- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.881
Kızlar ben de kavuştum dün kızıma sonunda spinal Sezaryan ile darısı bekleyenlere :)
selam arkadaşlar çok oldu girip yazmayalı şu ana kadar hazırlıklar falan oyaladım kendimi hazırlıklar bitti vakit geldi çattı perşembe günü saat o6:45 sezeryan günüm kesinleşti ama ben çok korkuyorum ömrümde ameliyathane görmeyen ben en çok dişçi gözcü gitmişliğim vr bu güne kadar ne yapacağım nasıl geçireceğim o anı bilmiyorum biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum çok karışık duygular içindeyim allah bekleyen tüm annelere hayırlı doğumlar bebeğine kavuşanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Kızlaaaaaaaaaarrr günaydın nişanım geldi sanırımm40+3 olup hala ses çıkmayınca oğluştan ilişkiyi denedik gece dr.uma da danışmıştım olur dedi hızlandırmak için bisürü yürüyüş yaptım bisürü merdiven indim çıktım sonuç azönce pembe bi akıntı ilişkiden tahrişten fln mı oldu acaba nişan mi gerçekten çok güzel bi vakit inş doğuruyorumdurrrr
sağol cnm inşallah öyle olur ,allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağsağlim kavuşalım yavrulaarımızaşimdiden gözün aydın, doğum kolay geçer hemencik toparlarsın, sağlıklı bebeğin olur inşallah. Bebeğini kucağına alınca unutursun herşeyi diye düşünüyorum, gerilme hiç :)
Allah sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin, sağlıcakla kucağınıza alın inş. Bizim için de kokla nefesiniGünaydın kızlar bizim de ddoğum tarihimiz belli oldu 37+2 de 10.05.2016 salı günü spinal sezaryenle kavuşuyorum nefesimle inşallah
Saol cnmgeçmiş olsun, kötü olmuş hastanenin kapanması ama son dakika bile hastane değiştirebiliyor insan, senin daha zamanın var. Strese girme hiç, doktorunu takip et ama olmazsa başka bir doktora da gitmekten çekinme derim.. kolay doğumlarımız sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah..
selam arkadaşlar çok oldu girip yazmayalı şu ana kadar hazırlıklar falan oyaladım kendimi hazırlıklar bitti vakit geldi çattı perşembe günü saat o6:45 sezeryan günüm kesinleşti ama ben çok korkuyorum ömrümde ameliyathane görmeyen ben en çok dişçi gözcü gitmişliğim vr bu güne kadar ne yapacağım nasıl geçireceğim o anı bilmiyorum biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum çok karışık duygular içindeyim allah bekleyen tüm annelere hayırlı doğumlar bebeğine kavuşanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Cnm nişandan sonra 2 gün içinde doğum oluyor geneldeKızlaaaaaaaaaarrr günaydın nişanım geldi sanırımm40+3 olup hala ses çıkmayınca oğluştan ilişkiyi denedik gece dr.uma da danışmıştım olur dedi hızlandırmak için bisürü yürüyüş yaptım bisürü merdiven indim çıktım sonuç azönce pembe bi akıntı ilişkiden tahrişten fln mı oldu acaba nişan mi gerçekten çok güzel bi vakit inş doğuruyorumdurrrr
Kızlaaaaaaaaaarrr günaydın nişanım geldi sanırımm40+3 olup hala ses çıkmayınca oğluştan ilişkiyi denedik gece dr.uma da danışmıştım olur dedi hızlandırmak için bisürü yürüyüş yaptım bisürü merdiven indim çıktım sonuç azönce pembe bi akıntı ilişkiden tahrişten fln mı oldu acaba nişan mi gerçekten çok güzel bi vakit inş doğuruyorumdurrrr
Ay cnm şok gerçektenKizlar sizin goruslerinize cok ihtiyacim var 38 haftalik hamileyim 37.haftaya kadar 3 kere ultrosana girdim ve hepsinde kiz dediler bizde ona gore hazirlik yaptik ama son gittigim bir doktor(insanlar tarafindan tavsiye edilen) biz cinsiyetle ilgili bisi demeden direk erkek dedi biz sasirdik adam bu resimleri cekti 9 aydan sonra bi anda kabullenmek zor oldu tabi ama biz gittik herseyini degistirdik cunku adam erkek degilse ben doktorlugu birakirim dedi ama icimde bi korku var sizde yorumlarinizi yapsaniz bunun erkeklik organi olmasi disinda baska bisi olabilirmi
Hepinize merhaba kizlar. bende sizi takip eden ancak yazmayanlardandim. Dogum yapinca bende dogum hikayemi paylasmak istedim. Sali gunu kontrolum vardi ilk defa nst de agrim cikmisti bunun uzerine doktorum alttan muaneyene etti ve 3 cm acikligim vardi ve catimin dar oldugunu söyledi. Persembe gunu tekrar kontrole gittim acikligim 4 cm olmus ama ben agri falan hissetmiyordum. Suyum da azalmisti nst de cok iyi olmayonca yatis verdi. St 17 de suni sanci takildi. Ve ben bu zamanlarda hep yürüdüm cunku bebegim daha tam olarak kanalA inmemisti. Cati dar oldugu icin normal yapamamaktan korkuyordum aciksasi. Ve sonunda kizim beni cok bekletmedi ve 22.30 da normal dogum ile oldu. Kesinlikle normal dogumdan korkmayin sadece tam dogum zamanina yakin agrilar dayanilmayacak gibi oluyo zaten kisa bi sure sonra dogum oluyo. Tamamen doktorunuzun dediklerin yapinca hersey cok guzel oluyo hele o bebegin cikma anini size tarif edemiyorum. Cok guzel bi mutluluk. Dunyada boyle bi mutluluk yok. Rabbim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar bizim de ddoğum tarihimiz belli oldu 37+2 de 10.05.2016 salı günü spinal sezaryenle kavuşuyorum nefesimle inşallah
Kızlar 1parmak açılma varmış dr yatış yapalım takip edelim 40ı geçtği için dedi ewe geldim hazırlancam sancı sıklaşınca gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?