- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.841
doğru söylüyorsun canım. önemli olan bebeğimiz. onun varlığını öğrenene kadar neler çektik. Allah isteyen herrkesin kucağını boş bırakmasın
Valla canım ne yalan söyleyim aklıma geldikçe bebe yağı kullandım çokta onemsedim diyemem açıkçası, bizim bebelerde iri biraz malum, yanlarına kadar çizik çizik, eşim niye krem felan almadın diyor dedim amaaan alsam ne sonuçta olacak yine bikini giymem bende,evet yaaa... niye boyle oldubutun gebeligim boyunca 4 tane vardi su son haftada kac katina cikti. halbuki hayatimda hic kullanmadigim kadar nemlendirici kullandim gobegim icin.
Şükür canım iyiyim agrı sızı illa oluyor zilli tontiş kızçede iyiAa canim gozunaydin. Gelmis kizcen.
Sen nasilsin? Kizcende masallah tontik tontik gelmis
arkadaşıma doktor çok pahalı bir krem önermiş çatlaklar için küçücük tüpler halinde satılıyor paraya kıyıp hiç aksatmadan kullandı hamilelik boyunca. sonuç feci. doktora söylemiş hani işe yarayacaktı bu krem diye. doktoru bi de kullanmasaydın ne olurdu demiş.
bence o yüzden genetik çatlama işi hiç takılmayın olacaksa yapıcak bişey yok. biz minik kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alalım da.
Allah sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin canım inş. Ne güzel meleğinle kavuşacaksınız inş. Sağlıkla kucağınıza alın. Dikişlerin de çabucak iyileşsin.Selam bayanlarAllah nasip ederse yarın sabah sezeryan olup meleğime kavusucam..
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin benim için
bi de badem ye Can'ım bebeğe kılo aldırırAy allah razi olsun cevap verdigin icin canim....sahiden toplar mi? Yani hep gunu gunune fln cikardi bizimki ztn hic bi zaman kocaman ilerde vs bi bebek degildi ama bugun biraz uzerinde durdu doktorumuz...kendimi bakima aldim aynen sut peynir yumurta et vs...bakalm haftaya nasi olcak..tabi beklerse:)
bi de badem ye Can'ım bebeğe kılo aldırırAy allah razi olsun cevap verdigin icin canim....sahiden toplar mi? Yani hep gunu gunune fln cikardi bizimki ztn hic bi zaman kocaman ilerde vs bi bebek degildi ama bugun biraz uzerinde durdu doktorumuz...kendimi bakima aldim aynen sut peynir yumurta et vs...bakalm haftaya nasi olcak..tabi beklerse:)
Can'ım bıze de söylermısın olurda alalım neymiş adıÇatlaklar canımızı sıkıyor sanırım bu son dönemde. Ben bir jel kullandım şimdilik yok bakalım, son haftayı da atlatırsam çok sevineceğim. Çatlayan arkadaşlar yeni oluşan çatlaklar için bir serum var ve epey işe yarıyormuş. Çatlarsam koşa koşa gidip onu alacağım
Cok tesekkur ederim canimbi de badem ye Can'ım bebeğe kılo aldırır
Hadi bakalim hayirlisi
E o agrilarda bebege bi adim daha yaklastriyo canm stres yapma o da engel olur kasilmalara
Hastanedemisn canm sona dogru çıkmış sanci ama hafif anladigim kadarylaa ritmik mi agrilarinKızlar nst mi yorumlayabilir misiniz?
Ben sancım var diye düşündüm ama doktor bir yorum yapmadı. Ben de sormadım o yorum yapmayınca
Canim ustteki bebegin hareketi alttaki sanci cizgileri. Hafif duzeyde gozukuyor su an sancilarin. 100 u gecmesi gerek diye biliyorum deger olarak.Kızlar nst mi yorumlayabilir misiniz?
Ben sancım var diye düşündüm ama doktor bir yorum yapmadı. Ben de sormadım o yorum yapmayınca
Sancıdan değilde orada öyle çıplak durmaktan ve alttan dikişten çok korkuyorum ben aslında
Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kendine gelince bizi de habersiz birakma lutfennnSelam bayanlarAllah nasip ederse yarın sabah sezeryan olup meleğime kavusucam..
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?