2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
doğru söylüyorsun canım. önemli olan bebeğimiz. onun varlığını öğrenene kadar neler çektik. Allah isteyen herrkesin kucağını boş bırakmasın

Aynen öyle canım, ne acılar ne sıkıntılar, nasıl doğum yaparsan yap sonuç onun için en iyisi olmalı bence, o yüzden hiç itiraz etmedim dr a zaten oğlumda ters döndü oturuyor sezeryan ol anne diye inatlasti, yavrum ne derse o

evet yaaa... niye boyle oldu butun gebeligim boyunca 4 tane vardi su son haftada kac katina cikti. halbuki hayatimda hic kullanmadigim kadar nemlendirici kullandim gobegim icin.
Valla canım ne yalan söyleyim aklıma geldikçe bebe yağı kullandım çokta onemsedim diyemem açıkçası, bizim bebelerde iri biraz malum, yanlarına kadar çizik çizik, eşim niye krem felan almadın diyor dedim amaaan alsam ne sonuçta olacak yine bikini giymem bende, zaten giyemezdimki kilolu olduğum için çizik olsun bosveeeeer

arkadaşıma doktor çok pahalı bir krem önermiş çatlaklar için küçücük tüpler halinde satılıyor paraya kıyıp hiç aksatmadan kullandı hamilelik boyunca. sonuç feci. doktora söylemiş hani işe yarayacaktı bu krem diye. doktoru bi de kullanmasaydın ne olurdu demiş.
bence o yüzden genetik çatlama işi hiç takılmayın olacaksa yapıcak bişey yok. biz minik kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alalım da.

Tamamen genetik faktör diye düşünüyorum ben de.
Ben 4. Aydan beri ebebkten aldığım palmersın kakao yağını kullanıyorum. O da kaşıntım olduğu için almıştım. Kaşıntılarıma çok iyi gelmişti. Çok şükür karın bölgemde çatlağım olmadı. Ama kalçalar fena. Benim o kısım karnımdan daha çok büyüdü :))) sanırım o yüzden çatladım

Selam bayanlar Allah nasip ederse yarın sabah sezeryan olup meleğime kavusucam..
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin benim için
Allah sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin canım inş. Ne güzel meleğinle kavuşacaksınız inş. Sağlıkla kucağınıza alın. Dikişlerin de çabucak iyileşsin.
Darısı da hayırlısıyla bize olsun inş :)

Çatlaklar canımızı sıkıyor sanırım bu son dönemde. Ben bir jel kullandım şimdilik yok bakalım, son haftayı da atlatırsam çok sevineceğim. Çatlayan arkadaşlar yeni oluşan çatlaklar için bir serum var ve epey işe yarıyormuş. Çatlarsam koşa koşa gidip onu alacağım

Bi de
bi de badem ye Can'ım bebeğe kılo aldırır

bi de badem ye Can'ım bebeğe kılo aldırır

Can'ım bıze de söylermısın olurda alalım neymiş adı

Kızlar nst mi yorumlayabilir misiniz?
Ben sancım var diye düşündüm ama doktor bir yorum yapmadı. Ben de sormadım o yorum yapmayınca

Eklentiler

• image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 109
Ben sancım var diye düşündüm ama doktor bir yorum yapmadı. Ben de sormadım o yorum yapmayınca
Hastanedemisn canm sona dogru çıkmış sanci ama hafif anladigim kadarylaa ritmik mi agrilarin

Canim ustteki bebegin hareketi alttaki sanci cizgileri. Hafif duzeyde gozukuyor su an sancilarin. 100 u gecmesi gerek diye biliyorum deger olarak.

Sancıdan değilde orada öyle çıplak durmaktan ve alttan dikişten çok korkuyorum ben aslında

Ciplak değilsin boydan geceligin var zaten muayene ederken de hic eğilip bakmiyolar bile o kadar alismislar ki sancidan umrunda olmuyo zaten dikisleri de hiç hissetmiyosun uyusmus oluyo orası bi de zaten lokal anestezik igne yapip dikiyorlar..

Hem sen zaten o ara bebeginle ilgileniyosun bakiyosun gozluyosun zaten hiç bisi umrunda olmuyo canim

yesilcan86 tarihin belli olmus canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah az kalmis
@Sherrysherrylady canim benim yaa insallah arkadasim icin de yakinda guzel haberlerini yazarim buraya bu hamilelik iyice duygusal yapti zaten bizi adam a dese niye b demedin diyorum bu olaylar da yipratti biraz
Selam bayanlar Allah nasip ederse yarın sabah sezeryan olup meleğime kavusucam..
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin benim için
Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kendine gelince bizi de habersiz birakma lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…