestiresim yokmayıs annelerini takip ediyorum fazla yazmasamda ve tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar başka var bildiğim kadarıyla onlara doktorları ne dedi ki?
caınm benim ilki tüp bebekti ve sezeryan söz konusu bile olmadı. gayet normal şekilde epiduralde olmadan yaptım doğumumu. öyle bir zorunluluk yokbenim erken doğum riskim var sadece bebeğim doğum pozisyonunu almış, şimdilik rahim ağzında da sıkıntı yok ama tüp bebek olunca her doktor bu bebekler özel bebek deyip direk sezeryan diyor. ama ben normal doğum istiyorum. kendimi kestiresim yokmayıs annelerini takip ediyorum fazla yazmasamda ve tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar başka var bildiğim kadarıyla onlara doktorları ne dedi ki?
Ay allah razi olsun cevap verdigin icin canim....sahiden toplar mi? Yani hep gunu gunune fln cikardi bizimki ztn hic bi zaman kocaman ilerde vs bi bebek degildi ama bugun biraz uzerinde durdu doktorumuz...kendimi bakima aldim aynen sut peynir yumurta et vs...bakalm haftaya nasi olcak..tabi beklerse:)
Ay allah razi olsun cevap verdigin icin canim....sahiden toplar mi? Yani hep gunu gunune fln cikardi bizimki ztn hic bi zaman kocaman ilerde vs bi bebek degildi ama bugun biraz uzerinde durdu doktorumuz...kendimi bakima aldim aynen sut peynir yumurta et vs...bakalm haftaya nasi olcak..tabi beklerse:)
Ayrıca 32. haftada nst mde sancı görünmüştü bebeğim erken doğacak gibiydi yani .Doktorum bir ilaç verdi. durdurdu sancıyı. doğumumdan 1 yıl geçti bu sefer kendiliğinden hamile kaldım.
Yok hatta benim yuzum dusunce fln bu normal dedi yani genetik die bisey var ben belliyim 1.70 esim belli 1.78 ve normal kilolardayiz...oyle 4 kilo 55cm bi sey beklemiorduk ztn de...10 gun geri cikti karin cevresi diynce iste insan takiliyor...oyle tabi mavitepecimcanım benim günüm seninkinden bir hafta önde. Bizim de hep iki hafta önden çıkardı bu son dönemde geri kaldı, kafası küçük falan. Doktor yapısal diyor. boyu değişip duruyor da kilosu hala 2850-2900 civarında. Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra besler büyütürüz diyorum, doktor ciddi bir sıkıntıdan bahsetmediyse için rahat olsun bence, son haftalarda çok oynuyor değerler.
Maalesef bizde de bi faydasi olmadi canim. BeklemedeyizKedibochi @miranda_1986 kızlar çok şekersiniz :)
Bu eşle yakınlaşma bizde işe yaramadı. Hamileliğimin başından beri aynı şekilde devam ediyoruz ma en ufak sancım yok. Bir haftadır göğüs ucu kremi de kullanıyorum. Hurma maydonoz nane yürüyüş hepsini demiyorum ama kızım yerinde çok rahat gibi
biizde de bi fayda saglamadı. kendileri gelecekleri zamanı biliyorlar. oluruna bırakmak en iyisi. başka türlü stres oluyoruz. onları da strese sokuyoruz bence..Kedibochi @miranda_1986 kızlar çok şekersiniz :)
Bu eşle yakınlaşma bizde işe yaramadı. Hami,devam ediyoruz ma en ufak sancım yok. Bir haftadır göğüs ucu kremi de kullanıyorum. Hurma maydonoz nane yürüyüş hepsini demiyorum ama kızım yerinde çok rahat gibi
ben de aynı durumdayım canım çarşmba 41 bitiyo ozmana kadr gelmzse suni sancı birbirimize dua edelim de o günlere kalmayalımmmmkızlar 19 mayısta 41 haftam bitiyo
doktor 18 mayısa kadar bekleriz sancın olmazsa suni sancı veririm dedi
nstde hiç sancı çıkmıyo napıcam ben suni sancıdan çok korkuyorum
çıplaklık hali beni de çok ama çok etkiliyo istemiyorum yaaaa hele de dikişşşş ay Allahım güç ver.Sancıdan değilde orada öyle çıplak durmaktan ve alttan dikişten çok korkuyorum ben aslında
canımm sıkma kendini herşeyi yoluna koymuştur rabbim ben de aynı durumdayım senle düşünmemeye çalışıyorm o güne kadar gelir inş kuzularımızzKizlar merhaba 40+3 teyim ve ne yapicagimi bilmiyorum, pt ye kadar sancim gelmezse pt dogum yapacagim kesin ama seklini bilmiyorum, dr um vajinadan ilacla deneyelim sanciyi baslatmayi sorun olursa epidural sezeryana doneriz diyor, benimde ilacla olursa bi sorun cikar diye tereddutlerim var, ve cok gerginim bi kac aydir ya dogumda bana bisey olursa diye kotu kotu seyler geliyor aklima,sanki cikamayacakmisim ordan gibi(benim gibi olan var mi ,sacmaliyorum biliyorum ama hormonlar mi icgudu mu hic bilmiyorum cok endiseliyim yarin yine kontrolum var ve artik karar vermem gerekicek ( dertlesmeye cok ihtiyacim var...i
benim bugün 40+2 ve 2876 gr cnm son zamnlar çok az kilo aldı hele bu hafta 25 grdün 38 +1 kontrolum vardı. bebeğim son iki hafta içinde sadece 150gr civarı almış ve gelişimi 36 hafta kusurlu zamanları gösteriyordu. canım çok sıkıldı. doktorum dillerde kan akımları iyi olduğu için durumun normal olduğunu ve 2850 3000 arası bir bebeğim olacağını söyledi. ayyy nasıl üzüldüm anlatamam..ilk defa da dün nst girdim. kalp atimi ve kasilmalar normalmis.4 gün sonra tekrar net istedi doktorum ama pek bisi söylemedi
Ayni durumdayiz resmen...saglikla gelsinler de ben su 3 gun bi yogun bakim yapaym kendime diorm..belki ise yarar snra da gelirse ztn basimin ustunde yeri var :)aynı durum yaaa. ben 170 eşim 178 hep önde giden bebek son kontrol de 2 hafta geriye düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?