2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

şimdiden gözün aydın, doğum kolay geçer hemencik toparlarsın, sağlıklı bebeğin olur inşallah. Bebeğini kucağına alınca unutursun herşeyi diye düşünüyorum, gerilme hiç :)

hadi hayırlısı bakalım, kolay doğumun olsun inşallah, haberlerini bekliyoruz

şimdiden gözün aydın, doğum kolay geçer hemencik toparlarsın, sağlıklı bebeğin olur inşallah. Bebeğini kucağına alınca unutursun herşeyi diye düşünüyorum, gerilme hiç :)
sağol cnm inşallah öyle olur ,allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağsağlim kavuşalım yavrulaarımıza

Günaydın kızlarrrr :)
babybabycat gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş.

Galiba üşütmüşüm dünkü bel kasık ağrım ondanmış. Şimdi hiçbir ağrı kalmadı :) hastane çantamızı hazırlamamıştım bu vesileyle onu hallettim dün.
Her şey hazır. Biz hazırız.. Hayırlısıyla gelsin minikler... Güzel bir haftasonu olsun hepimiz için inş.

Saol cnm
20 gün kaldı doğuma
Ne bileyim
Sezaryen olmasa belki 40.haftaya kadar durur bebeğim daha çok vakit var derdim arastirirdim
Ama şimdi dr umu takip edeceğim mecbuuurr

Allah hayırlı kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin, bebişinizi sağlıkla alın kucağınıza inş.
Ameliyatı düşünmemeye çalış. Bebeğinizi ilk göreceğin anı, sesini, kokusunu, yumuk yumuk ellerini düşün. O an hiç ağrı sızı hissetmeyeceksin zaten

Cnm nişandan sonra 2 gün içinde doğum oluyor genelde
Bende öyle olmustu
İlişkiden kaynaklı leke de olabilir ama seninki
Hani çatı muaynelerinin ardından gelen.
En iyisi açılman olacak mı takip etmek ve Dr a danismak

Gözün aydın canım inş hayırlısıyla hemencecik başlar doğumun. Bize de haber ver :)

Ay cnm şok gerçekten
Erkek bu :)
İlk çocuk muydu?

Hepinize merhaba kizlar. bende sizi takip eden ancak yazmayanlardandim. Dogum yapinca bende dogum hikayemi paylasmak istedim. Sali gunu kontrolum vardi ilk defa nst de agrim cikmisti bunun uzerine doktorum alttan muaneyene etti ve 3 cm acikligim vardi ve catimin dar oldugunu söyledi. Persembe gunu tekrar kontrole gittim acikligim 4 cm olmus ama ben agri falan hissetmiyordum. Suyum da azalmisti nst de cok iyi olmayonca yatis verdi. St 17 de suni sanci takildi. Ve ben bu zamanlarda hep yürüdüm cunku bebegim daha tam olarak kanalA inmemisti. Cati dar oldugu icin normal yapamamaktan korkuyordum aciksasi. Ve sonunda kizim beni cok bekletmedi ve 22.30 da normal dogum ile oldu. Kesinlikle normal dogumdan korkmayin sadece tam dogum zamanina yakin agrilar dayanilmayacak gibi oluyo zaten kisa bi sure sonra dogum oluyo. Tamamen doktorunuzun dediklerin yapinca hersey cok guzel oluyo hele o bebegin cikma anini size tarif edemiyorum. Cok guzel bi mutluluk. Dunyada boyle bi mutluluk yok. Rabbim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin inşallah

Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inş. Hayırlı uzun ömrü olsun..
Paylaşımın için çok sağol.. Normal doğumu düşününce zaman zaman gerilebiliyoruz. Bunları duymaya ihtiyacımız oluyor. İnş hayırlısıyla bize de nasip olur.

Kızlar Günaydın, size bişey sorcam, ben 1 haftadır sag elim şiş uyanıyorum, aksama doğru biraz azalıyor ama sabah kalktığımda davul gibi ve cok gergin oluyor, hiç birşey tutamiyorum, sol elimde ve ayaklarimda böyle bi durum yok sadece sağ elim böyle, bu konuda bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…