- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.861
Hastanedemisn canm sona dogru çıkmış sanci ama hafif anladigim kadarylaa ritmik mi agrilarin
Canim ustteki bebegin hareketi alttaki sanci cizgileri. Hafif duzeyde gozukuyor su an sancilarin. 100 u gecmesi gerek diye biliyorum deger olarak.
Ah.o hormonlar ışte bizi aşırı alingan yapan. Normalde hiic iplemeyecegim şakalar laflar nasıl dokunuyor nasil üzüyor ben bile şaşırıyorum valla..@yesilcan86 tarihin belli olmus canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah az kalmis
Kedibochi canim benim yaa insallah arkadasim icin de yakinda guzel haberlerini yazarim buraya bu hamilelik iyice duygusal yapti zaten bizi adam a dese niye b demedin diyorum bu olaylar da yipratti biraz
Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kendine gelince bizi de habersiz birakma lutfennn
Bildiğin pipili geliyor hayırlı olsun :) baya büyük bi sürpriz olmuş sizeKizlar sizin goruslerinize cok ihtiyacim var 38 haftalik hamileyim 37.haftaya kadar 3 kere ultrosana girdim ve hepsinde kiz dediler bizde ona gore hazirlik yaptik ama son gittigim bir doktor(insanlar tarafindan tavsiye edilen) biz cinsiyetle ilgili bisi demeden direk erkek dedi biz sasirdik adam bu resimleri cekti 9 aydan sonra bi anda kabullenmek zor oldu tabi ama biz gittik herseyini degistirdik cunku adam erkek degilse ben doktorlugu birakirim dedi ama icimde bi korku var sizde yorumlarinizi yapsaniz bunun erkeklik organi olmasi disinda baska bisi olabilirmi
Valla gercekten yilin suprizi oldu ustelik yurtdisinda yasiyoruz annem herseyleri turkiyeden aldi hic bisey degistiremedik hersey en bastan alindi tekrar kiz gelirse artik bayilcam yoksa cinsiyet hic onemli degil ama ikiz bebek masrafi bizde soz konusu oldu ondan merak ettim bunun baska bisi olma sansi varmi boyle biseyle karsilasan oldumu diyeBildiğin pipili geliyor hayırlı olsun :) baya büyük bi sürpriz olmuş size
Valla gercekten yilin suprizi oldu ustelik yurtdisinda yasiyoruz annem herseyleri turkiyeden aldi hic bisey degistiremedik hersey en bastan alindi tekrar kiz gelirse artik bayilcam yoksa cinsiyet hic onemli degil ama ikiz bebek masrafi bizde soz konusu oldu ondan merak ettim bunun baska bisi olma sansi varmi boyle biseyle karsilasan oldumu diye
36 da doğdu ama sancı yüzünden değil sancılar geçmişti çoktan.enfeksiyon geçirmişim. enfeksiyon keseyi inceltirmiş. en ufak ters harekette kese delinirmiş inceldiği için. ilki erkek bebek
Selam bayanlarAllah nasip ederse yarın sabah sezeryan olup meleğime kavusucam..
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin benim için
arkadaşıma doktor çok pahalı bir krem önermiş çatlaklar için küçücük tüpler halinde satılıyor paraya kıyıp hiç aksatmadan kullandı hamilelik boyunca. sonuç feci. doktora söylemiş hani işe yarayacaktı bu krem diye. doktoru bi de kullanmasaydın ne olurdu demiş.
bence o yüzden genetik çatlama işi hiç takılmayın olacaksa yapıcak bişey yok. biz minik kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alalım da.
Kızlar nst mi yorumlayabilir misiniz?
Ben sancım var diye düşündüm ama doktor bir yorum yapmadı. Ben de sormadım o yorum yapmayınca
Kizlar sizin goruslerinize cok ihtiyacim var 38 haftalik hamileyim 37.haftaya kadar 3 kere ultrosana girdim ve hepsinde kiz dediler bizde ona gore hazirlik yaptik ama son gittigim bir doktor(insanlar tarafindan tavsiye edilen) biz cinsiyetle ilgili bisi demeden direk erkek dedi biz sasirdik adam bu resimleri cekti 9 aydan sonra bi anda kabullenmek zor oldu tabi ama biz gittik herseyini degistirdik cunku adam erkek degilse ben doktorlugu birakirim dedi ama icimde bi korku var sizde yorumlarinizi yapsaniz bunun erkeklik organi olmasi disinda baska bisi olabilirmi
Valla gercekten yilin suprizi oldu ustelik yurtdisinda yasiyoruz annem herseyleri turkiyeden aldi hic bisey degistiremedik hersey en bastan alindi tekrar kiz gelirse artik bayilcam yoksa cinsiyet hic onemli degil ama ikiz bebek masrafi bizde soz konusu oldu ondan merak ettim bunun baska bisi olma sansi varmi boyle biseyle karsilasan oldumu diye
Kızlar uykusuz bir gecedeyiz..
Şok olduk en son Dr kontrolünde
Hastanemizde kapandı!!!
Drum nereye gidiyorsa mecbur oraya gececegim
Bu haftada Dr degistirmek çok mantıksız
Mayıs 27 sezaryen tarihimizdi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
En son 34.haftada 2.536 gr di
Bakalim haftaya kaç kilo çıkacak oğlummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?