2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hastanedemisn canm sona dogru çıkmış sanci ama hafif anladigim kadarylaa ritmik mi agrilarin
Canim ustteki bebegin hareketi alttaki sanci cizgileri. Hafif duzeyde gozukuyor su an sancilarin. 100 u gecmesi gerek diye biliyorum deger olarak.

Evdeyim belimde ve kasığımda ağrı var ama sancı gibi değil. Sanki üşütmüşüm gibi yada belimi zorlamışım gibi sürekli olan bir ağrı. Bir de çatı muayenesi oldum bugün, kırmızı akıntım geldi. Acaba dedim çatı muayenesi doğumumu tetikledi. Çok sağolun cevaplar için. Takip edeyim bakalım hayırlısı.

somurtkankiz benim ilk çocuğum 39+3te dünyaya geldi. 2850gr ve 47cmdi dogdugunda. ikincisi 40+3te 3550gr ve 54cm doğdu. Bu ise 10gün önceki ultrasonda 36haftalık ve 2170grdi. Bakalım çarşamba ne olacak. Bunu da normal istiyorum ama plesantanin ucu girise yakın. Umarım risksiz dogururum. Yoksa korktuğum sezeryan başıma gelecek...

UOTE="superselma, post: 46386860, member: 144818"] somurtkankiz benim ilk çocuğum 39+3te dünyaya geldi. 2850gr ve 47cmdi dogdugunda. ikincisi 40+3te 3550gr ve 54cm doğdu. Bu ise 10gün önceki ultrasonda 36haftalık ve 2170grdi. Bakalım çarşamba ne olacak. Bunu da normal istiyorum ama plesantanin ucu girise yakın. Umarım risksiz dogururum. Yoksa korktuğum sezeryan başıma gelecek...[/QUOTE]
Himm.. Benim ilki 38+5 te kendi geldi. İkinci daha çabuk gelir derler. Ben bunun haftaya geleceğini düşünüyordum ama. Senin ikinci daha çok kalmış. Ayy bu da 38+5 te gelsin.. 40 ları beklersem çatlarım valla... Neyse önce bi donsunde ...

Ah.o hormonlar ışte bizi aşırı alingan yapan. Normalde hiic iplemeyecegim şakalar laflar nasıl dokunuyor nasil üzüyor ben bile şaşırıyorum valla..

Kizlar sizin goruslerinize cok ihtiyacim var 38 haftalik hamileyim 37.haftaya kadar 3 kere ultrosana girdim ve hepsinde kiz dediler bizde ona gore hazirlik yaptik ama son gittigim bir doktor(insanlar tarafindan tavsiye edilen) biz cinsiyetle ilgili bisi demeden direk erkek dedi biz sasirdik adam bu resimleri cekti 9 aydan sonra bi anda kabullenmek zor oldu tabi ama biz gittik herseyini degistirdik cunku adam erkek degilse ben doktorlugu birakirim dedi ama icimde bi korku var sizde yorumlarinizi yapsaniz bunun erkeklik organi olmasi disinda baska bisi olabilirmi

Eklentiler

• IMG-20160503-WA0009.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG-20160503-WA0011.webp
    13 KB · Görüntüleme: 135
Bildiğin pipili geliyor hayırlı olsun :) baya büyük bi sürpriz olmuş size

Bildiğin pipili geliyor hayırlı olsun :) baya büyük bi sürpriz olmuş size
Valla gercekten yilin suprizi oldu ustelik yurtdisinda yasiyoruz annem herseyleri turkiyeden aldi hic bisey degistiremedik hersey en bastan alindi tekrar kiz gelirse artik bayilcam yoksa cinsiyet hic onemli degil ama ikiz bebek masrafi bizde soz konusu oldu ondan merak ettim bunun baska bisi olma sansi varmi boyle biseyle karsilasan oldumu diye

Kızlar uykusuz bir gecedeyiz..
Şok olduk en son Dr kontrolünde
Hastanemizde kapandı!!!
Drum nereye gidiyorsa mecbur oraya gececegim
Bu haftada Dr degistirmek çok mantıksız
Mayıs 27 sezaryen tarihimizdi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
En son 34.haftada 2.536 gr di
Bakalim haftaya kaç kilo çıkacak oğlummm

Kuzenimde yaşamıştık biz :) 8aya kadar erkek bildik efe diye sevdik sonra kuzenim drunu değiştirdi bizim efemiz gitti durumuz geldi kızımız oldu :)

Hayırlı olsun:)

36 da doğdu ama sancı yüzünden değil sancılar geçmişti çoktan.enfeksiyon geçirmişim. enfeksiyon keseyi inceltirmiş. en ufak ters harekette kese delinirmiş inceldiği için. ilki erkek bebek

teşekkür ederim cevabın için, benim de erkek, 32de düzenli sancılar çıktı, doğum başlamış dediler, bikaç serum iğne yedim, 5 hafta doğumu durdurmaya uğraştılar. Şimdi de gelesi yok sıpanın, maşallah rahatı yerinde içerde hayırlısıyla sağlığıyla doğsun da ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum artık

bence de genetik, anneme sordum ben hamilelik çatlağı oluştu mu diye 2 doğumumda bir tek çatlak oluşmadı, son hamilelikte bebek iriydi iki tane altta çatladı dedi kadın.
Henüz konuşmak için erken belki ama ben şimdilik rahatım çatlak konusunda. Doğumda ne olur bilemem tabi. Bir de ben bi dolu krem yağ aldım, ama hiç biri 2-3 liralık vazelin kadar tutmadı, ben de attım bi köşeye başından beri sadece günde bir kere vazelin sürdüm, o da unutmazsam! Ama doğuma giderken bir tek çatlağım yoktu doğurduktan sonra her yer çizgi çizgi diyen çok duydum o nedenle şimdiden konuşmak çok da doğru değil sanırım..
Kaldı ki çatlasa bile burda bir arkadaşın söyledikleri çok güzeldi, aklımda hala: O çatlaklar yavrularımızın mini mini tekmeleri, içimizdeki kıpırtılarının eseri, ömür boyu hatırlamamız için bize hatıra. Bence çok güzel bi yaklaşım

selam arkadaşlar çok oldu girip yazmayalı şu ana kadar hazırlıklar falan oyaladım kendimi hazırlıklar bitti vakit geldi çattı perşembe günü saat o6:45 sezeryan günüm kesinleşti ama ben çok korkuyorum ömrümde ameliyathane görmeyen ben en çok dişçi gözcü gitmişliğim vr bu güne kadar ne yapacağım nasıl geçireceğim o anı bilmiyorum biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum çok karışık duygular içindeyim allah bekleyen tüm annelere hayırlı doğumlar bebeğine kavuşanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Kızlaaaaaaaaaarrr günaydın nişanım geldi sanırımm 40+3 olup hala ses çıkmayınca oğluştan ilişkiyi denedik gece dr.uma da danışmıştım olur dedi hızlandırmak için bisürü yürüyüş yaptım bisürü merdiven indim çıktım sonuç azönce pembe bi akıntı ilişkiden tahrişten fln mı oldu acaba nişan mi gerçekten çok güzel bi vakit inş doğuruyorumdurrrr

Kızlar nst mi yorumlayabilir misiniz?
Ben sancım var diye düşündüm ama doktor bir yorum yapmadı. Ben de sormadım o yorum yapmayınca

sancı çıkmamış canım, tepe tepe gerilip bir süre yukarda kalıp sonra aşağı iniyor sancılarda, yani bende öyle çıkıyor. daha var gibi sanki..

oyy, baya şok olmuştur sizin için kesin erkek gibi bu ultrason çıktılarına göre. Ben de hep düşündüm şimdiye kadar erkek dediler ya kız gelirse diye. İnsan şaşırır ama kızı erkeği yok bu işin, hepsi bizim yavrularımız

bu haftalarda değil de 18-20 lerde erkek denilip sonradan kız denilen vardı bi tane. pipisi düştü diye konuşmuştuk. ama 38. haftada cinsiyet değişikliği insanı şok eder, orası kesin..

geçmiş olsun, kötü olmuş hastanenin kapanması ama son dakika bile hastane değiştirebiliyor insan, senin daha zamanın var. Strese girme hiç, doktorunu takip et ama olmazsa başka bir doktora da gitmekten çekinme derim.. kolay doğumlarımız sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…